4171
  • Aspyrin
    Én nem a szolgáltató szócsöve vagyok, és továbbra sem leszek az. Szívesen adok ki, és esetlegesen pontosítok minden infót, amennyiben szükséges, mint ahogy azt már ma is tettem, a korlát mérésével kapcsolatosan. Ha ezzel elégedetlen vagy, nyugodtan ugord át a kommentjeim.
  • vohanyi
    És akkor mi történt tegnap??
  • djsylus
    Amugy meg mindenki arra és ugy használja a netjét ahogy és amire akarja csak maximum következményekkel kell számolnia.remélem ez sem taposott bele senki lelki világába.Aszpirin C nyugodtan fikázd a vidéki embert meg menőzz amivel akarsz...de valamiért mégsem te voltál az aki itt elhintette a 20giga/7nap valós arcát.vagy rosszul emlékszem?
  • djsylus
    Részemről vita lezárva.majd az idő igazolja azt akit kell.
  • Aspyrin
    Ellentétben veled, én nem mondok zöldeket, amint HIVATALOS infó lesz bármiről, természetesen megosztom mindenkivel, mint ahogy azt a korlátlan opció megszűnésekor is tettem. Egyelőre marajunk annyiban, hogy nem közlök pletykákat, illetve használom a belső kereső programunkat, amiben megtalálod a mai hírek között a forgalommérés szempontjait, bár gondolom, nektek még az sincs :)

További jó ész osztást ;)
  • jamby19
    Köszi,eddig is így csináltam amúgy.
  • djsylus
    Ha valakinek ez nem elég akkor a következő szigoritáskor elviszi a szívroham...egyéb info T-mobile.os barátunktól hisz meg kellett kapniuk nekik is.

Aszpirin elmondod?ha T-s vagy akkor tudnod kell róla..
  • djsylus
    Dinamikusan mér a rendszer minden egyes előfizetést.ami azt jelenti hogy minden nap egyet "töröl".kijátszani nagyon nem lehet így minden nap biztonságosan letölthető 2.78GB...és így 7 napos ciklusonként mindig 19.5GB lesz a forgalmad.nem érdemes MB pontosan játszani mert lehet némi különbség a te és a té számolása között.a szúrópróbaszerű figyelést nem tudom ki írta de ezen elmélet szerint néha figyelnek valakit vagy mi?minket ilyenről nem tájékoztattak.hát nagyjából ennyi.p2p lehet ha határértéken belül maradsz.
  • jamby19
    djsylus. Azt elmondod nekem,hogy akkor most fel lehet használni heti 20Gb-ot semmilyen korlátozás beszedése nélkül????
    Mert már teljesen el vok veszve amit írtatok(szúrópróba szerű figyelés,óránkénti felhasználás) akkor ,hogy is működik ez.
    Leírod nekem szépen érthetően,köszi.
  • fiman28
    Szerintem sem lenne ez olyan rossz ötlet.
  • djsylus
    Na látod ezzel viszont 100%-ban egyetértek...
  • terron
    Oké ez igaz. Akkor kérjenek többet a korlátlan netért, és ne tegyék elérhetővé a nagyközönség számára. Vagy alkossanak egy olyan egyedi elbíráló rendszert ahol aztmondja, hogy figyu ember e nagyon sok. Toljad de akkor azért mert ennyit töltesz mondjuk kérjen havi 25k -t mondjuk 1terra feletti adatforgalomra és ne lekorlátozzon. Így megoldódik hisz akinek ekkora forgalom KELL az úgyis céges ügyfél és kifizeti. Csinálja meg sávokban korrekt módon, ne pedig a gagyi marketing szöveggel oltson, aztám meg önhatalmúlag csináljon olyan csúszásokat, hogy az horror.

