105
-
Pares #25 Jönnek a kockák. -
Gaboca76 #24 Ellenállás hasztalan asszimiláció folytatódik! -
roliika #23 Gyárákák! Ágyáták baracot ... annyi van mint a szaaaar. -
meteoreső #22 Kérdés hogy vajon egy idegen civilizáció jeleit tudnánk e értelmezni?
Lehet full hd tv minőségben sugároznak egy videót magukról csak nem div X a dekódolása :) -
Csak nehogy terroristák kezébe kerüljön!
-
"milliók kiáltottak fel rémületükben" -
ge3lan #18 Ha a műszer nem elég hideg, akkor a saját hőmérsékleti sugárzása lehetetlenné teszi a mérését. -
ET élezi flexszel a kapát...
-
blackgamer #16 szupravezetést igénylő műszerek? -
msstz #15 8472 -
inkább érzékenyek.
Amúgy meg ezek szerintem inkább a Tirannida kaptárflották. A Génorzók.
Jönnek! -
Anomaly #13 Gyorsak lesznek tőle. -
blackgamer #12 miért kell a műszereket -270 fokra hűteni? -
FlyingV #11 egy olyan űrverseny, mint ami a holdraszállás előtt volt/a HHban, kb megoldaná ezt a hűdenagy 'válság'-ot..
én is néztem a kapcsolatot és ez ugrott be :P
nem vizsgálják, hogy ez morze-jelek sorozata vajon?:O vagy az ufóké(ugyan tudnak teret görbíteni, de jó jönne nekik egy csimpifon-technológia), vagy a mienk pattant vissza az univerzum végét jelző habszivacs-falról -
Tsol #10 Elvis gitárt hangol! -
- Bonyek Xudzku, mondtam ne vezess részegen, majdnem nekimentünk ennek a ballonnak. Majdnem lebuktunk. Remélem nem vettek észre!
-
WinG #8 Csata van az Endoron! -
bmw #7 Jon ET.:) :) -
Amúgy remélem, hogy a világ vezető nagyhatalmai hamarosan ráébrednek, hogy a csillagászatban megint hatalmas lehetőségek rejlenek és nem a háborúsdiban!
Lehet a világgazdaságnak is jót tenne egy újabb globális szintű űrverseny... hmmm. -
és miért nem lehet meghallgatni? -.- -
én is :P -
Pares #3 Nekem is ez jutott az eszembe! -
én is arra gondoltam :D -
Hm, ennek lehet valami köze ahhoz, hogy tegnap este volt a Kapcsolat című film a tévében...