641
Elég abból, hogy a legtöbb topic átalakult már erre a témára, legyen neki külön.
  • kovacsgellert
    ÁÁÁÁÁ. Akarom mondani: slide-ja.
  • kovacsgellert
    De igen, mert az N95-nek kb. egy év után egyszerűen leesik a slid-ja.
  • csipa44
    De ez csak külsőség... Ilyen tudásnál már nem hinném, hogy az számítana
  • kovacsgellert
    Na jó... A dizájn-t inkább hagyjuk. :)
  • kovacsgellert
    Méretek, dizájn, tömeg...
  • csipa44
    Mi van még? Moddingolhatóság, megbízhatóság stb...
  • kovacsgellert
    Nem csak a gyorsaság. Sok minden van amiben az X1 lepipál minden Nokiát.
  • klicskaw
    Nem HTC-t terveztem venni, mivel az is WM. De nem veszekedni akarok. De így előreláthatólag, az X1es fog maradni, mert utánaolvasgattam és tényleg több helyen mondják, hogy jobb.
  • csipa44
    Ha pl N95 vagy az X1 közül kellene választani, akkor az X1. Szerintem egyértelműen gyorsabb, mint a vetélytársa!
  • joki5
    oh,akkor örülök hogy megengedheted magadnak hogy vegyél egy Xperia-t meg egy HTC-t irigyellek!
  • klicskaw
    Nem is neked akarom majd eladni:D. Ismerőseimnek meg olyan dolgot, amiben én sem bízok... Ez egy teszt lesz és a jobbat tartom meg magamnak.
  • hogycsinalmedve
    Vannak olyan munkák, amik ebben a válságban futnak a leginkább :)
  • joki5
    csak legyen majd aki megveszi! nem szeretek zsákbamacskát vásárolni szóval inkább alaposan utána járok a dolognak mielőtt megvásárolom!
  • kirde
    Manapság ez már inkább rangsorolás kérdése mint a gazdagságé. Egy ilyen mobilt akár 2-t is a legtöbben megvehetnek ha nagyon akarnak. Legfeljebb idén kimarad a nyaralás vagy valami mást hátrébb tolnak. Szóval nem 2-3 millió forintos tételről beszélünk.
  • klicskaw
    Én szeretem saját magam megtapasztalni a dolgokat. Inkább megveszem, aztán ha nem jó akkor eladom egy jó ismerősömnek.
  • mirakon
    Elég jól megy neked, ha van pénzed két telefonra (:
  • joki5
    Szerintem meg menjetek be egy gsm boltba és az eladóval dumáljatok, ők azért értenek hozzá rendesen!
  • STomika
    srácok ti mit dolgoztok?:D
    nekem kb olyan erősségű ez a beszélgetés,hogy:

ohh most van egy ferrarim de most veszek mellé egy lamborghinit és amelyik jobban teljesít az megmarad....

• klicskaw
    Én is tervezem, h veszek még egy Symbianos mobilt is. Csak hogy teszteljem melyik is lehet a jobb. Aztán amelyik rosszabbul teljesít, azt eladom:)
  • hogycsinalmedve
    Én is hasonlóképpen nyomom. Van egy Asus P750-es biznisz mobil (WM) és egy kis Nokia 7610 (Symbian), hogy az otthoniakkal is ingyen beszéljek. Egyik innen, másik onnan. Teljes az összhang. Tökéletes párosítás, csak ajánlani tudom!
  • STomika
    ez ugyen nem mondod komolyan?:D
    azért nem sok ember engedheti ezt meg magának,hogy 2 százezres mobilt vegyen....
    1. felesleges két okos teló
    2. mivel döntenéd el,hogy mikor melyiket használd?
    én amondó vagyok hogy ha még nem volt smart mobilod akkor bátran választhatsz.
    symbian
    v
    windows mobile
    nincs viszonyítási alapod.Csak a részletekben lehet a kutya elásva..mint ahogy mondta BB7 is,hogy a WM érintőképernyője kifinomultabb.
  • kirde
    Legjobb az ha van egy ilyen is meg egy olyan is és akkor kedved szerint váltogathatod.
