4171
  • Aspyrin
    Természetesen támogatlak.
  • Aspyrin
    Nem volt időm felnézni, de visszaolvastam, valahol örülök is, hogy nem voltam jelen, mert lehet, hogy most büntetőpontokkal ücsörögnék..
  • Aspyrin
    Erre gondolsz?
  • user2009
    azt hiszem némileg félreértetted az írományomat. és ÁSZF-ről beszéltem miheztartás ügyben, és azzal az utalással a 20GB/7 nap rögzített tényéről és felhasználásáról, nem pedig 200-250Bg-okról. azt nem említettem. főleg azért nem, mert ebben a dologban én is egyetértek veled, hogy azért az ilyen mennyiség már valahol pofátlanság. de, mint az a módosításból kiderül, ezt maga a szolgáltató is közölte ilyen formában, hogy 20GB/7 nap. plusz hozzáteszem, nem én írtam ilyen adatmenyiségeket, sőt, életemben nem volt ennyim. sem mobil, sem pedig vezetékes nettel. akkor ezt tisztáztuk is úgy gondolom. további sikeres működést!
  • vohanyi
    Hali!Tegnap hiányoltalak....kollégádnak elmagyarázhatnád legalább a fórumon a 'viselkedés alapszabályait'!!
    Viszonteladó lehet,ja,onnan osztaná az észt.....
    Inkább nem fűzök hozzá kommentált...
  • Aspyrin
    Okos figura lehetsz, gondolom egy vidéki partnerüzletünkből tolod az észt.. Haverok nem leszünk, az már fix.
  • RajZoL
    Wow
    Nem rosz
  • KranaZoli #946
    Az nem külön program volt, hanem a Web n Walk Manager :)
    Abban van olyan, hogy SMS központ, ennyi :)
  • Petka

... Nem én voltam, Result Historyban volt.
  • asiagyuri
    何が人々は何ですか?我々は異なるトピックから!:D
  • RajZoL
    Hát igen
    Ami jó "kocsma" ott az ÁNTSZ simán a falhoz állitana s lelöne a tulajjal együtt
  • djsylus
    Na igen...látom ismered a dörgést...:D
  • RajZoL
    Tényleg szép hely föleg világosba

De minden egyetemi város ilyen /majdnem/
    Ahol tele van örült kinézetü emberrel az rossz hely nem lehet
    Kocsma zárás után követni kell öket
    Hihetetlen milyen jó helyeket találnak
  • H4RDC0R3
    KranaZoli!

Láttam a képen az SMS központos programodat.. Be tudod esetleg linkelni nekem, vagy mailban átdobni? Köszi..
  • djsylus
    hát kocsma van bőven..de az is kell ugyebár...én imádom veszprémet...hajrá mkb veszprém...de ez nem ide illő téma...
  • RajZoL
    ÁÁÁ
    Sörpatika Veszprém
    Nincs 3g

Viszont van csapolt Edelweiss
    :))

Alkohol túra
  • djsylus
    Ezekkel elvileg az up is jobb de mondom sajna elég instabilak még.és sztem 1-2 hónapig tuti nem is lesznek jobbak.
  • Gery85
    Vaterán lehet néha találni,bár most épp nincsen.privi ment
  • KranaZoli #935
    Nekem is az az egyik problémám, hogy eljöttem Tapolcáról ebbe a rákos Bp-be
  • RajZoL
    Ok
    De nékem a gyorsabb up kéne
    5 mega lefele egyenlöre elég
    Kicsit sokat kell kifele forgalmazonom többit podmail megoldja csak nekem tart soká mig fölpakolom
  • djsylus
    Kicsit még várj az uj és gyorsabb modemmel.14.4es net ugyan már üzemel elég sok helyen de nem tul stabilak a modemek.talán a kártyák de még várj szerintem
  • RajZoL
    Merre lehet olyan modemet kapni amivel gyorsabb az up?
    S mennyibe kerül

Várom a Pm-eket vagy ide is jöhet
  • RajZoL
    Nem veszprémi vagyok
    Fejér megye, falu Seregélyes
    S Pesten születtem
    Lehet csak a kor teszi
    Biztos hülyülök

Habár többek szerint annyit hülyültem amit mások tudtak
    S ez vigasztal :))
  • Petka
    De legalább a népszerű témák között van a topik :D
  • djsylus
    hát az azért jó jel hogy van aki normális és megérti a dolgokat...köszi RajZol...látszik hogy Vp-i vagy...én is majdnem..itt normális emberek laknak..
  • RajZoL
    djstylus én elnéztem
    Sajnos sg.hu általános ez a stilus
    Még ha valaki meg is haragszik
  • RajZoL
    Akkor stim
    Környék se mindegy hogy mennyire használják

Modnjuk a 9 téreröt igy értem el
    2 1,5 méteres meg kettö 30-40 centis usb összedugva
    Sötétitö függönyre felfektetve vizszintesen, kb ablak közepétöl 5-6 centire :)

Helyett bejelöltem, eltérés esetén 1-2 megabit minusz
    S ez nem vic :)
  • djsylus
    amiért elnézést kértem...de van aki még adós vele...
  • Fabio Capello
    a véleményeddel egyetértek, csak a megnyilvánításával nem, ennyi. Személy szerint nincs bajom veled, mert értem amit mondasz, csak a kifejezésmódod zavar

peace
  • asiagyuri
    ennek a vitának már nincs sok értelme :D . mindenkit agrsszívvá tett a délutáni lassulás :D
  • djsylus
    Adótorony megvan leírtam...holnap megnézem
  • Gery85
    Nem nyert, marad a link
  • Gery85
    Nálam ugyan ez a helyzet,nézd meg én hol lakom,csak nálam max a térerő

