T-Mobile Internet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itt raklap dolog van....
Ez azonban érdekes:
Firmware update Updated firmware for your web'n'walk Stick.
This firmware is only for use with the web'n'walk Stick (E170) and should only be used if advised by T-Mobile.
21/11/2008 (!)
Ha jól emléxem itt a 2008.Jún.17-i FW volt, mint legfrissebb említve. Egyenlõre bemegyek vele a T-Mobile-ba és megkérem Õket, hogy frissítsék a FW-t, ill. 64 bit ha lehet úgy, hogy a Stick-n legyen, ne külön médián....
No, eddig ebben a Pannon azért jobb, mert alapból jobb az alkalmazásuk, amivel eladják a Stick-t, ill. weblapjuk is sokkal beszédesebb, mint a T weblapja.
Pöppet furcsa, hogy holland és egyéb külföldi site-okat kell linkelgetni ahhoz, hogy 64 bit-n "korrekt" módon mûködjön 😞
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Én körülbelül egy hónapja kezdtem el használni a mobil-net-et! Nagyjából meg vagyok vele elégedve, lévén szegeden használom, és itt elég konkrét sebességet tud produkálni! A problémám mindösszesen annyi (amiért igazából kábelrõl mobilra váltottam) hogy a torrentezés elég lassacskán megy, mondhatni szar... A trackeren aktív vagyok, a kliensem zöld pipás, mégsem tudom megközelíteni sem a 100kb/sec-ot 😞 Már elolvastam a tracker GYIK-ját, a szabályzatokat, az utorrent oldal idevonatkozó részét, de nem nagyon jutottam egyrõl a kettõre! Szóval, ha valaki tudna segíteni, vagy már volt hasonló cipõben, és megtalálta a megoldást, az légyszi írjon, iszonyatosan hálás lennék érte4!!!!
Üdv!
Amíg nem találok konkerét megoldást, addig mazsolázz innen
AeroCool ExtremEngine 3T - Chieftec GPS-550AB-A - Gigabyte GA-MA790X-DS4 - AMD Phenom X4 9850 BE + Asus Silent Square Evo - Geil Ultra PC2-8500 4x1 GB 1066 MHz - Gainward HD 4870 GS 512 MB
(mert bár Önmagában is hasznos, de ha nem tudom Magammal vinni és máshol rádugva 64 bites OS-re külön Flashdrive-n "cipelni" még a szoftvert is, ... macerás....)
Ill. ez "csak" a szoftver, gondolom a firmware-t is frissíteni kellene.
<#nemtudom>#nemtudom>
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Nekem is van egy ilyen modem-m, még a Voda-s idõszakból. Az Nálam maradt, miután Tõlük is felmondtam 😊
Ha lentebb nem találnám meg a választ rá, akkor miért ezt a modem-et használod a Stick helyett?!
(olvastam, hogy ki lehet vhogyan kódoltatni, de miért jobb ez mind a Stick - márha ezért használod és nem másért!)
Ui. Én voltam Voda-s, utána Pannon-os, most T-Mobile-os.
A sebességgel Nekem gondjaim nem voltak, de mire a nagy sebesség és sávszélesség ha nem töltök le havi 500GB-ot, mert nem tudok?!
Ígérem, ha több idõm lesz, visszaolvasom a HSZ-eket!
Köszi!
AeroCool ExtremEngine 3T - Chieftec GPS-550AB-A - Gigabyte GA-MA790X-DS4 - AMD Phenom X4 9850 BE + Asus Silent Square Evo - Geil Ultra PC2-8500 4x1 GB 1066 MHz - Gainward HD 4870 GS 512 MB
(firmware, Wab'n'walk Manager vagy GlobeTrotter - ki, ahogyan hívja...)
Ez mit tud?
Ill. miket nem?
Ja, azért lehetne benne automatikus csatlakozás is!!!
Mind1, köszi aranyosak vagytok.
Tegnap este már nem volt idõm vele többet foglalkozni.
Így ma elhoztam Magammal a stick-t, beviszem ahol vettem és frissíttetem a firmware-t, szoftver-t, mindent.
1430-n tegnap este annyit mondott mûszaki kolléga, hogy ezeknek az eszközöknek a frissítéseit nem teszik ki a weblapra. Be kell vinni és ott ráteszik, hogy menjen 64 bites OS alatt is és legyen benne forgalom számláló is, vagyis full upgrade.
Amit persze szerintem bárki meg tudna csinálni (akinek van némi affinitása a dolgok iránt) ill. nem utolsó sorban érdekes módon mind a Voda, mind a Pannon kiteszi a weblapra a firmware, szoftver frissítéseket.
Nem teljesen értem, hogy T-Mobile miért nem?!
😮
(Én hüleségnek, butaságnak tartom, hogy tfh.: 32 bites OS-t használsz, hétvégén úgy döntesz kipróbálod pl. vmelyik 64 bites-t és amikor ráteszed a stick-et baszhatod, mert nem tudod feltenni a NET-et. ÉS! Magadtól nem is tudod frissíteni, viheted T-pont-ba, hogy frissítsék....)
2.)
Csatlakozást csinál a modem, ahogyan láttam, mert a Vezérlõpultban -> Hálózati kapcsolatok között létrehoz egy csatlakozási ikon-t, csak Nekem manuálisan nem sikerült ezzel csatlakoznom.
Pannon cuccosa létrehozta a Pannon-Internet csatlakozást, 1x felcsatlakoztam és utána elég volt az értesítései területen kattintani a hálózat ikonra, az felhozta melyik volt az utolsó csatlakozás és modem-n beállítva, hogy ne kérjen semmi manuális autentikációt szépen fellépett a NET-re.
Sajnálom, hogy itt máshogy van, de ez sem az eget rengetõ problémák kategóriája.
Azért itt a link.
Az a frissítés amit az elsõ hozzászólásban írtam nem oldja meg ezt a problémát? Vagy nem is próbáltad?
ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

