T-Mobile Internet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sokkal többet mond, mind bárki tudna.
De ehhez olvasni kell....
Többi HSZ-hez nocomment. (ha a tartalma nem stimmel, akkor MEA CULPA!)
Ha a formája, akkor töröljétek.
Én már nem tudom módosítani....
Elõtte el kellett volna számolnom 10-ig <#zavart1>#zavart1>
Dear djsylus!
Nem akartam a lelki világodba taposni!!!
Elnézést!
Azonban olvasd vissza a HSZ-ed és Magad is megleled benne az ellentmondásokat.
Aztán, ha még mindig úgy érzed, hogy csak az érme ezen oldalán volt a hiba, akkor <#wow2>#wow2>
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
- - - Ha egyszer sok pénzem lesz, veszek egy tavat, és elnevezem Fárasznak. Ez lesz a Fárasztó - - - \" Soha ne harcolj disznókkal! Koszos leszel, és a disznók élvezni fogják!\"
Mikor Te kérdeztél, nem ilyen stilusban válaszoltunk...
Szerintem nem kellene ilyen szintre süllyedni; értelemesen tette fel a kérdését, illik rá kulturáltan válaszolni!
AeroCool ExtremEngine 3T - Chieftec GPS-550AB-A - Gigabyte GA-MA790X-DS4 - AMD Phenom X4 9850 BE + Asus Silent Square Evo - Geil Ultra PC2-8500 4x1 GB 1066 MHz - Gainward HD 4870 GS 512 MB

- - - Ha egyszer sok pénzem lesz, veszek egy tavat, és elnevezem Fárasznak. Ez lesz a Fárasztó - - - \" Soha ne harcolj disznókkal! Koszos leszel, és a disznók élvezni fogják!\"
Tök mindegy,hogy mit töltesz le!Március 1.ig biztos,hogy nem 'bántanak'!
Tehát,hogy web,ftp,p2p,mindegy,én is 100Gb-nál járok,átlag 6Mbit/s,de inkább több!
Voda után álom,mércius 1 után kicsit "spórolni" kell!Ennyi!
Mit tudsz?!?!?!?!
1.) Olyan nincs, hogy kifizettetik! Olvasd el azt a kibaszott ÁSZF-t!!!
2.) Szerintem a 20GB-os "rendelet", ahogyan fogalmazol éppen a korlátlan opció miatt lett! Gondolkozz, mielõtt kérdezel. Szerinted a 10GB-os csomagot korlátozták havi 20Gb-ban?! :o
3.) Én nem használok torrent-et. Errõl nem tudok mit mondani.
+1.) Azért vannak 10, 15GB-os csomagok, mert azok már eleve voltak, mielõtt lett volna a korlátlan! Érted?!
Ill. nem mindenki kér korlátlant. Akinek elég a 10-15GB az tudja jól, hogy 15GB-ig nem korlátozzák a sebességét. Sajnos amennyire Én tudom Õk lettek megetetve, mert lefelé nem lehet csomagot váltani, csak fölfelé. bár lehetséges, hogy egyedileg majd lehet, vag kitalálnak rá vmit... A korlátlan opció azért lett, mert a piac ráerõltette a T-re is, hogy már mind2 szolgáltató kínál korlátlan csomagot...
+2.) Ki nem kapcsolhatják a sávszélességet. 0-ra nem vehetik le. Ez is, mind sok minden más (még mindig) bõven ellent mond az EHT-nek. Max. legrosszabb esetben T is az elõírt minimumot fogja adni (de szerintem úgy, ahogyan majd az új ÁSZF szerint lesz...), pl. 2 hétig. Legrosszabb esetben EDGE átviteli sebesség.
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
szeretnék kérdezni pár dolgot merthogy én is elõfizettem t-mobile 5G+korlátlan opcióra!1.van a t-mobile-nál olyan hogy kifizettetik ha p2p vagy túl sok a letöltés?vagy a havi 5790 az fix...????
2.átolvastam a heti 20Gigás "rendeletet",de azt nem irja hogy a korlátlanra is vonatkozna....vagy nemtom...de ez túl szép lenne...sztem!pl.a boltban nem tudtak róla...sõt azt mondták hogy ha torrentezek vagy filmet,dvd-t töltök nem csökkentenek sávszélt hanem kikapcsolják a netet teljesen a számlazárás végéig!hm...
3.használjátok ezt az 5Giga+korlátlan opciót torrentre?mármint aktivan tehát film stb?ha igen van esetleg félnivaló?sávszél ok?
kérlek benneteket válaszoljatok mert félek hogy megetettek megint...köszi elõre is...
Ezen kívül érdemes még a készüléked beállításait is ellenõrizni.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
írjon privit😊
ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com
Megelõztelek nekem 7-et talált xarnak.
Hang,hálózati kártya,rendszereszköz,Nvidia Network Bus Enumerator,Ide ATA vezérlõk,Videokártyák.Frissítem megnézem mit kezd vele.
Most rákerestetek a modemre is direkt...!
Fut Az msn,uTorrent,Mozilla ez így elketyeg fél óráig.Utánna MSN ledob,újrakapcsolódik,Utorrent le-fel leesik 0kb/s re,nem jön be 1weblap se.Kis kapcsolat(monitor ikon óránál) villog,de nem csinál semmit se ki se be. Lekapcsolom,kapcsolódik 5percig megint Ok,de ahogy elindítom a torrentet szétbaxa a kapcsolatot.Mostanság ez jött rá a modemre.Jah és a seb. korlátozással nevetségesen alacsony 120kb le 40kb fel.Nem hiszem ennyit nem bírna ki,Ha több MBit el csinálnám még meg is érteném,de így...
Talán ha a modem hardweres hibája okozza a gondot.
ITT is nézz körül!
Nem hiszem el,nekem is kékhalálozik a cucc,talán modemtõl ha már más is írja talán nem.Kékhalálozgatott dec.-jan. 3hete újratettem az XP-t,megszûnt.Ma megint csinálja.Megnéztem amit linkelt user2008,de nem lettem okosabb,hogyan tovább.Itt 1kép.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
A letöltésem nem megy feljebb sehogy sem.
Rákoscsaba környékén nincs senkinek sem tapasztalata?
A ping az egy rakász kaka,de a sebesség azért odavág<#idiota>#idiota>

