76
Steven Seagal filmjei,vélemények,stb.
-
#76 forintos színész sajnos -
#75 na ez jó lesz -
#74 asd 1:56
-
#73 régen volt 2-3 jó filmje oszt cső -
#72 Most megy a mester egyik filmje, alig bírok magammal. -
#71 szégyen ember, egy zs kategóriás fos -
OriginalPoPeJ #70 de utálom ezt a faszt -
#69 .-,sdA,-.adsa.dm-as,.dmas -
#68 zs kategória királya -
#67 asd -
#66 na megnéztem, szerintem nagyon jó filmje lett, visszatért a régi Steven Seagal -
#65 Kijött egy új filmje: Driven to Kill (Ölésre kényszerítve)
majd megnézem -
#64 képet -
#63 Megkapta volna a magáét :D
Zombis filmje kár hogy csak egy helyszinen játszódott,kimehettek volna az utcára. -
#62 Nekem a zombis nem tetszett. Mentek fel-alá, aztán suhintott, és kész :). De a Kill Switch jó volt. Sok bunyó, mozgalmas volt. Igen, visszatért a családjához a végén. Jó kis felesége volt, mi? :)) -
#61 Megnéztem a Kill Switch-et.
Szerintem jól sikerült,sok verekedés,normális történet.
a vége kicsit zavaros volt .
a családjához tért vissza ugye ? -
#60 én holnap nézem meg a Kill Switch-et.
a zombis filmjét megnéztem az nem volt rossz -
#59 Én is nagy Seagal fan vagyok régóta. Épp tegnap néztem meg a legújabb Kill Switch című filmjét, és nekem speciel tetszett. Jó, a régebbi filmjei minőségét nem ütik meg az újak, de azért aki rajongó, kötelező darab. Inkább azt mondanám, hogy manapság szarabb a rendezés, meg szórakoznak állandóan a kamerával is. Meg sokszor látszik, hogy dublőre van. Régen nem volt ennyi trükközés, hanem csak ment a bunyó rendesen. Azok a régi szép idők :-) -
Daza500 #58 Nekem a Piszkos Lappal c. 2007-es filmje is tetszett. A maiak olyan 1x nézhetőek azért. -
#57 nem úgy kell hozzáálni egy filmhez hogy B kategóriás.
vagy tetszik vagy nem ezt nem döntheti el más helyettetek. -
pinnacle #56 régen a B kategória az gáz volt:D
De mostmár van szvsz ZS kategória, szigorúan végigmenve az ABC-n -
#55 b kategória császára -
#54 akkor adják le 18-as karikával de VÁGATLAN legyen a film :D -
pinnacle #53 azért néztem:D
Mondom nem ilyen volt a film:D -
#52 Na a tegnapi Ölve vagy halva c. kiváló filmjét "sikeresen" megvágta az RTL klub egy csomó helyen.
gratulálok nekik. -
#51 Sajna a filmjeinek a fele mai szemmel már nézhetetlen, de az Exit Wounds c. filmje sztem tökéletes és ő is nagyon jó benne.
Fordulatos és sokszor meglepő is. Hol látsz olyat egy másik filmben hogy egy autós üldözésben meghal az egyik főszereplő úgy, hogy még csak ki se repül meg a kocsi se robban, csak csatt és vége.
Sztem zseniális megoldások vannak a filmben. És a Seagal szájába adott cinikus dumák is nagyon jók. -
#50 ez dejó!Régebben én is szerettem Seagal-t..kedvencem az úszó és a száguldó erőd volt.Mára már csak sok-sok vicc tárgya sajnos pedig azért rakott le az asztalra az "öreg" -
#49 Ő nem is Seagal-t utálja, hanem az embert, biztos valami agresszív földönkívüli :D Most lesz valami vígjáték, amiben Captain Cock vagy valami hasonló nevű "szuperhőst" alakít. A lényeg, hogy mindenkit jól tökön ver :D Mindenképpen ott a helye minden idők legjobb B kategóriás szinészei között. Don "the Dragon" Wilson-ról és Lorenzo Lamas-ról nem is beszélve :) -
#48 ilyen jól ismered? -
G_ArchAngel #47 Steven legjobb alkotasa, ever:) -
Hydroceph #46 rühellem az embert -
#45 Azé a régi filmjei súlyosan jók voltak az akkori szemmel nézve. Nico, Ölve, vagy halva, Úszó erőd, alapfilmek. Aki szerint nem, az nem élt akkoriban, vagy még gyermek volt. -
#44 Ezt az új filmjét(kill switch) látta valaki? -
#43 ÁÁ most hívta fel haverom a figyelmet erre a topikra. Itt a helyem! :d -
Daza500 #42 Szerintem a mai filmjei is nézhetőek.
Én mindig kihozom a tékából, ha van valami újdonság.
(Aztán persze át is írom magamnak :))
Bár igaz, az elsők voltak a legjobbak. -
#41 szeretem steven seagal filmjeit :D -
#40 chuck norris,steven seagal,van damme,dolf lundgren,marc dacascos
sok különbség egyik közt sincs:D -
#39 -
#38 dírhántör -
#37 DeerHunter01