Steven Seagal

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seagal hétéves korában kezdett érdeklõdni a harcmûvészetek iránt; elõször karatét, mjad aikidót tanult. Aikidóból, karatéból és kendóból fekete övet szerzett és a karatés bemutatócsapat tagja lett.

A diploma megszerzése után Seagal az akkori barátnõjével, Miyako Fujitanival (akit késõbb feleségül vett) Japánba költözött, a fiatal pár a lány szüleinél élt, akik aikidót oktattak

wiki

:)

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

HD JOHNNIE
7 danos mester és japánban tanulta.

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

desigo
elég lazán nyomja
valóságban is ûzi vagy csak pro színész?
Azt úgy hívják Aikido :)

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

motyodlee
fene én is ezt akartam :D
de ez igaz is... akkora fapofa hogy ilyet nem látott a világ

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

Waczkor
Nekem is bejönnek a filmjei:Nico,Sebhelyek,Úszó erõd

Chuck Norrisnak meg a Delta Kommandó elsõ része az üt:D

Van Damme-nak sok jó filmje van:Dupla Dinamit,Véres Játék,Idõzsaru,Tökéletes katona elsõ rész

A teljesség igénye nélkül:)

XBOX Live Gamertag:Waczkor

scs17
ez Chuck Norris-al sokkal jobb :P:P

desigo
lassú vagy <#hehe><#hehe>
Gladiator
GYULOLLEK!!!:D

Gladiator
Valaki ugy is berakta volna, hat akkor mar miert ne en:)

desigo
A filmekben amikben szerepel azt bírom amikor harcolnak ellene õ meg lazán lassú mozdulatokkal lealáz mindenkit...
tommygear
BANNERBA

desigo
legnagyobb reklámja :)

http://www.youtube.com/v/DUxVSEY7CrE&hl=en&fs=1
DeerHunter01
ja ez nagy :D

\"Errõl van szó!\"

wantonly
Ez jó. :)
DeerHunter01
Légyszi ne legyen már OFF topik.

\"Errõl van szó!\"

vagy kínai kung-fu válogatottnak, vagy japán karate válogatottnak

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

DeerHunter01
a sztorik kicsit átlagosak Seagalnal,sõt...
:D
volt zsaru,CIA-s,titkosügynök de szerintem nem a sztori a legfõbb dolog a filmjeiben :D

\"Errõl van szó!\"

desigo
DeerHunter01
szerintem jók a Seagal filmek,nekem bejönnek ahogy "szétveri" az embereket.
legjobb filmjei szerintem:
1.Törvényre Törve
2.Ölve vagy Halva
3.Nico

\"Errõl van szó!\"

de mindhárman B kategóriás színészek...
wantonly
Én mindegyiket utálom. :D

"Chuck Norris egyszer beszólt a kínai karate-válogatottnak.
Azonnal meghaltak!"
DeerHunter01
sokan összehasonlitják Chuck Norissal meg Van Damme-al de szerintem egyáltalán nem egy szinten vannak.
én utálom Norrist meg Van Damme-ot is :D

\"Errõl van szó!\"

cicai
nekem egyáltalán nem szimpatikus ez a szinész.

De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

DeerHunter01
Wikipedia : itt

\"Errõl van szó!\"

DeerHunter01
Steven Seagal:
Filmjei
Steven Seagal (született 1951. április 10-én) amerikai akciófilm-színész, producer, forgatókönyvíró, harcmûvész, énekes-dalszerzõ, spiritualista és aktivista. Színészként az 1980-as évek végén és a ’90-es évek elején akciófilmes szerepeivel vált híressé.

Nekem bejönnek az újabb filmjei is a sok negativ kritika miatt is.

Ti hogy álltok vele ?

\"Errõl van szó!\"

← ElőzőOldal 2 / 2