John Deere:Drive Green

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KAMIONOS KOGYO
Várjunk türelemmel........................................................................................................................
<#schmoll2>

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

és most akkor ennyi volt nincs semmi más már lassan keresztbe áll a szemem 😄
hehe az egy nagy kamu az az oldal! beírtam hogy kutyaszar csalamádé és kiírta hogy ktyaszar csalamádé (full versió) 😄 XD 😛 XP
Endre88
sikerült crack-ni?

http://gamefarm.hu/

saslaca
Nem hiszem hogy azok full verziósak mert még nem jelent meg. Vagy csak Magyarországon nem jelent meg?

Szarok bele az egészbe mostmár!neméri meg ennyit külszködni!egyébként nemjó a crack!
liinkelem ha jó de nemhiszem hogy jó lesz!Most azért nem linkelem mert a link egy torrent filet tertalmaz, amit klienssel meg kell nyitni, és csak úgyí tudod letölteni!de nemvagyok benn e biztos hogy ez a játék crack-je!!!!!ez fonntos!ne örüljetek, nem biztos hogy jó!
Endre88
Honnan szeded?

http://gamefarm.hu/

Gyerekek!szedem a crack-et!!!!82 mega!és 40%-nál jár😄linkelem ha ha megvan😄
Remélem valahogy megoldjátok.Amiket találtam torrent oldalakt oda mindenhova regisztrálni klne.nekem meg nincs kedvem hozzá.Csak igy továbbb gyerekek...
azon vagyunk😊
Sziasztok.Valamit csináljatok már mert már játszanék vele...
http://www.torrentpump.com/?q=john+deere+drive+green+crack itt fenvan csak nem vagyok regisztrálva nem tom leszedni.
http://uk.download.videogames.yahoo.net/t_25oa_ukco/s_459_10912/Driving/John-Deere-Drive-Green.html Probáljátok ezt most találtam!
remélem
én is böngészem a netet mit a marha egyszerre két gépen és mindenüt csak a demót találom
szoval kitartás mi?
ZTM
Haverom utánanéz torrenten,fent van 1en ahova minden szil szart feltesznek nem csak menõ játékokat hanem kisebb népszerûségû újakat szval már 1 ilyen játékot csak feltesznek!!!!

na ja! egész nap killodok vele megprobáltam letölteni laptoppal meg is tettem majd átraktam a gépre és nem megy. azért még probálkozok ha sikerül elmondom hogy csináltam.
ZTM
Jaja,de vmit csak lehet csinálni vele ha meg nem is legalább megpróbáltuk!!!!

az a baj hogy beírt valami regisztrációs adatba, és onnan már nem veszed ki magad!
na megprobáltam és nem jött össze
ha valakinek sikerûl az szoljon😊
azt megprobálom még amit mtz írt.
ZTM
Én is ezt néztem nameg még 1 esély bár ahoz nem értek:vhol a windowsba van 1 olyan hely ahol megjegyzi a települt gameket,szval ha ebbõl kitörölnénk trial lejártával a gamet és újraraknánk menne ezért van az hogy win újrarakás után újra él a trial mert kitörlõdik onnan...Így nem kéne fölösleges újrarakásokkal meg stb stb stb....

A program filesba nem lehet valameik filet megbütykölni?
nandorb
Wmvare virtualis szamitogep-re telepitettetek xp-t vagy mar amit hasznaltok es csak reinstall csinaltok tobbszor
Amit jelenleg hasznaltok nem kell torolni ezt meg csak siman esetleg a mentest is atvihetnetek amabba es folytatni birjatok.De legalabb megkimel beneteket a teljes rendszer ujrarakastol😄

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

hali ha másik számgépre töltöm és átrakom erre a gépre a letöltött cuccot és erre a gépre telepítem ugy müködni fog szerintetek?
és mégis mi volt az az ötlet?
kár 😞
ZTM
<#szeret>De ha hülyeség...😄

ZTM
Sajnos az én elgondolásom nem mûxik!!

mond miaz? 😄
nandorb
van megoldas gyerekek😄 a trialra😄

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

ZTM
Nem éri meg 60 percé újrarakni a gépet még ha cracklokod is van akkor se,de van 1 lehetõség majd kipróbálom 1enlõre nem mondok semmit ról amíg nem sikerült.

ha cracklock kell katt: http://webhacker.mindenkilapja.hu/?m=1312367
vagy változtasd meg az ip címed..amit nem lehet...😄

de van egy lehetõség!Ha ujra telepíted a gépet!Nekem is így volt a john deere american farmer demójánl!
ZTM
Na igen vmit ki kéne találni hogy legalább a trialt visszahozzuk.

ááá szopacs!már nekem is van cracklock de lejárt a trialom 😞
azt a rohadt 😞 pedig én már úgy bele éltem maga 😄
Sziasztok!
Rossz hírem van!
Biztos forrrásból tudom, hogy a játék nem jelent meg a héten, és még a jövõhéten sem fog!(elõreláthatólag)<#falbav><#falbav><#falbav><#sir><#rinya>
KAMIONOS KOGYO
nincs <#nemtudom>

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

na nálatok sincs semmi?
én már nem birok magammal 😄 tiszta ideg vagyok már egy félnapja keresem észnélkül de még eddig semmi 😞
De az mekkora szemétség hogy kivan írva reklámnak hogy:
John deere:drive green teljes verzi ingyen!
És amikor fel lépek nincsen semmi az egész oldalon 😞 :@
KAMIONOS KOGYO
JAjajajaja
<#email>

ZTM
Akinek van nem mûködõ játékhoz való crack vagy a cracklock ha feltenné vmelyik fájlmegosztóra(datara ne!!) az jó lenne mert hátha tud vki vmit kezdeni velük,esetleg rájön vmire...

KAMIONOS KOGYO
OK
😄

bocsi csak még újvagyok és nem tudtam hogy kell írni és így volt a leg gyorsabb 😄
KAMIONOS KOGYO
Én nem ígértem hétfõre!!!!!
És ezt am. miért nekem írod?

már kedd van és még nincs full verzió?hétfõre igértétek!Tényleg B@szott jó játék 😄 és még g épem is birja 😊!Nekem még nem járt le a trial versio hogy is kell meg buherálni?
KAMIONOS KOGYO
Nem tudom,hogy az milyen forum,de 1 hónapja írták oda az utolsó üzenetet.
De hátha

Köszi😊jó megfigyelõ vagy!