76
Alliance of Valiant Arms (AVA) - MMOFPS
-
istio13 #36 Sztem nincs gond vele de azért leirom.
Proci: 3,8 + Ghz.
Ram 3 gb ddr 2
Videokártya : ati readon hd 4350 512 mb ram..
Nemtom mi lehet a gond.. :\
Lehet h blokkolja valami valami program ami fut a háttérbe??.. -
Ronin07 #35 A géped adatai? Proci, videokártya, ram? -
istio13 #34 Csátok..ÉN már tavaly probáltam játszani vele de akkor is ugyan ez volt a probléma...
Letöltöttem felraktam frissitetttem ijji reactorral start game..
Várok miután eltünik a kép középről visszadobja a ijji reactor..
Mi lehet a gond?? Lécci segitsetek.. -
Ronin07 #33 A játékban Furion00 a nickem, pontosan én sem vágom, hogy lehet törölni klánt. Gondolom csak a leader tud.Az A.V.A weboldalán kellene belépni és megnézni a clan menünél. -
Fakkkanál #32 meg még arra lennék kiváncsi hogytok klánt törölni!?
-
Fakkkanál #31 Ronin07 a nicked a játékban is? -
Ronin07 #30 Én váltogatni szoktam, de mostanában East. Tegnap feldobtak egy frissítést és azóta 100%-on darálja a procit.Meg nálam a reactor is vacakol.Van, hogy rendesen beszaggat, pedig előtte semmi baja nem volt. -
Fakkkanál #29 Hali!
Melyik szeron szoktetok lenni?! -
Ronin07 #28 Találtam egyet, majd meglátjuk beválik-e. -
#27 Van Hungary clan ha érdekel.
Próbáld fürkészni a tagokat hátha valamelyik be bír venni. Én nem tudlak sajna.
Convoy-ozni szoktunk talán a legtöbbet. -
Ronin07 #26 Igaz!ott szúrtam el, hogy az elején bevásároltam a point mannak, aztán meg kiderült, hogy inkább rifle man!Anno toltam a japán verzióval, ott 60 ezret kaptál az elején kapásból.Ha esetleg valaki jönne gémelni, akkor msn:[email protected] -
#25 Meg javitásra =)
Nem tűnik drágának 1-1 kellék,viszont az ember hamar kifogyhat a pénzből.
Elején kell EGY jó fegyót választani megvételre illetve addig nem venni amíg nem éri el az ember azt a szintet amit kinézett magának.
Én AK47-et vettem az elején nem rossz kis fegyó nem bántam meg, de a TAR jobb számomra. Szal két fegyvert vettem és a medálok már meg megvannak amit könnyebben meglehet szerezni. szal pénzforrás már csak szenvedősen. -
Ronin07 #24 Tényleg nem csak úgy össze lett dobva.Ötletes ez a supply point dolog, a fegyó moddolás is tetszik.Külön jó, hogy nem járnak le a fegyók, gyakorlatilag csak a kiegészítőkre kell költeni.Egyedül a lagg, ami negatívum lehet, talán jövőre az EU szerveren jobb lesz. -
#23 Nem is rossz ez a gamma.
Azt hittem az lesz, felraktam és az elején úgy tűnt,hogy jól is gondoltam, de aztán rájöttem,hogy ezek a koreaiak nem csak úgy összedobtak valamit gyorsan,amivel pénzt kereshetnek.
Vannak benne okos ötletek. -
Kaslerka #22 Megjelent európában is.
Lehet nyomni angolul is.
Lehet tölteni -
SaphireDraco #21 Sziasztok
Most akkro végeredméynben valamki játszik ezzel rendszeresen? -
NanoHun #20 Sziasztok! Most találtam rá erre a játékra és kiváncsi vagyok van e eu-s változat és sokan vannak e magyarok :) :D -
#19 arról nem is beszélve, h pl. apró tükrökkel be lehet simán nézni egy sarkon, ill réseken át lehet fedezékből kukucskálni
ezért azt mondom, hogy a fedezékrendszer jobb, mint a korábbi nagy "semmi" ill. "lean" / "kitekintés" :) -
#18 Sokan azt mondják, hogy a fedezékrendszer azért nem élethű mert így akkor is látsz mindent amikor be vagy húzódva. A valóságban meg ugye ha egy sarkon nekilapulsz a falnak nem látod az ellent amíg ki nem dugod a fejed. Viszont abban igazad van, hogy az se élethű, hogy FPS nézetben azt hiszed, hogy fedezékben vagy közben meg kilóg a könyököd amit az ellenfél el is talál. -
#17 Érdekes ez a minden arcnak ugyanaz a skin elv ... -
#16 Egyetértek Balumannal,a Vegas 2-nél talán a Vegas 3 lesz szebb és jobb!Egyébként a képekből ítélve egy próbát megérne. -
#15 szerintem meg pont a fedezékrendszer miatt lett reális és élvezetes a vegas :) (egyszerüen nem tudod leutánozni a valóságot, h hogyan lássál is meg ne is ki egy fedezék mögül)
graf ugylátom nem rossz, de csak multi van ugye? :( -
Petko #14 csak a szokásos távolkeleti kamujáték
ebben annyi mmo lesz mint betonfalban mazsola -
#13 Nem is tudtam, hogy a koreaiak az olcsó MMO után rááltak a CoD4 klónókra:P -
#12 Neis haragudj, nekem semmi gondom a játékkal (biztos jó, nem is az a lényeg hogy mi mit mondunk), de hihetetlen hülyeségeket írsz.
