46
  • angelus
    Csak gratulálni tudok a sok sznobnak aki szerint amit sokan megnéznek az szar. Ettől ő különleges, hogy olyan filmeket néz, amit más nem? Egyébként Grand Torino, 7 pounds, Benjamin Button... Érdekes... Mégis hol láttad ezeket a filmeket? Még külföldön is nem rég vetítik, de biztos ezeknek kellene nyernie 2008-at Mo.-n. Az hogy te lehúztad a DVD-sreener egy szar magyar felirattal, vagy komoly angoltudás nélkül mégis angolul megnéztél, csak azért mert "ezek vannak GG-re jelölve", majd ezzel mész fórumokra gizdáskodni, más filmeket leszúrni. Csak gratulálni tudok.

De h On is legyen a hozzászólás:
    A Mamma Mia és a Szex és New York sztem a női közönségnek (illetve a randizóknak) jött be.
    A Kung-fu Panda, Madagaszkár 2 és Wall-E animációs és mint ilyenre egész család ül be, talán az évben egyszer a moziba valamire, akkor is a gyerekek miatt.
    Az Indiana Jones, Múmia és Batman, mind várt és mind sikeres előzőrésszekkel borítékolhatóak voltak, ráadásul a Batman kritikai sikere is sokat dobott a dolgon.

nEM TUDOM MI EZEN A MEGLEPŐ...
  • Harry Seldon
    Na, beözönlött az rtlklub szupermozi rajongói klub.
  • immovable
    Aki igényes szórakozásra vágyik az nem filmet néz. Bár ha neked ez az igényes szórakozás netovábbja, akkor gratulálok. :)

Az utolsó mondatod, pedig gyönyörűen jellemez. Grat! :)
  • immovable
    Mivel aki csak az agyatlan szórakozást keresi, az vélhetően jómaga sem egy észlény... Ez azt hiszem, egyértelmü.

Gondolom aki pl két munkahelyen dolgozik, tanul hazamegy este és nem az Anyeginre vágyik, hanem inkább csak bambulna ki a fejéből egy órát, mert fáradt olvasni, vagy pl. "filozofálni egy névtelen hős érzésein" az rögtön hülye nem?

Úristen!
  • cateran
    Szerintem nyugodtan vegyél vissza az arcodból, mielött felmegy a vérnyomásod és agyvérzést kapsz....hogy fogalmakat nem értesz "nem ildomos ragaszkodni"az 1 dolog (és itt nem az ildomoson van a hangsúly:D)de hogy még reklámozod is, hogy hülye vagy (sőt büszkén vered a melled rá), nem kicsit égő...
  • BaliBoy

Ez igen. Ez a színvonal. És az a legjobb, hogy semmit nem kell írjak, hogy lejárassalak. Megteszed saját magad.
  • Harry Seldon
    Ja, az vagyok, ellenben veled, aki szerint a közönség igényei teljesen rendben vannak a tucatszarokkal. :D Még ilyeneket bohóckodjál már srác, jó egy kicsit pofánröhögni egy ennyire hülye, primitív agyhalott senkit. :D

Sajnálod? És CSAK azt néznek? Szerinted van olyan ember, aki CSAK drámákat néz? Te jó ég, hány éves vagy, 17? Nem, nem csak azt nézek kisgyerek, de jóval többre tartom azokat. Ééérteeed, ha többre tartom a komolyabb filmeket, akkor nem csak komolyabb filmeket nézek. Így hát amit telitalálatnak véltél az igazából nem más, mint egy fogyatékos labda mellé rúgása.

Intelligenciáról pedig a te idióta, kezdetleges, a szart propagáló izlésvilágoddal nem igazán értekeznék. Menj, inkább nézz meg valami jó kis vígjátékot, ahol az anon plus ultra poén, hogy azt mondják "bazeg".

Szar plebs...
  • Sir Ny
    hát én inkább vagyok savanyú, minhogy röhögjek azon hogy az ember tökét Baseball ütővel ütögetik.
  • BaliBoy

Nyugodtan ezeket is magadra veheted.
  • BaliBoy
    Te hülye vagy. Nem írtam olyat, hogy nem kell nézni elgondolkodtató filmeket. Én is szoktam. Annyit írtam, hogy sajnálom azokat akik CSAK azt néznek. Persze aki szándékosan félre akarja érteni.... De látom sajnos az intelligencia szinted a béka popsija alatt van. Neked tényleg nem szabad a gondolkodtatós filmeken kívül mást nézned, mert még hülyébb leszel.

