Nokia Vs. SonyEricsson
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem most Nokia 6234-em van, de én nagyjából csak telefonálásra és SMS-ezésre használom. 😊
Tapasztalatból mondta, mert egyik haveromnak volt N95-je és szó szerint egyszer a kezében maradt a slide. 😄
Tapasztalatból mondta, mert egyik haveromnak volt N95-je és szó szerint egyszer a kezében maradt a slide. 😄
Ha leejted nem hiszem, h megköszöni. Én is nagyon vigyázok rá.
Na szép jó napot evribodri!
Én még nem hallottam olyanról hogy bárki is tönkre tett egy X1-et, hallani hogy rossz a minõsége,de tartom magam ahhoz, hogy ha vigyáz valaki valamire az nem megy tönkre pláne nem egy felsõ kategóriás készülék!
Én még nem hallottam olyanról hogy bárki is tönkre tett egy X1-et, hallani hogy rossz a minõsége,de tartom magam ahhoz, hogy ha vigyáz valaki valamire az nem megy tönkre pláne nem egy felsõ kategóriás készülék!
Kölcsönben én sem merném odaadni senkinek. De a cégek tesztelésre oda szokták adni embereknek a telefonokat. Jó nem átlagos felhasználóknak, hanem tesztelõknek stb.. Valahogy mégiscsak írni kell a teszteket.
Azért ha mondjuk a tesód venne egy ilyet ha nem is adná oda azért biztos nyomogathatnád, mikor õ nem használja, és az is sokat számít, attól, hogy nem egész nap használod.
És áruld már el, hogy hány ismerõsöd rohangál X1-el aki kölcsön is adja?
Aláírás(max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Tapasztalatból mondod, vagy csak hallottad? Neked milyen telód van most?
Én tudom, hogy hogyan kell válaszolni.<#idiota>#idiota><#crazya>#crazya>
És amint láthatod smájlikat is használok néha. 😛😛
HAsználatban elhet a legjobban tesztelni és a legjobban véletlenül tönkretenni, de az utóbbinak nm adnék olyan nagy esélyt.
És amint láthatod smájlikat is használok néha. 😛😛
HAsználatban elhet a legjobban tesztelni és a legjobban véletlenül tönkretenni, de az utóbbinak nm adnék olyan nagy esélyt.
Látom nem rég regisztráltatok, kik a topicot látogatjátok! Egy jó tanács! Használjátok a "Válasz erre" gombot, mert átláthatóbbá teszi a topicot! Köszi! 😊
Hogy a témához is hozzászóljak: 2mobil sztem felesleges, kivéve, ha az egyik céges, vagy bizonyos embereket ingyen hívsz, de már erre is ott van a 2SIM kártyás mobil!
Aki megtehetni, megteheti, én inkább baráttól/ismerõstõl/rokontól kérném kölcsön az övét egy hétre, mert abban mindenkinek igaza van, hogy használat közben lehet legjobban egy mobilt tesztelni! 😊
Hogy a témához is hozzászóljak: 2mobil sztem felesleges, kivéve, ha az egyik céges, vagy bizonyos embereket ingyen hívsz, de már erre is ott van a 2SIM kártyás mobil!
Aki megtehetni, megteheti, én inkább baráttól/ismerõstõl/rokontól kérném kölcsön az övét egy hétre, mert abban mindenkinek igaza van, hogy használat közben lehet legjobban egy mobilt tesztelni! 😊
De ez csak külsõség... Ilyen tudásnál már nem hinném, hogy az számítana
Mi van még? Moddingolhatóság, megbízhatóság stb...
Nem HTC-t terveztem venni, mivel az is WM. De nem veszekedni akarok. De így elõreláthatólag, az X1es fog maradni, mert utánaolvasgattam és tényleg több helyen mondják, hogy jobb.
Ha pl N95 vagy az X1 közül kellene választani, akkor az X1. Szerintem egyértelmûen gyorsabb, mint a vetélytársa!
Nem is neked akarom majd eladni😄. Ismerõseimnek meg olyan dolgot, amiben én sem bízok... Ez egy teszt lesz és a jobbat tartom meg magamnak.
Vannak olyan munkák, amik ebben a válságban futnak a leginkább 😊
csak legyen majd aki megveszi! nem szeretek zsákbamacskát vásárolni szóval inkább alaposan utána járok a dolognak mielõtt megvásárolom!
Manapság ez már inkább rangsorolás kérdése mint a gazdagságé. Egy ilyen mobilt akár 2-t is a legtöbben megvehetnek ha nagyon akarnak. Legfeljebb idén kimarad a nyaralás vagy valami mást hátrébb tolnak. Szóval nem 2-3 millió forintos tételrõl beszélünk.
Én szeretem saját magam megtapasztalni a dolgokat. Inkább megveszem, aztán ha nem jó akkor eladom egy jó ismerõsömnek.
Elég jól megy neked, ha van pénzed két telefonra (:
Szerintem meg menjetek be egy gsm boltba és az eladóval dumáljatok, õk azért értenek hozzá rendesen!
srácok ti mit dolgoztok?😄
nekem kb olyan erõsségû ez a beszélgetés,hogy:
ohh most van egy ferrarim de most veszek mellé egy lamborghinit és amelyik jobban teljesít az megmarad....
<#nevetes1>#nevetes1>
nekem kb olyan erõsségû ez a beszélgetés,hogy:
ohh most van egy ferrarim de most veszek mellé egy lamborghinit és amelyik jobban teljesít az megmarad....
