Nokia Vs. SonyEricsson

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bigus
Wlan? Az mihez kell? Netezéshez? arra ott a pc vagy a laptop 😛

joki5
És ne feledkezzünk meg arról, h az SE még olcsóbb is.

kovacsgellert
Zenehallgatásra mindneképp az SE a jobb, de megjegyezném, hogy az M2 memóriakártyák drágábbak, mint a microSD-k, amik az E66 kellenek.
Továbbá felhívnám a figyelmet, hogy a Sony-ban nincs Wlan, míg a Nokiában van.

Az E66-nak bonyolultabb a menüje, több idõ kell míg az ember kitapasztalja minden csínját bínját.(Nekem kb.40 perc kellett)

A Sonynak szokványos menüje van, 5 perc alatt már mindnet megtalálsz és használni tudsz.

Én ennyit tudok mondani a két telefonról.

Thaison
igen...szerintem a sony a headsetek-ben mindig is jó volt.Ha már itt tartunk...Tud valaki hozzá egy normális ,de olcsó Bluetooth-os headsetet?

joki5
A Sony gyártja hozzá a füleseket, meg a headseteket, én eddig nem panaszkodom, sõt hallottam olyanról is, h valaki a Nokiához használ SE headsetet.

Bigus
És sonykhoz jót adnak? Nem valami gatya kínai fülhallgatót?

joki5
A hangzással nem lesz baj. Nekem is Walkman mobilom van és tökéletes a hangzás. Fõleg ha normális fülest, headsetet kapsz hozzá.

ezért walkman mobil, és nem mondjuk plazamaTV, vagy szélesvászon mobil
Bigus
hangzás jobban számít végülis, mert ha videót akarok nézni ott van az mp5 lejátszóm vagy a tv-m 😄

joki5
Attól függ mire szeretnéd használni, mert Sony Ericsson nagyon erõs a zenehallgatásban, mert ugye Walkman Mobil. A kijelzõje gyengébb mint a Nokiáé. De ami még a W595 mellett szól, az a rengeteg szín amiben a készülék elérhetõ.

Bigus
nokia E66-ot vagy sony W595-öt ajánljátok inkább? most akarok új telót venni, nokia picit drágább, de kb ugyanazokat tudja ahogy elnézem. hogy bírja a sony?

http://www.emobilus.lt/media/catalog/product/cache/1/image/5e06319eda06f020e43594a9c230972d/W/5/W595_FrontOpen_BOX_Cosmopolitan_White_1.jpg
BB7
<#szeret>
Coldplayer
Végre egy olyan telefon, amit nem csak 1-2 színben lehet kapni...

Na csá p*cs*k... Én leléptem

Nekem a fekete arany tetszik a legjobban!

és íme hölgyeknek:
Coldplayer
Egyébként arra kíváncsi lennék,hogy ezek alapján kinek,milyen színben jön be a legjobban...Nálam a fekete a nyerõ😊

namégegyszer 😊

Coldplayer
Tényleg nagyon jól néz ki!
Arról pedig,hogy megéri-e.Szerintem elég sok hasznos funkcióval látták el a telefont.Nem mondhatjuk rá,hogy korszerûtlen...De lényegében ez egy zenetelefon.Éppen ezért, a fiatalok nagyon fogják élvezni!

szép teló!
Én még nem láttam élõben a telót,de állítólag elég dizájnos,ezért meg is kérdezném,hogy mennyire éri meg a telefon az árát?
Bogyo5
Egyet értek veled, bár akkor az a telefon nem nagyon lenne elérhetõ a fiatalok számára, mert nagyon drága lenne. De amire ezt a telefont kitalálták, arra tökéletes 40e árkategóriában.

ezt csak úgy lehet megoldani pedig....
ha nem akarsz lerántani emberkéket vele az utcán akkor vegyél hozzá 2 bluetoothos fülest.2 ember annál is csatlakozhat rá egyszerre és már úgy igazán élvezhetõ
Thaison
Nekem az tetszik benne igazán,hogy egyszerre ketten is hallgathatnak vele zenét.Remélem nem úgy oldották meg,mint 1 pórázt ,hogy egymást vonszolja vele majd a két személy az utcán...😛😄

