A Kis Vuk végül elérte itthon a 60 ezer nézőt
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A képen a nagyfejû minirókának kerekei vannak? <#idiota>#idiota> Nem láttam a ,,filmet'', így nem tudom, de úgy rémlik van benne más kerekes lény is, talán õ is az... Hmmm...<#whatever>#whatever>
Jogos, remélem ez a stáb a büdös életbe nem kap több állami támogatást. A többi befektetõ meg bizti rájött, hogy jól átb@*ták õket. Biztos vagyok benne, hogy ebbõl a 7 millió dolcsiból baromi sok ment zsebbe, fiktív számlákkal. Látszik a melón, hogy qva sokat kellett spórolni. És pont azokon tették ezt meg akin a film látványa, vagy storyja múlott. Gratula a producereknek, temessétek magatokat jó mélyre!!
"A Kis Vuk egyébként 1,4 milliárd forintból, vagyis jelenlegi árfolyamon 7 millió dollárból készült (korábban persze más volt az árfolyam), s ennek az összegnek mindössze alig ötöde, vagyis kb. 250 millió forint volt állami támogatás, a többi egyéb forrásokból származott."
Ez nem változtat azon, hogy ez a kisvuk egy ótvar takony mind a kivitelezés minõségét, mind a tartalmát tekintve.
Az eredeti megszentségtelenítése.
Ez nem változtat azon, hogy ez a kisvuk egy ótvar takony mind a kivitelezés minõségét, mind a tartalmát tekintve.
Az eredeti megszentségtelenítése.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
← ElőzőOldal 2 / 2