641
Elég abból, hogy a legtöbb topic átalakult már erre a témára, legyen neki külön.
  • gsuser
    hát ebben nagyon egyetértek veled! most már a zenehallgatással ki vagyok békülve telefonról, de csak azért, mert szerintem a mostaniak jobban szólnak mint az mp3 lejátszóm a sennheiser füles ellenére.. nem akartam elhinni, de a barátom multkor belenyomta a fülembe a sima fülesét a sima nokiáról, nem is kifejezetten zenehallgatós telefon, és komolyan jobban szólt mint az enyém...:( hát kíváncsi vagyok egy rendes w-s telefon akkor hogy szólhat...
    de a fényképezőgépekkel hajthatatlan vagyok...
  • bobo22
    Szerintem semmi baj azokkal a kombó telefonokkal, amikben mondjuk a zenére fektetik a hangsúlyt, mert láthatjuk, hogy az Apple is milyen kicsi kütyüket gyárt és ráadásul még jól is szólnak. Tehát szerintem ha telefon-mp3 lejátszó kombóról beszélünk, akkor simán be lehet egybe fektetni, mert tudnak annyit ezek a telefonok, mint egy sima mp3 lejátszó. Viszont ha olyan kombóról beszélünk, hogy fényképezőgép és telefon, akkor szerintem felejtős. Egy telefon sosem fog úgy fényképezni tudni, mint egy direkt fényképezőgép.
  • gsuser
    hi! én eddig nem voltam oda az ilyen kombó telefonokért.. de kezdi megadni magát a telefonom, az mp3 lejátszóm meg tök gagyesz már.. ez a sony ericsson meg jónak tűnik, lehet elkezdek rá gyűjteni..
  • kovacsgellert
    Egyik haveromnak van ilyen mobilja. Szerintem elég jó. :)
    Bár ha már Walkman-nek hívjáka telefont akkor el is várom, hogy an évhez illő tudása legyen. :)
  • majkrofon
    háát, azért nem úgy gondoltam, szegény néninek elég lenne egy is.. föltöltenék neki régi klasszikusokat. Szécsi Pálnak biztos örülne.. azt a rendszer biztos az "öngyilkos-számok" kategóriába rakná..;):P
  • johngoku
    ja hogy egyszerre nyomunk 2 fülhallgatót a fülébe? :D azt megnézném:)
  • majkrofon
    :D:D mondjuk lehetséges ez is.. sebaj, neki majd adunk sony ericsson w595-öt, dual share jack dupla fülhallgatóval. azzal már csak meghallja..:D
  • johngoku
    szerintem egy átlag 70 éves öreg néni azt se hallja meg, ha 3 méterre tőle max hangerőn bömböl a hifi:D
  • majkrofon
    hááát, nem hiszem h egy 70 éves öreg néni nagyon örülne h otthon rophatja armin van helden-re..:D vagy paul van dyke-ra..;) bár kitudja.
    mennyire jó a sztereo hangszórója? erről van vmi infód?
  • johngoku
    Aki diszkó mellett lakik, inkább örüljön, hogy ingyen bulizhat otthon a zenére:D Bár a Silent Disco esetén erről tényleg nem lehet szó. Bár ha véletlenül fogja a fülese a benti egyik teló bluetoothát... :D
  • majkrofon
    mennyire közelről?:D:P kivételes h egy reklám ennyire jól el legyen találva..
    sztem jó ötlet h ilyen bulik legyen, dupla fülhallgatóval. legalább a disco mellett lakók sem virrasztanak egy éjszakát át..
  • vattafak
    Ugye milyen jól táncolnak? :) Egyiket ismerem is elég közelről:) Számítógépen volt valami hasonló cuccom, ami hangulat szerint válogatta a számokat. Ez évekkel ezelőtt volt, de már akkor jól működött, szóval a telefonba is biztosan jól megcsinálták!
  • majkrofon
    sziasztok, megnéztem ezt a silent discos klippet, iszonyatosan jól nyomják a csajok az elején..:):)
    jól hangzik ez a funkció, h berakja a számokat hangulat-kategóriába.. legalább ha depis vagyok, csak vidám számokat nyom be és nem kell hülyét kapnom ha felcsendül a november rain..:)
  • KeepTheRules
    Nálunk van a közelben egy kereskedés, majd megkérdezem tudnak-e szerezni ilyen telefont. Bár kártyafüggetlenül tuti drágább lesz:S
  • Accera
    Erre sajnos nincs ötletem. Én általában szolgáltatónál veszem... De ha tudsz valami jó beszerzési lehetőséget, engem is érdekelne!