Kiadhatna a SE egy teljesen új csúcskategóriás Walkman mobilt! Egy jó autófókusszal meg wifivel!
Elég sokban hasonlít hozzá, de azért néhol elmarad a tudása, más kategória a két telefon.
Régen én csak nokiát használtam,mert mellette szólt a megbízhatóság.Sajnos az elmúlt két telefonom az ellenkezõjét mutatta😞
Mostanság már én is az sony ericssonok után érdeklõdök,de még nem nagyon vagyok otthon belõlük.Hogy érted hogy a legjobb zenetelefon?Mit tud a w595?Van olyan mint a w910?
hát igen, a nokia ebben tényleg eléggé alulmarad a sonyericssonnal szemben. meg úgy összességében jobban bejönnek nekem a SE újításai, mint a finneké. a nokia mellett csak az szól, hogy gyárt Magyarországon is 😄

Bogyo5
Szerintem most a legjobb zenetelefon a W595 nekem is ilyenem lesz úgy néz ki. Szerintem a Nokia kicsit keveset kínál ebben a kategóriában.

kovacsgellert
Nem rád mondtam, hogy reklám, bocsi.
Hanem a másikra, akire te válaszoltál. 😊

szevasztok ha tudna vki segíteni érdekelne sony k560i-ra ef jet audio progiha valaki tud legenszíves segítsen
ZilogR
😄DD lehet ki kellett volna pontoznom:

de ugye tudod mi a ... ... ...?
bármit bármibe (ha akarod még animált GIF-be is) átkonvertál...
egyszer még egy ...-os flv-bõl ezzel csináltam mp3-at.
a ... . ...-ról letölthetõ

Minden reklám, mert most akik ezeket a hozzászólásokat olvassák, szentül meg vannak arról gyõzõdve, h nincs is jobb annál, mint ujjal odébblendíteni a böngészõt, képeket, albumokat, stb... És mivel ez a tulajdonság jelenleg csak egy-két termék jellemzõje, így azt a terméket favorizálják egy adott "fícsör" miatt!

Persze ha open source lenne ez, akkor már a budikefe is így kaparná a sz@rt - mert nincs más programozónak kedve ahhoz, h írjon vmi ilyesmit, nomeg az Apple rögtön szájbaverné...!

Lényegében arról van szó, h rengeteg "hangulatelemet" adnak el drágán egy fos vasra ültetve.

Smink nélkül Hófehérke is rohadhatott volna az üvegkoporsóban, azt gondolom...

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

kovacsgellert
Ez egy reklámgép volt, szerintem. 😊

ZilogR
de ugye tudod mi a Total Video Converter?
bármit bármibe (ha akarod még animált GIF-be is) átkonvertál...
egyszer még egy youtube-os flv-bõl ezzel csináltam mp3-at.
a chip.hu-ról letölthetõ

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

Itt egy jó program ! Feliratos avi fílmeket konvertál 3gp be és mp4 be is. A feliratot beégeti a filmbe. Nagyon jó ! Itt tölthetõ->

http://data.hu/get/1309683/FFSetup1_80.zip.html

jelszó:messzala
kakkala
Azért ez így nem egészen igaz: megvenném ezekért a tulajdonságokért, ha nem egy gané belsõt kapok hozzá. Tudásban nem feltétlenül van szükségem hightech telóra, de azért nem csak telefonálok meg sms-ezek, más funkciókat is használok, ezektõl függetlenül nekem igenis fontos a külcsín.

És akkor megvennéd mert jól néz ki meg látványosak az animációk?
Nekem inkább számít a praktika, és a tudás mint a csilli-villi design. De ezért jók ezek. Személyre szabhatod a saját ízlésvilágodra. Kinek mi a praktikus...mit szokott meg.
kakkala
Paradoxon vagy nem, nekem mindig is nagyon bejöttek az ilyen látványos alkalmazások, szóval (legalábbis eleinte, míg meg nem unom), biztos aktív lenne nálam ez a funkció...

