T-Mobile Internet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

user2009
no, hát akkor...
elviekben akkor pl. nyomom hétfõtõl vasárnapig, aztán az azt követõ hétfõn kilövik az 1 héttel azelõtti hétfõt... ááá lehetetlen. legalábbis ahogy én gondolom. ez esetben az összes ügyfél minden egyes napi forgalmát jegyezni kéne, hogy aztán napra lebontva tudják kukába dobni az 1 heti mennyiségeket. pl. hétfõ 10 giga, a többi napokon 1-1. az azt jelenti, hogy lesz vasárnapig 16 giga, de hétfõn már nem 4 lesz vissza, hanem 14, mert ugye az elõzõ hétfõ kimegy. hát, ha ezt így ügyfelenként meg tudják csinálni... ajój! <#idiota>

Lassan, de biztosan jön ide is a korlátozás. Ez a 20gb/7nap egész tûrhetõ, de szerintem ez se marad sokáig. 😊
KranaZoli
A másik, amit meg Én használok az ez:

NetWorx

Mindegyik jó!
Egyiket legalább tedd fel. Kettõ úgysem kell 😊

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

vohanyi
Én maradok a Netmeter113_hun-nál!

- - - Ha egyszer sok pénzem lesz, veszek egy tavat, és elnevezem Fárasznak. Ez lesz a Fárasztó - - - \" Soha ne harcolj disznókkal! Koszos leszel, és a disznók élvezni fogják!\"

atila4
egyet tudnál mondani?

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

KranaZoli
Nem, sajnos még nem jött válasz.
Ha jött volna(jönne) elsõ dolgom, hogy post-olom ide.

Nem tudom mit pöcsölnek ennyit 1 válasszal.

Mindenesetre, mindenki figyeljen oda, tegyen fel vmi segédprogit, amivel tudja kontrollálni az adatmennyiséget... Ezekrõl is volt pár HSZ.

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Ezt csak megerõsíteni tudom! 😊

Petka
Errõl kéne már valami prezentációt vagy animációt csinálni, hátha könnyebben érthetõ vizuálisan 😊

Gery85
tpontba azt mondta a nõ,hogy minden nyolcadik nappal az elsõ nap törlõdik.

Gery85
t-mobilosok szerint nem

Fabio Capello
ciklikusan hét nap?

értsd: ha hat nap alatt letöltök 19 gigát, de a hetediken semmit, akkor törlõdik? avagy van egy bizonyos idõtartam ami alatt ez nullázódik?

Gery85
jövõhét vasárnaptól mindenki csak 20giga 7nap alattig villoghat😊

Kranazoli.Nem jött még esetleg e-mail tõlük lassan márc.
Szerintem lassan az a gond,hogy jönnek szépen át a Pannon,Voda ügyfelek szépen terhelni a hálózatot.Szerinted hányan villognak vele,hogy megveszik és elsõ dolguk a szpídteszt.
Gery85

Gery85
Egy pár hete küzdöttem már sebesség ingadozással, 3-5 megabit között ugrált a sebesség. Eleinte azt hittem,hogy az E272 miatt van, pakolásztam jobbra balra a modemet,de sehol nem volt jó neki.
De úgy tûnik csináltak valamit,mert most le sem mozdul a a töltés 791Kb/secrõl.

user2009
de le ám. panniéknak már több esze volt, mint vodáéknak, hogy számlát adjon 1 ft-ról, hogy megvette az ember... <#idiota>

vohanyi
Ja látom panni,ott le kell????

- - - Ha egyszer sok pénzem lesz, veszek egy tavat, és elnevezem Fárasznak. Ez lesz a Fárasztó - - - \" Soha ne harcolj disznókkal! Koszos leszel, és a disznók élvezni fogják!\"

vohanyi
Modemet nem kell leadni,ha vodáról beszélsz!...!

