Brit hadihajókon szolgál tovább a Windows 2000 és XP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy meg nem hiszem, hogy a Microsoft ne támogatná külön az angol hadügyet. Azon se lepõdnék meg, ha a nagy beruházás miatt még ajándék karbantartócsapatot is adnának. Ja és valószínû elõzõleg tárgyaltak a nagy M-mel, nem csak úgy megyek London elsõ PCbolt, felvásárol 3000 OS, azt megyek vissza fõnökhöz <#worship>#worship>
Mondd, hogy nincs igazam :P http://www.hackthat.net/df/ddos/61410/index.hack
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Hát persze. A kenõpénzért 😊 pont mint itthon.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Bölcs elõrelátás!
Bár emléxem amikor Win2000 alatt nem tudtunk hálózati nyomtatókat telepíteni, akkor a hivatalos támogatás kimerült egy meleg jókívánságban, meg hogy vedd meg a legújabb OS-üket. Amúgy meg érdekes módon egy másik cégnél a rencergizda kiizzadta, amíg össze nem jött a hálózati nyomtató.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Ez amolyan igazi kamikaze küldetés lenne.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
itt van a lényeg...
vajon kiki: "a globális cionista diktatúra tud bárkit bármikor megfigyelni"
világ barmai, egyesüljetek <#vigyor2>#vigyor2>
A kéhalál = win hülyeséget meg el kéne felejteni. Eddig minden kéhalálom abból származott, hogy vagy a hardver volt szar vagy a dirver nem volt megfelelõ. Én 2,5 láttam utoljár ilyet, mert akkor ment töntre a gépem. Pedig jó sokat megy az otthoni gép.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
[email protected], Asus Z97-Pro Gamer, 16GB DDR3, Sapphire 290X Tri-X 4GB DDR5, 2x 27" Benq GW2760 CG munkás, Maya hív?, Wacom tulaj, Nexus 5 user
Persze szarbugosocsmánymódmegírt driverek, szegmenshibás ram, meg érthetelen okokból Ring 0-ba turkáló pármegás freeware játékok vagy programok miatt már volt természetesen. De ez csak annyit jelent, hogy a Windows sem áll ellen annak, ha szar a géped fizikailag, vagy beleköpköd valami program a kernelbe.
De pl amikor próbálkozgattam linux-al, akkor az átlagos uptime úgy 10 perc volt, mert minden második program elindításával sikerült 100%-os CPU használatot, majd teljes fagyást elõidéznem. Pedig ezek mind híresebb programok voltak, precompiled az adott disztribre, vagy source, amit szabályosan compile-oltam, de mégis feleslegessé tették a hûtését a gépemnek 😊
Egyedül a Firefox volt, amit eddig mindig gond nélkül tudtam linuxra tenni, már ha nem volt rajta alapból.
szabad a gazda?
azért mert jól tudják, hogy ruszki hekkerek elõbb-utóbb megtörik a Vista beépített trójai megfigyelõ-rendszerét és onnantól nemcsak a Microsoft és a globális cionista diktatúra tud bárkit bármikor megfigyelni (Vistát használót) , hanem a ruszkik is.
<#banplz>#banplz><#taps>#taps>
TomcatIVD TYAN board,2xP1 Tillamook 166MMX,48MB RAM,Matrox G550 32MB VGA, 4.3 IBM SCSI HDD,Hitachi SCSI DVDRW,SB16+Gravis Ultrasound,Realtek8019 LAN, Adaptec PCI2SCSI2 card,XP Pirate,bootup: 33s
Egyébként tesztelem a windows 7 pre bétát...és meg kell mondjam kellemes csalódás! Virtuális gépen (Sun virtualbox 512 mega ram 64mega videó 20GB HDD valamilyen emulált proci) szóval ezen a nem túl izmos konfigon megközelíti az XP sebességét...sõt ha xp-t futtatnék ezen a virtuál konfigon, gyanítom, hogy a Win7 gyorsabb lenne.
igazán jó oprendszer lesz még ebbõl! Olyan tényleg mintha a Vista a Win7 bétája lenne. Vistánál sokkal sokkal gyorsabb! Telepítés virtuális gépen volt 19 perc. Net is van alatta...teljesen jó! 😊
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
én ha reggel bekapcsolom a gépet, aztán este simán hagyom had tegye a dolgát, számoljon boincet meg amit talál, akkor reggel amikor megmozdítom az egeret, elindítom a böngészõt, és még pár klikk, majd az egész rendszer megdermed és csak hardresettel indul megint. ilyesmiket szerintem nem lenne jó a fedélzetre vinni. ellenben volt egy uhu linux 1.2es szerverünk, egy 400mhz-es, fiók aljából összekapart gépre raktuk rá és csak azt tudtuk róla, hogy kissé hangos a táp ventije. sosem fagyott, néha ment 2 hétig..
\"The voices are back... Excellent.\"
Talán, a nem átlagosnak, vagy nem mindennapinak számító hardveren...
Amúgy Isten óvja a királynõ flottáját, ha beüt a kékhalál. xD
\"Az élet egy elég szar játék, de a grafikája nagyon ott van.\"