Steven Seagal

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tommygear
forintos színész sajnos
tommygear
na ez jó lesz
Bogdogege
asd 1:56

大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯

tommygear
régen volt 2-3 jó filmje oszt csõ
Kly
Most megy a mester egyik filmje, alig bírok magammal.

Scientia potentia est.

tommygear
szégyen ember, egy zs kategóriás fos
de utálom ezt a faszt

tommygear
.-,sdA,-.adsa.dm-as,.dmas
tommygear
zs kategória királya
tommygear
asd
DeerHunter01
na megnéztem, szerintem nagyon jó filmje lett, visszatért a régi Steven Seagal

\"Erről van szó!\"

DeerHunter01
Kijött egy új filmje: Driven to Kill (Ölésre kényszerítve)
majd megnézem

\"Erről van szó!\"

tommygear
képet
DeerHunter01
Megkapta volna a magáét 😄
Zombis filmje kár hogy csak egy helyszinen játszódott,kimehettek volna az utcára.

\"Erről van szó!\"

Noninnyó
Nekem a zombis nem tetszett. Mentek fel-alá, aztán suhintott, és kész 😊. De a Kill Switch jó volt. Sok bunyó, mozgalmas volt. Igen, visszatért a családjához a végén. Jó kis felesége volt, mi? 😊)

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

DeerHunter01
Megnéztem a Kill Switch-et.
Szerintem jól sikerült,sok verekedés,normális történet.

a vége kicsit zavaros volt .
a családjához tért vissza ugye ?

\"Erről van szó!\"

DeerHunter01
én holnap nézem meg a Kill Switch-et.
a zombis filmjét megnéztem az nem volt rossz

\"Erről van szó!\"

Noninnyó
Én is nagy Seagal fan vagyok régóta. Épp tegnap néztem meg a legújabb Kill Switch címû filmjét, és nekem speciel tetszett. Jó, a régebbi filmjei minõségét nem ütik meg az újak, de azért aki rajongó, kötelezõ darab. Inkább azt mondanám, hogy manapság szarabb a rendezés, meg szórakoznak állandóan a kamerával is. Meg sokszor látszik, hogy dublõre van. Régen nem volt ennyi trükközés, hanem csak ment a bunyó rendesen. Azok a régi szép idõk :-)

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

Nekem a Piszkos Lappal c. 2007-es filmje is tetszett. A maiak olyan 1x nézhetõek azért.

DeerHunter01
nem úgy kell hozzáálni egy filmhez hogy B kategóriás.
vagy tetszik vagy nem ezt nem döntheti el más helyettetek.

\"Erről van szó!\"

régen a B kategória az gáz volt😄

De mostmár van szvsz ZS kategória, szigorúan végigmenve az ABC-n

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

tommygear
b kategória császára
DeerHunter01
akkor adják le 18-as karikával de VÁGATLAN legyen a film 😄

\"Erről van szó!\"

azért néztem😄
Mondom nem ilyen volt a film😄

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

DeerHunter01
Na a tegnapi Ölve vagy halva c. kiváló filmjét "sikeresen" megvágta az RTL klub egy csomó helyen.
gratulálok nekik.

\"Erről van szó!\"

Kojiro
Sajna a filmjeinek a fele mai szemmel már nézhetetlen, de az Exit Wounds c. filmje sztem tökéletes és õ is nagyon jó benne.
Fordulatos és sokszor meglepõ is. Hol látsz olyat egy másik filmben hogy egy autós üldözésben meghal az egyik fõszereplõ úgy, hogy még csak ki se repül meg a kocsi se robban, csak csatt és vége.
Sztem zseniális megoldások vannak a filmben. És a Seagal szájába adott cinikus dumák is nagyon jók.

Kojiro ergo sum.

nan76
ez dejó!Régebben én is szerettem Seagal-t..kedvencem az úszó és a száguldó erõd volt.Mára már csak sok-sok vicc tárgya sajnos pedig azért rakott le az asztalra az "öreg"

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

EnZsolt
Õ nem is Seagal-t utálja, hanem az embert, biztos valami agresszív földönkívüli 😄 Most lesz valami vígjáték, amiben Captain Cock vagy valami hasonló nevû "szuperhõst" alakít. A lényeg, hogy mindenkit jól tökön ver 😄 Mindenképpen ott a helye minden idõk legjobb B kategóriás szinészei között. Don "the Dragon" Wilson-ról és Lorenzo Lamas-ról nem is beszélve 😊

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

mila69en
ilyen jól ismered?

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

http://gaborszantai.co.uk/

rühellem az embert

Sir Quno Jedi
Azé a régi filmjei súlyosan jók voltak az akkori szemmel nézve. Nico, Ölve, vagy halva, Úszó erõd, alapfilmek. Aki szerint nem, az nem élt akkoriban, vagy még gyermek volt.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

TDC Geronimo
Ezt az új filmjét(kill switch) látta valaki?

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
ÁÁ most hívta fel haverom a figyelmet erre a topikra. Itt a helyem! :d

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Szerintem a mai filmjei is nézhetõek.
Én mindig kihozom a tékából, ha van valami újdonság.
(Aztán persze át is írom magamnak 😊)

Bár igaz, az elsõk voltak a legjobbak.

Shifter
szeretem steven seagal filmjeit 😄

ಠ_ಠ

ForzaInter
chuck norris,steven seagal,van damme,dolf lundgren,marc dacascos

sok különbség egyik közt sincs😄

Yo, Bitch!

joebacsi

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Benny04
dírhántör

tommygear
DeerHunter01
Montanosz
<#eljen>

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

n3whous3
Nekem az új filmjei közül alig 1-2 tetszik, nagyon kapta fa lett és még szar is 😞 Pedig egyik kedvenc volt.

púúúúú

bakvarnyu
AMúgy iaz, ahogy egyik másik színésznek se, mit lehet errõl annyit pofázni <#vigyor1>

tommygear
<#eljen><#levele><#eljen><#levele><#eljen><#levele>
DeerHunter01
<#levele><#levele><#levele><#levele><#levele>

\"Erről van szó!\"

Narxis
<#levele><#levele><#levele>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Montanosz
hát mára csak egy kövér hájas pacák lett.
filmjei meg csak olyan egyszer nézõsek, szal nem érdemes
topikot pazarolni rá(((

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

DeerHunter01
<#eljen><#eljen>

\"Erről van szó!\"

DeerHunter01
ja az a legjobb 😄

\"Erről van szó!\"

HD JOHNNIE
ez k**vajó <#vigyor>

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Oldal 1 / 2Következő →