15
  • mamo33
    Naaa! A muppet showt ne bántsd már! A két öreg volt a kedvencem!
  • god25
    Ez az Allison otthon hagyta a melleit?? Pff.
  • PetiX87
    A Core Desing még annak idején a 2. rész után abbahagyta volna, de az Eidos erőltette továbbra is a jó bevételek miatt. Na hát ez lett az eredménye. Bár a 4 rész télleg jó volt.
  • Vardar
    Látom már van róla hír:D Amúgy meg egyetértek az előttem szólókkal a mostani rókabőrök mind egyre silányabbak.
  • Vardar
    Lesz következő Tomb Raider csak az amcsik igényeire szabják.
  • Molnibalage
    Én bevallom csak az elsővel játszottam, de azt nem tudtam végigtolni. Persze ez cirka 9 éve volt. Akkor még alig tudtam angolul és közel sem voltam annyia felnőtt agyú, mint most. Ma már valszeg sikerülne.
  • Hoz_Hun
    Nekem Xbox360-on van meg és semmi ilyen bugal nem találkoztam pedig kb 4x vittem végig. Egy idegesítővel találkoztam, hogy amikor revisitelem a pályákat pár perc után, Lara egyszerűen elveszíti a lámpáját. Az inventorijából is eltűnik.
  • opeca
    Meg lehet köszönni a konzolok rohamos terjedésének.
  • Hirvaer
    A gond nem is igazán a bőrlehúzás lenne, hiszen számtalan féle-fajta környezetet és szituációt lehetne teremteni ahol régészkedhetnénk meg lövöldözhetnénk Larával.
    Még emlékszem, mikor a Last Revelationnal játszottam a negyvenakárhány pályán keresztül és egyszer sem találkoztam két ugyanolyan menetű pályával vagy két ugyanolyan akadállyal/rejtvénnyel, pedig azt sem mondhatnám hogy pályánként csak egy volt belőlük.

Ezzel szemben a Legend-ben volt 7 tetves pálya, tök ugyanolyan csak a textúrája más:
    - Elkezded, menj
    - lőj
    - menj tovább
    - rejtvény: 3 tárgyat mozgass 3 kőlapra, tök mindegy melyiket hova
    - lőj még egy kicsit aztán menj a következő pályára.

Magyarán olyan szintűre butították a játékot, hogy a seggét egyedül kitörölni nem tudó, pattanásos, muppet show-n nevelkedett amcsi hülyegyereknek is sikerüljön végigvinni (aki meg kihívásra vár, annak elrejtenek egy aranytotemet egy eldugott fának az üregébe a mókusfészek alá).
    Ezek után marhára nem érdekel mi lesz a következő rész(ek), vagy a kreatív igazgató sorsa.
    Ha igazi Tomb Raidert akarok, felcuccolom a régebbi részeket és bazi jól szórakozok..
  • Molnibalage
    Most őszintén, mégis mit vártak a róka X-dik bőrének lehúzása után?
  • Skyline
    Köszi,de egy ilyen szemetet aminél MINDEN platformon (xbox360,ps3,pc) olyan bug jelentkezik amitől a játékot nemlehet végigvinni az emberek 70-80%-nál (és nem nem warez miatt,mint mondtam ps3-on is jelentkezik),nevezetesen mexikói rámpabug,nemhogy megvenni bűn,de mégcsak piacradobni is...
    Köszönet és hála érte,az egyetlen megoldás ami ilyenkor segít az,hogy akinél nem jelentkezett a bug és mentett utánna odaadja a mentést.Más nem segít sem restart,sem régebbi mentett állás,semmi..
    Arról nem beszélve hogy az egész játék a régi tombraiderek közelébe sem jár.
    Egy deka csapdával nem találkoztam,semmi nincs a játékban csak ugrálás amit elsőre kivitelezni egyszerü,+ némi bárgyú lövöldözés...Köszi...
  • Adam II
    "HURR DURR most divat a warezt hibáztatni főleg ezen a menő álszenteskedő SG-n szóval én is beírom mert most ez a divat és sokat növök majd mindenki szemében az interneten."

Nahát Fallout 3-ból csak 4 millió kelt el az első héten ha jól emlékszem ezzel 300 millás bevételt hozva a Betheshdának warez ide meg oda. Ellenpéldaként a Lost játékból meg nevetségesen kevés kelt el összesen.
    Ha jó a játék meg veszik az emberek de ha sejtik, hogy szar akkor nem. Te megvennéd a Need for Speed következő részét?
  • Reg5
    Féláron kelt el belőle 1,5 millió, tehát ha teljes árt vesszük csak 750-800ezer ment el.
    De egyébként meg is érdemlik. Alig néhány pálya az egész.... Pofátlanul rövid, pedig szvsz jó jó játék.
  • peterx
    A mai szemét warez világban kiadóként összetenném a kezem ha csak 1 millát is eladnék a programomból...
  • daveyjones
    "az Underworld minden géptípusra megjelent, így kézi konzolokra is" Ps2-re a napokba fog kijőnni, pspn meg még híre sincs hogy átírnák, mert hogy arra nem is jelent meg. Talán ha minden platformra egyszerre adják ki, akkor többet adtak volna el belőle, szerintem.