4171
  • Aspyrin
    64 bites verióról nincs infóm.
    Nem "kell" bemenni a frissítésért, de sokan még azt sem tudják, milyen oprendszer fut a gépükön (ez nem vicc). Ezeknek az emberkéknek érdemes bevinni a kütyüt, persze csak akkor, ha az előbb említett problémát tapasztalják.
  • KranaZoli #1272
    Nekem 100%, hogy vmi 2.3xxx a 64 bites verzió.
    Abból is van újabb?!

PS: Egyébként ezt a wnw szoftvert még most lehet letölteni a NET-ről (magyar oldal). Akkora hüleség, hogy ezért be "kell" menni...
  • Fabio Capello
    nekem 2.5.0.68
  • Aspyrin
    Igen, a w'n'w manager ablak felső (cím) sorában az egér jobb gombjával kell kattintani, majd a legördülő menüben "A web'n'walk manager-ről." pontot kell kiválasztani, ahol megjelenik a verzió szám.
  • Gery85
    Így viszont értelmét veszíti a fix ip cím, mivel semmire se használható
  • vohanyi
    Gondolom erre a számra gondoltál :
  • KranaZoli #1267
    Ehhez csak annyit, hogy a 64 bites az tuti, hogy nem 2.6.xxx, hanem ha jól emléxem vmi 2.3.xxx verzió.

Ebből is van újabb?!
  • Aspyrin
    Közérdekű információ:

Sziasztok!

USB stick használata során bizonyos esetekben előfordulhat, hogy – bár a kapcsolat látszólag él -, az adatforgalom megszakad.
    Ellenőrizzétek a web n’ walk manager verziószámát. Amennyiben ez a verzió szám 2.6.0.385-nél alacsonyabb, vigyétek be az eszközt szoftverfrissítésre!

További jókat:
    Aspyrin
  • RolandX
    Igen, kb úgy kell elképzelni, mint router esetén; ő kap egy külső ip-t viszont a belső hálózaton levő gépeknek egy egyedi, belső IP-t ad jellemzően pl a hálózati kártya fizikai cime (MAC cím) alapján. Igy az internet felől nézve a külső ip látszik, viszont a gép, ami előtt ülsz egy ettől teljesen eltérő ip-vel rendelkezik.
    A nem publikus ip-t adó szolgáltatóknál is ez a model érvényesül, csak értelemszerűen globális kivitelezésben. :)
  • Gery85
    Biztos valami ilyesmi van a háttérben.
    A két ip cím se egyezik

A windows ezt mutatja:

Honlap szerint:

• RolandX
    Sorry, megint elfelejtettem cimezni a kommentet... Gery-nek szántam válaszul.
  • RolandX
    Szerintem azzal az a gond, hogy több IP-t oszt szét X felhasználó között mobil net esetén a szolgáltató, mint pl egyes am mikro neteknél volt jellemző. DC-s időszakomban számtalan ilyen felhasználó volt, akik ez miatt nem tudtak aktiv módban dc-zni. S mivel nem egyéni ip-k vannak, az ftp szerver se tud aktiv módban - ahogy egyébként kellene rendesen - futni. Ezért nem tudsz csatlakozni az FTP szervert futattó mobil nettel csatlakozó géphez.
    Gyorsan hozzáteszem, hogy szerintem.
    Megjegyzem én se tudom se a dc-t se a torrentet aktiv-ra állítani, ez alátámasztja azon feltevésem, hogy un. nem publikus IP-t ad a t-mobil.
  • KranaZoli #1261
    Látod!
    Még be is kavarsz itt...

Az a gond, hogy ennek a meghajtónak szerintem csak max. megváltoztatni tudod a betűjelét a lemezkezelővel. Azt nem, hogy semmi betűjel ne legyen. A betűjelnek meg csak Windows alatt van jelentősége, szóval attól mert W: lesz, szerintem még ugyanerről fog boot-olni...

Kitörölni?!
  • Gery85
    Már csak ftp-re kellene valami progi
  • Gery85
    Ok,akkor már két progim van
  • Fabio Capello
    Top Secret

egy virtuális meghajtó (aka daemon tools)

de abszolúte legális képfájl van benne :D
  • RolandX
    Siker! :)
  • KranaZoli #1256
    Ez a hülyén kinéző, amiről települ a Vista :)
  • Gery85
    megpróbálhatnánk fordítva

ID:231 708 029
    Pass: 2483
  • KranaZoli #1254
    Az az, szerintem is a HP Recovery-ről BOOT-ol a "jószág".
    De mi a G meghajtó?! Az UDF fájlrendszerű?!
  • RolandX
    Szerintem összejött :)
  • Gery85
    Ok,ez is müxik, sikerült csatlakoznom
  • Fabio Capello
    asszem megvan, de nagyon hülyén néz ki... :D

van egy rejtett boot mappa, ott fontok, memtest, meg egyéb ilyenek. Mellette egy sources mappa, ott pedig egy winre.win elnevezésű source-fájl
  • Gery85
    rögtön nézem
  • RolandX
    Akkor egy próba, itt egy Teamviewer ID és egy password (éppen ami fut nálam)
    ID: 231 705 425
    Pass: 7193

