Nokia Vs. SonyEricsson

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát ebben nagyon egyetértek veled! most már a zenehallgatással ki vagyok békülve telefonról, de csak azért, mert szerintem a mostaniak jobban szólnak mint az mp3 lejátszóm a sennheiser füles ellenére.. nem akartam elhinni, de a barátom multkor belenyomta a fülembe a sima fülesét a sima nokiáról, nem is kifejezetten zenehallgatós telefon, és komolyan jobban szólt mint az enyém...😞 hát kíváncsi vagyok egy rendes w-s telefon akkor hogy szólhat...
de a fényképezõgépekkel hajthatatlan vagyok...
Szerintem semmi baj azokkal a kombó telefonokkal, amikben mondjuk a zenére fektetik a hangsúlyt, mert láthatjuk, hogy az Apple is milyen kicsi kütyüket gyárt és ráadásul még jól is szólnak. Tehát szerintem ha telefon-mp3 lejátszó kombóról beszélünk, akkor simán be lehet egybe fektetni, mert tudnak annyit ezek a telefonok, mint egy sima mp3 lejátszó. Viszont ha olyan kombóról beszélünk, hogy fényképezõgép és telefon, akkor szerintem felejtõs. Egy telefon sosem fog úgy fényképezni tudni, mint egy direkt fényképezõgép.
hi! én eddig nem voltam oda az ilyen kombó telefonokért.. de kezdi megadni magát a telefonom, az mp3 lejátszóm meg tök gagyesz már.. ez a sony ericsson meg jónak tûnik, lehet elkezdek rá gyûjteni..
kovacsgellert
Egyik haveromnak van ilyen mobilja. Szerintem elég jó. 😊
Bár ha már Walkman-nek hívjáka telefont akkor el is várom, hogy an évhez illõ tudása legyen. 😊

majkrofon
háát, azért nem úgy gondoltam, szegény néninek elég lenne egy is.. föltöltenék neki régi klasszikusokat. Szécsi Pálnak biztos örülne.. azt a rendszer biztos az "öngyilkos-számok" kategóriába rakná..😉😛

johngoku
ja hogy egyszerre nyomunk 2 fülhallgatót a fülébe? 😄 azt megnézném😊

majkrofon
😄😄 mondjuk lehetséges ez is.. sebaj, neki majd adunk sony ericsson w595-öt, dual share jack dupla fülhallgatóval. azzal már csak meghallja..😄

johngoku
szerintem egy átlag 70 éves öreg néni azt se hallja meg, ha 3 méterre tõle max hangerõn bömböl a hifi😄

majkrofon
hááát, nem hiszem h egy 70 éves öreg néni nagyon örülne h otthon rophatja armin van helden-re..😄 vagy paul van dyke-ra..😉 bár kitudja.
mennyire jó a sztereo hangszórója? errõl van vmi infód?

johngoku
Aki diszkó mellett lakik, inkább örüljön, hogy ingyen bulizhat otthon a zenére😄 Bár a Silent Disco esetén errõl tényleg nem lehet szó. Bár ha véletlenül fogja a fülese a benti egyik teló bluetoothát... 😄

majkrofon
mennyire közelrõl?😄😛 kivételes h egy reklám ennyire jól el legyen találva..
sztem jó ötlet h ilyen bulik legyen, dupla fülhallgatóval. legalább a disco mellett lakók sem virrasztanak egy éjszakát át..

Ugye milyen jól táncolnak? 😊 Egyiket ismerem is elég közelrõl😊 Számítógépen volt valami hasonló cuccom, ami hangulat szerint válogatta a számokat. Ez évekkel ezelõtt volt, de már akkor jól mûködött, szóval a telefonba is biztosan jól megcsinálták!
majkrofon
sziasztok, megnéztem ezt a silent discos klippet, iszonyatosan jól nyomják a csajok az elején..😊😊
jól hangzik ez a funkció, h berakja a számokat hangulat-kategóriába.. legalább ha depis vagyok, csak vidám számokat nyom be és nem kell hülyét kapnom ha felcsendül a november rain..😊