  • KeepTheRules
    Jaja, sztem marha ötletes kis videó lett. Most már csak az a kérdés, hogy hol vegyem a telefont:P
  • Accera
    Ja, és hogy azért Silent Disco, mert dupla jack csatlakozója van, most esik csak le!
    Tök jó! Ilyet eddig még nem is láttam.
  • Accera
    :O:O
    Hát ezt sem TV-be szánták...:D
  • KeepTheRules
    Nem? Pedig a csajok odavernek!:D Meg szerintem elég jól kivitelezett kisfilm lett, nézd meg:
    http://www.youtube.com/watch?v=b5an88_NTeM
  • Accera
    Nem láttam még reklámot róla.
  • Accera
    Én viszont sokszor lusta vagyok válogatni, szóval nekem jól jönne ez a funkció.
  • KeepTheRules
    Hmmm, nekem ez a ShakeControl tetszik, bár a SensMe sztem full használhatatlan, legalábbis számomra. Én jobban szeretem magam kiválogatni a zenéimet. Összességében elég meggyőző ez a Sony Ericsson. Meg ez a reklámféleség, amit a neten találtam...hát az se rossz xD
  • Accera
    ShakeControl - A telefon mozgatásával/rázásával tudsz számot váltani, meg hasonlókat.
    SensMe - Ütem alapján besorolja a számokat, és hangulatokba csoportosítja. És lehet szűrni, hogy most játsszon vidám számokat pl.
    Szerintem, ez világbajnok ötlet.
  • KeepTheRules
    Kinézetre a SE a nyerő. De mi ez a ShakeControl meg SensME meg hasonlók?:S
  • Accera
    Hát a Sony Ericsson W595 lényegében már 3,5G-s, 3 Megapixeles kamerája van, Nokia csak 2,5G, 2 Megapixeles kamerával.
    És a SE-ban van egy csomó jópofa dolog. Mint a ShakeControl, TrackID, SensMe... stb.
    Kinézetre meg, kinek a pap kinek a papné.
  • KeepTheRules
    Hát pénzem az van rá, de érdekelne, hogy mivel tud többet?
  • Accera
    W595 kicsit drágább, de én azt ajánlanám. Nem tudom, te leteszed e valahova a voksod. Én SE párti vagyok.
    Amúgy az árával arányosan, többet is tud...
  • KeepTheRules
    Sziasztok! A segítségeteket kérném, ugyanis én nem nagyon értek a telefonokhoz, és úgy áll a dolog, hogy választanom kéne a Soni Ericsson W595 és a Nokia 5310 között. Vélemények? Előre is köszi!
  • BB7
    +1
  • tompapaa
    én sonyra szavazok, egyrészt ez a nokia egy ufó, és én szégyellném elővenni, másrészt többet tud a sony...
  • ZilogR
    de ha be tudod indítani - ez a kulcsszó! Tehát nem (biztos) hogy működik, lehet, h akksi baja van, lehet a kijelző érzéketlen már vagy nem is indul be, persze, lehet, h beindul, csak soha senki nem akarta beindítani! Bontókban van néha régi Palmféleség. Egy Tungsten TX-et 2000-ért vettem, de még csak kipucolni volt időm, töltő nem volt így senki nem tudja, működik-e?! Nagyszerű az állapota, így reménykedem!
  • BB7
    A többit privátabb helyen!
  • Benny04
    ki.
  • BB7
    halott.
  • Benny04
    buzi.
  • mocskapok
    Így már inkább:
    Nokia 6300 vs Sony Ericsson K660
  • mocskapok
    Jaj, benéztem, valamiért 6300-nak láttam... kérem kapcsoljanak ki...
  • mocskapok
    No hát mit dobott ki a gugli!
    Sony Ericsson K660 vs Nokia 3300
  • bmate17
    hi
    valaki tudna segiteni hogy melyiket érdemesebb venni...
    SE K660 vs. NOKIA 6300
    elöre is kösz
  • BB7
    Tudtam, hogy lehetetlen! :D Itt csak az autós tartót árulják!

Tehát akkor még 1*: Hol bírok ennyiért venni Palm Tungsten-t?