Tűzfalat is kilövöm, lehet csatlakozni, ha sikerül...
    :)
  • Gery85
    Tuti a D-n lesz valami, már csak a neve miatt is!
    Látszódnak a rejtett fájlok a total commanderben?
    *.gho kiterjesztésű fájl nincsen?
  • Fabio Capello
    ennyi

• Gery85
    távoli asztalra tudok kapcsolódni,csak a saját gépemre nem tudok a munkahelyemről kapcsolódni. VNC szintén nem működik, se az ftp, én tudok ftpre kapcsolódni, munkahelyemről nem tudok a gépemhez ftp-n kapcsolódni. Egyedül a LogInMe működik.
  • RolandX
    Vistában meg start menű -> Számítógép -> Jobb klikk és kezelés :)

Más.
    Én spec nem próbáltam T-mobilos TeamViewer-t futtató gépre csatlakozni, csak fordítva, úgy simán ment, de egy próbát mindenképpen megér, hogy ellentétes irányba is össze jön-e a kapcsolat; szerintem igen...
  • KranaZoli #1244
    Ez ugyanitt van Vista-ban is :)

Vezérlőpult\Rendszer és karbantartás\Felügyeleti eszközök

- Számítógép kezelés
    - Lemezkezelés

De kérdés, ha letörli azt a partíciót, attól még arról szeretne boot-olni. Oszt ha nincs?! (nemtom)

BIOS-ban, olyan nincs, hogy Load BIOS defaults, vagy ilyesmi?!

Ez kúrva jó, nem mondom...
    Szóval van egy alapértelmezetten első partíció és azt nem lehet változtatni, stb... ?!

• Gery85
    értem én,de a kezelésben be lehet állítani azt,hogy egy particiónak ne legyen betüjele, tehát van a partició és rajta az adatok,csak se sajátgépben se totalcommanderben nem látod,mert nincs hozzá rendelve betüjel
  • Fabio Capello

vszeg ez a kis görcs lesz az oka, legalábbis fájlnév alapján. Még egy F meghajtóm van, azon a HP különböző cuccai vannak bementve, bár itt is van egy BIOS nevű mappa két konfiguráció fájllal... De a tulajdonképpeni vista install meghajtó nincs sehol
  • Gery85
    XP alatt ezt úgy éred el,hogy sajátgép ikonján jobb klikk és kezelés.
  • Gery85
    Számítógép kezelésbe nézd meg,hogy nincs e egy partíció aminek nincsen betűjele. Ha hozzá rendelsz egyet,akkor biztos megtudod ölni róla azt a szarságot.
    Csak windows xp-ben tudom,hogy hol van ez, de vannak itt emberek akik jobban ismerik a vistát.
    Ilyesmit kell keresni:
  • Fabio Capello
    mondom gyanús nekem, hogy egy algoritmussal mindig a rejtett patríció van elsődlegesre állítva, de holnap dumálok majd egy infós ismerőssel, ő megmondja mi a módi, aztán jelentek ide is :)
  • Gery85
    Próbáltad ezt a progit működik t-mobileon?

Vohányi és mindenki:
    te/ti tudsz/tok ftp-t nyitni amihez tud másik ember kapcsolódni?
  • KranaZoli #1237
    És azt nem lehet, hogy bevinni T pontba egy ilyen laptop-ot.
    Semmi support?!

Én ezt csinálnám:

1.) Vista topic:
    Ott megkérdezném, hogy lehet-e rá manuálisan is Vista-t telepíteni?!
    Mi lehet ez, hogy mindig a laptop-on lévő (gondolom Én Recovery Setup) Vista telepítője indul el.

(nem hiszem, hogy ne lehetne rá másik OS-t telepíteni. Ha XP nem indul, akkor a Linux mitől indulna el?! :) De Nekem ez akkor is furi...

2.) Ha lehet (szerintem biztos), akkor letöltenék egy Ultimate verziót. És újraraknám a Vista-t.
  • Fabio Capello
    T-laptop, szal... :D

linuxot még nem próbáltam bár filózom az ubuntut
    ha mást telepítek gondolom én ugrik
    dehát muszáj, mert lefagy ez a rohadék néha (értsd: nem tölt be semmit, amikor megszakítom a kapcsolatot a lámpa nem villog hanem világít tovább, és hibát ír ki a csatlakozásra)

azokkal én már nembeszélek, a fél életemet üszisekkel töltöm mán... :D
  • KranaZoli #1235
    No. Én ezzel azt csinálnám, hogy kidobnám az ablakon, ha ilyen lenne a laptop-om.

Ez mekkora egy faszság.
    És akkor pl. Linux-t sem tudsz rátenni, vagy mifene?!
    Ha mást telepítesz rá ugrik a garancia, vagy mi?!
    Ne húzogasd azt a kúva a sticket!
    T üszit nem kérdezted még?!

• KranaZoli #1234
    Nincs szükségem még Office2003 sem.