4171
  • vohanyi
    Én képlopásra az Irfanview-et használom,képfeltöltésre Ezt az oldalt!
  • jamby19
    Köszi azért
    De 3Mb a kép és nem engedi feltölteni sehova itt 20kb a plafon képfeltöltés,képfeltöltő.A kép túl nagy
  • KranaZoli #1151
    Nem kell semmilyen képlopó alkalmazás.

1.) PrintScreen billentyű full képernyő
    2.) ALT + PrintScreen aktuális képernyő (pl. egy beállítás ablak, stb...)
    3.) Aztán pl. Paint szerkesztés ha kell, mentés, és feltöltés :)

Nem kell ezt túlspirázni ;)
  • jamby19
    Nem értem a T forgalomszámlálóját most 10.17kor kiírta a DU Meter Total Incoming,Outgoing elérte a 19Gb-ot amit még elsején beállítottam.Erre meg ahogy mindenki tudja már pénteken 23Gb-nál jártam T szerint.Tennék be képet csak nem tudom milyen képlopó progival kell,hogy Desktop-omól képet készítsen.De valaki megírhatja.
  • Petka
    Kistarcsa város széle :D
  • messzála
    T-Mobile Pécs Belvárosából !
  • KranaZoli #1147
    Ha 100MB-onként kellene letöltenem egy 350MB-os epizódot, megőrülnék
  • Fabio Capello
    a mega mindig ilyen sebességet ad, számomra a legmegbízhatóbb, de nagyon kevés helyen adnak csak megás linket

[ráadásul bár ki van írva, hogy free-n limitált a letöltés, nincs limit :)]
  • KranaZoli #1145
    Most csak úgy próbaképp nekiálltam egy MegaUpload link-nek és majdnem 400KB/mp-el jön
  • KranaZoli #1144
    Nekem is "teljesen" jó volt a rapid ill. hasonló oldalak, de ma du-n egyszerűen letöltött 300MB-ból 40MB-ot aztán tovább semmi :(

Ill. az összes link amit találtam max. 100 körül jött és beleuntam az állandó kód irogatásba, stb...

Ilyen szarságok miatt nem használok már Torrent-t ill. Rapid-ot sem nagyon szeretem, de sajnos az az FTP szerver, amiről régebben töltöttem, jó ideje nem működik, de úgy néz ki, hogy jövő héttől beindul. Ezért nem is pöcsöltem a letöltésekkel sokat...

Inkább fizetek 300-400 pénzeket, de ne kelljen kódokat irogatni, Torrent-ben jó esetben azt lelem, amit kerestem, stb...

• RajZoL
    Nekem ftp idönként sajnos rosz
    Azért zavar mert seed-szervert használok s onnan töltögettek torrent helyett
    Igy valamivel jobb az arányom is
  • vohanyi
    Nekem is ok. a rapid-pedig én nem vagyok...
    Ftp meg mindig is jól jött,most is jön-rendeben!-Total C. Ultra Prime!
  • RajZoL
    Nékem ok a rapid
    Mondjuk en elöfizetö vagyok rajta :)
  • KranaZoli #1140

No, sikerült feltornáznom Magam 5,3GB-ra...
    Még jó lenne letölteni pár sorozat részt, de ezek a "rapidshare-es" link-ek iszonyat lassúak :(

És még mindig pöcsölnek az FTP szerverrel...

Majd melóhelyről leszedem Én is amik kimaradtak, pöppet gyorsabb :)
  • jamby19
    Nah így már átlátom a helyzetet.THX.És szüneteltetem péntek óta mikor lekértem a forg. adatmennyiséget.. És ahogy Krana Zoli szavaival élnék "Üssél már rá vmelyik kezedre ;) ez akkor megtörtént.
  • Fabio Capello
    elméletben, de mivel 23 GB-nál tartasz, én most szüneteltetném két napig a helyedben, hogy 20 alá kerülj, nehogy rosszul gyere ki a dologból
  • jamby19
    Köszi a válaszod.Akkor ez azt jelentené,hogy MINDEN NAP mehet a 2,8Gb????
  • Fabio Capello
    a nyolcadik napon törlődik az első nap, kilencediken a második.... ergó görgeted a forgalmazott adatmennyiséget a hó végéig.
  • jamby19
    Bocs,hogy értetlenkedek,de tényleg nem értem,kellene 1 táblázat....
  • jamby19
    Ha azt vesszük alapul amit írtál 1-7 akkor annak tegnap lett vége,szal most 8.án mi van????
  • vohanyi
    Aspyrin szerint szúrópróba szerűen ellenőriznek,nem aut.,mint voda...!
  • Gery85
    Ha abból indulok ki,hogy Jamby19 23 gigánál tart és nincs korlátozva,akkor lehet mégis nullázódott?
  • vohanyi
    Nem nullázódik!1-7,2-8,3-9......
  • jamby19
    1 gyors kérdés.Mikortól él újra a 20Gb???? Hétfő, kedd.
    Előre is köszi.
  • KranaZoli #1129
    Egyébként ua. a 2 alkalmazás?!