Gondolom beletrafáltam, hogy egy savanyú, beszürkült ember vagy erre a nagy kirohanásod. No nem baj. További szép napot.
  • Harry Seldon
    Aha, tehát nem okos dolog elgondolkodtató filmeket nézni. :D Amúgy jól vagy?

Sokkal okosabb dolog igénytelen szemeteken vihorászni nonstop, elvégre attól pallérozódik az elme. :D Megértem én, hogy nehezedr eesik egy komolyabb filmre összpontosítanod, ez esetben tényleg csak a habkönnyű - értsd: legalja - filmek lehetnek az eseteid.

A végén még az elítélendő, ha valaki az igényesebb szórakozási fajtákat részesíti előnyben. No persze ki ad a plebs hörgő szavára... A plebs többi alja tagja legfeljebb.

A szórakozás szó jelentésével köszike tisztában vagyok. Te hogy állsz az igényes szórakoztatés kifejezéssel? Gondolom, tökéletesen ismeretlen avagy elítélendő fogalom. Sebaj, nézzed csak az olcsó, tartalmatlanfos, debilség szintjén mozgó fingóshányós szarpoénos vígjátékaidat, hidd azt, hogy ez a csúcs, és hidd azt, hogy akik igényesen szórakoznak, azok besavanyodott emberek...

A butaságra nincs ellenszer, egy hülyét nem lehet meggyőzni arról, hogy ostoba, mint a föld és igénytelen, mint egy rétinéger. Szerencsére nem kell ilyenekkel vegyülnöm.
  • winnie
    huhh, ezt a tévés topikban is el kéne mondani, mert ott meg a hét műtárgyát akarja mindenki nézni a szórakoztató műsorok helyett.

(amúgy van jó meg rossz film minden kategóriában, a legbutább az, aki másokat a filmnézési szokása alapján néz le - ezt csak az vegye magára, akinek inge.)
  • sandor8206
    Mit kell ezen lovagolni, moziban a szórakoztató filmek mennek mi ebben a vérlázító, azt megnézem (ha vígjáték akkor meg azért mert a társaság még jobban tolja a hangulatot) de attól még ugyanúgy megnézem a komolyabb filmeket is, csak nem moziban, vagy nem mindegyiket. Ez nem igénytelenség kérdése, vagy IQ-é (na ez a legnevetségesebb amikor ezt keverik bele) csak a film elvileg kikapcsolódási, szórakozási forma, a komolyabb filmeken is ki lehet kapcsolódni, de máshogy (+állandóan csak ilyeneken, eléggé zombi gyerek az ilyen aki csak ezeken kapcsolódik ki) nincs ebben semmi extra az ember ha szórakozni akar inkább egy jó nőt dug meg mint egy intelligenset.
  • BaliBoy
    Az ildomos szó eredeti jelentése: okos, ésszerű. Ha gondolod nyugodtan utána nézhetsz.

Továbbá nem fogok vitatkozni ízlésen mert teljesen felesleges. Egy gondolat: nagyon savanyú ember lehetsz. A gondolkodás módodat látva gondolom egy vígjátékot nem nézel meg mivel azoknak nem sok mondanivalója van és nincs min a film után filozofálni. Komolyan sajnállak miatta.
    Engem egy cseppet sem lep meg, hogy nem az elmélyült, komoly mondani valóval rendelkező filmek nyertek. Sokan ha leülnek filmet nézni, akkor kikapcsolódásra vágynak. Már maga a szónak is ez a jelentése.
    Az általánosításod meg nagyon nem állja meg a helyét. És nagyon nem szerencsés, hogy azokat akik általad igénytelennek jellemzett filmeket néznek, lenézed. Sok több diplomás, nagyon okos, értelmiségi embert tudhatok a barátomnak akik bizony szintén megnézik a kommersz popcorn filmeket.
  • Harry Seldon
    Ildomos? Szerintem ez nem illem, etikett kérdése, hanem izlésvilágé és orientációjé.

És ne haragudj, de inkább nézek elgondolkodtató - tehát tartalommal rendelkező - filmeket, semmint agyzsibbasztó hülyeségeket. Persze ez gondolkodásmód kérdése, más tényleg csak vigyorogni akar és nézni ki a fejéből, miközben a vásznon mindenféle vicces, vagy számára vicces dolgok zajlanak, bizonyos mértékben ez sem elítélendő.