Nálunk van a közelben egy kereskedés, majd megkérdezem tudnak-e szerezni ilyen telefont. Bár kártyafüggetlenül tuti drágább lesz:S
Erre sajnos nincs ötletem. Én általában szolgáltatónál veszem... De ha tudsz valami jó beszerzési lehetõséget, engem is érdekelne!
Jaja, sztem marha ötletes kis videó lett. Most már csak az a kérdés, hogy hol vegyem a telefont😛
Ja, és hogy azért Silent Disco, mert dupla jack csatlakozója van, most esik csak le!
Tök jó! Ilyet eddig még nem is láttam.
😮😮
Hát ezt sem TV-be szánták...😄
Nem? Pedig a csajok odavernek!😄 Meg szerintem elég jól kivitelezett kisfilm lett, nézd meg:
http://www.youtube.com/watch?v=b5an88_NTeM
Nem láttam még reklámot róla.
Én viszont sokszor lusta vagyok válogatni, szóval nekem jól jönne ez a funkció.
Hmmm, nekem ez a ShakeControl tetszik, bár a SensMe sztem full használhatatlan, legalábbis számomra. Én jobban szeretem magam kiválogatni a zenéimet. Összességében elég meggyõzõ ez a Sony Ericsson. Meg ez a reklámféleség, amit a neten találtam...hát az se rossz xD
ShakeControl - A telefon mozgatásával/rázásával tudsz számot váltani, meg hasonlókat.
SensMe - Ütem alapján besorolja a számokat, és hangulatokba csoportosítja. És lehet szûrni, hogy most játsszon vidám számokat pl.
Szerintem, ez világbajnok ötlet.
Kinézetre a SE a nyerõ. De mi ez a ShakeControl meg SensME meg hasonlók?:S
Hát a Sony Ericsson W595 lényegében már 3,5G-s, 3 Megapixeles kamerája van, Nokia csak 2,5G, 2 Megapixeles kamerával.
És a SE-ban van egy csomó jópofa dolog. Mint a ShakeControl, TrackID, SensMe... stb.
Kinézetre meg, kinek a pap kinek a papné.
Hát pénzem az van rá, de érdekelne, hogy mivel tud többet?
W595 kicsit drágább, de én azt ajánlanám. Nem tudom, te leteszed e valahova a voksod. Én SE párti vagyok.
Amúgy az árával arányosan, többet is tud...
Sziasztok! A segítségeteket kérném, ugyanis én nem nagyon értek a telefonokhoz, és úgy áll a dolog, hogy választanom kéne a Soni Ericsson W595 és a Nokia 5310 között. Vélemények? Elõre is köszi!
BB7
+1<#eljen>
tompapaa
én sonyra szavazok, egyrészt ez a nokia egy ufó, és én szégyellném elõvenni, másrészt többet tud a sony...

ZilogR
de ha be tudod indítani - ez a kulcsszó! Tehát nem (biztos) hogy mûködik, lehet, h akksi baja van, lehet a kijelzõ érzéketlen már vagy nem is indul be, persze, lehet, h beindul, csak soha senki nem akarta beindítani! Bontókban van néha régi Palmféleség. Egy Tungsten TX-et 2000-ért vettem, de még csak kipucolni volt idõm, töltõ nem volt így senki nem tudja, mûködik-e?! Nagyszerû az állapota, így reménykedem!

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

BB7
A többit privátabb helyen!<#ravasz1><#mf1>
Benny04
ki.

BB7
halott.
Benny04
buzi.

mocskapok

DE HA... !

mocskapok
Jaj, benéztem, valamiért 6300-nak láttam... kérem kapcsoljanak ki...
<#guluszem1>

DE HA... !

mocskapok
No hát mit dobott ki a gugli!
Sony Ericsson K660 vs Nokia 3300
<#vigyor2>

DE HA... !

hi
valaki tudna segiteni hogy melyiket érdemesebb venni...
SE K660 vs. NOKIA 6300
elöre is kösz
BB7
Tudtam, hogy lehetetlen! 😄 Itt csak az autós tartót árulják! <#wilting>

Tehát akkor még 1*: Hol bírok ennyiért venni Palm Tungsten-t?
mocskapok
Nincs Artisjus ott, ami kivetné az adathordozókra a nyavalyás ujjait!

DE HA... !

BB7
Hol bírok ennyiért venni Palm Tungsten-t? És nem adna valaki errõl esetleg valami specifikációt?

EDIT: Itt van 3,2K-ért, de mégiscsak MI VAN EBBEN, HOGY ENNYIRE OLCSÓ? 😄
hellobello
miért a szlovákoknál ilyen olcsó ?

mocskapok
Attól függ, itthon veszed, vagy Szlovákiából rendeled <#nevetes1>

DE HA... !

ZilogR
WLAN: gondolom hallottál már olyant, h VoIP, pl.: Skype vagy Gizmo?!??!
Én speciel ezért vettem magamnak egy Nokia 770-et, hogy tudjak ingyen telefonálni interneten. Manapság egy jó kis Symbianos kifutott teló a legjobb megoldás WLAN-nal, lehetõleg olyan oprendszerrel, amire ráhúzható a Skype (pl.: Symbian) vagy a Gizmo (Symbian vagy Linux). Persze van bolt, ahol Palm Tungstent adnak 2-3-5eFt-ért, lehet h szar, de ha be tudod indítani, kaptál szinte ingyen egy ingyen-telefonálásra alkalmas kis kütyüt.

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

ZilogR
Hmm... A microSD-k milyen árban vannak manapság? A SONY néven futó M2 kártyákhoz adnak egy pendrive-ra emlékeztetõ kis szerkentyût, amibe mehet a kártya. A fél gigás 1500Ft, az 1 gigás 3400 (vagy 3200?). Ez sok?

kovacsgellert
Nem mondtam egy szóval sem, hogy az SE drágább. 😊

Nem tudom mért de én a Nokiát venném, akármennyire is "kezd kimenni a divatból". Valahogy közelebb érzem magamhoz a Nokiát mént az SE-t.

DE elismerem, hogy a Sony Ericssonok már sokmindenben lepipálták a Nokiát.

Thaison
Ezen szerintem kár vitázni ,hogy minek kell bele a WLAN.Az a lényeg hogy van.Ez 1 plusz funkció.Lehet ,hogy valaki sosem fogja használni.De biztosra veszem ,hogy lesznek emberek ,akik hasznát veszik majd.

Meg alapból bárhol tudsz netezni a világon, és azért az nem hátrány.
joki5
Azért jól jön a WLAN is ha nincs laptopod és mondjuk valami fontos emailt vársz.