  • mirakon
    Mert ez így van :) tényleg sok kieg. jön ki rá :), ezzel nem azt akarom mondani, hogy az jobb, mert Wm-re is sok kieg van és ezek tudásukban megegyeznek. Ahogy írtad, tényleg csak megszokás kérdése, hogy ki mit használ.
  • BB7
    Tudod, ha valaki megszokta a Symbian-t akkor nem valószínű, hogy átvált Vindó Mobájlra! Visszafelé sem sokszor működik a dolog, de effektív megszokás kérdése!
    Szerintem ha már nagyon érintőképernyőről beszélünk, akkor ebben a WinMo a kifinomultabb! Sajnos kevés Symbianos mobil fordult meg a kezemben, és amit nagyon sajnálok hogy egy Google mobil se! Sohase írtam, hogy ez a jobb.. az a jobb... Maximum ajánlok valamit, ha már van a bizonyos dologról tapasztalatom. Ha valaki évek óta használ "X'et, és én "Y"-t preferálom, akkor minek győzzem meg?
    Lehet vitázni [Topic lényege is ez] de minek?
  • joki5
    Hát amint mondottam is az előbb, a SE mindig is nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy teli lehessen rakni a telókat mindenféle cuccal!
  • kirde
    Értem. De gondolom azért ezek komolyabbak annál minthogy lecseréli a háttérképet meg hasonlók?
  • milu00
    Visszatérve a topikcímhez:
    Régebben a haverommal szedtünk le pár játékot neki 5310 volt nekem k750i és az enyémen 10/8 neki 10/6 működött
  • STomika
    BB7 amúgy te melyiket preferálod jobban a Symbiant vagy a WinMo-t??Erre nagyon kiváncsi lennék. Mert már olvastam a 2 oprendszer között eldönthetetlen vitákat is.
  • BB7
    Mivel újabb, ezért gondolom finomítottak a szoftveren persze!
  • milu00
    Nekem volt már egy SE P1, annak is jó volt a touchscreenje, gondolom az x1-é sem lehet rossz
  • BB7
    Ennyi! Csak azt nem értem, hogy a sok Nokiás miért jön azzal, hogy a Symbian-ra minden van és, hogy arra egy csomó kieg kijön!
  • joki5
    SE tipikusan az a teló amihez mindig is sok kiegészítőt adtak ki szóval ehhez is tuti ömleni fognak majd a csilli-villi cuccok!
  • BB7
    Van hozzá "pálca". De a mai érintőképernyőket már elég szépen megoldják! Főleg ha az Apple cuccokat megnézed, annál kifinomultabb érintőképernyők nincsnek!
  • mirakon
    Nekem a telefonoknál nem szokott gond lenni a nyomógomb méret, inkább az érintőkijelző nyomkodása okoz gondot ujjal, ott nem sikerül mindig azt megnyomni amit akarok. Ehhez van valami pálcika, vagy kizárólag ujjal lehet nyomogatni?
  • BB7
    Gondolom nem kell sok, és elég szép dolgokat lehet majd leszedni hozzá! :)
  • klicskaw
    Ugyanaz mint egy másik telefonnál a témaváltás. 6-ot tartalmaz alapból, de akármennyit tölthetsz rá különböző oldalakról, sőt ha nagyon egyedivé szeretnéd tenni akár, csinálhatsz is magadnak egy témát. Elég hasznos kis tulajdonsága ez a telefonnak, mert minden téma más képernyőnézetet tesz lehetővé.
  • kirde
    Erről a panelváltásos dologról tudna valaki kicsit részletesebben mesélni?
    Nem pontosan értem de mindenhol ezzel jönnek. Mit is takar pontosan?
  • klicskaw
    Persze, h van rajta, nem fontos szétnyitnod a telefont ahhoz, hogy mondjuk smst írj. Én már Január óta használom a mobilt, és elég sok hasznos apróságot találtam benne.
  • mirakon
    Csak qwerty billentyűzet van rajta, vagy lehet a kijelzőn újjal is nyomkodni a betűket számokat?
  • joki5
    ez érdekes, mert nekem pont ezzel volt bajom, hogy a dagi ujjaim nem férnek el rajta és a qwerty billentyű gombjai is kicsik! Szóval vagy pálcával használom vagy sehogy :)