Nem ezen akadtam ki. Hanem azon, hogy a cikkben felsorolt filmeknek nem hogy az éves top 10-es listában nincs helyük - sokkal igényesebb és sokkal művészibb produktumok jelenléte okán, és igen, a filmművészetben mint művészetben még mindig a mondandó artisztikus módon való megjelenítése az egyik lényeg -, hanem inkább a legrosszabb alkotások listáján kéne tanyázniuk.

A kiakadásom fő csapásíránya tehát inkább az, hogy a közizlés olyan mélységekbe, öncélú igénytelenségbe süppedt, amelyet például ezeken az év végi eredményeken is jól láthatunk.

Megértem én az agyatlan szórakozás iránti igényeket - egy bizonyos határig. Mivel aki csak az agyatlan szórakozást keresi, az vélhetően jómaga sem egy észlény... Ez azt hiszem, egyértelmü.
  • Hegi90
    meg a Wall-E is tetszett még, hiába nem szeretem már az ilyen Pixar-féle animációs filmeket (hiányzik már egy kis klasszikus :S)
  • Hegi90
    Trópusi viharon egyszer sem nevettem :S. Ellenben a Zsenikém szerintem valami überbrutál volt :DDDDDDD. Annál jobb vígjátékot rég láttam :)))). Szerintem örök favorit marad.

Legenda vagyok pedig nagyon jól meg lett csinálva, a story is tetszik :))). Sokkal jobb, mint a Kaptár..

A legnagyobb favorit pedig egyértelműen a Sötét lovag volt :)))))
  • winnie
    nem besértődni kell - nem arra céloztam, hogy nem értetted, de ha te is ezt mondod, akkor miért a film a nulla?

ilyenkor érdemes elolvasni pár kritikát, véleményt a másik oldalról, hogy mi a fenét istenítenek egy filmben (és fordítva, ha egy általad imádott filmet lehúznak, akkor is nagyon tanulságosak a negatív vélemények.)
  • BaliBoy
    Nem tudom, hogy te másnak a nevében szoktál-e beszélni, de én mindig a saját nevemben beszélek és a saját véleményemet írom le. És igen, biztos nem értettem......................
  • winnie
    azért ilyenkor szembehaladva a forgalommal ne kinyilatkoztatást tégy, hanem megengedőleg ismerd el, hogy rád nem gyakorolt hatást. hidd el, nem véletlen, hogy ekkora a lelkendezés körülötte (a könyvet olvasva még jobban tudnád árnyalni a képet), erre szokták rosszmájúan azt mondani, hog "attól, hogy nem értetted meg, még nem rossz a film" - én ezt nem mondom, mert épp úgy baromság.
  • BaliBoy
    Nem tudom mennyire ildomos ragaszkodni a gondolkodtató filmekhez. Az, hogy nem popcorn múvi valami nem jelenti azt, hogy jó film, hiába próbál gondolkodtatni. Ott van pl az általad említett Nem vénnek való vidék. A gyilkos alakítását kivéve egy nulla az a film. Néhány popcorn mozi elgondolkodtatóbb és több mondanivalója van mint annak. Csak megpróbálták olyan köntösbe öltöztetni, hogy úgy hasson.
  • Harry Seldon
    Valóban, ezek honi mozikban még nem mennek, d enem hinném, hogy rekordokat döntögetnek majd. Tavaly volt valami nagyobb mozgás mondjuk egy Jesse James, egy Vérző Olaj, vagy esetleg egy Nem vénnek való... premierjén? Kötv ehiszem, és ezt tartom elkeserítőnek, mely elkeseredésből a pattogó hozzászólásom fakadt...

Abban igazad van, hogy akadnak kakukktojások, mint például a Fincher-mozi, én is meglepődtem rajta, hogy épp az USA-ban milyen jól fogadták. Ebből látszik, hogy igazából semmire nincs 100%-os szabály. Seagal? Nos igen, azt is elfogadhatjuk egy művészetnek, ha a bevételre építő stáb épp eltalálja azt a plebsi közizlést, mely sem túl emelkedett, sem túlontúl igénytelen. :D

sandor206: És még mennyi ideig "csak" kikapcsolódni akarsz? Egyébként úgy írtad ezt most le, mintha egy értékesebb film legalábbis 250-es, másfél-két órán keresztülegyfolytában izzásig használandó IQ-t követelne meg.

