Kalózok segítenek a Windows 7 terjesztésében
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
senkinek sem érdeke hogy használjad, n00b
A szenvedés az az, amitõl az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
"nem vitatkozom veled mi mire való, én videókat vágok flessel és animációkat készítek az Adobe ImageReadyvel" - Gratulálok! Akkor sikerült megtalálnod az adott feladatra a legkevésbé megfelelõ szoftvereket. Ha ezzel tényleg tudsz dolgozni, mindenképpen dicséretet érdemelsz. De gondolj bele, mi lenne, ha a videót megpróbálnád Flash helyett mondjuk Adobe Premiere Proval vágni! Sokkal hatékonyabb lenne a munka.
Más. Én tényleg nem értelek téged. Azok után, amit itt mûveltél az utóbbi napokban, még meg mersz rá kérni valakit, hogy segítsen neked azzal kapcsolatban, amit égre-földre agyongyaláztál?! Ez egy kicsit tudathasadásos állapotnak tûnik nekem. Tényleg nem csodálkoznék rajta, ha senki figyelemre sem méltatna, még akkor sem, ha 72-es betûvel írsz, triplán aláhúzva.
Ha nem tudsz úszni, ne mássz fára mert elüt a villamos!! vazze!
Mellesleg csak megjegyzéskén, a Win7, az eddigi leggyorsabb OS!
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
elõszõr is leszõgezem (valamiért nincs rõvid õ, a nulla ugyanúgy angol billentyûzet 0-át ír nem rövid õt.. a rövidnek még fejbõl emléxem az ascii kódjára (148)) :)
hogy nem áll szándékomban tovább pocskondiázni a Windows 7-et,mert
ezt már lejjebb megtettem, sõt
inkább szeretném magamnak és másoknak bemagyarázni, hogy jó ez tulajdonképpen:
ha:
1. letiltasz egy rakás sz0rvjászt ami alapba automatikusan indul...
2. a csilicsáré kinézetet visszaállítod ahol lehet XP-s kinézetre..
egyébként érdekes módon a Total Commander elindult rajta <#eplus2>#eplus2>
és meglepõ módon a windows hálózat valóban kellemes , tûrhetõ sebességû
végsõsoron vannak fícs0rjei is is, ha nem is sok, de pl:
a Tablet PC sz0vegbeviteli támogatás pl. elég jó.
valakitõl hallottam, hogy tud olyat a Vistától kezdve a Winfos hogy egyszerre két júzer lehet bejelentkezve: az egyik local, a másik pedig remote... a megfelelõ privilégiumok és "beállítások" esetén.. tudna valaki ebben segíteni, mert ha ez tényleg mûk0dik , akkor adok még egy esélyt a Win 7-nek és nem t0rl0m le még ma..
TomcatIVD TYAN board,2xP1 Tillamook 166MMX,48MB RAM,Matrox G550 32MB VGA, 4.3 IBM SCSI HDD,Hitachi SCSI DVDRW,SB16+Gravis Ultrasound,Realtek8019 LAN, Adaptec PCI2SCSI2 card,XP Pirate,bootup: 33s
http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"
http://www.sg.hu/cikkek/75599/feladta_wow_os_eletet_a_valosagert ------- MMORPG rajongóknak: \"Ne feledd, minél királyabbul fest a karaktered, annál szánalmasabb az életed.\"
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
ICS 4.0.4 --------------> JB 4.1.0
Töröld le ha akarod, sõt szerintem az egész géped formatáld, de legjobb lesz ha eladod a fenébe és kezdessz magaddal valamit...
TomcatIVD TYAN board,2xP1 Tillamook 166MMX,48MB RAM,Matrox G550 32MB VGA, 4.3 IBM SCSI HDD,Hitachi SCSI DVDRW,SB16+Gravis Ultrasound,Realtek8019 LAN, Adaptec PCI2SCSI2 card,XP Pirate,bootup: 33s
Tartom magam ahhoz is, hogy a PhotoShop 6.0 megy telepítés nélkül más gépen a telepített könyvtárból. Aki nem hiszi járjon utána!
A Win7 összesen 2,43Gb, a telepítése normális esetben 20-30 (max 40) perc.
phööö
na ezért kellett nekem terhelnem a netet a drága 3 gigával (!??)
ezért kellett nekem 4 órán keresztül telepítenem ????????????!!!!!!!!!!!!!!!!
http://goo.gl/gd6Zi5
Aerohoz: nekem Vistán minden probléma nélkül megy az Aero Intel GMA950 integrált grafikuschippel (mostanság maximum netbookokban fordul elõ), gondolom Sevennel sem másként (ha lesz idõm, majd felrakom a bétát).
