104
  • uwu
    Nagyon jó!
    Te fogsz példát mutatni ok?
    Majd a te gyerekeiddel kezdjük.
  • dronkZero
    Ne nagyon misztifikáljátok túl az agykontrollt, jóféle placebó, de nem több. Bár legalább olcsó...
  • ziipp
    Ez nem valami átgondolt módszer, valld be! :D

Bár néha én is elgondolkozok, hogy milyen lenne egy átfogó atomcsapás Kína és India ellen...
  • ziipp
    Szerintem alapvetően nincs baj a meglátásoddal, csak még bőven nem vagyunk azon a szinten, hogy következmények nélkül beleszóljunk ilyen folyamatokba, ezért most még nyugodtan kijelenthető, a természet gyógyító mechanizmusa úgy jó ahogy van. Bár ha valaki gyógyíthatatlan beteg, saját felelőségére biztos belemegy ilyen tesztelés alatt álló készítmények szedésébe is.
  • Sanyix
    jav: ...mikor MÁR megszülte az "adagját"...
  • Sanyix
    A megoldás: termonukleáris fegyver használata a túlburjánzott városokban (járulékos veszteség kevés lesz, mert kevés állat él ott).

Vagy egyszerű születésszabályozás, akár radikális módszerekkel (ha egy nő teherbe esik mikor mikor megszülte az adagját (ki lehetne számolni hány gyerek), kötelező elvetetés, ha rejtőzködik és megszüli, akkor halálbüntetés).
  • Balumann
    Itt vannak letölthető meditációk, 1-2be hallgattam bele sajna elég gagyik :D (de lehet h van jó is az oldalon).

GaBrutal: Nem érdemes szerintem az agykontrollra rákeresni, én a könyvet is kiolvastam, nem lehet jól elsajátítani az agykontrollt így, azt tanfolyamon érdemes. Meditáció viszont szerintem megtanulható könnyen az nélkül is.

Egyébként nézzetek be az Egészség topikomba, szerintem sok érdekes link került már be :-)
  • Zocsi
    Amúgy nem végesek az emberek össejt raktárai? Oké, hogy termelődik csontvelő, de akkor is ha gyorsan kiszipkázzuk belőle a tápot, akkor mi marad utána? Nem lesz nagy arányú leépülés, egyéb betegség a következménye?
    Én erre lennék kíváncsi...
    Amúgy az, hogy lassú a szervezet ilyen jellegű gyógyító mechanizmusa, még nem jelenti azt, hogy úgy jó, ahogy van. Ha természetszerűnek állítjuk be, akkor azt is vegyük figyelembe, hogy totálisan más életet él egy ember, mint mondjuk 1-2e évvel ezelőtt. A nyugati emberek nagy része mesterséges környezetben éli le az életét, nem mozog rendszeresen (csak ül naphosszat), egyoldalúan táplálkozik és még ott a stressz is, ami a betegségek kialakulásában vezérszerepet játszik. Szóval könnyen lehet, hogy ha van is lassú egyedfejlődés emberi vonalon, akkor az gyorsítani kell (egyelőre kémiai úton, aztán később majd biztos lesz génmanipuláció is), mert a jelenlegi porhüvelyünk nem képes tökéletesen idomulni a mostani körülményekhez. Persze lehet, hogy hibás a meglátásom...
  • GaBrutal
    keress rá úgy hogy "agykontroll" vagy ha tudsz angolul akkor mind control
    az egy elég elterjedt módszer van tanfolyam is jópénzért de biztos találsz leírást ingyé a neten
  • FlyingV
    ... szorri a 3 HSZért...

dez: ha autoimmun problémára is jó lehet a meditáció, akár privátban is tudsz küldeni forrást/valamilyen tanfolyamot, amelyek segítségével el lehet sajátítani? nagyon köszönöm!!!!
  • FlyingV
    nagyon örülnék, hogyha kezelni tudnák az autoimmun betegségeket, szegény édesanyám már több mint egy évtizede szenved benne és a gyógyszerel nagyon rontják az életkilátásait
  • FlyingV
    ma már bárki lehet újságíró... vagy befizet ilyen havas szerű """"""médiaszakemberrek"""""" iskolájába félévi kemény százezreket, hogy semmit ne tanuljon, vagy egyszercsak úgy kel fel reggel, hogy: újságíró vagyok. a legszínvonaltalanabb szakma egyike (persze fellelhető egy-két tényleg értékes szerző-de mint mindenhol, ők is egyre kevesebben vannak..)