Kellenének értelmes csomagok nem pedig ilyen gagyik. Mitoom én: 1-5gb /hó 6-20gb/hó 21-50gb /hó stb valahogy így és mindenki kiválaszthatná a neki tetszőt.
  • fiman28
    Nem tudom, hogy külföldön, hogy működik a dolog, ott korlátoznak e vagy sem nagy adatforgalom esetén. Amúgy én sem forgalmazok 250 GB-ot egy héten. Nekem ez a fajta 20GB/7 nap elég, ha így kb 80 GB jön ki egy hónapra. Torrentet nem igazán szoktam használni maradok a jó öreg ftp-nél.
    De ha kiépül a 14M-s rendszer, mire jó, ha van ilyen, de nem tudod maximálisan kihasználni? Ja igen, lásd mekkora a sebesség, milyen hálózatot tudunk neked adni, de azt azért mi mondjuk meg neked hogyan és mennyit használd.
    A technikai részhez nem értek, hogy mennyi és milyen teljesítményü sugárzót kell telepíteni, hogy a rendszer elbírjón a folyamatos és maximális terhelést.
  • vohanyi
    Ezt aláírom,ebben igazad van!
  • djsylus
    Én ezzel is egyetértek...igazad van csak akkor is ez extrém mert nem birja el a hálózat...és ezt is el kell fogadni..fejleszteni meg nem lehet nagyon mert akkor már agydaganatokat látnának minden embernél..és hidd el a mobilnetet használók nem letöltésre használják hanem böngészni.és valóban csak pár százalék a keménymag.akinek nem inge ne vegye magára.de itt el is ismerik ezt többen..ezt kell megérteni...nem lehet terrákat letölteni havonta.semmivel..nemhogy mobilnettel..
  • terron
    Nem arról szól a történet, hogy az ember letöltöget hanem olyan work-stationt (-ket) működtet amik ekkora adatforgalmat bonyolítanak. Jó lenne ha mobilisan is ez lehetséges lenne és nem csak egy nagy kamu lenne MO legnagyobb telekomunikációs cégétől a korlatlan szó. Igen ha az ember valami olyanért fizet ami KORLÁTLAN akkor az legyen is az és ne szóljon bele, hogy én mire használom. Hang, kép, adatátvitelre vagy akár p2p megosztásra. Elvben egyik sem illegális. Legalább olyan baromság P2P megosztás miatt csesztetni a népet (és nem kicsit jogtalan) mint annó az hogy a kedves zeneipari jogvédő cégek illegálissá akarták tenni az .mp3 formátumban kódolt zenefájlokat...

