T-Mobile Internet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
elviekben akkor pl. nyomom hétfõtõl vasárnapig, aztán az azt követõ hétfõn kilövik az 1 héttel azelõtti hétfõt... ááá lehetetlen. legalábbis ahogy én gondolom. ez esetben az összes ügyfél minden egyes napi forgalmát jegyezni kéne, hogy aztán napra lebontva tudják kukába dobni az 1 heti mennyiségeket. pl. hétfõ 10 giga, a többi napokon 1-1. az azt jelenti, hogy lesz vasárnapig 16 giga, de hétfõn már nem 4 lesz vissza, hanem 14, mert ugye az elõzõ hétfõ kimegy. hát, ha ezt így ügyfelenként meg tudják csinálni... ajój! <#idiota>#idiota>
NetWorx
Mindegyik jó!
Egyiket legalább tedd fel. Kettõ úgysem kell 😊
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
- - - Ha egyszer sok pénzem lesz, veszek egy tavat, és elnevezem Fárasznak. Ez lesz a Fárasztó - - - \" Soha ne harcolj disznókkal! Koszos leszel, és a disznók élvezni fogják!\"
ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com
Ha jött volna(jönne) elsõ dolgom, hogy post-olom ide.
Nem tudom mit pöcsölnek ennyit 1 válasszal.
Mindenesetre, mindenki figyeljen oda, tegyen fel vmi segédprogit, amivel tudja kontrollálni az adatmennyiséget... Ezekrõl is volt pár HSZ.
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
értsd: ha hat nap alatt letöltök 19 gigát, de a hetediken semmit, akkor törlõdik? avagy van egy bizonyos idõtartam ami alatt ez nullázódik?
Szerintem lassan az a gond,hogy jönnek szépen át a Pannon,Voda ügyfelek szépen terhelni a hálózatot.Szerinted hányan villognak vele,hogy megveszik és elsõ dolguk a szpídteszt.
De úgy tûnik csináltak valamit,mert most le sem mozdul a a töltés 791Kb/secrõl.
- - - Ha egyszer sok pénzem lesz, veszek egy tavat, és elnevezem Fárasznak. Ez lesz a Fárasztó - - - \" Soha ne harcolj disznókkal! Koszos leszel, és a disznók élvezni fogják!\"
Aaaaz biztos, Pannon után 1 erekcióval felér a T Mobile NET-je 😉
Ilyenkor lehet még az, hogy sokan használják(nák).
Nade, ennyire?!
Szerintem érdemes bevinni T-Mobile-ba és rákérdezni, nem hinném, hogy elküldenek a búsba. Sajnos, azonban az is lehet, hogy nem sok mindent csinálnak mert azt is mondhatják, hogy ez is szélessáv 😞
De csak nem!
Bár mondjuk, ha otthonról meg jó, akkor probléma nincs 😊
De csak ott volt olyan kaki?!
Máshol gondolom, csak nem 😉
vohányi! megtaláltam a megoldást a neten... c:\windows\system32\drivers és onnan töröld ki a tcpipdb.sys fájlt. ha ez megvan, restart, és láss csodát, nuku kékhalál. óóóó jeeee <#beka2>#beka2><#beka2>#beka2>
Csak pár példát említek:
-A részletes számla akár telefonos ügyfélszolgálaton keresztül (hívószám+jelszó segítségével), akár személyes ügyintézés esetén kérhetõ (ebben az esetben aláírási címpéldány + meghatalmazás segítségével be kell fáradni egy T-Pontba, és helyben megtekinthetõ a részletezõ), mindössze bruttó 600Ft-ot kell kicsengetni érte. Abban aztán tényleg minden megtalálható, amivel bizonyítani lehet, hogy a szegény ügyfélnek igaza van ..😄
-Amikor az ügyfelet tájékoztatják a tartozásról, azt is elmondják, mi a fizetési határidõ, tehát fals duma csekkre várni és a Postára fogni mindent, a bankszámlaszámot nagyon szívesen elárulják az illetékesek
Ezen kívül még egy rakás félreinformáltság van a mesében 😊
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
eladó!
T mobile web n walk netkártya pcmcia csatlakozású
mobilinternet segitségével bárhol bármikor szélessávon internetezhet
- használt, hibátlan állapotú
- eredeti dobozában, magyar nyelvû leírásával, telepítõlemezével
- akár 10-szer gyorsabb, mint az egyszerû modemes kapcsolat
- hozzáférést biztosít a T-Mobile hálózatához - GPRS/EDGE/UMTS/HSDPA kompatibilis
- csatlakozás: PCMCIA aljzatba
- rendszerigény: Windows XP, min. Pentium II, 64 MB RAM, 50 MB szabad tárhely, Internet Explorer 5.5 vagy újabb
BÁRMILYEN t mobile SIM kártyával mûködik (domino, elõfizetéses)
elado v cserélhetõ
Egy igai HardCore felhasználó... <#zavart1>#zavart1>
Nyárra Nekem is ki kell vmit találnom, mert az ablaknál meg fog fõni a Stick. <#fejvakaras>#fejvakaras>
Majd kiadnak rá vmi cooler-t <#vigyor2>#vigyor2>
Modem elkezdte azt csinálni,hogy uTorrent+mozzila 5PERC freemail töltés 5PERC!!!!!!!! aztán zene megakad kékhalál,vinyók leállnak, POST, vinyók felpörögnek BOOT 1nap 1* eljátssza ezt nagyon végét járhatja a cucc.De rajta vagyok a cserén csak ahol vettem ott nem foglalkoznak vele,szal volt 1felesleges utam.Holnap pedig fõtér T-PONT és Huawei-t akarok én is...Megpróbálom ráfizetés nélkül kiharcolni,elvégre ez a mostani modem már forró felpúposodott rajta a matrica...pfffffff<#kuss>#kuss>
<#eljen>#eljen><#kacsint>#kacsint>
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Most még talán van értelme annak, hogy 5-6 Megabit.
De 03.01-tõl (a nyakunkon 😊 7nap/20GB.
Nem tökmindegy, hogy 3.6 vagy 7.2 ?!
Nekem akkor lesz ez "nyerõ", ha már 1x Voda (elõször Tõlük dobbantottam 😊 ha nem az lesz, hogy 5 ill. 10GB/hó és korlátoznak.
A Pannon elmebetegségérõl nem is beszélve. (ad-hoc korlátoz)
Olyan kúrva nagy adatforgalmat úgyse fogsz tudni produkálni, hogy annyira számítson a sebesség.
DE! T üszit nem hívtad még?!
Ill. notid nincs, hogy ki tudnád prószálni máshol is?!
Fabio Capello: Tartók tõle,hogy a torony lehet a gond.
Merre felé laksz te?