Kalózok segítenek a Windows 7 terjesztésében
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"vajon kiki" = kok , nem kell vele foglalkozni.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Szerintem örülj neki, hogy nem találkoztál vele élõben. Nem jó élmény általában. És sajnos a lakóság kb. 1%-a ilyen, de szerintem õ is az extrémebbek közül való.
Ha szerinted egy ps6 pluginekkel többet tud mint egy CS4, akkor ki kell hogy ábrándítsalak.
Tud a ps6 egymásba ágyazott groupokat kezelni? - Nem.
Smartobject-ek? Gondolom nem is hallottál errõl :-)
A videókártya 3d-s számítási teljesítményét kihasználni a megjelenítéshez? - Nem.
Azért néha haladni kell a korral. Nem csak parasztvakítós fejlesztések vannak, hanem ténylegesen használhatóak is.
Akkor vágj meg 12 órányi 1440 x 1080 HDV .m2t anyagot, cineformba átkódolva, 5 kameraállásból, profi studió szinkronnal,mappingolva, markerezve.... color correctionnal, curvessal, brightness & contrastal, effektekkel...stb feliratozd, croppold resize-old és csinálj belõle deinterlacelt 1280 x 720-as HD Wmv-t.
Fusion 5 pedig az egyik legjobb digitális utómunka program amivel mozi9filmekben is dolgoznak...vagy ittvan pl a motion tracking, vagy retiming... na azt csináld meg más progival.
Kösz amúgy ... ha meg akarsz õszülni a monitor elõtt, akkor próbáld ki a fent említett feladatot a pentium 166 mhz-es gépeden. De szerintem 1 képkockát renderelne kb 3 óráig.
MEg nemértem miért kéne visszatérni a régebbi programokhoz???? mi ebben a jó?? akkor ma is reneszánsz ruhákban járnék, mert azok faszán néztek ki...áh
az ilyen meséket meg hogy meggyógyítja magát, stb.. meg doktorbácsi lesz belõle ezeket hagyjuk meg a telepítésnél látszódó parasztvakításnak XPnél IS és a Win 7nél IS.
TomcatIVD TYAN board,2xP1 Tillamook 166MMX,48MB RAM,Matrox G550 32MB VGA, 4.3 IBM SCSI HDD,Hitachi SCSI DVDRW,SB16+Gravis Ultrasound,Realtek8019 LAN, Adaptec PCI2SCSI2 card,XP Pirate,bootup: 33s
Sony Vegas ha jól tudom valami videjóvágó... van belõle kismillió széles-s neten, de én mégis a MacroMedia Flash MX-et javaslom neked ami elfut a Pentium 166-osomon is... de ott van videjóvágásra egy kicsit erõsebb gépen az Adobe Imageready 3.0 is
Photoshopból a 6.0-ás az amit ajánlok, mert telepítés nélkül is megy és a pluginjeivel összesen többet tud, mint a legújabb CS akárhány...
Ugyszintén megy pentium 133tól felfele Win2000-en és Win98-on is 10-12 éves gépeken 32 mega ramtól felfele... egy 10ezer forintos gépen
TomcatIVD TYAN board,2xP1 Tillamook 166MMX,48MB RAM,Matrox G550 32MB VGA, 4.3 IBM SCSI HDD,Hitachi SCSI DVDRW,SB16+Gravis Ultrasound,Realtek8019 LAN, Adaptec PCI2SCSI2 card,XP Pirate,bootup: 33s
és igenis számít a dizájn! ha neked nem akkor, tegyél fel parancssoros linuxot
Akkor mondj alternatívát, amin pl megy nekem a Fusion 5, a Sony Vegas 8, meg a Photoshop Cs4 és az After Effects. HA erre találsz alternatívát, és nem Mac, mert abból az árból 2X 30%-al erõsebb gépet kihozok kb...(Mac, amerikai zsebekhez van mérve...) és nem Ubuntu...mert azon se megy semmi munkámhoz kapcsolható dolog, annak ellenére hogy sokak istenítik, bizonyos gépeken egyszerûen nem megy. Pl nagygépemen, olyan szinten bugos a frissítés óta, hogy letöröltem. Fagyások, kompatibilitási problémák stb stb stb.
Várom az alternatívát!
Mondtam már, hogy ha meglátjátok, hogy "vajon kiki" akkor automatikusan át kell ugrani.
Nem érdemes vele vitázni. Nárcisztikus nem is kicsit, nagyon.
gyorsabban kezeli a minimum 900 megaherces procit , mint az xp a minimum 233-asat <#falbav>#falbav>
kisebb tárhelyet foglal le , mint az xp... elvégre az 500 gigás vinyónak csak a 4 %-át foglalja le (20 giga) , míg az xp egy 20 gigás winyóból 1-et foglal le és ezzel keményen rátesped a winyó 5%-ra (!)
senkinek nem is kell hozzá új hardvert vennie hogy elfusson a gépén:
akinek már eleve van:
- 500 giga tárhelye +20 giga swappfileokhoz <#falbav>#falbav>,
- fél gigás videókártyája, hogy az extra csili-vili effektet is mûködjenek,
- minimum 6 gigaherces (dualcore) procija, hogy akadásmentesen fusson a beépített trójai megfigyelõrendszer, és a microsoft akadásmentesen lásson a webkamerán keresztül,<#banplz>#banplz>
- minimum 1,5 gigabájt ram, hogy akadásmentesen tudjon futni a beépített Kernelszntû DVD másolás és fájlvédelem, valamint a kalózprogramokról és megosztásokról szóló hiba és jelentés a szoftverrendõrségnek,
valaki segítsen már mert nem jut eszembe semmi !!! <#conf>#conf><#csodalk>#csodalk><#banplz>#banplz><#taps>#taps>
http://goo.gl/gd6Zi5
Kedves SG, vegyétek már észre aki ide jár tudja mi a torrent és nem kell a hülye kalózos szóképet használni.
