54
  • Flyinghair
    Nem csak a kivitelezéssel volt baj. Az még hagyján. De ez az izé egyáltalán nem szólt semmiről. Abszolút 0 történet, idegesítő gagek, buta és csúnya karakterek. fizikai fájdalmat okozott nézni is!
  • kozmate
    Ha jól értem a kb. 36 milla nem haszon, hanem árbevétel. Nem mindegy.
  • winnie
    ó, a filmes támogatások közel sem így működnek... (olyan bennfentes infókat olvasni, miszerint degeszre keresték magukat meg külön muris olvasni.)
  • pauly
    "de jut eszembe, a 2. kommentből. a grafika valóban nem a producerek műve, ők nyilván nem azt mondták, hogy legyen ronda. lehet, hogy a számítógépes mágusokat kell szidni a film miatt elsődlegesen?:)"

Igen,őket is,mert elvállalták,és a producereket is,mert olyanokat alkalmaztak,akiknek semmi tapasztalatuk nem volt egy ilyen projecthez...Persze gondolom mivel hogy kezdőket alkalmaztak nagyrészt,így sokkal kevesebbel beérték...
  • Aldaryn
    Egy átlagos vállakozásban mindenki belebukik, család, ház, autó, minden rámegy, ha 1,4mrd befektetésből kb 30 millió haszon származik. Az érintettek jó esetben felkötik magukat, rosszabb esetben a diliházban, börtönben végzik. Itt pedig sokan degeszre keresték magukat. Jó biznisz az államilag támogatott filmipar.
  • emp
    Haveroméknál a bernipásztor kis korában megivott valami hypót, vagy akusavat, vagy tökömtudja milyen vegyszert és az lett ilyen degenerált. Pici lábak és test, hatalmas fej és ő is mindíg vigyorog... Én is belenéztem a fílmbe, de elszégyeltem magam, hogy ez magyar produktum...
  • adomin
    Előttem szólók nagyon enyhén fogalmaztak. Sokkal nézhetetlenebb.:)
  • lamer the true
    Rettenetesen szar! Próbáltam belenézni, de muszáj volt átkapcsolnom
  • M0RN1NGST4R
    1,4 milliárdot tapsoltak el arra, hogy ezt a mocskot összehozzák? imdb 1.6, és a 100 legsz*rabb film közül a 11.
  • winnie
    "Ez nem változtat azon, hogy ez a kisvuk egy ótvar takony mind a kivitelezés minőségét, mind a tartalmát tekintve."

én még nem látam, de ennyire nem tetszett, ilyen rossz lenne? akkor ne is nézzem meg?

de jut eszembe, a 2. kommentből. a grafika valóban nem a producerek műve, ők nyilván nem azt mondták, hogy legyen ronda. lehet, hogy a számítógépes mágusokat kell szidni a film miatt elsődlegesen?:)
  • wolruf
    A képen a nagyfejű minirókának kerekei vannak? Nem láttam a ,,filmet'', így nem tudom, de úgy rémlik van benne más kerekes lény is, talán ő is az... Hmmm...
  • TeDDyRuSh
    Jogos, remélem ez a stáb a büdös életbe nem kap több állami támogatást. A többi befektető meg bizti rájött, hogy jól átb@*ták őket. Biztos vagyok benne, hogy ebből a 7 millió dolcsiból baromi sok ment zsebbe, fiktív számlákkal. Látszik a melón, hogy qva sokat kellett spórolni. És pont azokon tették ezt meg akin a film látványa, vagy storyja múlott. Gratula a producereknek, temessétek magatokat jó mélyre!!
  • joebacsi
    "A Kis Vuk egyébként 1,4 milliárd forintból, vagyis jelenlegi árfolyamon 7 millió dollárból készült (korábban persze más volt az árfolyam), s ennek az összegnek mindössze alig ötöde, vagyis kb. 250 millió forint volt állami támogatás, a többi egyéb forrásokból származott."

Ez nem változtat azon, hogy ez a kisvuk egy ótvar takony mind a kivitelezés minőségét, mind a tartalmát tekintve.
    Az eredeti megszentségtelenítése.