Szerintem nem, mert a NetMeter az Free a Net Meter-t pedig regisztrálni kell...

És most, hogy újra megnéztem egy régebbi NetMeter-t az CVS-be exportál :(
  • vohanyi
    Kösz,idáig én is elmentem,hagyjuk...
  • KranaZoli #1127
    Azt szeretnéd csinálni, hogy a Netmeter 1.1.3 backup állományt restore-al beolvasni a 3.6-ba?!

Egyáltalán ez ua. az alkalmazás?!
    A NetMeter egybeírva, az nem egy másik alkalmazás, mint a Net Meter külön írva?!??! Biztos, hogy ez csak verzió eltérés?!

Ha ua. szerintem csak akkor fog ez menni, ha ugyanolyan formátumba csinálja a backup állományt az 1.1.3, hogy az jó a 3.6-nak is.

A 3.6 *.LOG-ba teszi a backup fájlt. Az 1.1.3 az mibe "exportál?!

Én nem pöcsölnék ennyire vele, ha nem jön össze akkor is áttérnék a 3.6-ra és max. üres lappal indulsz :) De pár nap használat és már nem üres az a lap ;)

Megnéztem, hogy milyen is a tartalma a LOG fájlnak a 3.6-ban. Hát sajnos nagyon nem olyan, ami könnyen emészthető...
  • vohanyi
    Segítséget kérnék:NetMeter 1.1.3-at használok már régen,felraktam a 3.6-ost!Adatokat próbáltam importálni,de nem jön össze!Most mindkettő fut,hogy ne vesszenek el az adatok..még 8 napig...
  • KranaZoli #1125
  • jamby19
    Ezt mire érted????
  • asiagyuri
    meglesz ennek is a böjtje :D
  • jamby19
    Pántek esti órák óta 23Gb azóta sok 6óra friss eltelt.Mindegy....
  • RajZoL
    Hát igen

Amit beraktam képet a múltkor már azon is látsztott meg írtam is hogy tudja :)

Korlátozás

Lehet hogy még nem frisitettek
    Biztos hogy ök nem annyit mérnek :)
    Szerencse :)

Vagyis örülj neki :)
  • jamby19
    Nem tudom ki vette észre de 22Gb-nál járok,korlátozás nincs.És nem direkt léptem át a "határt",hanem véletlenül.Minden nap 2,9,3Gb.De eddig minden stimmel....
  • KranaZoli #1119
    Teljesen áttértem erre a Net Meter v3.6-os alkalmazásra.

És csak most vettem észre egy tök egyszerű manuális "kontroll" lehetőséget benne:

LAST 6 DAYS -> Itt a lényeg!
    (persze ez lehet 7 nap is, stb...)

Alapértelmezetten ez az érték 30 napra van állítva. De szerintem így sokkal jobb, vagy 7 napon...
  • H4RDC0R3
    Pedig igen, próbáld ki APNnek: wnw
    Csatlakozz le párszor majd vissza, persze nézd meg mindig milyen IP-t kapsz.
  • vohanyi
    Nehéz elképzelni,hogy fix IP-t kapsz,nálam minden újracsatlakozásnál más!
  • vohanyi
    Nálam a kapcsolat tulajdonságainál:
  • H4RDC0R3
    Rájöttem közben az okosságra.

Csináltam egy software frissítést a modemen, és alapból más APN-t álított be. Érdekes, hogy tök más ip-t kapok, és fix ipt :D (Ami néha jól jóhet)

Egyik APN -- Másik APN kép:

Aspyrin: Szted lehet valami gázom abból, ha más APN-t használok? (Esetleg korlátlan opció nem vonatkozik rá, stb..) Köszi
  • Aspyrin
    Igen, épp úgy, mint a céges részletes is :)