4171
  • KranaZoli #1113
    Igen, és ha jól tudom, akkor az 600pénz :)
  • Aspyrin
    Lehet persze, magán előfizetés esetén, de gondolom itt azért akad olyan is, akinek céges besorolása van, nekik 500+fa ;) Sőt, létezik "hóközi részletező" is, de ezt már csak unikumként említem meg :)
  • KranaZoli #1111
    Így van, 6 óránként.
    Lentebb írtam: Lehet kérni részletes számla-t. Ingyenes, csak egy opció...
  • Aspyrin
    A HFT-vel vigyázzatok (1730), az adatok ugyanis 6 óránként frissülnek, ezért nem teljes körű a tájékoztatás.
    Számlareklamációra viszont nem biztosít lehetőséget, mivel az adatok csak tájékoztató jellegűek.
  • vohanyi
    Persze,de többet is tud,IP cím,seb. mérés...
  • user2009
    szerintem mindenki pesti
  • vohanyi
    Találtam egy jót,EZZEL irasd ki! :
  • user2009
    nos, előfordulhat, hogy az eset smart security tud valamit, nekem azért jó. én mikor feltelepítettem az utorrent-et, nem nyomtam tesztet direkt. felajánlott valamit, ráklikkeltem, hogy saving settings, aztán hagytam. plusz a beállításokban (utorrent) a Connections menüben bepipáltam, a Randomize port each start pontot. és ennyi.
  • H4RDC0R3
    Csak nekem kezdődik 200-al az IP? És mintha fix ip-s lettem volna, ugyan azt kapom minden csatlakozáskor. És hostom se t-umts, hanem westel900 :D

nézzétek már meg pls :)

cmyip.com
  • H4RDC0R3
    És a portátirányítás tesztelése gombra kattintva(http://www.utorrent.com/testport.php?port=PORTOD_AMIT_HASZNÁLSZ_UTORRENTNÉL), mit ír?

Mert nekem ott ígyis úgyis ERROR, és akkor tökmindegy mit mutat Utorrent, passzív vagy, ha nem OK-ot.

Amúgy köszi.
  • jamby19
    Ma már úgy gondoltam csak netezni fogok.
    Elvileg be volt állítva 1 wav szám 19Gb-nál,de nem volt semmi.
  • jamby19
    Az Ön GPRS adathìvàsainak aktuàlis egyenlege 2009.03.07 idöpontban 22580190 kbyte forgalmazott adat.
  • user2009
    hoppá! bocs gery, nem figyeltem.
    akkor mindkettőtöknek: utorrent letölt, eset smart security letölt, kapcsolat bont, windows tűzfal kikapcsol, smart security telepít, utorrent telepít, smart security-ben a tűzfalat interaktívra állít, szabályok és zónákban utorrent ki-be engedélyez, utorrent indít, s láss csodát, aktív mindig.
  • RajZoL
    Na akkor úgy nézz ki letöltések 1-16 Giga
    S sebbeség korlátozásnak még nincs nyoma

Ez azért biztató, de majd meglátjuk vasárnap, hétfö környékén
  • H4RDC0R3
    Akkor ha esetleg válaszol neked dobhatsz nekem egy privit :D
  • KranaZoli #1098
    Igen, tudom.

De köszönöm!!!!
  • jamby19
    jah, bocs most olvasom a gond a 1730volt a gond. . .
  • jamby19
    Címzettekhez nekem nem lehet "mínuszt" írni. Csak + jelet.
  • Gery85
    Én már privátba is kérdeztem tőle,de semmi válasz egyenlőre
  • H4RDC0R3
    Hogy sikerült aktívnak lenned torrentnél?
  • Gery85
    most toltam be 13 giga gamét, azzal elleszek a hétvégén,jövőhéten meg majd töltök bent
  • vohanyi
    Azért vigyázz!8-án nem 0-ról indulsz!!!
  • KranaZoli #1091
    Hát, hogy van ez, bent hagyod azt a kevés maradékot

Én is nekiálltam letölteni sorozatokat, amikre a héten nem volt lehetőségem :) Már rögtön 2GB is lett és még nincs VGE...
  • vohanyi
    Bocs--1730-ra g
  • jamby19
    Az Ön kérése nem teljesìthetö. Hiànyzik a + vagy a - a kulcsszò elöl. Üdvözlettel: T-Mobile
  • jamby19
    Köszi
  • vohanyi
    SMS-ben g 1430-ra!
  • jamby19

Am valaki elmondja nekem ,hogy lehet azt az adathívást lekérdezni "G" parancs??? Nem az SMS-központba kel sms-t írni mint telón *102# erre gondoltok??? Merthogy nekem a DU Meter írta a 16Gb-ot,de Projected táblázatban 23Gb-ot ír..Ezért akarom megnézni,hogy akkor most mi igaz.
  • Gery85
    816MBnál tartok a héten
    Most már muszáj lesz letöltenem pár xbox játékot
  • KranaZoli #1084
    Ja, valóban :)

AsiaGyuri!

Köszönöm!!!!

Jamby: Üssél már rá vmelyik kezedre ;)
  • asiagyuri
    a rapid nem fájl megosztó (data.hu, megupload stb. se). olyan mint ha a szoftverbázis.hu-ról töltenél le egyfolytába. webes felületről a letöltés soha nem fájl megosztás azaz p2p, akárhonnan töltesz.
  • asiagyuri
    ugyan ez a helyzet a voda-val is. többet is elbírna jóval,de féltik a drága tornyukat. szerintem ebbe azis szerepet jáccik hogy illegális tartalom lehet a nagy letöltés oka, és igy akarják visza szorítani.csak a túlterhelcségre fogják.
  • vohanyi
    9.6
  • jamby19
    16,3
  • vohanyi
    Bárhonnan lehet tölteni mostmár!
  • KranaZoli #1078
    Nekem naon karcsú: 1,6GB :)

MÁS:

A rapidshare az minek minősül?!
    Onnan lehet töltögetni, vagy az is fájlmegosztó?!
  • fiman28
    13,6
  • Kriosz
    statisztikai grafikon :Bix T -mobil statisztika

Érdekes a T még az 50 % - os terhelést se éri el...
    van ott még kakaó a kemény magnak... is nem is értem minek ez a korlátozás dolog
    ha a terhelés meg se közelíti a a maximumot a hálózatba...

idáig forg: 1,65 Gb :)
  • Petka
    8,14
  • pumi1980
    12,7