Az internet = szabadság. Azt csinálsz amit akarsz ha kifizeted, hogy kapcsolódj hozzá. Ez olyan mintha az állam leállítana és hazaküldene, hogy túl sokat sétálsz a városban és növeled az utck forgalmát, mostantól csak napi 5km-t gyalogolhatsz. Nonsense....
  • djsylus
    én szoktam online meccseket nézni és egy meccs hihetetlen de nincs 200 mega.a megtekintése nem veri földhöz a t-mobile.t.az online játék sem igazán.de ha ftp és torrentekről hegeszted le a cuccokat többszás kilóbájtal akkor az valóban kinyirja a hálózatot.ezt sokan nem értik meg.amugy ez nem magyar recept hogy nem engedi non stop a letöltést,ez sok országban igy van.de abban egyetértek veled hogy itthon kimondottan lehuzzák az embert.ebben igazad van.ami itthon 5790,az pl.németben forintban kb.2000.igen ez magyarföld de attól még tényleg rengeteg a heti 250giga.jézus az 1 terra havonta.mutass egy szolgáltatót/pláne mobilt/aki ezt engedi...akárhol a földön...
  • fiman28
    Az a baj, hogy nem eldugott településen lakok, s otthon van kábeles net. Ahol dolgozom, s ahol ez miatt lakom, nincs más lehetőség, csak a mobil net. A kábeles net jóval stabilabb, ez stimmel. Otton korábban Tv-net-es kábeles net volt, de most a tarr cég átvette a helyét. A tv-net amúgy 1 szót sem szólt, hogy mennyit forgalmazok soha, s nem is korlátozott. Sőt mielőtt kivonul, pár hónapig megajándékozott egy 2 Mbyte-os sávszéllel. Amúgy a tarr is korlátozna 200 GB-t felett.
    A szolgáltató miért engedné? Ez sajnos ismét magyar sajátosság, a fizetett szolgáltatásért a nagy cég azt tehet amit akar, a " korlátlan" szót úgy értelmezi, ahogy akarja.
    Ami a letöltést v pl a forgalmazott adat mennyiségét illeti, ha jól tudom a tm-nek van online filmkölcsönzője, s van más oldal, ahol lehet filmet nézni. Ennek mekkora az adat vonzata, vagy pl. ha naponta játszól a neten?
    Amúgy ha van pénzem, szoktam menni boltba és szoktam vásárolni ia:)
  • djsylus
    Fáj az igazság itt pár embernek ennyi a szitu...semmi több
  • djsylus
    Ha te ilyenekre akarod használni akkor köttes kábeles netet.
    ha olyan eldugott helyen laksz hogy nincs kábeles net akkor valszinű mobilszélessáv sincs.ugyanis ezek csak a nagyobb településeken vannak.a t-mobile nem a letöltésekre mondta hogy tölts szarásig hanem böngészésre.a mobilnet nem letöltésre való.aki ezt nem érti meg az mindig is szidni fogja a szolgáltatót.és mégvalami:a heti 250 gigát a jóval stabilabb kábeles netnél sem engedik.akkor miért engedné a gyengébb hálózatú mobilszolgáltató?javaslaton inkább töltés helyett menj a boltba és vásárolj meg mindent.akkor nem lesz gondod a nettel.
  • fiman28
    Mi a gond az elmúlt héten 250GB-ot szedtem le dologgal? Ha Tm úgy hírdette meg, hogy korlátlan internet, akkor ez bele kellene, hogy férjen. Mert pl mi van ha te nem csak interneten hallgatsz rádiót, hanem filmet nézel, vagy tv adást. Mert a mobil internet azt jelentené, hogy bárhol bármennyit, mi legalább ezt írtuk alá. Az egy dolog, hogy a cég egyoldaluan módosítja a szabályzatát, ahelyett, hogy inkább fejlesztene. Mert a mobil net azt is jelenti, hogy ha nincs más netezési lehetőség ezt kell használd. Ha már fizetek érte, maximálisan ki is akarom használni a szolgáltatást.
    Visszaolvasva a többiek írását, köztük a tiédet is, lehet kúltúráltan is vitázni, s nem egyből káromkodni.
    Akkor amúgy én sem vagyok normális, mert én múlt év dec1 óta használom a tm-et, rögtön az első nap vettem ilyen "korlátlan" opciós netet, s ha hihetek a kiküldött összesítőnek, akkor egy kedves fórumozó átszámítása alapján én 500 GB-t felett forgalmaztam, s nem használtam torrentet egyáltalán.
  • vohanyi
    'jamby19'!Ne foglalkozz vele,mi is ezt tesszük! Ennyit tud...
  • djsylus
    Kedves jamby19:Welcome to the real hungarian world...

Én bocsánatot kértem akitől kellett mégis én vagyok a rossz..a másik meg azt ir amit akar..hát akkor miért ne venném fel a tempót én is?legyünk jó magyarok...
  • djsylus
    "Hehe, én az elmult hétben kb 250gigát szedtem le... állandóan ment a ftp, ma éjfélig fog menni. Rohadjanak meg a korlátozásukkal. "