Szerintem egy komoly film is nyújthat kikapcsolódást, sőt, nyújt is. No persze akiknek nem elegendő a szellemi kapacítása, azok természetesen bajbna lehetnek, amikor ezzel a megállapítással egyet kéne érteniük...

És tudod, az agyzsibbasztás és szórakozás között hatalmas differenciák vannak. Barátnőmmel meg kellett néznem a Sex and the City-t. A háromnegyedénél szabályos blackoutom volt - de tényleg -, annyira rossz hatással volt rám az a tömény szenny és ostobaság, ami kiáradt ebből a mocsokból. Egyszerüen annyira megrettent az elmém ettől a mocsoktól, hogy öt percre totál kikapcsolt... Ez lenne a szórakozás? Kötve hiszem.
  • sandor8206
    Az fel se merül a kritizálókban, hogy a legtöbb ember azért a moziba szórakozni megy nem katarzisba esni, ezek agyrágógumik, ennyi se több se kevesebb!
  • BaliBoy
    Ezeknél a cikkeknél mindig elgondolkodom, hogy nekem mik voltak az év filmjei és, hogy mi alapján rendszerezzem őket, vagy mi alapján állítsam fel a saját top listámat. Az, hogy mennyire tetszett egy film még magam számára is elég szubjektív mert a különböző műfajokat sokszor nem, vagy csak nehezen lehet összehasonlítani egymással. Ezért idén egyszerűen azt vettem figyelembe, hogy hányszor néztem meg egy filmet. És akkor összesen két cím jut az eszembe. Az egyik az Iron man a másik pedig a Wall-E. Talán összesen ez a két film volt amit 1-nél többször is láttam. Szóval nálam 2008-ban ezek voltak a top filmek.
    Mamma Mia - nekem túl nyálas, pedig szeretem a musicaleket.
    Dark Knight - tartom magam ahhoz, hogy összecsapott lett. Színészileg nagyon jó, történetileg meg átlagos vagy még az sem. Kár érte mert a Kezdődik briliánsan sikerült.
    Kung-Fu panda - szerethető, de nálam nem top.
    Narnia 2 - számomra szívfájdalom, mert az első rész nagyon tetszett. Ebből valami hiányzott.
    Madagascar 2-őt sajna még nem láttam.

A többit vagy nem láttam vagy felejtős kategória Max Paynen keresztül a Trópusi viharon át.
  • winnie
    "Seven Pounds, Benjamin Button, Gran Torino, csak hogy néhányat említsek nagy hirtelen 2008-ból."

á, köszi! visszaszívom a kérdésemet, így korrekt. (végre. valaki.)

de azt ne feledd, hogy ezek februári magyar premierek. és azt se, hogy ezek ehte oscar-filmek és tudod, hogy mi a véleménye az itteni többségnek azokról a filmekről, amiket oscarra jelölnek/fognak jelölni majd. (jó filmek, legalábbis 3-ból 2 az szerintem is, de ki vagyok én - viszont amerikában és sehol sem lesznek legnézettebbek, mert... szóval nem.)

"Hülyéknek ostoba filmeket - ez a biztos recept, hiszen rengeteg a hülye, akiknek rendesen sértés lenne egy komolyabb hangvételű alkotás"

megint igazság, de akkor hova teszed az igényes és sikeres filmeket? pl. a benjamin button amerikában fincher minden eddigi filmjét lenyomja, harcosok klubjástól, pánikszobástól, hetedikestől. és, persze, ha igaz lenne, akkor miért nem steven seagal a legnézettebb? felteszem, azért van egy határ, ahol sikeres lehet valami igénytelen. (más kérdés, hogy mivel a legutóbbi 15 seagal-filmet nem láttam, így nem nyilatkozom róla, hiszen lehet, hogy akad köztük nagyon jó is.)
  • winnie
    Ebben lehetne igazság is (persze akkor nem értem, hogy miért a magyarokat, miért nem a világ mozinézőit minősíted), de gondolom ezzel azt sugallod, hogy te nem vagy igénytelen. lentebb is írtam, hogy épp ezért kéne tanítani a fórumok népét (minket), hogy egy igényes néző mit néz. meg végre akad valaki ebből a kasztból is.