Remélem a fórum megjeleníti a forrást
    <iframe width="640" height="480" frameborder="0" scrolling="no" marginheight="0" marginwidth="0" src="http://maps.google.com/maps?f=q&source=s_q&hl=hu&geocode=&q=n%C3%A9medisz%C5%91l%C5%91&sll=37.0625,-95.677068&sspn=42.03917,93.164063&ie=UTF8&s=AARTsJoE9Nj-nh3TL3IRPfzgn-oyVUNFBA&ll=47.350512,19.209681&spn=0.027913,0.054932&z=14&iwloc=addr&output=embed"></iframe><br /><small><a href="http://maps.google.com/maps?f=q&source=embed&hl=hu&geocode=&q=n%C3%A9medisz%C5%91l%C5%91&sll=37.0625,-95.677068&sspn=42.03917,93.164063&ie=UTF8&ll=47.350512,19.209681&spn=0.027913,0.054932&z=14&iwloc=addr" style="color:#0000FF;text-align:left">Nagyobb térképre váltás</a></small>
  • djsylus
    na köszönöm hogy irtál mert több dologra is rávilágitottál.1.nem lecsesztem senkit hanem közöltem hogy nem ftpre van a net meg 250gigára.2.éppen ez a gond hogy NEM teheti meg.még kábeles nettel sem lehet ennyit mint amit itt irt egy arc.talán pont te.mert bizonyos emberek nem képesek belátni hogy ez MOBILET.és ezzel a te elméleted szerint mindenki megteheti hogy lehuz 250gigát?hát ne haragudj de ez már butaság.nem,nem vagyok senkivel ilyen hanem mindenkivel közlöm aki érdeklődik a korlátlan net iránt.és hogy mi a dolgunk nekün ügyfeleseknek?ezt inkább hagyjuk.mert minket hivsz ha elfogy a sávszél.csak ennyi közünk hozzá.igaz én boltos vagyok nem telefonos de az mindegy.a t-mobile megmondta mit lehet és mit nem.csak értelmezni kéne mert magyarul le van irva minden.ismétlem:minden.dehát 77es iq-val nem sokra jut az ember.
  • RajZoL
    Na akkor vissza a t-mobil témához

Veszprém belvrosa 22 térerö max 4 megabit

Fatornyos kis falum ahol nincs is 3g 9 térerö 5,5 megabit :)
    Valszeg ennyit ér hogy a kutya se hasznája rajtam kivül
  • user2009
    sylus! lecseszni embereket ilyen hangnemben, nem túl kultúrált dolog. az üzletben is hasonlóképpen viselkedsz a hozzád érkezőkkel szemben? nem vallanak túl nagy ügyfélbarátságra a szavaid. plusz írni ilyet, hogy kvázi mit reklamál a jónép, mert ÁSZF így-úgy?! hát, ne is haragudj, de hogy a pi..ába ne reklamálna?!?! ez egy fizetős szolgáltatás, aminek írott formájú feltételei vannak, és ezen feltételek már pedig NEM CSAK AZ ELŐFIZETŐRE VONATKOZNAK! akinek problémája van, mibe kapaszkodna, ha nem a szerződésbe? erre találták ki, nem? neked igazán tudnod kéne! az meg, hogy ki mennyit forgalmaz mennyi időn belül, az szerintem nem rád tartozik. van ÁSZF, majd az megmondja, hogy mit lehet, meg mit nem. hangsúlyozom mégegyszer, AZ ÁSZF MONDJA MEG! nem te, meg nem a többi ügyfeles. és, ha te valóban eme cég dolgozója vagy, nem riogatnod kéne a népet, meg lebarmozni, mert élnek a jogaikkal! hogy miért szarik be a rendszer, meg ki tőlt sok gigát... és? megteheti, nem? akkor miért ne tegye. ha nem tudja a szolgáltatás felvenni a versenyt az előfizetőkkel, nem kell elindítani! jóhogy nem majd a fizető ügyfél áll neki otthon önkorlátozni saját magát! az meg, hogy te itt nyilvánosan lefikázod a "kemény magot"... ez azt hiszem nem kíván kommentárt.
  • djsylus
    nem én kezdtem...és én már bocsánatot kértem...
  • Gery85
    Legyetek kedvesek befejezni ezt az eszmecserét! Köszönöm!
  • Adótorony
    na csak neked van igazad...
    már olyan ideges voltam, hogy nem bírtam és csak a próba miatt aktiváltam egy dominos kártyára a NET 30-at. kirpóbáltam vele a netet.
    eredmény: letöltés: 150 kbps
    feltöltés: 830 kbps
    Szóval akkor csak valami adókiesés vagy mi a fene...de ez hogy lehet, amikor 2 napja még max. körül száguldott az érték??? és visszaáll valaha? ez még szerintem a minimális értéküket sem éri el!!! erre hivatkozással nem lehet felbontani a szerződést?? de hogy bizonyítsam be hogy tényleg ennyi volt a sebesség? kérdések-kérdések-kérdések...és akkor ezek szerint nem is korlátoztak, mondjuk ezt már nincs is hova...
  • Csak77
    Jujjjjjjjj... :D