Legrosszabb játék

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nan76
ha gyökérség,és 10 évesek járnak akkor te mi a rákért vagy itt és minek írsz???..Eggyáltalán nem kell idejönni..ez egy topick ezen kívûl van még 100 más ahol oszthatod az észt!!!..viszlát

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

Én nem így érzem. Ráadásul kipróbálás szinten sokkal volt dolgom (két számítástechnikus rokonom is volt...), de 4-5 percnél tovább nem tudtak lekötni. Most jutott eszembe, hogy volt egy észak-dél stratégiai játék is, az nem volt annyira rossz. A 2000 után megjelentekbõl sincs túl sok érdekes, maximum 10-20.
bodesz
akkor sokmindenrõl lemaradtál

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

Akkor voltam 10 éves, amikor a W3D újdonság volt. Utáltam a maga korában is, ráadásul a testvérem sokat játszott vele, kénytelen voltam hallgatni... Hozzáteszem, hogy a 2000 elõtti pc játékokat nagyjából mind utáltam (nem is játszottam velük), kivéve a Warcraft 1-2-t, a BoB-ot, és a EAW-t, Lemmings-et azok valóban szórakoztatóak, ötletesek voltak.
bodesz
gyökérség ez a fórum.mohák a maguk idejében sztem jójátékok voltak.witcher mondjuk nekemsejöttbe mégis aztmondják h jó játék.wolfeinstein széria.omg
ide 10évesek járnak vmivan és oltogatják a régi slágerjátékokat?
ennyi erõvel stunts is rakás játék pedig anno milyen jóvolt
v terep2 😄
stbstb

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

Witcher, teljes Medal of Honor széria (pacific assault volt mondjuk a mélypont), Wolfenstein széria, de rengeteg mást is lehetne mondani😊
Norbi1990
NFS Undercover
Hja...

Konzolon nem volt eddig szerencsém rossz játékkal találkozni.
Anno a C64 után egy NES-el indítottam.
Aztán Sega-n a Mortal Kombat 2 valami istencsászár volt. 😊

PC-n viszont annál inkább...úgy '96 után, amikor elterjedt a 3D gyorsítás.
Mert addig nem volt gondom a game-ekkel.

A C&C Renegade ütötte ki az égõt, a C&C univerzum megcsúfolása.

mila69en
kicsit szépítek😄
persze ezek csak az elmúlt évekre vonatkozik! mert régen voltak jó játékok pc-re és konzolra is!

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

nan76
#30..pc..konzol..AKÁRMI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

nan76
véégre valaki akinek leesett<#eljen>

Most PC vagy konzol ? <#nemtudom>

mila69en
hosszú lenne a lista úgyhogy fordítva sorolom!

pc-s majdnem mind:XD kivéve az rFactor, richard burns rally, LFS, GTL, TDU, ezek jóak

konzolon final fantasy-k, dead rising, DMC, metal gear, god of war, jóak többi gagyi😄

na most kövezzetek meg:XD

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

nan76
amivel játszottatok kicsiny életetek során és azt mondtátok rá,hogy ennél szarabb játék a világon nincs..akár multiplatformos,akár sima..akármilyen..nna

bodesz
multiplatformos játékra gondolsz?
konozolos átiratra gondolsz?

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

bodesz
mivan?

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

nan76
akkor úgy teszem fel a kérdést ,hogy melyik a legszarabb pc-s konzolos játék amivel valaha is játszottatok.

immovable
asszem pihenni fogsz egy két hétig 😄
nálam szép nagy fórumrombolást csináltál😄 BAN

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Lehet hogy a játékot warezoltan szeded össze, és a feltört változat számtalan helyen hibás.
Akkor viszont rossz élményed lesz a játékról és elkönyveled hogy szar, de ha eredetiben lenne meg biztos tetszene.

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Dehogy szar a multi, sosem laggol :Ð
Viszont az AFK emberek elég idegesítõek tudnak lenni.

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Ennek nincs értelme.

Van, aki a HL2-re is azt mondja, hogy szar.

bodesz
videók,képek.

Qwerty4
Szerintem pont az a sorozat az egyik legrosszabb.<#eplus2>

Qwerty4

IMYke2.0.0.0
Hogy döntöd el hogy szar? Hát úgy, hogy játszol vele...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

bodesz
szar játékokkal nemjátszok...

IMYke2.0.0.0
a vége pedig mindig ugyanaz... 😞

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

GregSB
És ráadásul havidíja is van, nem is kevés :S

w77d
szar a multi, tele van cheater-el...

szucsy89
emberfüggõ
Looooser
bár néha bebugosodik, és laggzik XD

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

adeex7
jaja,és nem kell hozzá nagy vas,hogy elfusson<#ravasz1><#idiota><#hehe>

Killgore
így igaz. 😊

Ha békét akarsz, készülj a háborúra!

nearo
Jó a logód. Eredeti képet meg tudnád mutatni?

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

5c0rp330n
szerintem az élet.. a grafikája viszont kibaszott jó!

tugyiti
orosz rulett
NEOreg3
sosem tudtam jojózni, szóval az egy sz*r

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Lord Nomak
+1

Röviden: Értelme a topicnak ?

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

schrank
ami nem battlefield az mind rossz <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Aquir
amelyiket nem szeretek, sõt, ami játszhatatlan, vagyis te olyan játékot keresel ami nem jó semmire, nem lehet csinálni benne semmi jót, és ezért éppen nyilván olyan játék ami téged nem is érdekel (hiszen az lenne a pocsék játék) 😞

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Barnabyka
www.rosszpcjatekok.blog.hu

reklám..upsz<#idiota>

nan76
Szerintetek melyik a legszarabb játék,és miért?

← ElőzőOldal 2 / 2