Játék összehasonlításnál a legutolsó szempont körülbelül a részletesség és szépség. Miért nem hasonlítod már a Crysishoz, vagy Far Cry 2-höz...? Ez a játék így képek alapján is jóval közelebb áll a CS-hez meg ilyesmikhez.
Vegas -hoz hasonló akkor lesz, ha lesz benne fedezékrendszer, nincs ugrabugrálás, stb.
"de úgy gondolom pont attól lett árkád a vegas..." Azért lett árkád a vegas, mert falhoz lehet bújni? És akkor ez a játék szimulátor mert nem lehet falhoz bújni? (no comment...). Vegas 2 multiplayerjében van úgynevezett hardcore mód, amikor nem lehet kilátni a fedezékbe bújáskor, és szinte azonnal meghal ha eltalálnak, illetve nincs gyógyulás sem (ha eltalálnak alig látsz). Úgy is "árkádabb"?
Ez a mondatot úgy lenne helyes amivel meg is cáfolod magad; *pont attól más a vegas
És amúgy sok unreal 3 engines játék van, nincs 2 aminek meg egyezne a gépigénye (vmelyik még ati 9600 pro-val is is elindul (UT3, Gears of War) és száguld szinte minden gépen, valamelyik pedig még a felsőkategóriásakon is megakadozik, és vannak nagyon rondák is (Hour of Victory, Turok3), tehát az engine még semmit nem jelent.
És amúgy szerintem a Vegas 2 messze szebb így képek alapján is, de azt játék közben lehet megállapítani. -
Kaslerka #11 (Saját képek) A képekre kattintva 1900*1200-as felbontásban láthatók.
Azok kedvéért akik szerint nincs olyan szép, mint a Vegas....
Amúgy tényleg nincs benne fedezékrendszer, de úgy gondolom pont attól lett árkád a vegas...
-
Kaslerka #10 -
Kaslerka #9 Gondolom ugyanaz mint a Vegasnak, ugyanúgy unreal engine 3 van alatta.
Haverokkal 3-an nyomjuk, de nem lépett még ki sosem. -
WNW #8 Az lenne a kerdesem milyen vas kell ala, mert atvagvan magam a koreai piktogramm erdon, feltelepitettem, regeltem, meg ilyen csodak, de mikor belepne egy szobaba, es indulna a lovoldozes lehal az egesz... -
Thanatos #7 ettől még nem egy szint részletek ide vagy oda, ez sjanos már a képekből is lejön :) -
#6 Én is csak azt tudom mondani amit előttem, már így képek alapján, hogy köze nincs a Vegas-hoz (ahogy látom nincs fedezék szerdszer, van ugrás benne, életcsík van), ez szerintem a Counter Strikeokhoz, CoD -okhoz jóval közelebb áll mint a Vegas2-höz.
Karakterek jóval részletesebbek? Akkor meg már inkább Crysis, nem...?
Amúgy kipróbálnám, de kóreai nyelven inkább kihagyom :)) -
Kaslerka #5 Pedig elhiheted. A karakterek jóval részletesebbek. -
Thanatos #4 hát ez a vegastol szeritem igen igen cask emssze van..., arrol nem is beszélve hogy a vegas fedezékrendszerét kétlem hogy átvették volna, pedig az ér a legtöbbet abban a gameban is :) -
Kaslerka #3 Pár kép -
Kaslerka #1 Azoknak fog tetszeni akik szeretik a Rainbow Six Vegas 1,2-t, mivel gyakorlatilag teljesen ugyanúgy néz ki, SŐT! A játék koreai fejlesztés és sajnos ebből adódóan a nyelvezete is az. Egyenlőre nem várható belőle angol lokalizáció. Aki úgy érzi ki szeretné próbálni, annak egy kis segítség a regisztrációhoz és a játék indításához.
A regisztrációs adatlap nem igazán szereti a Firefoxot, használjatok IE-t.
REGISZTRÁCIÓ
1. lépés
Katt a LINKRE , majd az üres szövegdobozba gépeld be a mail címed és katt a NAGY KÉK gombra! :)
2. lépés
A mailban amit kaptál, kattints a linkre, majd töltsd ki a regisztrációs adatlapot.
1. Név
2. Jelszó
3. Fórum Név
4. Szülinapod
5. (Fogalmam nincs mit kérdez! Válaszd ki valamelyiket a legördülő menüből) :)
6. Fiú/Lány
7. Miről kérsz mail értesítést?
Fogadd el egy pipával a regisztrációs feltételeket, majd katt a NAGY SÁRGA gombra! :)
Ezzel a regisztráció befejeződött.
A játékot a LINKRE kattintva tudod letölteni. (1,2GB) Használj FlashGet-et. Több szálon sokkal gyorsabban lejön.
A Telepítés befejeztével az asztalon található ikonra kattintva bejön a játék honlapja. Katt a "Go to member page" gombra. A következő oldalon jelentkezz be a honlapra regisztrált Neveddel/Jelszavaddal, majd katt a "Game start" ikonra.
Remélem tudtam segíteni és találkozunk a harcmezőn. :)
Ha valaki úgy dönt, hogy felkínlodja a gépre, de nem boldogul a menüjében akkor szóljon és összekreálok valami magyarítás jpg-t. :)
Képeket is linkelek majd, de ha valaki megelőz azt sem bánom.