Petka
Pont ma jött meg a levél, hogy engedélyezték a kötbér nélküli lemondást. Holnap viszem vissza a modemet és bevágom a kirakatba...

KranaZoli
Passz!
Aaaaz biztos, Pannon után 1 erekcióval felér a T Mobile NET-je 😉

Petka
Pannon után nekem ez is csoda. Otthon teljesen jó csúcsidõben is 4-5mbit/s. Kocsiban, menet közben 2-3, szóval megvagyok elégedve ezzel. Csak furcsállottam, hogy pont torony alatt volt ennyi...

KranaZoli
Passz!
Ilyenkor lehet még az, hogy sokan használják(nák).
Nade, ennyire?!

Szerintem érdemes bevinni T-Mobile-ba és rákérdezni, nem hinném, hogy elküldenek a búsba. Sajnos, azonban az is lehet, hogy nem sok mindent csinálnak mert azt is mondhatják, hogy ez is szélessáv 😞

De csak nem!

Bár mondjuk, ha otthonról meg jó, akkor probléma nincs 😊
De csak ott volt olyan kaki?!

Máshol gondolom, csak nem 😉

Petka
Elmentem tegnap a helyi t-mobile bázisállomáshoz, közvetlenül alá álltam. 30-as térerõ mellett 2mbit/s. Othhon, a toronytól kb 300méterre 15-ös térerõ mellett 5-6mbit/s...<#nemtudom>

user2009
a BM végû az, elírtam, bocs

vohanyi
Nem ok!...Nekem ezek vannak : tcpip,tcpip6,tcpipBM

vohanyi
Igen ezt már én is olvastam,de azt is,hogy maradt minden a régiben---azért kipróbálom--kösz!

user2009
fujitsu siemens amilo mini ui 3520...

vohányi! megtaláltam a megoldást a neten... c:\windows\system32\drivers és onnan töröld ki a tcpipdb.sys fájlt. ha ez megvan, restart, és láss csodát, nuku kékhalál. óóóó jeeee <#beka2><#beka2>

Fabio Capello
gyárilag jött vele az XP? Ill milyen típusú a masina?

user2009
hát, nekem gyárilag sp3-as már a winfos <#szomoru1>

vohanyi
Nem,ma húztam újra az XP-t,más,SP3-al integrált-ról,idáig nyugton van.Nem jöttem még rá a "titokra"!

user2009
heló-haló! vettem ma új tiptopot, ezen gyárilag xp van. meg is kaptam a kékhalált modem install után. vohányi! te találtál megoldást anno? bocs a lustaságért...

Több helyen vérzik az iromány 😊

Csak pár példát említek:

-A részletes számla akár telefonos ügyfélszolgálaton keresztül (hívószám+jelszó segítségével), akár személyes ügyintézés esetén kérhetõ (ebben az esetben aláírási címpéldány + meghatalmazás segítségével be kell fáradni egy T-Pontba, és helyben megtekinthetõ a részletezõ), mindössze bruttó 600Ft-ot kell kicsengetni érte. Abban aztán tényleg minden megtalálható, amivel bizonyítani lehet, hogy a szegény ügyfélnek igaza van ..😄

-Amikor az ügyfelet tájékoztatják a tartozásról, azt is elmondják, mi a fizetési határidõ, tehát fals duma csekkre várni és a Postára fogni mindent, a bankszámlaszámot nagyon szívesen elárulják az illetékesek

Ezen kívül még egy rakás félreinformáltság van a mesében 😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Fabio Capello
Hujujuj

szegénykémet jól megszivatták

nekem van egy elado modemem ha kell vkinek
eladó!
T mobile web n walk netkártya pcmcia csatlakozású
mobilinternet segitségével bárhol bármikor szélessávon internetezhet
- használt, hibátlan állapotú

- eredeti dobozában, magyar nyelvû leírásával, telepítõlemezével

- akár 10-szer gyorsabb, mint az egyszerû modemes kapcsolat

- hozzáférést biztosít a T-Mobile hálózatához - GPRS/EDGE/UMTS/HSDPA kompatibilis

