Nokia Vs. SonyEricsson
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
utánanéztem kicsit és wi-fi is van rajta. Mondjuk nem tudom, hogy mennyire mûködik problémamentesen.
Nekem eddig általában samsung telefonjaim voltak, de most nagyon megtetszett a nokia xpress music 5800 és a sony ericsson w995 is. Utóbbiról nem tudok túl sokat, csak annyit,hogy zenehallgatásra tökéletes,illetve videót is lehet rajta nézni. Volt már valakinek ilyen teló a kezében? Mit tudtok róla mondani?
Nokia n80 vs SE w995?
hasonló kinézet, tudás, de csak egy lehet a jobb 😊
sony ericsson<#eljen>#eljen>
nokia <#levele>#levele>
iPhone 3G
Nokia<#levele>#levele>
<#ravasz1>#ravasz1>
Elhiszem, hogy utálod a SE-t, de azért még jól leírhatnád a nevét, te NoikaFanBoi...
SonyEriccson <#levele>#levele>
<#vigyor>#vigyor>
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Voltam zárás előtt. _______________
Voltam zárás előtt. _______________
de azért köszi a segítséget
véletlen nem tudtok akkor egy olyan telefont ajánlani amin van legalább 1.3MP-s kamera, min 256MB hely, vagy bõvíthetõ legyen, és legyen hozzá egy USB kábel meg töltõ, akár használt is lehet, de azért nem egy ripityomra tört sz*r és ami a lényeg az ára max 15ezer legyen
vagy valami jó oldal teszveszen kívül esetleg?
elõre is kössz!
Alkalmasabb fórumot nemigen találtam, úgyhogy itt kérdezem:
Nokia 5000 nem bõvíthetõ? Valamilyen memóriakártyával? Mert azt írja a nokia.hu, hogy max 12MB, az meg nem valami sok... sõt, kimondhatom, hogy az semmi
1képpel meg egy 1 hosszabb zenével meg is telt
Úgyhogy mondjátok, hogy lehet bõvíteni 😄
Mert akkor már veszek is egyet!
Elõre is köszi
mirror\'s edge
Sétálgatás közben csináltam képeket és elég szépek lettek.Nem zajos és nem is pixeles.Max félhomályban látszódik,hogy telefonos fotók de ahhoz képest is elég jók.
Fõleg azért vagyok megelégedve vele mert nagy dilemmában voltam,hogy most egy walkman mobile-t vegyek vagy egy cyber shot mobilt..de rájöttem,hogy sokat kattintgatok képeket és ezért döntöttem emellett.
Viszont a zenelejátszása is elég jó!Nem tudom,hogy mivel tud többet egy walkman mobile...de amit ez tud az nekem pont elég.
mirror\'s edge
Nekem mondjuk SE c510-em van (nemrég vettem)
Tökéletesek a képei ahhoz képest,hogy telefon...de azért egy jobb optikát ha beletennének amivel lehetséges lenne az optikai zoom...álom telefon lenne.
Bár mondom!!!Panaszra így sincs okom!!!
Báár, a mai világban az optikai zoom tényleg ritkaság lesz lassan... 😛
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Másrészt kimondottan a SE nem fogad el külsõ fejlesztõktõl javaslatokat, ötleteket, hacsak nem állami szabadalmi védettség alatt állnak. Ha ez teljesül, akkor spórolhatsz egy svédországi repülõjegyre és hónod alatt az összes papírkáddal már mehetsz is üzletet kötni. (Ezt onnan tudom, hogy jóideje agyalok különbözõ mobilos ötleteken (lévén gépészmérnök vok) és persze az elsõ gondolatom az volt, hogy egy-egy jó ötlettel hatalmasat fogok kaszálni... 😛 És természetesen már megkerestem a SE-t ezügyben. Amit írtam, az a hivatalos álláspontjuk. A címüket megadják, hogy hol kell ezekkel a papírkákkal kereskedni, ha komolyan gondolod.)
Copyright az enyém! :-*
csak még bírja ki egy kicsit a mostani, addig nekem is lesz pénzem, meg talán olcsóbb is lesz...😊