Legrosszabb játék
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AZ elején nagyon bejött, aztán szép lassan megutáltam, mára már undorodom tõle... Ott rohad a polcomon, kár volt megvenni<#violent>#violent>
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
Illetve egy durva bug vágta ki nálam a biztosítékot. Következõ történt: támadtam, mellé lõttem, megnézem a visszajátszást, tényleg épphogy mellé, mondom affene. A kapusuk kirúgja a labdát, az én játékosaim (mindenki, még a kapus is), az alapvonalon kívûl áll, és elkezd rohanni a labda után. Az ellenfél persze a helyén. Mit ne mondjak nehéz volt üres kapuba berúgni, nulla védõ mellett. Mindezt a bajnokság utolsó mérkõzésén a tét a 3. hely volt. Kicsit voltam ideges. Következõ szezonban csak egy 35 méteres gólt sikerült volna rúgnom, ha nem megy át a felsõ kapufán a labda és lesz belõle kirúgás.
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
amúgy meg nincs szar játék, csak nem mindegyik jön be mindenkinek..(ez ugyanígy van a csajoknál is)
púúúúú
XIII sztem jó
mai szemmel nem de anno az volt.még most is eljátszanék vele ha vki beültetne elé 😄
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Egyszerûen akkora baromság, hogy az már...
jah, rosszpcjatekok és AVGN 😊
No roots: no tree. No family: no me. (Faithless - No Roots)
Eszméletlen priitív, baromira optimalizálatlan, nagyon nehéz, hangulattalan gagyi.Már csak az a mentsége, hogy mindössze pár tucat ember készítette, nem 1000. xD
Ez szolgáltatta nekem az elmúlt két év legrosszabb játékélményét.<#csodalk>#csodalk>
Qwerty4
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
igaz én nem versenyezni szerettem hanem a kocsit tuningolni meg tesztpályán baromkodni vele 😊 mondjuk amikor ezzel játszottam akkor még másként láttam de szerintem majd elõveszem a hétvégén 😊
Street Legalt nem bántjuk, egy az, hogy magyar, másik meg, hogy életem elsõ jelentõs autós játéka.
Mai szemmel valóban elavult az átlagnak, de folyamatosan jönnek (régebben még intenzívebben) az új modok, kocsik, patchek amik teljesen kipofozzák.
Amúgy azóta sem jött ki hasonló ennyire összetett tuningrendszerrel rendelkezõ játék, az autókat konkrétan vázig szét lehetett bontani, és a motort is külön kellett összerakni, akárcsak a felfüggesztést vagy kasztnit.
Az irányítás valóban szörnyû volt, én sem értem hogy lehet, hogy kipörög a kerék, vagy esetleg megcsúszik az autó, sõt itt még ronccsá is lehetett törni... tiszta szûrrealitás, fúj! <#idiota>#idiota>
Dave Mirra:akkori szemmel is pocsék grafika,irányíthatatlan játékmenet<#gun>#gun>
Street Legal..szintén irányíthatatlan,szar grafika szintén,idegesítõ hangok<#gun>#gun>
True Crime:ez csak szimplán nem tetszett<#gun>#gun>
ehez meg nem kell kommentár...<#gun>#gun>
schrank említette, hogy Battlefield über alles, hát nem tudom. Annak biztos, aki inkább online nyomul egy játékkal, mint singleben. A single része nagyon gyatra, gyökerek nagyon a kollégák. És valamiért ez más ilyen jellegû játékokkal is így van. Például a Star Wars Battlefront II. Egy marék hangya nagyobb segítség lenne, mint a kollégáim. Topognak össze-vissza a kezdõpontnál, majd valamikor elindulnak elfoglalni a következõ "zászlót". Multiplayerben biztos nagyon jó, de aki single adta lehetõségeket keres, az hamar elpártol tõle szerintem. Pedig ha okosabb lenne az MI, akkor máris élvezhetõbb lenne a nem kimondottan single rész is.
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!
Sokan persze ezt véresen komolyan veszik és nem tudnak tõle aludni az éjszaka mert alig várják a reggelt, hogy újra vitába szálljanak mondjuk ez az õ bajuk de pontosan ezért szar az SG és ezért van tele ilyen idióta topikokkal. Úgyhogy keresd meg a lapátot és a sót.
öhh izé, most látom hogy egy újabb "ütköztessük a szubjektív véleményeinket egy olyan témán belül, aminek tökmindegy hogy milesz a vége, hisz amúgy is az én apukám az erõsebb" topic született.
csak gratulálni tudok nekedis.
szóval: ja jó, nemszóltam.