76
Alliance of Valiant Arms (AVA) - MMOFPS
-
#76 Sziasztok
Játszok a játékkal és valamiért 100%-os a cpu-m de van hogy kilép a játékból magától ez mért van?
Pedig 4 magos proci van a gépben meg 4 gb ram. -
bobo14 #75 Steammel nem érdemes szenvedni azzal soha semmi nem jó ~_~ am nerég költözött új szeróra, és nekem sem indult. Én letöröltem teljesen és a honlapjáról ( http://ava.aeriagames.com/ ) lekaptam és telepítette(viszont telepítésnél vmiért 2-szer szedi majd le). És azóta kifogástalanul működik ^^ -
#74 Hi, felraktam ezt a jatekot Steammel de azzal nem indul, ha NWZLauncher.exe-vel inditom elindul meg minden belepek, megcsinaltam a trainingot es aztan akarok jatszani es miutan betolti connection host error 4 vagy ilyesmit ir ki , sehova se enged be-,- vagy annyira kuka ez a jatek hogy nem erdemes probalkozni vele? Mehet az uninstall ? (maga a jatek szerintem jo lenne pedig a trainingbol kiindulva) -
#73 Köszönöm a kérdést.
Nem, de már nem is játszunk a játékkal. A probléma szóval nem oldódott meg. -
#72 Ugyanez a mi barátunknál is, egyelőre semmi megoldás. Mi javasoltuk neki a rendszer újratelepítést, de semmi változás... Indítottam már Steamből is Reactorból is, most arra tippelünk, hogy a nettel lesz valami (T-com). Barátodnak milyen nete van? Sikerült már megoldani a dolgot? -
#71 http://www.xfire.com/video/4f59b0/ -
#70 Szevasztok!
Lenne egy kis problémám és remélem, hogy tudtok segíteni.
A barátom feltelepítette a játékot, és el is indul neki. Az a probléma, hogy körülbelül 5 percet van lobby-ban vagy akár a játékban egyből Connection Lost-ot ír ki neki. Visszaszámol 20 mp-t és ledobja.
Körülnézett, de sehol sem olvasott bármiféle megoldást, itt talán kap.
Remélem tudtok segíteni. Előre is köszönöm! -
Ronin07 #69 Az FPS ugrálni is fog, sztem mindenkinél!
Olyan nem lesz, hogy mindegyik mapon fix FPS-ed lesz.
Ha szaggatna a játék: (csak tippek)
-proci, VGA melegszik (lecsekkolod, hogy nem poros-e a venti)
-Windows7: drivereket lecsekkolod, frissíted(chipset,vga,audio,lan)
alaplapi hangkártya esetén, pl. Realtek lehetnek gondok.
Letöltöd a legújabb drivert(High def. Audio), ha esetleg beszaggat a játék és mondjuk recseg a hang is, akkor gép újraindít(Del. billentyű) Biosba belépsz. PCI Latency Timer, ezt keresd és, ha 32-őn van akkor átállítod 64-re.Ha nem találod akkor nyomj egy ctrl+f1-et és ezután keresd.
-64-bites OP esetén ctrl+alt+del, megkeresed az AVA.exe-t, jobb klikk és affinitás beállítása normál feletti. Persze reactort kikapcsolod, ha már betöltött a játék, ijji optimizert is, ha gondolod!
-Video settingben kipipálod a frame stabilize opciót.
-Van akinek működik van akinek nem:
AVA mappa-avaGame mappa-config mappa-AVAOptionSettings,jobb klikk szerkesztés v. megnyitás megkeresed a köv. sorokat: maxsmoothedframerate és minsmoothedframerate, átírod mindkettőt 125-re és elmented. Az eredeti értékeket jegyezd, ha mégis vissza szeretnéd állítani.Ettől sem lesz fix FPS-ed, de némi emelkedés elérhető.
Win7-hez: Optimalizálás
-
miszogi007 #68 Sziasztok!
Letöröltem a régi xp-t és telepítettem a windows 7 op. rendszert.Letöltöttem az AVA-t a hozzatartozó frissítésekkel eggyüt majd elindítottam.
