54
-
Wykee #54 szégyen ez az animált szutyok :) -
diablo1336 #53 Mi bré? ez 1,4 milliárdba került, ****** hülyék. inkább rajzolták volna,olcsobb lett volna+ nem kellene az embernek hánynia tőle+ nem a legrosszabb 11. vmi imdb-n. azon csodálkozok h nem a legszarabb -
#52 ez az okádék szégyen egész Magyarországnak. Hogy volt valakinek kiadni ezt a ótvart a régi Vuk folytatására???? -
wolruf #51 Nem biztos hogy mindent, lehet hogy sokat. De akkor támasszon mögé valamit ő is, mert a "csakmertazért" nem az :) -
wolruf #50 Írd le miért :) Ha bennfentes vagy magyarázd meg, ha nem, akkor ne írj ilyet :) Te is azt írsz. Miért nagy butaság a véleményem? :) Te is adj magyarázatot. Ha az enyém buta volt, írj rá reális jobbat. :) -
pauly #49 winnie-vel nem érdemes vitatkozni,ő mindig mindent jobban tud... -
winnie #48 ordas nagy butaságokat írsz:) akinek csőben van a feje, azzal viszont nem éri meg vitatkozni. -
wolruf #47 Nem ez lenne az első keret ebben az országban, amit átcsoportosítanak. Demagógia. Érdekes, hogy ez a szó legtöbbször akkor kerül elő, amikor tényleg NAGY igazság van abban, amit valaki mond. Ezt a pénzt igenis sokkal, de sokkal jobb helyre is lehetett volna tenni. Itt egyszerű lopásról van szó. A keret megvolt, meg megvolt valaki, aki rá is repült. Számomra ez olyan, mint a földön heverő pénztárca. Van, aki meglátja és elviszi a rendőrségre vagy a tulajhoz (ez kb. nulla ember ebben az országban :D ), és van aki felkapja, mert ingyen pénz (pl. ez a film is). -
dav1d #46 A Kis Vuk producerét faggatták olvasóink csütörtök délután a Vendégszobában. Gát György elárulta, hogy szerinte teljesen jó lett az animáció, már készülnek a harmadik részre, nem a pénzért csinálja, de már látszik, hogy jó üzlet lesz a 3D-s kisróka. Azt is közölte, hogy ő egy becsületes filmkészítő.
nc... -
winnie #45 megvan a filmes keret. el kell költeni. menjen a 70 nézős művészfilmre? nyilván nem lehetett tudni, milyen lesz előre. -
smaszi #44 Nincs itt semmi demagóg dolog, csak ne erre költsék az állam pénzét...
A többit nem érdekel, lekakilom, honnan szedik össze... -
MrBlowfish #43 Az hogy ki mit nyúl le az meg relatív... Ha Will Smith lett volna a Kis Mukk hangja akkor a teljes kölcségvetésből talán kijön a gázsija. Szóval a film nem csak a számítógépek meg a modellezők pizzájának az árába kerül, még akkor se ha szar.
Nem védeni akarom a filmet, mert ratyifos, csak azért ne szálljunk már el a valóságtól... -
MrBlowfish #42 Eddig jól számoltál, de ott a TV, DVD, és a marchendising(kóla, víz, póló kártya, anyámkínja). Szóval ha nyereséges nem is lessz/lett a film (bár ki tudja) bőven nem ennyit buknak rajta, hanem sokkal kevesebbet. -
Renátó1985 #41 szerinted a 250 millának ez az eredménye?:D
lenyúlták a rohadt parasztok -
winnie #40 persze, lélegeztető gépet meg inkubátort kell venni belőle. ne szűrődjön már be ide is a demagógia. -
smaszi #39 250 millából olyan sok mindent meg lehetett volna oldani, de egy ilyen gyerekmesére kellett költeni...grat. magyar állam, aztán meg segélyért könyörgünk az UNIO-nak...szánalmas és szomorú egyben... -
smaszi #38 Tehát így, 635 Ft-s jegyárral volt 38 856285 Ft bevétel, ergo 211143715 Ft veszteséggel zárt a film?! És ez csak az állami támogatás... A többi pénz hová lett??? Kiknek a zsebébe ment a nagy része? -
smaszi #37 Kicsit számoltam: hogy visszajöjjön az állami támogatás(250 milla), a 61191 nézőnek 4085 forintot kellett volna fizetni a jegyért fejenként...hát nem szégyenlik magukat?!!! Siralmas! -
Aldo Moro #35 7 millió dollárból egy ilyen szart? -
#34 Láttad egyáltalán ezt a szart? -
smaszi #33 Ja még valami: múltkor, asszem egyik Vasárnap a TV2-n, v. az RTLen ment reggel valami animációs mese Mickey egérrel és társaival...hát komolyan, annak több mondanivalója volt, pedig az talán az 5 éveseknek készül... -
smaszi #32 Hát ilyen nincs, és mégis van...!!!
Anno megfogadtam, h. bele se nézek, de nem tudtam megállni, amikor a tv-ben adták...Olyannyira tetszett, h. kb. 1.5 perc után tovább is kapcsoltam...
És még mindig nem tudom elhinni, h. erre elment volna 1.4....leírni is rossz.
Gratulálok, vaze még ezt is megúszták, nem kell visszafizetniük az állami támogatást...Így kell ezt csinálni gyerekek: K.RVA SOK pénzből, K.RVA NAGY SZ.RT!
