47
International Exchange Erasmus Student Network
  • Bexter
    Az élet ott hasonlo mint idehaza mégis kicsit másabb :)
    Kevés a csinos lány és mindneki köpköd meg szivja taknyát, kicsit gusztustalan. HOgy mit tanultam? :D Megtanultam főzni sütni mosni és beosztani pénzem, magam úra voltam meg persze kötelező dolgokat :) Finn kultúra történelem és szociális ellátásokat. Drága a megélhetés de ha jol osztod be pénzed nem elsz gáz. Kenyér ami nem felfujt szar az 2 euro körül van tej 1,5 euró tojás 10 es pakk 3-4 euró kiló sajt 6 euró alkoholt paszolom mert nem iszom de mjad tesom leinfozom :D Pénzügyileg ugy érdemes hogy eleén szülösen vagy és utolso 3 hétnben éllsz és utazol :) Könnyen megkaptam mivel nálunk meglévő átlag 10-15 helyre 4-6 an ha jelentkeztek. Mindkétszer magyarral mentem második alkalommal öcsémmel aki ugyanoda járt suliba ahova én.
  • ba32107
    Fúú az zsír. Mindig is vonzottak a skandináv országok. Milyen ott az élet? Mit tanultál? Drága a megélhetés? Pénzügyileg hogy jöttél ki? Könnyen megkaptad? Egyedül mentél?

Bocs a sok kérdésért, de eléggé rá vagyok izgulva a témára, és tök tapasztalatlan vagyok :)
  • Bandee1987
    Én is szívesen mennék valahova, mondjuk olaszba vagy norvégiába :D
  • Bexter
    Finnben voltam :D nappal -30 fok fagyott arc jégcsapos szakál :D csöveztem stockholmban is mivel másnap jött csak hajo és nemv olt pénzem szálásra :D zajlanak ott események
  • Bulykin
    mesélj^^
  • Bexter
    Én voltam kinn kétszer is ezzel :D csak ajánlani tudom. Aki nem mer belevágni az ne is éljen tovább mert ez nagy lehetőség :)
    Ha valami kérdés kell szóljatok. Hosszút nincs kedvem írni :P
  • ba32107
    Ide várnék mindent, ami az Erasmussal kapcsolatos. Legfőképp külföldi tapasztalatokkal rendelkező diákok beszámolóira lennék kíváncsi, de akik a kiutazást tervezik, esetleg épp kint vannak, ők is írhatnak.

Minden érdekel az ösztöndíjpályázás menetéről, kinti életről, tapasztalatokról. Én most kezdtem gondolkozni a dolgon, de még semmi konkrétat nem találtam neten. Hét elején fogok kérdezősködni az egyetememen.