Erre indítás után feljött egy Game Guardos ablak és azt írta ki,hogy error 114 :(
Kikapcsoltam a tűzfalat és a vírusirtót is és újra elindítottam a játékot de ismét ugyan ezt a hibaüzenetet dobta ki.
Légyszives segítsetek!
Előre is köszi! -
Shoya99 #67 Üdv lenne 1 klán RedpeppersHU company rangon vagyunk.! én vagyok a leader tehát bárkit beveszünk: jelentkezzetek bátran A LINK:RedPeppersHU -
DonZsooo #66 Ha megvan hozzá a géped és mégis akadozik arra van megoldás:) Nekem is ugyanez volt akárhogy állítottam a grafikát... a probléma elég fura lesz, de aki hasonló gondokkal küzd, az kapcsolja ki a facebookot :D
az ijjirol. Itt a leírás:
Step 1 Go to ijji.com
Step 2 Go to your account
Step 3 THIS IS IMPORTANT if you are connected to facebook on your ijji account
* IF you dont know what im talking about ,make sure after every time you turn off ava a badge list comes out.
Then DISCOUNT FACEBOOK from ijji in your account this your fps problem will be fixed
Remélem segítettem ha még nem vette el a kedvét az embereknek ez a patchel érkezett hiba:)
Üdv,
diaZ -
Veriga #65 Nyitnod kell egy portot a routerben!
Bemásold a böngésződbe http://192.168.1.254/index.stm
és belépsz felhaználónév: 3play // jelszó 3play és nyitsz egy portot
De a windows tűzfalán is meg ha netántán használsz mást is azon is! -
even74 #64 Üdv mindenkinek!Én a játékot feltelepítettem és nem működik.Mi lehet a baja? -
SewerRat #63 Egyik ismerősöm gépén nem fut az AVA. Van, amikor kivágja, van amikor ki írja, hogy megszakadt a kapcsolat a szerverrel és visszaszámol, majd kivágja. Mi lehet a gond? Tűzfalon ki van engedve, routeren fönnakadhat? -
SewerRat #62 Sziasztok!
AVA-ban hogy tudok lopakodni? Kéne a skillekhez (point man). A sétálás és gugolva mászkálás annak számít?
Mennyire fejlesztik a játékot? Jönnek ki új pályák, stb? Milyen rendszerességgel? -
#61 nekem az aláírásban lévő laptopon fut full grafikán :D szóval nálatok lehet a gond -
Shoya99 #60 És a klán oldalt naponta nézegetem.. -
Shoya99 #59 Üdv mindenkinek! Lenne 1 magyar klán, én csináltam erős embereket keresek KLÁN CSATÁRA! Aki szeretne csatlakozni, joinoljon.. A klán neve: HungaryArms
Hogy ne keljen keresgélni itt a link: A.V.A Clan -
Luciferke #58 Nekem is ez a para vele. A gépemnek bőven elkellene bírnia -
RYO21 #57 Leszedtem steamről és kegyetlen szarul fut a gépemen. Akárhogy állítom a grafikát, az fps össze vissza ugrál. Pedig elég erős hozzá a gépem. -
#56 AVA a Steamen is letölthető ingyen. -
Jojozef #55 Már semmi. Megoldottam. -
Jojozef #54 Üdv! Nekem az a problémám, h újratelepítettem a gépet, frissen letöltöttem felraktam. És 3 percenként kiírja, h connecting lost, 20s-ig még tudok játszani, aztán ki lép a játék. Pedig 40-es a pingem, leteszteltem, és csomagvesztésem sincs abszolút. Gameguard mappát is próbáltam, h kitörlöm, de utána is ugyanúgy kilép 3 perc múlva kb. Ha valaki tud értelmes választ, előre is köszönöm. -
matolcsidav #53 valódi pénzért vehetsz játékbelit -
MISZOGI #52 Üdv!
Nekem egy aránylag gyenge gépem van a net is csak 5mb de remekül elfut a játék és nagyon jó.