(más kérdés, hogy honnan tudnád, hogy igénytelen a magyar néző, hiszen te nem láttad a legnézettebb tíz filmet, így nem tudod, hogy milyen. ha meg láttad, akkor legalább önkritikus vagy, hiszen magadat is igénytelennek tartod, lévén megnézed a legnézettebb filmeket.)

persze valószínűleg mindez pusztába kiáltott szó, az átlagos sg-ző vagy kidobta a tévéjét vagy mindent kiköttetett csak a discovery-t hagyta meg a doksik és a reality-k miatt, amúgy meg minden este oldalára veti a tarisznyáját, felhúz valami csattogós szandált és elzarándokol a művész moziba a legújabb üzbég kísérleti operafilmet megnézni.
  • Harry Seldon
    "mert mindig is érdekelt volna, hogy aki a kommersz, popcornmozikra (indy, mamma mia, sötét lova, panda, madagaszkár, walle, trópusi vihar) nem vágyik, az milyen filmeken érzi azt, hogy magához kell nyúlnia."

Seven Pounds, Benjamin Button, Gran Torino, csak hogy néhányat említsek nagy hirtelen 2008-ból.

"azt már meg sem kérdezem, hogy akkor miért nem olcsó sz-rokat gyártanak a drágák helyett..." - talán mert így lehet profitképesen kielégíteni az igénytelen többség minimalista szellemi elvárásait. Hülyéknek ostoba filmeket - ez a biztos recept, hiszen rengeteg a hülye, akiknek rendesen sértés lenne egy komolyabb hangvételű alkotás.
  • Harry Seldon
    A cikk alapján egyértelmü hogy valami elképesztően igénytelenek a magyar nézők. Ezek a filmek simán elmehetnének az rtl szupermozi aljaembereknek készült szarságába is, hát gratulálok.
  • winnie
    "Ezt a Mamma Mia-t en se neztem meg. A kolleganom annyira lehuzta, eleve ugye eneklos is ami mar nem idnult sok eselyel nalam, de radasul meg szar is. :)"

nekem is kéne egy ilyen ember, aki megmondja nekem, hogy milyen egy film, akinek robotikusan megbízok az ízlésében, aki kvázi megmondja nekem, hogy mit nézzek:)

"Ez van, erre van igeny. Olcso szar filmek. Meg szerencse, hogy nem USA-ban volt ilyen sikeres mert akkor raalnanak ezekre."

klasszikus sznobhatás, amit sokan néznek, az csak sz*r lehet. de ez most lényegtelen, mert mindig is érdekelt volna, hogy aki a kommersz, popcornmozikra (indy, mamma mia, sötét lova, panda, madagaszkár, walle, trópusi vihar) nem vágyik, az milyen filmeken érzi azt, hogy magához kell nyúlnia.

ez valamiért mindig elmarad, mert divat szidni a kommerszet, a tömegízlést (klasszikus: rádió: valaki szembemegy a forgalommal az autópályán. lame: valaki? mindenki.), hogy sz-r, de valamiért az fel sem ötlik a szidó fejébe, hogy az ő ízlése a sz-r és a tömegé a jó. (nyilván ez nem igaz, hogy a tömegé a jó, de éppen ezért kéne valamit felmutatni, hogy mik is a jó filmek, amik esetleg nem kellenek az olcsó sz*rokra vágyóknak. azt már meg sem kérdezem, hogy akkor miért nem olcsó sz-rokat gyártanak a drágák helyett...)
  • winnie
    "Szóval a nézőszám inkább a marketingesek sikere, mint a film készítőié."

max az első héten, de ha ennyire egyszerű lenne, akkor minden film marketingjére sokat költenének és minden siker lenne. a marketing csak egy tényező, de általában sokkal fontosabb az, hogy az embert mennyire érdekel egy film önmagában, a marketing nélkül.
  • Lame
    "s ez pedig remekül mutatja, hogy a közönség kevéssé kíváncsi az újdonságokra, inkább biztosra akar menni." Vagy inkabb, hogy mennyire igenytelen.
    Ezt a Mamma Mia-t en se neztem meg. A kolleganom annyira lehuzta, eleve ugye eneklos is ami mar nem idnult sok eselyel nalam, de radasul meg szar is. :)
    De ugylatszik sokaknak annyira tetszett, hogy joparszor megneztek. Ez van, erre van igeny. Olcso szar filmek. Meg szerencse, hogy nem USA-ban volt ilyen sikeres mert akkor raalnanak ezekre.
  • Gerygrey
    #2, igazad van, nem nagyon érdekel hogy rajtam kívül hány embernek tetszett illetve hány ember nézte meg, attól még nekem tetszett. Csak meglepődtem, azt hittem nem csak én meg pár fanatikus vagyunk régóta kiéhezve egy jó sci-fi mozira.

