T-Mobile Internet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gery85
Én sem tudom módosítani,mert ahhoz házigazda jog kellene, attól,hogy megnyitottam a témát ez nem jár automatikusan. Ha jól emlékszem legalább 500 hozzászólás kell a témához valamit a többiek támogatása.

KranaZoli
Van ebben a 4 betûben vmi igazság: RTFM
Sokkal többet mond, mind bárki tudna.
De ehhez olvasni kell....

Többi HSZ-hez nocomment. (ha a tartalma nem stimmel, akkor MEA CULPA!)
Ha a formája, akkor töröljétek.
Én már nem tudom módosítani....

Elõtte el kellett volna számolnom 10-ig <#zavart1>

Dear djsylus!

Nem akartam a lelki világodba taposni!!!
Elnézést!
Azonban olvasd vissza a HSZ-ed és Magad is megleled benne az ellentmondásokat.

Aztán, ha még mindig úgy érzed, hogy csak az érme ezen oldalán volt a hiba, akkor <#wow2>

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Gery85
Nem bántok én senkit, lehet rossz napja volt.

Gery85
Ez egy igazi Vip forumozós hozzászólás volt tõled...

vohanyi
Gery ! Szerintem 'KranaZoli'-nak ez volt az elsõ/utolsó ilyen megnyilvánulása!Javaslom Hsz törlést/ejnye-bejnye!

- - - Ha egyszer sok pénzem lesz, veszek egy tavat, és elnevezem Fárasznak. Ez lesz a Fárasztó - - - \" Soha ne harcolj disznókkal! Koszos leszel, és a disznók élvezni fogják!\"

Mikor Te kérdeztél, nem ilyen stilusban válaszoltunk...

Szerintem nem kellene ilyen szintre süllyedni; értelemesen tette fel a kérdését, illik rá kulturáltan válaszolni!

AeroCool ExtremEngine 3T - Chieftec GPS-550AB-A - Gigabyte GA-MA790X-DS4 - AMD Phenom X4 9850 BE + Asus Silent Square Evo - Geil Ultra PC2-8500 4x1 GB 1066 MHz - Gainward HD 4870 GS 512 MB

vohanyi
Sebességrõl,mostani-Flashgettel 2*5 szálon:

- - - Ha egyszer sok pénzem lesz, veszek egy tavat, és elnevezem Fárasznak. Ez lesz a Fárasztó - - - \" Soha ne harcolj disznókkal! Koszos leszel, és a disznók élvezni fogják!\"

vohanyi
Nyugi gyerekek!...!<#vigyor2>
Tök mindegy,hogy mit töltesz le!Március 1.ig biztos,hogy nem 'bántanak'!
Tehát,hogy web,ftp,p2p,mindegy,én is 100Gb-nál járok,átlag 6Mbit/s,de inkább több!
Voda után álom,mércius 1 után kicsit "spórolni" kell!Ennyi!

ja és igenis utánajártam csak tudod ahány kibaszott/te formádban/ ügyintézõ annyi kibaszott válasz és felhasználási feltétel bazdmeg...azért kötöttem meg mert sok forumon dicsérték akik már használják.bocsi ha lezsibbasztottam az agyadat te agyatlan féreg...
köszi a kulturált tipik magyar alpári reakciót....szimpi lettél mondhatom......
KranaZoli
Hát bazdmeg nem mondom, jól körbeérdeklõdtél, mielõtt megkötötted a szerzõdést?!

Mit tudsz?!?!?!?!

1.) Olyan nincs, hogy kifizettetik! Olvasd el azt a kibaszott ÁSZF-t!!!
2.) Szerintem a 20GB-os "rendelet", ahogyan fogalmazol éppen a korlátlan opció miatt lett! Gondolkozz, mielõtt kérdezel. Szerinted a 10GB-os csomagot korlátozták havi 20Gb-ban?! :o
3.) Én nem használok torrent-et. Errõl nem tudok mit mondani.