(Nekem semmi ilyet nem csinált és Vista 64bit alatt és WinSeven 64bit alatt használom.... Laptop-on meg 32bit-es Vista-n)
Csak egy NEM függetlenített Voda-s Modem-em van.
Mind1, egyenlõre ez így teljesen tökkéletes!!!
ÉS:
Pannon-tól pl. Én jöttem el 😊
------------------------------
Tisztelt Pannon Gsm Egyedi Igénykezelési Csoport!
Azonosító adataim:
1.) Telefon számom:
2.) Jelszavam:
Megkérem Önöket az Önökkel kötött Korlátlan Mobil Internet elõfizetésem kötbér megfizetése nélkül(!) történõ felbontására.
1.) 2008.01.18-n második alkalommal került sávszélesség korlátozás a hívószámomra és ez lenne a 2. hónap, hogy használnám az Önök szolgáltatását. A szerzõdés megkötése óta eltelt 2 hónap mindegyikében sávszélesség korlátozás került bevezetésre a hívószámomra.
2.) A problémát december hónapban több ízben is jeleztem Önök felé mind a 1220-s telefonszámra, mind erre az E-mail címre küldött E-mail levelek formájában.
(ez utóbbi levelek mindenféle érdemi válasz nélkül túl a 30 napos válaszadási határidõn, válasz nélkül maradtak, sõt mi több, eltûntek az Önök rendszerébõl...) Erõsen kifogásolható és hihetetlen.
Ezen levelekrõl és a küldött válaszokról is rendelkezem másolattal.
3.) Újabb sávszélesség korlátozás problémámat ismételten jeleztem Önök felé a 1220-s telefonszámra, 01.18-n.
4.) Szerzõdéskötéskor semmiféle tájékoztatásban ezzel kapcsolatban nem részesültem (pedig rákérdeztem) ill. az ÁSZF sem írja le konkrétan, hogy mikor, mi miatt, meddig korlátozhatnak.
(kivétel ez alól a fájlcserélõ alkalmazások használata, amelyek használatától azonban Én tartózkodtam)
Ezen okok miatt kérem Önöket elõfizetésem kötbér megfizetése nélkül(!) történõ megszüntetésére.
Köszönettel:
Elérhetõségeim:
Mobil telefon:
E-mail:
---------------------------------
Ezt személyesen érdemes bevinni vmelyik Pannon Bemutató terembe és megkérni Õket, hogy fax-olják az Egyedi Igénykezelési Csoport-nak.
Ill. ott helyben kérd a kötbér nélküli felmondást.
Add le a Modem-et, fizesd ki, ha van ki nem egyenlített számlád.
Ez a biztos, személyesen!
És nem kell rájuk dönteni az asztalt. Visszafogottan kell csinálni, hogy Neked ez nem hiányzik az életedbe, ...
V.kinek nem okozott "kék halált" a modem,mint hardver hiba??
Naponta többször elõjön-kép róla ITT !
Vagy ha v.ki tudná a hibaüzenetet??!!
Köszi!
Itt egy speedtest kép, érdemes a pinget nézni!

Valójában neki szántam,csak nem akartam,hogy haragudjon amiért ezt írtam "volna" neki.