Alliance of Valiant Arms - FPS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tûnik drágának 1-1 kellék,viszont az ember hamar kifogyhat a pénzbõl.
Elején kell EGY jó fegyót választani megvételre illetve addig nem venni amíg nem éri el az ember azt a szintet amit kinézett magának.
Én AK47-et vettem az elején nem rossz kis fegyó nem bántam meg, de a TAR jobb számomra. Szal két fegyvert vettem és a medálok már meg megvannak amit könnyebben meglehet szerezni. szal pénzforrás már csak szenvedõsen.
Azt hittem az lesz, felraktam és az elején úgy tûnt,hogy jól is gondoltam, de aztán rájöttem,hogy ezek a koreaiak nem csak úgy összedobtak valamit gyorsan,amivel pénzt kereshetnek.
Vannak benne okos ötletek.
Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50
Most akkro végeredméynben valamki játszik ezzel rendszeresen?
ezért azt mondom, hogy a fedezékrendszer jobb, mint a korábbi nagy "semmi" ill. "lean" / "kitekintés" :)
Forza.
graf ugylátom nem rossz, de csak multi van ugye? :(
Forza.
ebben annyi mmo lesz mint betonfalban mazsola
Játék összehasonlításnál a legutolsó szempont körülbelül a részletesség és szépség. Miért nem hasonlítod már a Crysishoz, vagy Far Cry 2-höz...? Ez a játék így képek alapján is jóval közelebb áll a CS-hez meg ilyesmikhez.
Vegas -hoz hasonló akkor lesz, ha lesz benne fedezékrendszer, nincs ugrabugrálás, stb.
"de úgy gondolom pont attól lett árkád a vegas..." Azért lett árkád a vegas, mert falhoz lehet bújni? És akkor ez a játék szimulátor mert nem lehet falhoz bújni? (no comment...). Vegas 2 multiplayerjében van úgynevezett hardcore mód, amikor nem lehet kilátni a fedezékbe bújáskor, és szinte azonnal meghal ha eltalálnak, illetve nincs gyógyulás sem (ha eltalálnak alig látsz). Úgy is "árkádabb"?
Ez a mondatot úgy lenne helyes amivel meg is cáfolod magad; *pont attól más a vegas
És amúgy sok unreal 3 engines játék van, nincs 2 aminek meg egyezne a gépigénye (vmelyik még ati 9600 pro-val is is elindul (UT3, Gears of War) és száguld szinte minden gépen, valamelyik pedig még a felsõkategóriásakon is megakadozik, és vannak nagyon rondák is (Hour of Victory, Turok3), tehát az engine még semmit nem jelent.
És amúgy szerintem a Vegas 2 messze szebb így képek alapján is, de azt játék közben lehet megállapítani.
Azok kedvéért akik szerint nincs olyan szép, mint a Vegas....
Amúgy tényleg nincs benne fedezékrendszer, de úgy gondolom pont attól lett árkád a vegas...

Enermax Fulmo GT ECA1092AG, Corsair HX620W, ASUS X99 Deluxe/3.1, Core i7 6800K@4,3Ghz, Corsair Dom. 4x4GB, ASUS GTX1070, WD 2+4TB, Lite-On iHES112, Samsung T27D590, ASUS Horus GK2000, Sharkoon M50

Haverokkal 3-an nyomjuk, de nem lépett még ki sosem.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Karakterek jóval részletesebbek? Akkor meg már inkább Crysis, nem...? <#idiota>#idiota>
Amúgy kipróbálnám, de kóreai nyelven inkább kihagyom :))
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
A regisztrációs adatlap nem igazán szereti a Firefoxot, használjatok IE-t.
REGISZTRÁCIÓ
1. lépés
Katt a LINKRE , majd az üres szövegdobozba gépeld be a mail címed és katt a NAGY KÉK gombra! :)
2. lépés
A mailban amit kaptál, kattints a linkre, majd töltsd ki a regisztrációs adatlapot.
1. Név
2. Jelszó
3. Fórum Név
4. Szülinapod
5. (Fogalmam nincs mit kérdez! Válaszd ki valamelyiket a legördülõ menübõl) :)
6. Fiú/Lány
7. Mirõl kérsz mail értesítést?
Fogadd el egy pipával a regisztrációs feltételeket, majd katt a NAGY SÁRGA gombra! :)
Ezzel a regisztráció befejezõdött.
A játékot a LINKRE kattintva tudod letölteni. (1,2GB) Használj FlashGet-et. Több szálon sokkal gyorsabban lejön.
A Telepítés befejeztével az asztalon található ikonra kattintva bejön a játék honlapja. Katt a "Go to member page" gombra. A következõ oldalon jelentkezz be a honlapra regisztrált Neveddel/Jelszavaddal, majd katt a "Game start" ikonra.
Remélem tudtam segíteni és találkozunk a harcmezõn. :)
Ha valaki úgy dönt, hogy felkínlodja a gépre, de nem boldogul a menüjében akkor szóljon és összekreálok valami magyarítás jpg-t. :)
Képeket is linkelek majd, de ha valaki megelõz azt sem bánom.