De ez milyen már??? 😄 Kisebbfajta paradoxon!
Na jó, lehet kíváncsiságból kipróbálom, de sok esélyt nem adok neki.
ZilogR
Vajon a Sony Ericsson Xperia X1 nem véletlenül lett SEX1-nek rövidítHETõ?

Sztem ha valaki csak használni akar egy mobilt és kell a webes kapcsolat és az email kliens + bõvíthetõség, akkor vegyen egy kifutott Symbian-os Nokia-t (pl.: E61/E61i). A most TOP mobilokkal foglalkozni teljesen gazdaságtalan egy magánembernek és ez mindig is így volt. Pár hónap és ami most a menõ, az feleannyiért lesz elérhetõ!
Jó példa erre a Nokia 770: 25-30eFt és tökéletes annak, akinek kell egy jó médialejátszó 800x480-as kijelzõvel + WiFi + email kliens + Debian Linux (alapból ráhúzható MPlayer) ---> LINK

kakkala
Apám, ez a Touchflo nagyon állat, én tuti használnám, ha lassítja, ha nem. Itt egy kis bemutató: http://www.technet.hu/pdamania/20081103/touchflo_az_xperian/

kovacsgellert
Azok egy kicsit belassítják, de nem vészes. 😊

Ja, és a sebesség. Ezt az igen csak nem elhanyagolható kérdést pont, kihagytam. Amiben az X1 viszi a pálmát. Hát ez a sebessége én ilyen gyors WindosMobile-t még nem láttam.
Mondjuk a 3D-s Xperia témát én hanyagoltam, meg TouchFlo-t is, így nem tudok véleményt mondani ezekrõl.
Lejjebb felütötte a fejét az iPhone gyilkos kifejezés. Kicsit viccesnek tartom. Az iPhone fiataloknak való, parasztvakítás. Üzleti környezetben használhatatlan. Kompatibilitási és hasonló problémák miatt. Nézz körül egy multinál. Mindenhol MS környezet van.
Sokkal jobban kielégíti a hatékony tevékenységet egy WM. SZVSZ
kakkala
Egy irodaházban, ha kíváncsi vagy rá, méghozzá olyanban, ahol az embernek van ideje fórumokat látogatni munka közben.

Wattin: meggyõzõnek tûnnek az infók, bár nálunk a legtöbb ember iPhone-buzi, volt is a kezemben már, naggyon komoly. Az SE X1 windowsa nem lassú, mert én hallottam ilyet is róla?

Egy nagy magán tõkével rendelkezõ vállalkozás alkalmazottja vagyok. Különbözõ projektekbe invesztálnak sok-sok pénzt fejlesztésre, majd ezek értékesítését végzik. Nem nevezném néven...
Hol dolgozol?
A hozzászólásod. Mínusz a mostani.
Na akkor saját tapasztalatok. HTC TD után kaptam kipróbálásra egy SE X1-est. (Fõnököt nem érdekelte, nálam landolt, jó kis munkahely mi?) Elkezdtem használni, próbálgatni. Én meg vagyok vele elégedve. El fogom passzolni a HTC-t, és X1-t meg megtartom.
PL: Aksija sokkal jobb a SE-nak, HTC egy napot alig bírt ki. GPS-e világbajnok. Közel nincsenek egymáshoz. Touch néha még a kocsiban is elvesztt, ha nem az ablakban ficegett. A software WM 6.1 nincs sok hozzáfûzni valóm. Aki szereti szereti, aki nem nem. A kijelzõ pedig: én képes vagyok cerka nélkül használni, nem vagyok egy kosaras ez igaz. Szerintem ez is ízlés kérdése, ki hogy szereti és mennyire ügyesen bánik az ujjával.