Szerző:Csak77
  • jamby19
    Ez a topik,szépen elkanyarodott a valódi témától tegnap délután óta,Segítség nyújtás,tapasztalatok....
    Ehelyett a valódi helyzettel kellene foglalkozni,nem azzal kinek mennyi az IQ-ja meg ki hol lakik és már cigány pffffffffffffffff.
  • djsylus
    Ez egyébként egy nagyon jó ötlet..ha mindenki meg tudja állni hogy nem szól vissza akkor nem irok többet..na lássuk ki a vér nyugodt ember?összetartó a társaság?lássuk...
  • djsylus
    "Hehe, én az elmult hétben kb 250gigát szedtem le... állandóan ment a ftp, ma éjfélig fog menni. Rohadjanak meg a korlátozásukkal. "

CSak77 nevü kedves barátotok öszinte vallomása...normális az ilyen ember?na még 10 ilyen fickó lesz és el lehet felejteni a 7nap/20gigát is.
  • Aspyrin
    Hagyni kell, hadd tomboljon, idővel rájön, hogy senki nem kíváncsi rá.
  • vohanyi
    Ez nem gyerekesség,nem vagyok pesti,de ezt teljesen másképp hívják Szigethalmon is!
    Részemről lezárva!
  • vohanyi
    Gratulálok nektek!
  • Petka
    Kissé gyerekes vagy dolgozó létedre
  • djsylus
    mert akkor a sok agyatlan nem tudná kiélni fikázási kényszereit és cigány viselkedését kiviszi az utcára...felvettem a forum szintjét...
  • djsylus
    vohányi ha csak az én beszólásaim nem teteszenek akkor gratula...csak77 csak fikázni tud pl.akkor is amikor közöltem a 20 giga 7nap dolgot ő volt az aki erősen ragaszkodott a heti záráshoz.érdekes az nem volt bunkó beszólás..ez a forum igen pesti köcsög bandából áll.itt szakadunk a röhögéstől az üzletben.ennyi hülyét is csak pest termelhet....
  • vohanyi
    "nem sértődésböl hanem a viták elkerüléséböl nem irok ide többet.nem vagyok kötekedös tipus és utálom a vitákat.csáó"

Ezt Te írtad tegnap,miért nem tartod be????
  • djsylus
    kedves aszpirin c pezsgőtabika...ezt az infot asszem én közöltem először...ez a 20 ember aki ide irogat megszállott töltő..és ha te t alkalmazott vagy akkor közöld a haverjaiddal pl.a legujabb korlátozási tervet.ha ilyet nem tudsz akkor nem vagy t-mobile os.gyerekek hajrá 300 gigát töltsünk 7 nap alatt.álliton az a pár százalék akik miatt szigoritanak a szolgáltatók mind itt vannak.és még nekik áll feljebb.ha nem tetszik a szövegem tiltsatok ki.de igen nagy itt a forum iq szintje..na lehet beszólni:D
  • Petka
    Most úgy őszintén! Kinek van arra ideje és kapacitása, hogy 50-200gigát letöltsön naponta?
    Lenne lehetőségem nekem is vezetékes, korlátlan netre, de nekem fontosabb a mobilitás. Nem vagyok extrémkocka felhasználó.
  • djsylus
    pfffff...a vidéki az már paraszt?pesti vagy ha jól értelmezem...nos megnyugodhatsz hogy a pestiekről is van vélemény errefelé...és hát nem is vágyom a baráti ölelésedre...:D
  • terron
    50-200 giga adatforgalom (lefele) naponta no korlátozás no baszogatos, fix egyedi díjszabás, szvsz keressétek fel őket.
    http://www.weyland-yutani.hu/ "We Build a Better World... "
  • terron
    Elolvastam Pár hozzászólást. EZek a genyók a "Korlátlan adatforgalmra" Előfizetett csomagban csinálnak ilyen korlátozásokat?
  • Aspyrin
    A 7 nap/20GB adatforgalmat nem heti kezdéssel ellenőrzik, hanem szúrópróba-szerűen. Gondolom sokan ismertétek már ezt az infót, de van, akinek segíthet.