- - - Ha egyszer sok pénzem lesz, veszek egy tavat, és elnevezem Fárasznak. Ez lesz a Fárasztó - - - \" Soha ne harcolj disznókkal! Koszos leszel, és a disznók élvezni fogják!\"
A 3.)-ban, hogy nem csinál Hálózati "ikon"-t Én voltam a balfasz, az megvan 😊
Elõször is köszönöm szépen a választ, hogyan tudnám Pannon Mobil NET-nél "fenntartani" a HSDPA-t, de mivel 2 hónapja van Pannon és a 2. hónapban is így hó közepe körül sávszélesség korlátozást kaptam, bementem tegnap az Astoria-n lévõ Bemutató terembe, elmondtam sérelmeim, emberi hangon, de azt hangoztatva, hogy HAD NE NEKEM KELLJEN LOJÁLISNAK LENNEM(!) a Pannon Gsm felé, hogy ki tudja szolgálni az Ügyfeleket, köztem Magam(!) is, Én úgy ahogyan van ezt szeretném Önöknek visszaadni, mert ez Nekem nem hiányzik az életembe.
Érdekes módon az üszis, hátrament a vezetõhöz, visszajött és azt mondta, ha minden Nálam van, akkor most vissza tudom adni kötbér megfizetése nélkül.
Naccerû, hogy a jó édes anyámért nem tudtam Én hozni Magammal, tegnap.
Így visszamentem ma és a tegnapra hivatkozva, ugyanúgy emberi hangon visszaadtam a "jószágot" Nekik. Kötbér megfizetése nélkül.
Persze ez még 72 óra, de szó nélkül belementek.
Azonban, amit írtam 2 fajta felmondási indokot, azt mindkettõt odaadtam Nekik. Sajnos közben volt egy számlázás, amit nem fizettem ki.
Én ezt is sérelmeztem, azonban ez meg szükséges a felmondáshoz, így ott helyben kifizettem.
Megvárom, míg végleg törölnek és utána írok egy levelet, amit szintén majd személyesen viszek be és Õk FAX-olják a számlázási osztályra, hogy nem a 6000 pénzt sajnálom, de ennyi pénzt kimutathatóan el telefonáltam a 1220 miatt és nem beszélve az egyéb erkölcsi sérelmekrõl, amiket pénzben nem lehet kifejezni...
Elnézést a hosszú Pannon-os Intro miatt!!!!
Utána mentem a T-Mobile-ba és megkötöttem az 5GB-os korlátlan NET-t.
(de mindjárt hívom a 1430-t, olvasván a HSZ-eket, hogy valóban korlátlan-e az elõfizetés 😉 - aktiválták-e, amit aktiválni kell.
Azonban amiért egy pöttyet szomorú vagyok, hogy direkt megkérdeztem, hogy 64 bites OS alatt is menni fog a cuccos?!?!?!?!
- Igen, mert az összes USB Stick-t visszahívták és lecserélték rajta a szoftvert, ill. rákérdeztem amiket olvastam, hogy frissítés kellene az adatmennyiség "kijelzéséhez".
1.) 64 bites Vista alatt nem indul a telepítõ, így a 32 bites laptop-omra tudtam csak feltenni 😞
Hívtam a 1430-t, hogy mit lehet tenni?!
Be kell vinni T-pont-ba és ott ráteszik.
FUCK! Mehetek vissza holnap...
Mondom, nem lehet ezt vhonnan letölteni és Én nem tudom frissíteni az eszközt?!
NEM!
Naccerû 😞
2.) Nem találom, hogy hol jelzi ki az adatforgalmat?!?!?!?!
Nekem csak 1 szem Web N Walk Manager települt fel :o
Ebben Én ilyet nem lelek 😮
Pannon-ál volt szép grafikon, korrekt adatok, stb...
Így néz ki most:
3.) Amiket furcsállok:
- Saját gépben nem látom az eszköt, mint meghajtót (most is aktív a NET-m....)
- Nem találok hálózati kapcsolatot, amit létrehozott volna 😮
:o
Itt ilyenek nincsenek?!
<#nemtudom>#nemtudom><#help>#help>

- - - Ha egyszer sok pénzem lesz, veszek egy tavat, és elnevezem Fárasznak. Ez lesz a Fárasztó - - - \" Soha ne harcolj disznókkal! Koszos leszel, és a disznók élvezni fogják!\"
ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com
15creditet kell venni és akkor kifüggetleníti neked,én is ezzel ütöttem ki az e272-t tehát tudok benne segíteni ha akarod.
Bankkártya kell hozzá,hogy paypalon keresztül tudj fizetni.
15credit = 15euro.
És akkor nem lenne ilyen,hogy Kis Piroska nem klikkelt a kockába...
Jött ez a sms, 5GB után... ez sem jobb mint a vodafone!

Ugyanúgy,mint az E220/272-õt,ez is 2 méter magasságban,ablakhoz közel,3 USB összedug...
Egyenlõre ezt sikerült kihozni az E272bõl.
Még a letöltéssel küzdeni kell,mert 800kilobit hiányzik😊