+1.) Azért vannak 10, 15GB-os csomagok, mert azok már eleve voltak, mielõtt lett volna a korlátlan! Érted?!
Ill. nem mindenki kér korlátlant. Akinek elég a 10-15GB az tudja jól, hogy 15GB-ig nem korlátozzák a sebességét. Sajnos amennyire Én tudom Õk lettek megetetve, mert lefelé nem lehet csomagot váltani, csak fölfelé. bár lehetséges, hogy egyedileg majd lehet, vag kitalálnak rá vmit... A korlátlan opció azért lett, mert a piac ráerõltette a T-re is, hogy már mind2 szolgáltató kínál korlátlan csomagot...
+2.) Ki nem kapcsolhatják a sávszélességet. 0-ra nem vehetik le. Ez is, mind sok minden más (még mindig) bõven ellent mond az EHT-nek. Max. legrosszabb esetben T is az elõírt minimumot fogja adni (de szerintem úgy, ahogyan majd az új ÁSZF szerint lesz...), pl. 2 hétig. Legrosszabb esetben EDGE átviteli sebesség.

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

ja és miért van az hogy lehet kérni új elõfizetést pl.10 vagy 15gigás csomag mellé is?ugyértem ki fizetne mondjuk 15k-t ha ugyanaz 5790ért is van?arra tippelek hogy ha lejár a csomag normál kerete/5,10,15giga/akkor az utána történõ használatot,letöltést pluszba számlázzák vagy nemtom....szerintetek?
sziasztok!
szeretnék kérdezni pár dolgot merthogy én is elõfizettem t-mobile 5G+korlátlan opcióra!1.van a t-mobile-nál olyan hogy kifizettetik ha p2p vagy túl sok a letöltés?vagy a havi 5790 az fix...????
2.átolvastam a heti 20Gigás "rendeletet",de azt nem irja hogy a korlátlanra is vonatkozna....vagy nemtom...de ez túl szép lenne...sztem!pl.a boltban nem tudtak róla...sõt azt mondták hogy ha torrentezek vagy filmet,dvd-t töltök nem csökkentenek sávszélt hanem kikapcsolják a netet teljesen a számlazárás végéig!hm...
3.használjátok ezt az 5Giga+korlátlan opciót torrentre?mármint aktivan tehát film stb?ha igen van esetleg félnivaló?sávszél ok?
kérlek benneteket válaszoljatok mert félek hogy megetettek megint...köszi elõre is...
Aha tudom, mert már értekeztem t-s technikussal. Lehetséges, hogy a lefedettséggel van a gond, mert itt kültéri lefedettség van. De eddig, múlt dec 1 óta használom, soha nem volt gond vele. 1-2 hete kezdte csinálni, hogy az eddig exelent jelerõsség csak nagyon jó, és a jelerõsség is visszaesett. Majd ha a haver modemével tudok próbát tenni , akkor leszek okosabb. Ja, amúgy most húztam újra a rendszeremet, s az efajta hiba elõtte is jelentkezett.
Ha EDGE-dzsel tudsz csatlakozni de 3G-re nem, azt is jelentheti, hogy a 3G hálózattal van probléma.
Ezen kívül érdemes még a készüléked beállításait is ellenõrizni.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Nekem is van 1 kis gondom a modememmel. 1x már írtam, hogy bedöglött, visszavittem a t-hez, ott ment, utána nálam is. Nem volt gond vele pár napig, ma meg ismét nem tud kapcsolódni a 3G-re, mert az EDGE-re tud, azon írok most is. Kipróbálom a haver ui modemét, ha azzal 1bõl kapcsolódik akkor lesz 1 harcom a t-nél.
atila4
sziasztok bithumen-re tud vki meghívót küldeni?
írjon privit😊

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

asiagyuri
úristen. a voda korlátozva megy 23 kb/s-el. na akkor az EDGE bukó... kösz

Gery85
Nem éri meg, kb 256kbit a sebessége, de nem éri el ezt. Én neteztem olyan helyen ahol csak edge volt és max 8-10KB/sec volt a sebesség.

asiagyuri
az EDGE-nek a max. sebessége mekkora? mert ha itt nálam csak EDGE van, akkor megéri-e elõfizetni a T-re.

