T-Mobile Internet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Petka
De jó lesz majd 1 év múlva, ha addigra mindenki elfelejti, hogy csak egy opció a korlátlanság, aztán mennek majd ki a nagy számlák, amikor lejár. 😄

OFF

Valaki azt hisztem kérdezte itt, hogy lehet e220-at függetleníteni.
Itt egy link, leírással (jpg-ben), nekem imént sikerült függetleníteni, mûködött T-s net régi vodás modemmel.

http://rapidshare.com/files/202019237/huawei_e220_unlock.rar

OFF

Más: még jó hogy nekem vásárláskor a csaj azt mondta, hogy a korlátlan opció 2 évig van ingyen, csak újra kell aktiválni 1 év letelte után. (direkt megkérdeztem) <#merges3>
Aggodalomra semmi ok!!!
A február 28.-a után aktivált opcio már nem élvezi a 0Ft-os havidij kedvezményt,tehát a promóció szûnik meg.
Tehát ha valaki március 1. után kivánja igénybe venni a szolgáltatást,annak havi +1000Ft opcios dijat kell fizetni.
Ugyan ezt az összeget fizeti majd a február 28.-a elõtt aktivált elõfizetõ is a hûségidõ (1 év) eltelte után.

Aggodalomra inkább az ad okot,hogy hiányos-és téves ismereteidbõl adódóan félre informálod az embereket.😞

Részemrõl ezzel a téma lezáratott!

Pontosan.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

vohanyi
Ez ilyen formán....legfeljebb szerzõdéskötéskor nem vehetõ igénybe!

- - - Ha egyszer sok pénzem lesz, veszek egy tavat, és elnevezem Fárasznak. Ez lesz a Fárasztó - - - \" Soha ne harcolj disznókkal! Koszos leszel, és a disznók élvezni fogják!\"

KranaZoli
Én csak 1x próbáltam vonaton Bp-Tapolca szakaszon, sajnos voltak olyan helyek, ahol totál leesett a térerõ. Elhallgatott a NET rádió 😊

De szerencsére nagyobb városoknál minden OK volt.

Ami viszont kellemes csalódás volt, hogy Tapolcán volt az eddigi legmagasabb jelszintem:
25 😊

És mindez lakáson belül 😊

(itt Bp-n meg panelban az ablak mellett tudok max. 22-23-t elérni...)

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Fabio Capello
meg kell vallani, elég jó a lefedettség... Most tartok pestrõl szegedre, itt a vonaton eddig egyszer sem szakadtam le... (na majd kecsó-kkfháza szakaszon... 😄)

azt kell mondjam meg vagyok elégedve, bár ne jönne ez a korlátozósdi

Kezdek aggódni :|
Próbálok mégegyszer, érthetõbben fogalmazni:
A korlátlan opció március 1-tõl NEM VEHETÕ igénybe.
Köszönöm.

Részemrõl nem probléma,de az alapkérdés röviden az volt,hogy február 28-án megszünik-e az opcio (röviden: termék,szolgáltatás vásárlásának joga)
Na ez nem szünik meg!
Megszünik viszon a promóció, ami az opció népszerüsitését jelenti.Jelen esetben az 1 éves dijmentességet jelenti hûségnyilatkozat megtétele esetén.
( Bocsánat ha okoskodó voltam,de a két fogalom keverése félre informáláshoz vezethet. 😊

A mi részünkrõl promóció, csak lusta voltam fogalmazni 😉

Egy "T-mobile-os jómunkásember" miért keveri össze az opcio és a prmóció fogalmát?

Nincs biznisz, lakcímemen csak a upc szolgáltat 😄

Petka
Bizniszeljünk! Én inviteles jómunkásember vagyok 😄

Nekem korlátlan, és ingyenes a netem ... 😉

Fabio Capello
elõbb bizonyítsd, hogy képes vagy rá... 😄

Ajánlatokat privátban kérek 😊
(férfiaktól CSAK anyagi javakat fogadok el!😄DD)

Fabio Capello
akkor már kezdhetsz is hozzálátni a korlátozó program hekkeléséhez, telefonszámokat majd adjuk, hogy melyikekre nem kell korlátozás 😄

Értettem!
Ennek tudatában kénytelen vagyok Neked hinni! 😊

Nem vita kérdése, T-Mobile-os jómunkásember vagyok 😉

Nem szeretek vitázni,de mikor aláirtam a szerzõdést (január közepén)az én kijelentésem volt olvasható a T-mobile honlapján és ugyanezt mondta az ügyintézõ is.Persze azóta már változhatott a helyzet.

A jelenlegi akció:

50%-os havidíj promóció 2009. február 1 – 2009. április 30. között:
Egy év hûség vállalása esetén a szerzõdéskötés hónapjában és a következõ 3 hónapban 50%-os havidíjkedvezmény jár, valamint ha két évre vállalja, akkor 6 hónapon át 50%-nyi kedvezmény jár.

Nem igaz, február 28 után véget ér a promoció, hidd el.. Az 1000Ft azoknak szól, akik a hûség lejárta után szeretnének hosszabítani.

Meg lehet február 28 után is rendelni a korlátlan opciót,de az már havi +1000 Ft. Aki február 28-ig megrendeli, annak 1 évig díjmentes.

asiagyuri
"A korlátlan opció február 28-ig vehetõ igénybe" --- vagyis febr. 28 után, már nem lehet elõfizetni a korlátlan T-mobile netre? maradnak a gigás csomagok?

