505
  • Mojlepque
    Nem értek én veled egyet, hogy ez ciki lenne, hiszen a szülők érdeme az autó...
    És valószinű azért teszik a gyerek feneke alá, mert a gyerek képes lett volna olyant vetetni, ami 8-szor többet fogyaszt, és annyival többet is szennyez, hidd el a tehetős szülők nem hogy a 100Ft-ot de még az 5-öt is sajnálják... (nem akarok nagyképű lenni, de saját példám)
  • Sir Quno Jedi
    Most azt csinálsz ami jólesik, nincs semmiféle riadó.
  • megalodon
    Akkor mi a helyzet,ha most fogok forgalmiból vezetni?? Holnap mennék vezetni 19.én vizsga! :S
  • megalodon
    Ilyet hordok melóhelyen! :)
  • Vlala #421
    Jók ezek a hatékony, egynapos szmogriadók.
    A szmog megijedt a sztrájktól, és a tízharmincas géppel visszahúzott Londonba. :)

• Lammer
    en mar meg sem (kene) lepodok(nom), pedig DE!
  • Sir Quno Jedi
    Amúgy tegnap TALÁN kisebb volt a forgalom (szerintük 200.000-rel kevesebb autó járta a várost), viszont sok volt a mazsi, így nem volt őszinte a mosolyom, de ma már dugósabb.
  • Sir Quno Jedi
    Há engem beszívattak, mert hazahozattam a páratlan rendszámú autómat is, pont erre az alkalomra, erre éppen csorgok a rákóczni, mikor bemondják a rádióban, hogy nincs is már szmogriadó. (ki hitte volna?! :D)

Ennyit a pánikkeltésről és a dilettantizmusról.
  • poppe
    ma melyik autómmal mehetek ki? páros v páratlan? megyek smogot fényképezni, meg jeges dunát:D
    na jó, csak vicc vót... vki észrevette h kisebb lenne a forgalom? belvárosba nem jártam 2 napja, de kicsit itt is mintha csökkenne a forgalom.
  • Sir Quno Jedi
    Arra pl. nem is gondolnál ugye, hogy valaki a SAJÁT adózott fizetéséből megveszi a SAJÁT autóját, kifizeti az ÁFÁ-t, a teljesítményadót, a kötelezőt, az átírást, a benzint, a zöldkártyát, a vizsgát, a kitudjamégmit és szeretné használni?! Na ez IS a Magyar mentalitás.
  • 5w0rdf15h
    Nah ennyi volt. Ma reggel megszűntették a szmogriadót.

Vége a szmogriadónak.
  • grizzly21
    21 evesen - nincs. ciki? Szerintem az a ciki, ha valakinek a millioms apuci megveszi es arra veri a farkat. izlesek es pofonok..

..most latom hogy nincs szankcio..igy nem sokat fog erni az itthoni mentalitassal
  • öregember
  • öregember
    ha te leostobázol mást, én is megtehetem h leostobázlak
    takarodjak ? beszélj azzal így aki a világra szart
  • [HUN]FaTaL
    Ez pont olyan minthogy az emberek fele betiltaná a dihidrogén-oxidot, ha azt mondod nekik, hogy az egy veszélyes anyag...
  • Vlala #410
    Nemhiába emlegettem a keményvízriadót. Egyszer jelentenék be, hogy országos vízkeményedé várható, a háziasszonyok egymást taposnák a vízlágyítóért.
    (Pedig csak arról van szó, hogy befagyott egy-két tavacska...)
  • Sadist
    Látszik, hogy Szeged Magyarország szellemi fellegvára :D
  • Sadist
    A személyeskedést pedig kurva gyorsan fejezd be, vagy takarodj innen.
  • Sadist
    Tömegközlekedéssel járok, vagy sétálok, nem szemetelek, nem dohányzok, nem égetem fölöslegesen a gázt, csak amennyire szükséges.
    És te mit teszel?
  • [HUN]FaTaL
    Ez is csak itt, abszurdisztánban fordulhat elő :/
  • Lammer
    Abszurdiztan... ennyi :D

(vagy inkabb -> gg)
  • öregember
    du mikor jöttem haza, olyan 3 felé a közteresek is itt kommandóztak a lakótelepen (Újbuda)
  • Sir Quno Jedi
    Üres a kassza kell egy kis della már megint.
  • gordon 24
    Vicc az egész.. Semmi hátere az egésznek, de ujra van miről beszélni, és van miért büntetni..
  • Sir Quno Jedi
    De amúgy, ha 378km/h-val kapnak el a trafisok a belvárosban az is csak 300eHUF-omba kerülhet MAXIMUM! Irány a Ferrari szalon!
  • Sir Quno Jedi
    Szabálysértési tételek (friss):