<#idiota><#idiota><#idiota><#hehe><#hehe>
Megelõztelek nekem 7-et talált xarnak.
Hang,hálózati kártya,rendszereszköz,Nvidia Network Bus Enumerator,Ide ATA vezérlõk,Videokártyák.Frissítem megnézem mit kezd vele.
THX!! Kipróbálom én is.<#worship>
vohanyi
Tényleg qrva jó progi,most végzett a driver-frissítésekkel,hát van különbség,pláne a videó karinál...
Most rákerestetek a modemre is direkt...!

vohanyi
Driver Checker 5 súlyos driver hibát talált,online letöltötte/frissítette õket!Tényleg jó progi...!Most béke van!

Én már azon is csodálkozom,hogy a modem pici terhelés alatt megadja magát.
Fut Az msn,uTorrent,Mozilla ez így elketyeg fél óráig.Utánna MSN ledob,újrakapcsolódik,Utorrent le-fel leesik 0kb/s re,nem jön be 1weblap se.Kis kapcsolat(monitor ikon óránál) villog,de nem csinál semmit se ki se be. Lekapcsolom,kapcsolódik 5percig megint Ok,de ahogy elindítom a torrentet szétbaxa a kapcsolatot.Mostanság ez jött rá a modemre.Jah és a seb. korlátozással nevetségesen alacsony 120kb le 40kb fel.Nem hiszem ennyit nem bírna ki,Ha több MBit el csinálnám még meg is érteném,de így...
Hát,de ha most visszaviszem a modemet.Kicserélik adnak 1újat azon a régi nyári FW-van.Nem leszek elõrébb.
Talán ha a modem hardweres hibája okozza a gondot.
Megoldás: itt.

vohanyi
Nekem is elõjön,oka még nincs meg,rajta vagyok!
ITT is nézz körül!

Gery85
wnw sitck nekem is kékhalálozgat a notebookomon. E272vel teljesen jól megy, tehát tuti az a szar. Remélem hamar lesz frissítés

ÁÁÁÁÁÁÁÁ<#falbav><#shakehead>
Nem hiszem el,nekem is kékhalálozik a cucc,talán modemtõl ha már más is írja talán nem.Kékhalálozgatott dec.-jan. 3hete újratettem az XP-t,megszûnt.Ma megint csinálja.Megnéztem amit linkelt user2008,de nem lettem okosabb,hogyan tovább.Itt 1kép. Valaki<#help> Memtest4óra, 0 Errors!!!!!!!
Köszönöm szépen,..remélem jövõ héttõl már t-mobilal tölthetek le fel😊

A jelszavad csak telefonos ügyintézéshez szükséges, egyébként szép 😊))

Gery85
Akkor biztos,hogy a feltöltési sebességnek köszönhetjük a jobb pinget!

Nekem a ping sosem volt sok.
A letöltésem nem megy feljebb sehogy sem.
Rákoscsaba környékén nincs senkinek sem tapasztalata?
Gery85
Csak poénból mértem egyet oroszországra<#buck>
A ping az egy rakász kaka,de a sebesség azért odavág<#idiota>

KranaZoli
Ez milyen OS alatt van?!

(Nekem semmi ilyet nem csinált és Vista 64bit alatt és WinSeven 64bit alatt használom.... Laptop-on meg 32bit-es Vista-n)

Csak egy NEM függetlenített Voda-s Modem-em van.
Mind1, egyenlõre ez így teljesen tökkéletes!!!

ÉS:

Pannon-tól pl. Én jöttem el 😊

------------------------------

Tisztelt Pannon Gsm Egyedi Igénykezelési Csoport!

Azonosító adataim:

1.) Telefon számom:
2.) Jelszavam:

Megkérem Önöket az Önökkel kötött Korlátlan Mobil Internet elõfizetésem kötbér megfizetése nélkül(!) történõ felbontására.

1.) 2008.01.18-n második alkalommal került sávszélesség korlátozás a hívószámomra és ez lenne a 2. hónap, hogy használnám az Önök szolgáltatását. A szerzõdés megkötése óta eltelt 2 hónap mindegyikében sávszélesség korlátozás került bevezetésre a hívószámomra.

2.) A problémát december hónapban több ízben is jeleztem Önök felé mind a 1220-s telefonszámra, mind erre az E-mail címre küldött E-mail levelek formájában.
(ez utóbbi levelek mindenféle érdemi válasz nélkül túl a 30 napos válaszadási határidõn, válasz nélkül maradtak, sõt mi több, eltûntek az Önök rendszerébõl...) Erõsen kifogásolható és hihetetlen.

