622
John Deere:Drive Green
-
Ami van kép az elején a játéknak, nah ott van a nagy 8 kerekes traktor és rajta 2 db eke.Én csak az első ekét tudom megvenni, meg lehet rá valahogy a permetező részt is??? -
laci2580 #297 A focit próbáltátok már?sztem kjó.(a ház mögött)
-
előszőr is kicsomagolod a cuccot.és ami ott van crack fájl,azt fogod,és bemásolod a program files/john deere-drive green mappába,és ott azt amit bemásoltál elindítod! -
dutraue28 #295 mit kell bemásolni és hova????? -
de jó ezzel nekem nekem is segítettél:D a bemásolás megvolt csak az nem jutott el az agy központomba,hogy azt inditsam el:D de jó már köszi köszi -
laci2580 #293 fogod a crack fájlt és bemásolod a feltelepített demó mappába.ezentúl ezt a fájlt indítod a kezdéskor.ennyi. -
dutraue28 #292 ok kösz
-
hahó olvass vissza...pont elötted linkeltem,de ha letöltöd a demo-t akkor tölsd le hozzá a pár hsz-el lejjelb levő Péter93 által feltöltött cracket és kész. -
dutraue28 #290 honnan lehet leszedni a teljes játékot?????? -
állítólag ez a full version. -
De amúgy ez a OpenAL32 dll vagy mi megvan :S nem tudom miért írja ki:S -
#249. HSZ-nél ott van az MSN-címem és ha kell valakinek vegyen fel és segítek neki! -
Szevasztok4 Figy nekem már megvan minden szerszám és jármű is csak azt nem tom hogy lehet kűldetéseket átvinni mert még mindig az 1.-nél járok Valaki segítsen! -
na jó,feladom.de azért ha segít valaki nem ellenkezek.nah hali skacok jójátékot! -
Valahogy éreztem,hogy valami hülyeség keresztbe fog tenni nekem :S -
mármint a crack nem indul el. -
a-a,rákanttintok a crackre,és akkor írja ki...nem is indult el :S -
Péter93 #281 msn címed lécci pm ben:D -
pista89 #280 Nem tévedsz :O -
Péter93 #279 De téged már Euro Truck Simulator fórumba láttalak!Vagy rosszul emlékszem?:D -
pista89 #278 köszi , majd kipróbálom. -
Péter93 #277 Válasz már levan írva, de ha mevetted akkor ugyanott rákatt a select-re ha már megvetted és kész! -
pista89 #276 hogy "jelenítetted" meg azokat a cuccokat amit vettél?:O -
Péter93 #275 Szerintem nemjól crackelted:-/ -
hahó valaki[URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1231871739] #270[/URL] -
Péter93 #273 Köszönöm szépen a segítséged!már skineztem is egy kicsit csak az eredményét nem láttam! -
Péter93 #272 Füvet vágtam és báláztam 
Kép1
Kép2
Kép3
Kép4
Kép5
Kép6
Kép7
Kép8
Kép9
Kép10
Kép11
Kép12 -
pepenek #271 igen peter 93 eloszor buy jon ki es ha visza mesz akor meg select es akor fog megjeleni -
"Az alkalmazást nem sikerült elindítani,mert OpenAL32.dll nem található.Az alkalmazás újratelepítése megoldhatja a problémát." mi itt a gond??:S -
meegvan.bocs....szóval ahogy itt olvasgattam,lekell tölteni a péter által felrakott cracket,és úgy lesz jó? -
üdv skacok...semmi fejlemény?szétnéztem. -
Péter93 #267 de ott kell ahol megveszed és rákattintasz a gépre és megejelenik vagy mmi? -
pista89 #266 nálam is dettó -
pepenek #265 Péter 93 elmondtam hogy ahol megveszed ott ki is tudod valasztani mejik gepel akarsz jatszani es akor az a gep fog megjeleni szivesen -
dutraue28 #264 hali honnan lehet leszedni a teljes játékot?????? -
Na még "csak" a 7.feladatnál járok ha végigvittem majd megnézem -
Péter93 #262 De megvettem a gépeket és a farmon sincs egyikse pedig a farmomon van egy csomó fölt és csak kultivátorozni tudom mert ha megvettem akkor nemlátom sehol! -
pepenek #261 ha gepet szeretnel veni azt az elso kuldetestol tudsz de a farmrol en se tudok kijoni es ha megveted a gepeket akor ki is kell valasztani oket es egyszere csak egy lehet sok szerencset hoza -
Péter93 #260 Egyébként minden küldetést végignyomtam és most se lehet trakikat venni!de ki se enged a farmról!meddig kell újracsinálni a küldetéseket?hogyíy kiengedejn a farmról?vagy hogy gépeket tudjak veni? -
A demót kell lecrackelni és így lesz "teljes" a game