/*WTF?!*/
Én úgy csináltam, hogy a D:-re töltöttem le és onnan indítottam a telepítést (nem tudom, ez számít-e).
Igen, bootoláskor kell kiválasztani, melyiket indítod.
Min. 8Gb, de inkább több (10-14 szolgáltatásoktól függõen)!
http://goo.gl/gd6Zi5
Most is ubin így van, / az 10 giga, ebbõl 3,8 giga a foglalt, többi üres, /home-ba pedig a maradék hely.
Szóval szerintem az lenne a "tökély", ha egy 10 gigás partíción kényelmesen elfér a rendszer.
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
Jóccakát
Igazából szerintem a vistának kellett volna ilyennek lennie (rengeteg jó ötlet, de sajna a pocsék optimalizálás miatt használhatatlan volt nekem). Röhej, hogy a wow, amivel játszogatok, gyorsabban fut wine-al ubi alatt, mint vistán, sõt -igaz itt elenyészõ a difi- mint az XP-n.
Vistával csúnyát szívtak, de most azokból a hibákból tanulva csinálják a win7-et, ami nagyon jónak ígérkezik.
És egy kis off:
Kedves vajon kiki! Én nem akarok beleszólni a nézeteidbe, de az, hogy kalóz XP-t hirdetsz, és amilyen marhaságokat nyomatsz a linux-al (meg amúgy mindennel) kapcsolatban, azzal iszonyatos módon leégeted magad, mint az opensource közösséget, szóval pls, vegyél vissza picit. Egy HSZ-be is le lehet írni, hogy mit gondolsz, nem kell egymás után 4-5-be vastagon kiemelve, villogva, aláhúzva stb megerõsíteni. Megértjük elsõre is.
ThX
Végül pedig a vindóz lelkébe sohasem fogsz belelátni, ahogy még a fejlesztõk sem látják át szerintem :D ha kis oprendszer kell akkor ott az Ubuntu. Azt pendriveról is bootolhatod. Bár nekem meggyûlt a bugjai miatt vele a bajom :(
Lényeg, hogy 2 partíciód legyen (nem kell két külön merevlemez, csak 2 partíció), mondjuk C: és D:.
C:-n van a jelenlegi operációs rendszered, és a D:-re teszed fel a Win7-et, és akkor megmarad az oprendszered (ugye nem akarod ezt a beta verziót fõ oprendszerként használni?).
Utána lesz, amit újra kell telepíteni, de szerintem ha csak kipróbálni akarod, akkor felesleges minden progit újrarakni.
Könyvjelzõket exportálni-importálni amúgy sem nem tart sokáig.
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Aki tud, mondjon tanácsot. Köszi!
Amugy meg 7GB egy operacios rendszer? Az nagyon durva. Mi a fene van benne? Van olyan lista ami megmutatja hogy mely resze mennyi helyet foglal? 70MB azt tartom elfogadhatonak de mielott itt megkoveznek legyen 700 az meg elmenne. Na de 7000 az rohelyes.
Nekem intel GMA 950-esem van, vér gyenge, de simán megy rajta az aero.
http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html
A gyengét úgy értem, hogy azért a régebbi játékok elmennek rajta. pl unreal tournament 2004 játszhatóan fut alacsonyabb beállításokkal és pl a 2003-as Homeworld 2-t is viszi kis HD felbontásban majdnem maximum beállításokkal.
https://twitter.com/foodlfg
Win7 beta build7000 telepítése nálam:
Telepítési idõ: pontosan 21 perc (ebbõl kb 1 perc míg a hálózatot felderítette+míg beírtam a kulcsot, stb.)
Helyfoglalás: a feltelepített rendszer 7Gb
Sebesség: kb egy frissen telepített XP sebességével vetekszik (Vistánál picivel gyorsabb).
Az Adobe Imageready (ami egyébként már évek óta megszûnt, amióta a Photoshop CS3-ba bele lett integrálva) gif animátor, nem pedig videoszerkesztõ. Láttál már animált gifet? A hülye smileyjeid, amikkel elõszeretettel telebaszod a hsz-eidet, azok animált gifek. Nem videók, pajtás.
Aztán még egy akkora ökörséget, hogy a PS6-os telepítés nélkül is fut, azt ki mesélte neked?! Keményen kell telepíteni, ez nem Paint.
És ne szarozd össze a topicot. Ez a Win7 topicja, tessék azzal kapcsolatban beleírni; és ha mást nem tudsz, csak gyalázni, akkor menj egy XP-fan topicba bréjnsztormingolni.