Ezen levelekrõl és a küldött válaszokról is rendelkezem másolattal.

3.) Újabb sávszélesség korlátozás problémámat ismételten jeleztem Önök felé a 1220-s telefonszámra, 01.18-n.

4.) Szerzõdéskötéskor semmiféle tájékoztatásban ezzel kapcsolatban nem részesültem (pedig rákérdeztem) ill. az ÁSZF sem írja le konkrétan, hogy mikor, mi miatt, meddig korlátozhatnak.
(kivétel ez alól a fájlcserélõ alkalmazások használata, amelyek használatától azonban Én tartózkodtam)

Ezen okok miatt kérem Önöket elõfizetésem kötbér megfizetése nélkül(!) történõ megszüntetésére.

Köszönettel:

Elérhetõségeim:

Mobil telefon:
E-mail:

---------------------------------

Ezt személyesen érdemes bevinni vmelyik Pannon Bemutató terembe és megkérni Õket, hogy fax-olják az Egyedi Igénykezelési Csoport-nak.

Ill. ott helyben kérd a kötbér nélküli felmondást.

Add le a Modem-et, fizesd ki, ha van ki nem egyenlített számlád.

Ez a biztos, személyesen!

És nem kell rájuk dönteni az asztalt. Visszafogottan kell csinálni, hogy Neked ez nem hiányzik az életedbe, ...

vohányi: windows xp stop errors

bcrics: pannon
Nálam semmi újdonság 4,5-5MBit 135Ping.
vohanyi
Kis segítséget kérnék,kis offal.....
V.kinek nem okozott "kék halált" a modem,mint hardver hiba??
Naponta többször elõjön-kép róla ITT !
Vagy ha v.ki tudná a hibaüzenetet??!!
Köszi!

vohanyi
Nálam a ping nem változott,seb. ua.-6.2-6.7Mbit/s.

Gery85
Linkelnél be speedtest képet, mert kiváncsi lennék a tiédre,gondoltam rá,hogy lehet a magasabb feltöltési sebesség van jótékony hatással a pingre.

Gery85
Vagyis a T-mobile.hu-t,de ez lényegtelen

Gery85
Még 1 kép
Pingelem az index.hu

asiagyuri
fúúúú bazz, 😞(( dejó nektek!!!!!!!! fáj a szívem! 6,2 MBit, és 65ms ping.. 😞(((((((((((((

Gery85
Nézzétek már meg légyszi,hogy nálatok mi a helyzet, nálam egyre jobb a ping!
Itt egy speedtest kép, érdemes a pinget nézni!

Mert míg én nem beszéltem Gery-vel.Amikor még egyedül voltam, hogy torrentet ne,torrentet igen,félve indítgattam.Volt rá példa hogy 20-30kb/s-re korlátozva ami tudom nevetséges 150MB 3h alatt,de féltem a csekkp2p+13kb tól.És amikor mondta,hogy õ 6MBit el és, hogy 56Gb nél jár csak néztem. És még mindíg azt hiszem,hogy ez a 27GB 373eft(My T)sok. Arról nem is beszélve,amikor kiküldték a "téves csekket".Mondom én nem jáccok ezzel. De ha belegondolok,hogy napi adatforg.1-15GB a korlátozás meg 2,8, akkor talán nyugodt peer to peer-be kezdek,majd majd.
Hell,panonn-tól vált már meg vki kötbér nélkül??...december óta nyüglõdök vele de elég volt!!,,vkinek vmi minta hogy mit kéne írnom hogy hagyjank békén a szarjukkal,kötbér nélkül pápá??

Vohányi!!!!!!! Nem is neked címeztem,és csak az én véleményem ez.
Valójában neki szántam,csak nem akartam,hogy haragudjon amiért ezt írtam "volna" neki.
Ha lehetne digi már régen ügyfél lennék, és õket szidám... 😉

vohanyi
jamby19! Amit írtam az csak 'Csak77'-nek szól,aki ismeri Õt,-tudja miért...<#wave>