Tiszta blikk színvonal.
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
na hagyjatok már... az 5 éves pistikét még lehet ilyen szar dumával etetni de engem már nem...
http://isohunt.com/torrent_details/60476689/windows+7+beta?tab=summary
különben meg mi a lósörényért kell minden hozzászólásodat izléstelenségig makrózni? azt hiszed, ha nem 72es a betûméret, akkor már senki nem olvassa el? úgy is el fogják olvasni, de ha 5 év múlva visszanézel majd ide a windóz7es rendszered alól, akkor majd ég az arcod, mert ez a szép adag makró akkor is itt lesz, emlékmûvéül annak, hogy mekkora tirpák módon tudsz megnyilvánulni.
\"The voices are back... Excellent.\"
Makonyával vitatkozni nem szabad, tényleg nem!
Szerintem maradj csendbe mert ezekkel a hozzászólásokkal csak magadat égeted.
Mondjuk neked szerintem már mindegy,annyi faszságot hordtál már össze itt 1hét alatt.
Az az 5óra egy normális gépen 20-25perc.Egy 500-as vinyó ~13.000Ft szerinted kit érdekel a 10-15GB amit felrak? a másik 4GB-ram ~10k.Amúgy meg simán elég 2GB-ram a Vistához.
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
A 20giga, az inkább csak a fele, az 5 óra telepítés, meg kb. 40 perc. És 4giga memória se kell hozzá.
akik a Vistától már megundorotak (mint pl: én is) már eleve ki sem próbálják
a Win7-et, mert Vista alapú, tehát annál csak még lassabb, még nagyobb hodály rakás szar lehet...
akik pedig várják, mint a messiást (?) /van egyáltalán ilyen?/, azok pedig irdatlan nagyot fognak csalódni, mert az a potom 20 giga amit lefoglal a rendszervinyóról és kb. 5 óra alatt rátelepül egy 3 gigaherces gépen , már eleve elveszik a további kedvüket az egésztõl...<#eplus2>#eplus2> ha van egyáltalán szabad 4 giga ramjuk , amit igényel a gyors mûködéshez...<#eplus2>#eplus2>
<#taps>#taps>
http://insentient.net/
Ez a program használhatónak néz ki. Bár én nem használtam túl sokat, de mûködik.
https://twitter.com/foodlfg
A google ezt az oldalt dobta ki elsõnek azokra a kulcsokra, amit itt írt. De van több is, ha kevesled.. Egyébként meg a torrentek leírásába is bele vannak írva.
http://tendou86.blogspot.com/2009/01/microsoft-announces-availability-of.html
Ne játsszuk már meg magunkat. kb 5 perc guglizással ki lehet deríteni, ha valaki kíváncsi rá, most mit számít, ha ide beírja valaki. Semmit.
Az Exposéval egyetértek. 😊
https://twitter.com/foodlfg
(Nem mintha a Vista-m nem bírná - most 8 hónapos, és olyan gyors, mikor feltettem... <#nevetes1>#nevetes1>)
Pundit 3 - C2D - 2GB - GMA - Maverick Don\'t eat too much yellowsnow!
nagyon tetszik.
Torrent: EGY, azaz EGY programozó találta ki ezt a megoldást, ha jól tudom valamilyen szellemi betegségben szenvedõ egyén (utóbbit csak azért írom, hogy íme még egy példa, mekkorát tud alkotni egy >NYOMI<.. szóval nem elítélni õket.). A legszebb az egészben, hogy tudjátok most hol dolgozik? Valve. Melyik részlegnél? Steam. Mire épül a Steam? Találjátok ki. Mindezek ellenére a torrent igenis kalózokkal telített.
Win7: engem nem nyûgöz le, érdekes módon akik utálták a Vistát, azok ezt várják messiásként, amikor egy Vista 1.2 kb..
Mellesleg kár, hogy nem tudnak egy az Apple-féle Exposé-hez hasonló, HASZNÁLHATÓ 'ablakmegmutató' megoldást csinálni, mert a Vistá-s megoldás is eléggé használhatatlan volt, ráadásul látványos sem... Bár a 7-ben már benne van, az hogy ha az ablakot a címsoránál megfogva megrázod, eltûnik a többi, ez már valami, de ami a fenti képen is van pff, látványosnak sem nagyon mondható, viszont legalább használhatatlan 😞
Google Chrome-ot meg letilthatnák rendszerszinten <#mf1>#mf1>
32:
4HJRK-X6Q28-HWRFY-WDYHJ-K8HDH
TQ32R-WFBDM-GFHD2-QGVMH-3P9GC
6JKV2-QPB8H-RQ893-FW7TM-PBJ73
GG4MQ-MGK72-HVXFW-KHCRF-KW6KY
QXV7B-K78W2-QGPR6-9FWH9-KGMM7
64:
482XP-6J9WR-4JXT3-VBPP6-FQF4M
D9RHV-JG8XC-C77H2-3YF6D-RYRJ9
JYDV8-H8VXG-74RPT-6BJPB-X42V4
7XRCQ-RPY28-YY9P8-R6HD8-84GH3
RFFTV-J6K7W-MHBQJ-XYMMJ-Q8DCH
Akkor most ki a hülye?
"I am a leaf in the wind! Watch how i soar..." Wash from Serenity
A torrentet megalkotó programozók szándéka a pont az illegális letöltések elõsegítése volt.
Munkaállomás: C64 64K RAM 5,25\" floppy & Dataset Szerver: XT8086 640K RAM 10 MB MFM HDD 12\" Hercules Monitor DOS 1.0 Megy rajta a Crisys, mint az állat!