Meg persze önmagában a nézettség nem jelent semmit, mert az csak azt mutatja hogy hány embert sikerült rávenni a filmplakáttal és/vagy az előzetesekkel hogy nézze meg a filmet moziban. Szóval a nézőszám inkább a marketingesek sikere, mint a film készítőié. Ebben a számban nincs benne az, hogy a 200.000 nézőből hány jött ki úgy a moziból, hogy na ez egy jó szar film volt, pénzkidobás volt a mozijegy.

#7 Ha már szóbahoztad a warezt, érdekes hogy ott a 2008-as filmek toplistája mennyire másképp alakul a "sötét" oldalon. Egy nagyobb magyar torrentoldalról, a legtöbbször letöltött 2008-as filmek

DVD-R toplista

1. A.Mumia-A.Sarkanycsaszar.Sirja.2008.HUN.PAL.DVDR-Knight
    2. Mamma.Mia.2008.HUN.PAL.DVDR-Knight
    3. Batman.A.Sotet.Lovag.2008.HUN.PAL.DVDR-Knight
    4. Wall-E.2008.HUN.PAL.DVDr-pOK
    5. Szex.es.New.York.A.mozifilm.2008.HUN.PAL.DVDR-L20

XviD toplista:

1. Ne.szorakozz.Zohannal.2008.R5.XviD.CUSTOM.HunDub-R
    2. Amikor.megallt.a.Fold.2008.iNT.CAM.XviD.Hungarian-G1-CiNEDUB
    3. James.Bond.Quantum.csendje.iNT.DVDSCR.XviD.Hungarian-G1-CiNEDUB
    4. Madagaszkar.2.iNTERNAL.TC.XviD.Hungarian-G1-CiNEDUB
    5. Zsenikem.Az.ugynok.halali.2008.DVDRip.Xvid.Hun-rtz6

• winnie
    "Ezen kívül nem igazán jut eszembe maradandó! "

pedig akadt bőven jobb film nála, csak nem nézted őket, mert azok nem voltak 100-200 milliós költségvetésű hollywoodi szuperprodukciók:)
  • geronemo
    Tudom elcsépelt amit mondok de az év filmje a Sötét lovag volt szerintem. Ezen kívül nem igazán jut eszembe maradandó! Ha az idei előzeteseket nézem jóval több jó filmre számíthatunk és ha nem tévedek idén kapunk két Johnny Depp filmet amik azért nem szoktak csalódást okozni.
  • PetiX87
    a tropusi vihar az jo cucc volt
  • Victor1103
    A Kis Vuk hol van?Hogy-hogy nem került be 2008 krémjei közé?
  • Andrews2007
    A listából pedig messze a TDK a legjobb ha már hiányoltátok a TDK-t :) Ezért is jelölték ma a rendezők és színészek szövetsége is emellett a producereké is a top 5 filmbe és rendezőre, mellékszereplőre. Sokak szerint külföldi fórumokon ez nagy jelzés lehet hogy a Button, a TDK, a Slumdog, a Frost/Nixon tuti befutó egy Oscar jelölésre is legjobb filmben pl.
  • Andrews2007
    A Gyűrűk Ura trilógia és a Harry Potter 1-2. része is milliós nézősereget produkált 2004-2005ös adatok szerint. Népszabadság, Blikk, Magyar Nemzet stb.

Mamma mia hatalmas siker hatalmas gatyiság, blődliség és gyenge színászi játék gyenge énekhangokkal megspékelve jó kis Abba számokkal szép Görögországgal sé csodás boldogság érzettel nyakon öntve. Mint film gyenge kategória mint öröm adó bódogság erős kategória.
  • torcipepe
    hú de még mennyire, SG-n még a nevét se találta a google
  • torcipepe
    a cikkben szereplő filmeknek még a warez változatát se néztem meg. ez azért elég furcsa.
    de azt sem értem, miért van az, hogy a másik Batman filmről senki sem beszél.