Jól van na... <#nevetes1>

vohanyi
Nem olyan régen van a korlátlan opció....---sokat gondolkozol,sokat kéne visszaolvasni?...? :-)

- - - Ha egyszer sok pénzem lesz, veszek egy tavat, és elnevezem Fárasznak. Ez lesz a Fárasztó - - - \" Soha ne harcolj disznókkal! Koszos leszel, és a disznók élvezni fogják!\"

Azon gondolkodom,hogy a korlátlan opcio rendszerben az 5Gigás csomagommal ugyanazt kapom mintha 8Giga,15Giga,stb csomagom lenne, akkor mi értelme van egyeseknek a magasabb gigatartalommal bíró és drágább csomagra elõfizetni?

<#fejvakaras>

vohanyi
Hát,ha a "normál netezés"--150Kbit/s-al.....

Köszi a választ! 😊

Most kissé zavarodott lettem!
Én ugy értelmeztem a korlátlan opcio szerzõdésben foglaltakat,hogy a számlázási idõszakban normál netezés esetén korlátlan a le- és feltöltés,de a szolgáltató a torrentezést nem támogatja.Ha a felhasználó mégis ilyen szörnyûségre adná a fejét,a szolgáltatónak jogában áll a le- és feltöltési sebességet lassitani. (Amennyire én tudom eddig ezzel a jogával nem nagyon élt a szolgáltató.)

A március 1-én életbe lépõ változások-értelmezésem szerint-arra terjed ki,hogy ha 7 egymást követõ napi forgalmam összege meghaladja a 20 Gigát,úgy automatikusan életbe lép a sebesség korlátozás,de a normál netezés továbbra is korlátlanul biztositva marad.
Ami pedig a 20 Giga/7nap-ot illeti úgy vélem ezen kereten belûl azt csinálhatok amit akarok. Tehát torrentezhetek is!

Valyon helyes az elgondolásom?

A korlátlan opció február 28-ig vehetõ igénybe, a többi fontos infóért olvass vissza kicsit.

Sziasztok!

Én arra keresem a választ,hogy március 1-ét követõen kedvezõbb,vagy kedvezõtlenebbül alakul a helyzetünk a netezést illetõen?
Ennek két oka is va!

Egyrészt azért kérdezem,mert igen csak buta ember vagyok....<#falbav>

Másrészt mert nemrégiben fedeztem fel a korlátlan opcio lehetõségét. A szerzõdést megkötöttem, annak tartalmát megismertem. Ugyanakkor továbbra is torrentezek annyi különbséggel, hogy korábban megfontoltan,most pedig 1000-el! <#nyes>
Kihágásaim ellenére viszont semmilyen szankciót nem foganatositottak (eddig).

Értem, köszi!<#smile>

vohanyi
Ezt mindíg,mindenhol ugyanúgy számolják--összeadódik a le+fel-töltés!

Sziasztok!

Én arra szeretnék választ kapni, hogy a nem korlátlan csomagoknál, pl egy 5gigás csomagnál a szolgáltató összeadja a le- és feltöltött adatmennyiséget, és ezek együttese nem haladhatja meg egy hónapban az 5gb-ot, vagy csak a letöltés?
Mindhárom szolgáltató ugyanúgy számolja?

KranaZoli
Látod, "ez szép" ebben a magyar nyelvben 😊

Így érthetõbb és világosabb.
A T-s pedig olyan, hogy azon embereknek fórumokon kelljen társalogni, hogy vajon mire is gondolhattak 😊
Az Õ megfogalmazásuk inkább jogi nyelvezetû 😉

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Petka
Szerintem egyszerûbb megfogalmazás lenne, hogy az aktuális és az elmúlt 7 nap adatforgalma összesen nem haladhatja meg a 20GB-ot.

KranaZoli
Sok-sok alkalmazás van, amit be tudsz arra állítani, hogy figyelje X nap adatforgalmát és különféle módon "reagáljon", ha túlléped, eléred ezt a határt.

Figyelmeztetõ üzi, hang, vonal bontás 😊

Gery85
Egyéni szociális probléma<#bee1>

asiagyuri
ohh.szegényeknek milyen szar a netük itt😄. 74ms ping, 6,5 mbit letöltés... szivem megszakad 😄

Gery85

Gery85
Legalább hallunk majd tapasztalatokat is <#idiota>

user2009
hát, ha ez valóban így lesz... okos fogalmazás. jó sokan beugranak majd a korlátba, mert azt hiszik heti ciklus van.

Bocsánat Vohányi! Az 1-es lemaradt a 4-es elõl..... Sajnálom!!!! 😞

vohanyi
"hét egymást követô naptári nap alatt meghaladja a 20 GB-ot"-tehát /szerintam/ 8-a törli 1-ét...stb...stb..

vohanyi
A hálózat korlátos erôforrásainak a túlzott mértékû igénybevétele esetére vonatkozó rendelkezés módosul: Szolgáltató a hálózat túlzott mértékû használatának minôsíti, ha az Elôfizetô
adatforgalma hét egymást követô naptári nap alatt meghaladja a 20 GB-ot. Túlzott mértékû használat esetén a Szolgáltató jogosult 14 napra az Elôfizetô letöltési sebességét lassítani.

Korlátozás 150Kbit/s-ot jelent!

vohanyi
Ezt nem tudom honnan veszed---az a 4 nem 14 nap??!!!

A 20 Giga/7 nap fölötti korlátozás úgy történik majd,hogy a normális netezés a korlátozás ideje alatt is biztosított. Mindez 4 álló napig tart,aztán a korlátozás feloldásra kerûl.

Petka
Szerintem nincs olyan sok ügyfél, hogy ezt ne lehessen kivitelezni.

Fabio Capello
és a korlátozás mit takar? mennyire dobják vissza a sebességet, és mennyi idõre?