Mindenkinek csak ajállani tudom egy próbát mindenképp megér. -
lordbalu #51 Lenne egy kérdésem. Hogyan tudok könnyen pénzhez jutni a játékon belül.? -
kaSi #50 Sziasztok! Rengeteg Magyar játszik AVA val.. és 4 vagy 5 magyar klán is van... Pl a HUNterZ a legnagyobb magyar klán a szerón... lehet jelentkezni :D -
3psilon #49 Te tudod mit szeretsz. :) Alapvetően nincs varázslat. Én pl. rájöttem, hogy a félautomata sniperek nem jönnek be.
Érdemes a söréteseket kipróbálni, ha szeretsz point mannel játszani. Teljesen más velük menni, de megfelelő pályán, helyen használva őket, terolhatsz velük.
Nem tudom, van-e ennek a játéknak magyar közössége? Sajnos ugye csak US szerverek vannak, de ettől még játszható. -
lordbalu #48 Csak hogy éljen a topik. Fegyverekről mi a véleményetek? Kezdőnek mit érdemes venni? Valami hasznos tanács esetleg? Eleset fegyvereket felszoktam venni s kipróbálni eddig a tar-21 + a TPG-1 volt az amit jónak találtam. P90 volt nálam, de az annyira nem jött át a használata. Kevésnek tartom a tűzerőt. -
#47 Gyerekek ez egy optimizáltan fostalicska ami sztem a gépet is szétbasza mindenki kerülje!
a másik fullos pcken is akadozik mint a szar idióta játékmenet ... 10/4 -
landor00 #46 Valaki nem tudja hogy legkönnyebben hogy lehet pénzhez jutni a játékban? -
BIOenergie #45 Sziasztok!
Nekem az lenne a problémám, mikor úgye be jelentkezek ijji REACTOR-ban és inditanám a játékot nem mindig hozza be, magyarán tök szerencse kérdése hogy játszok vagy sem, mert pl: amikor elindul akkor a game start lenyomása után felugrik a boot logoja (ami tök ritka), viszont amikor nem indul el akkor a ijji REACTOR is lefagy!
Ez ellen valaki tud valamit javasolni?
Frissitsek drivert?
Windows 7 32 Bit-es az oprendszerem,probáltam kompatibilizálni is a játékos az sem jó neki.....
-
Ronin07 #44 Hello! Nemtudom akartok-e klánegyesítést, kb. 13-an vagyunk.TS3-at használunk.HUNterZ klán. -
Fakkkanál #43 Aki szeretne klánozni az keresse meg a honlapon klánok között (Hungaria)
Szivesen várunk mindenkit!
NJezus -
Fakkkanál #42 Hella!
istio probáltad ugy hogy felmész a honlapjára és onnan start game?!(lehet ugy jo lesz!) -
twentytwo #41 Bár tény, hogy nincs valami sok tereptárgy fedezék, amelyek mögé ügyesen el lehet bújni. Inkább a fal mellett lapulás-kikúszás. -
twentytwo #40 Lehet nem egy új generáció az FPS játékok történelmében, ettől függetlenül nekem bejön.
Imádom a tankkísérős pályát. Haver kilövi a tankot, majd kézigránáttal, AK47-essel lerohanom a javítással tökölő ellenséget. Az AK nem olyan flancos mint az újabb fegyverek, viszont mióta megvan, nem kell válogatnom h Point Man, Rifleman v Sniper legyek. Egyszerűen minden helyzetre jó. -
istio13 #39 Tüzfal nem...Virusirtó nod 32.. eredeti licens..
Na mind1 köszönöm a segitséget ugy látszik maradok aCombat Armsnál amig nem telepitem ujra a gépem :)..
Bye -
Ronin07 #38 Aha, a géped tuti elég neki.Nemtom van-e esetleg tűzfalad a windows tűzfalán kívül.Ha van, lehet az blokkolja.Vagy vírusírtó, lehet hogy a gameguard-ot blokkolja és azért nem megy tovább a játék.
Ha nem megy vegyél fel msn-re, hátha ketten összehozunk valamit.
[email protected] -
istio13 #37 Eddig combat armsoztam meg call of duty modern warfare 2-őn játszottam ...
Aztán sok helyen olvastam h nagyon ott van a játék igaz sok mindent majmoltak más játékokról de ez mindenhol igy van..