<#nevetes1>#nevetes1>
Én is tervezem, h veszek még egy Symbianos mobilt is. Csak hogy teszteljem melyik is lehet a jobb. Aztán amelyik rosszabbul teljesít, azt eladom😊
Én is hasonlóképpen nyomom. Van egy Asus P750-es biznisz mobil (WM) és egy kis Nokia 7610 (Symbian), hogy az otthoniakkal is ingyen beszéljek. Egyik innen, másik onnan. Teljes az összhang. Tökéletes párosítás, csak ajánlani tudom!
ez ugyen nem mondod komolyan?😄
azért nem sok ember engedheti ezt meg magának,hogy 2 százezres mobilt vegyen....
1. felesleges két okos teló
2. mivel döntenéd el,hogy mikor melyiket használd?
én amondó vagyok hogy ha még nem volt smart mobilod akkor bátran választhatsz.
symbian
v
windows mobile
nincs viszonyítási alapod.Csak a részletekben lehet a kutya elásva..mint ahogy mondta BB7 is,hogy a WM érintõképernyõje kifinomultabb.
azért nem sok ember engedheti ezt meg magának,hogy 2 százezres mobilt vegyen....
1. felesleges két okos teló
2. mivel döntenéd el,hogy mikor melyiket használd?
én amondó vagyok hogy ha még nem volt smart mobilod akkor bátran választhatsz.
symbian
v
windows mobile
nincs viszonyítási alapod.Csak a részletekben lehet a kutya elásva..mint ahogy mondta BB7 is,hogy a WM érintõképernyõje kifinomultabb.
Legjobb az ha van egy ilyen is meg egy olyan is és akkor kedved szerint váltogathatod.
Mert ez így van 😊 tényleg sok kieg. jön ki rá 😊, ezzel nem azt akarom mondani, hogy az jobb, mert Wm-re is sok kieg van és ezek tudásukban megegyeznek. Ahogy írtad, tényleg csak megszokás kérdése, hogy ki mit használ.
Tudod, ha valaki megszokta a Symbian-t akkor nem valószínû, hogy átvált Vindó Mobájlra! Visszafelé sem sokszor mûködik a dolog, de effektív megszokás kérdése!
Szerintem ha már nagyon érintõképernyõrõl beszélünk, akkor ebben a WinMo a kifinomultabb! Sajnos kevés Symbianos mobil fordult meg a kezemben, és amit nagyon sajnálok hogy egy Google mobil se! Sohase írtam, hogy ez a jobb.. az a jobb... Maximum ajánlok valamit, ha már van a bizonyos dologról tapasztalatom. Ha valaki évek óta használ "X'et, és én "Y"-t preferálom, akkor minek gyõzzem meg?
Lehet vitázni de minek?
Szerintem ha már nagyon érintõképernyõrõl beszélünk, akkor ebben a WinMo a kifinomultabb! Sajnos kevés Symbianos mobil fordult meg a kezemben, és amit nagyon sajnálok hogy egy Google mobil se! Sohase írtam, hogy ez a jobb.. az a jobb... Maximum ajánlok valamit, ha már van a bizonyos dologról tapasztalatom. Ha valaki évek óta használ "X'et, és én "Y"-t preferálom, akkor minek gyõzzem meg?
Lehet vitázni
Hát amint mondottam is az elõbb, a SE mindig is nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy teli lehessen rakni a telókat mindenféle cuccal!
Értem. De gondolom azért ezek komolyabbak annál minthogy lecseréli a háttérképet meg hasonlók?
Visszatérve a topikcímhez:
Régebben a haverommal szedtünk le pár játékot neki 5310 volt nekem k750i és az enyémen 10/8 neki 10/6 mûködött
Régebben a haverommal szedtünk le pár játékot neki 5310 volt nekem k750i és az enyémen 10/8 neki 10/6 mûködött
BB7 amúgy te melyiket preferálod jobban a Symbiant vagy a WinMo-t??Erre nagyon kiváncsi lennék. Mert már olvastam a 2 oprendszer között eldönthetetlen vitákat is.
Nekem volt már egy SE P1, annak is jó volt a touchscreenje, gondolom az x1-é sem lehet rossz
Ennyi! Csak azt nem értem, hogy a sok Nokiás miért jön azzal, hogy a Symbian-ra minden van és, hogy arra egy csomó kieg kijön!
SE tipikusan az a teló amihez mindig is sok kiegészítõt adtak ki szóval ehhez is tuti ömleni fognak majd a csilli-villi cuccok!
Van hozzá "pálca". De a mai érintõképernyõket már elég szépen megoldják! Fõleg ha az Apple cuccokat megnézed, annál kifinomultabb érintõképernyõk nincsnek!
Nekem a telefonoknál nem szokott gond lenni a nyomógomb méret, inkább az érintõkijelzõ nyomkodása okoz gondot ujjal, ott nem sikerül mindig azt megnyomni amit akarok. Ehhez van valami pálcika, vagy kizárólag ujjal lehet nyomogatni?
Ugyanaz mint egy másik telefonnál a témaváltás. 6-ot tartalmaz alapból, de akármennyit tölthetsz rá különbözõ oldalakról, sõt ha nagyon egyedivé szeretnéd tenni akár, csinálhatsz is magadnak egy témát. Elég hasznos kis tulajdonsága ez a telefonnak, mert minden téma más képernyõnézetet tesz lehetõvé.
Errõl a panelváltásos dologról tudna valaki kicsit részletesebben mesélni?
Nem pontosan értem de mindenhol ezzel jönnek. Mit is takar pontosan?
Nem pontosan értem de mindenhol ezzel jönnek. Mit is takar pontosan?
Persze, h van rajta, nem fontos szétnyitnod a telefont ahhoz, hogy mondjuk smst írj. Én már Január óta használom a mobilt, és elég sok hasznos apróságot találtam benne.
Csak qwerty billentyûzet van rajta, vagy lehet a kijelzõn újjal is nyomkodni a betûket számokat?