Legrosszabb játék
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
ide 10évesek járnak vmivan és oltogatják a régi slágerjátékokat?
ennyi erõvel stunts is rakás játék pedig anno milyen jóvolt
v terep2 😄
stbstb
Konzolon nem volt eddig szerencsém rossz játékkal találkozni.
Anno a C64 után egy NES-el indítottam.
Aztán Sega-n a Mortal Kombat 2 valami istencsászár volt. 😊
PC-n viszont annál inkább...úgy '96 után, amikor elterjedt a 3D gyorsítás.
Mert addig nem volt gondom a game-ekkel.
A C&C Renegade ütötte ki az égõt, a C&C univerzum megcsúfolása.
persze ezek csak az elmúlt évekre vonatkozik! mert régen voltak jó játékok pc-re és konzolra is!
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
pc-s majdnem mind:XD kivéve az rFactor, richard burns rally, LFS, GTL, TDU, ezek jóak
konzolon final fantasy-k, dead rising, DMC, metal gear, god of war, jóak többi gagyi😄
na most kövezzetek meg:XD
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
konozolos átiratra gondolsz?
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Akkor viszont rossz élményed lesz a játékról és elkönyveled hogy szar, de ha eredetiben lenne meg biztos tetszene.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Viszont az AFK emberek elég idegesítõek tudnak lenni.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Van, aki a HL2-re is azt mondja, hogy szar.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Röviden: Értelme a topicnak ?
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n