És utána meg jól eltűnünk a média látószögéből az esetlegesen elsikkasztott (vagy igaz, vagy nem) pénz egy részével...vagy az egésszel...
Ez az ország nagyon egyenes úton halad a süllyesztő felé... de már lehet, h. elértük az alját...
-
Etinger #31 Az a durva, hogy nem is durva :) -
Derapo #30 Csodálkozom ezen.Ki tököm nézte ezt meg?Egy forintot nem ér az egész..gyalázatos.Semmi története nincs.egy kulafosszar -
winnie #29 nem mondod! az de durva. -
F2004 #28 AZ IMDb-n benne van minden idők legrosszabb 100 filmjében méghozzá igen előkelő helyen -
ADAMEX9 #27 Az elképzelés nem lett volna rossz, ha például egy Shrek minőségű animációs filmet tudtak volna kihozni belőle. De olyan szinten nem vették komolyan, hogy a növények nincsenek kölcsönhatásban az élőlényekkel(nem lapul le a fű a lábuk alatt), kamera ugrál oda-vissza, az fű az erdőben szabályosan le van vágva 10 cm magasra.
Kicsit értek ilyen dolgokhoz. Például, hogy a fű ne legyen szabályos: a programban egy 0-t át kellett volna írni 20-ra. És szép változatos fú lett volna. Ilyen apróságokon megy el az egész.(már ami a grafikát illeti) -
CaptainRumi #26 Most csak egy nem-szitokszó szó jutott erre eszembe: FELHÁBORÍTÓ -
hajnaltores #25 2011-re várjuk a folytatást: Nagy Vuk
-
#24 lehet hogy szégyellik... -
Etinger #23 Nem értelek most Winnie, annak ellenére, hogy 100%-ig igazad van, de ez a film, véleményem szerint nem érdemli meg még azt sem, hogy akár semlegesen, negatív kritika nélkül elmenjen mellette... :):)
Ez egy szar. Igen láttam, adta a TV :D -
Polemius #22 "mindössze alig ötöde, vagyis kb. 250 millió forint volt állami támogatás"
Mindössze?
MINDÖSSZE??! -
#21 Debizony:D Az első 3 perc tömény röhögés és "úristen báze ez most komoly?" érzés, majd amikor ganxta muzsikájára jön a képbe a vadász, onnan már nem bírtam. -
wolruf #20 Ezt adták TV-ben?!?!?!?! nemár! :( -
gombabácsi #19 Én szakmabeli vagyok, és egy érdekesség: a magyar szakmai fórumokon _senkivel_ se lehet találkozni, akik ebben a filmben dolgoztak... vajon miért? :)
Amúgy szerintem főleg nem a 3d a gáz ebben a filmben, hanem minden más: dramaturgia, forgatókönyv, minden! És erre nincs mentség (még a 3d-re lenne esetleg). -
jeti00 #18 szóval az állam hozzájárult h átverjenek 60 000 moziba járót :D
a filmet láttam karácsonykor a tv-ben de rögtön lefordultam az ágyról olyan "remek" ... -
#17 Istenem 1.4 milliárd huf erre a fosraTöbbet segítettek volna ha ezt lóvét kórházak fejlesztésébe invesztálták volna de hát ez csak magyarországon történhet meg hogy az állam negyedmilliárddal támogatja az ilyenszarokat.Amikor mindig előkerül hogy pontosan mennyibe is került a Kis Fos annyira fel tudja baszni az agyam -
hajnaltores #16 Van egy olyan rossz, de lehet, hogy "hamis" érzésem, mintha ezt a Kisvukot, a mostanában oly divatos amerikajianimációsfilmek dömpingjének hatására próbálták volna sikerre vinni totálisan amatőr emberek...Ezek nem vették észre, hogy Nem Új Kisvukot szeretnénk, hanem Régit új Köntösbe?Debuták baze...Megpróbáltam Összehasonlítani a Die Hard C. filmet a Kútfejekkel, az Istennek sem ment...Úgy rúgnám fejbe azt, aki ezt hagyta Moziba kerülni, hogy Csak úgy nyekkenne... -
#15 A kivitelezés körülményeiről különböző CG fórumokon lehetett cifrákat olvasni. pl. hogy a valódi profik -akik véletlenül a közelébe keveredtek- azonnal elmenekültek, amikor leesett hogy az egész csak lehúzás. A modeling, meg az animáció olyan, ahogy azt megfizették.
Meg hogy renderfarm mint olyan nem volt, éjszaka a munkaállomások számolták, ami nappal elkészült. Meg hogy a használt szoftverekért sem úgy fizettek, ahogy használták őket. Persze ez mind csak szóbeszéd, bizonyítani nem tudom. -
MrBlowfish #14 Én karácsonykor belenéztem, de 5 perc után nem tudtam síjak vagy röhögjek.
A textúrák ocsmányak, modellek részlettelenek (nem rajzfilmesen elnagyoltak, hanem efektíve látszanak a háromszögek illesztései sokhelyen), az animáció mintha én csináltam volna (azaz nem jó), a kamerakezelés pedig olyan mintha R2D2 kezében lenne.
A storyról, így nem tudok nyilatkozni érdemben (amit láttam nem volt az a húúúde szar), de technikailag botrány a film. Kb. az a szint mint amit én tudnék csinálni a cirka 60 óra tapasztalatommal.
Annyi jó grafikus/modellező... van Magyarországon (hát még Európában), hogy igazán nem lett volna nagy dolog egy életképes csapatot összekovácsolni.