helyi példa: Szekeres Viktor.
  • Darth Sidious
    Meg kéne már tanulni magyarul. Ez a cikk korrektorért kiált!
    "őssejt termelése"
    "vérsejt termelő"
    "porc sejtekké"
    "őssejt többlet kibocsátással"
    Állati idegesítő, amikor egy újságíró nem ismeri az egybeírás-különírás szabályait. Vagy az ilyen csak "újság író"?
  • dez
    Mint írják, párat küld, de az általában kevés, vagy lassú gyógyulást hoz. Valószínű azért küld keveset, mert a túl sok (mint írtam) növeli a rák esélyét. Legalábbis, ha a szervezet nincs rá felkészülve.

Szóval, a gyorsabb/teljesebb gyógyulást nem csak úgy várni kell karba tett kézzel (miután esetleg bedobtunk egy csodabogyót, ami egyelőre csak egy ígéret), hanem tenni érte... Ez a természet rendje.

Az előbb említett meditáció mellett említhetnénk itt pl. a rendszeres, de mértékletes sportolást is... Szerintem "soha" (vagy néhány évezred múlva) sem lehet majd ezeket teljesen kiváltani.
  • dez
    Számos különféle technika létezik, egyéni preferencia kérdése, kinek melyik jön be jobban. Kicsit tovább keresel, biztos találsz más oldalakat is. Általában -- több-kevesebb sikerrel -- önállóan is meg lehet tanulni, de segítséggel könnyebb, és kisebb az esély, hogy az ember az első (vagy az 5.) próbálkozás után feladja.
  • Lost Lont
    Vajon miért nem küld ki több őssejtet a szervezet magától, ha már úgyis képes lenne rá?
  • jhetedikj
    Hol lehet erről a meditációról bővebben olvasni próbáltam rákeresni,de csak olyan oldalakat dobott ki ahol le akarják húzni az embert. Az érdekelne hogyan kell végrehajtani ilyen meditációs feladatokat. Egy link esetleg?
  • dez
    Ja, és talán egyesek számára "murisan" hangzik, de pl. a meditáció oly módon erősíti a belső gyógyító folyamatokat (talán az őssejttermelést is), hogy közben nem borul fel semmilyen belső egyensúly, nincs egy ilyen éles külső beavatkozás, a szervezet összességében kezd jobban működni, stb.
  • dez
    Ahogy vesszük: "Az egerek először egy "növekedési faktort" kaptak - olyan fehérjét, ami génaktiválódást vagy -inaktiválódást, növekedést vagy fejlődést indíthat azokban a sejtekben, amelyek felszínén a faktort "felismerő", receptor molekulák vannak."

Az előző hsz-emet a cím alapján írtam, de látom, itt nem az immunrendszert akarják stimulálni. Sőt, inkább "tompítani" akarják. Akkor viszont azt tenném hozzá, hogy az ilyen mesterséges őssejttermelés-fokozás növeli a rák kialakulásának kockázatát -- ha emellé még "tompítják" is az immunrendszert, az még tovább növeli ezt a veszélyt...
  • dez
    Mellékhatás: autoimmun folyamatok...
  • pasi29uk
    Te még nem vettél telket a holdon? :D
  • IMYke2.0.0.0
    Ha túl sok egészséges ember lesz a Földön... gondoljunk csak bele... már most túl sokan jutunk egy négyzetkilóméterre...!
  • endrev
    Nem jön, mert génmanipulációt ez nem jelent. Anélkül pedig tényleg csak az egészséges állapot helyreállását gyorsítják - semmi mást.
  • Teppik Amon
    Ezek má' megenst Istent játszanak. Nem kéne belepiszkálni. Majd jön a Hulk meg a Godzilla 'sztán csodálkoznak!