- csatlakozás: PCMCIA aljzatba

- rendszerigény: Windows XP, min. Pentium II, 64 MB RAM, 50 MB szabad tárhely, Internet Explorer 5.5 vagy újabb

BÁRMILYEN t mobile SIM kártyával mûködik (domino, elõfizetéses)
elado v cserélhetõ
KranaZoli
"Megpróbálom ráfizetés nélkül kiharcolni,elvégre ez a mostani modem már forró felpúposodott rajta a matrica" <#wow2>

Egy igai HardCore felhasználó... <#zavart1>

Nyárra Nekem is ki kell vmit találnom, mert az ablaknál meg fog fõni a Stick. <#fejvakaras>
Majd kiadnak rá vmi cooler-t <#vigyor2>

Petka
Helyi T viszonteladó. 1 volt nekik összvissz...

Mondjuk erre a kékhalál+XP van megoldás C:\WINDOWS\system32\drivers\tcpipBM.sys fájl végleges törlése. De nem segített nekem<#fejvakaras><#falbav>
<#gonosz3><#gonosz2>
Modem elkezdte azt csinálni,hogy uTorrent+mozzila 5PERC freemail töltés 5PERC!!!!!!!! aztán zene megakad kékhalál,vinyók leállnak, POST, vinyók felpörögnek BOOT 1nap 1* eljátssza ezt nagyon végét járhatja a cucc.De rajta vagyok a cserén csak ahol vettem ott nem foglalkoznak vele,szal volt 1felesleges utam.Holnap pedig fõtér T-PONT és Huawei-t akarok én is...Megpróbálom ráfizetés nélkül kiharcolni,elvégre ez a mostani modem már forró felpúposodott rajta a matrica...pfffffff<#kuss>
Milyen poén lenne már ha kiszámláznák azt a 1milliós számlát... 😊

KranaZoli
És honnan van Neked olyan?!
<#eljen><#kacsint>

Az utca 98%-ban beltéri lefedettség van, a maradékban kültéri, ez nem okozhat gondot.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Petka
Na Huawei E176<#eljen>

KranaZoli
Szerintem ne a sebességet nézd a mobil net-ben... (egyelõre)
Most még talán van értelme annak, hogy 5-6 Megabit.

De 03.01-tõl (a nyakunkon 😊 7nap/20GB.
Nem tökmindegy, hogy 3.6 vagy 7.2 ?!

Nekem akkor lesz ez "nyerõ", ha már 1x Voda (elõször Tõlük dobbantottam 😊 ha nem az lesz, hogy 5 ill. 10GB/hó és korlátoznak.

A Pannon elmebetegségérõl nem is beszélve. (ad-hoc korlátoz)

Olyan kúrva nagy adatforgalmat úgyse fogsz tudni produkálni, hogy annyira számítson a sebesség.

DE! T üszit nem hívtad még?!
Ill. notid nincs, hogy ki tudnád prószálni máshol is?!

Gery85
Privát ment

Fabio Capello
annyira nem, arra merõleges a csongrádi nagyjából

Gery85
Én szegeden mértem a Római körúton, nekem ott ment 5-6 megabit körül. Ez messze van tõled?

Fabio Capello
Szeged-csongrádi sugárút

vohanyi
Tudom,hogy ez nem segít,de ha már a Speedtestet használjátok tesztelésre--a Nyíregyházi szerver pontosabb--szerintem...

Gery85
Én csak itt tartok. 208 032 Ft. Jó gyerek voltam ebben a hónapba.

Fabio Capello: Tartók tõle,hogy a torony lehet a gond.
Merre felé laksz te?

Fabio Capello
egy gecinagy tétorony van itt három sarokra 😄

Krana: csak azért irritál, mert ezt a sebességet a 3,6os voda modem is tudta, talán érthetõ hogy egy 7,2estõl többet várok....