A gépjárművel engedély nélkül történő közlekedés
    a) védett természeti területen
    b) fokozottan védett természeti területen

38. § (1) bekezdés j) pont

a) 150 000
    b) 300 000

AZAZ ha békésen krosszozom szét a pandamacik kertipartiját a "fokozottan védett természeti területen", akkor is maximum 300eHUF büntetést kapnék. Nem úgy ha véletlenül páros rendszámmal megyek este dolgozni és reggel is azzal jövök haza, mert az szerintük akár 500eHUF-omba is kerülhet! OJVÉ! Irány a természet gyerekek! (jelzem éjszaka mégis milyen dugókat és szmogot lehet okozni????)
  • Sir Quno Jedi
    Legszebb akinek éjszakára parkolási engedélye van a belvárosban (p. mert ott lakik) és reggel el kéne menjen onnan, mert megbüntetik, de ha elmegy onnan AKKOR IS megbüntetik, meg ha marad akkor is, ergó gratuláljunk újfent az magasabbrendű értelemnek!
  • Sir Quno Jedi
    Hmmmm. Ejnye! Valószínűleg még nekem is magasabb a műszaki végzettségem, mint nekik és ha vagyok olyan hülye, hogy a közszférában hasítok mindmáig, mint a sok tehetségtelen nyomorék, akkor én hoznék efféle döntéseket. DE a szerencse hozzám pártolt és nem nekem kell égetnem magam... :D (meg nem is vagyok apuci beprotezsált hülyegyereke, mint oly sokan közülük)
  • Sir Quno Jedi
    Úristen! A sötétbarmai! Asszongya híradó(k)ban a főokos, hogy maj "reggel" eldöntik, hogy visszavonják-e, avagy sem és mi lesz! Érted, "reggel"! Az milyen időpont, az emberek hogy menjenek dolgozni?! Pont mint a MÁV sztrájk, senki nem tud semmit, de vérszagot kapott aktivisták máris 100-500eHUF büntetéseket emlegetnek és mennének elharapni bárkinek a torkát. Ez kérem tökéletes példája ennek a nyomorult országnak.

A legjobb rendelet, amit napközben bármikor meg lehet hozni és el is lehet bármikor törölni, ellenben az állampolgárok GONDOS tájékoztatása nélkül agyon lehet őket büntetni, ha nem tartják be az elmebeteg vezetés még elmebetegebb rendeleteit! Ennyire az átkosban sem voltak totál hülyék!
  • DannyL
    Nem várok semmit! :)
  • Szabi84
    szép lenne ha így lenne
  • Goruck
    "Ez is csak egy újabb dolog amin az emberek jót veszekednek meg elmélkednek, tökéletes figyelem elterelő a valódi problémákról...."

igen, én is ezt írtam a #2es (vagy nemtudom) kommentben, szerintem igazad lehet, egyetértek!!
  • Adam II
    Ez is csak egy újabb dolog amin az emberek jót veszekednek meg elmélkednek, tökéletes figyelem elterelő a valódi problémákról és jól meg is osztja az embereket mint látom, így aztán könnyű uralkodni.
  • jaszy
    Ha erre itt várod a választ az már elég gáz!
  • voodoothursday
    Itt az új tavaszi kollekció:
  • DannyL
    Igen, céges.
  • 5w0rdf15h
    Céges autó? Mert ha igen, te megkérdezted, ők azt mondták mehetsz és innentől kezdve rájuk hárul a dolog.
  • Goruck
    kifizettetni velük a büntetést (ami nincs is :S)
  • DannyL
    Én autóval dolgozom minden nap Pesten. Ma megkérdeztem a cégemet, hogy a páros napokon ugyan mit csináljak. Ők azt mondták semmit, menjek be ugyan úgy. Na most ezek után lehet mit tenni? :/
  • gabber_saviola
    Elastic Thermo-Plus kantáros hosszúnadrág
    http://www.testbike.hu/list2.php?pid=613

Campagnolo THERMO TEXTRAN JACKET
    http://www.totalcycling.com/index.php/product/apparel_shoes/jackets/JA_CAMPAGNOLO_C629.html

kabát alá valami vékony aláöltöző + kamásli.