4171
  • atila4
    Engem ma lekorlátoztak:/ 4 gigával tulléptem.
    most akkor 2hétig marad így?
  • vohanyi
    Egyszerűbben:mindíg az UTOLSÓ hét naptári nap...-1-7;2-8;3-9....
  • Fabio Capello
    gördülőben működik

hétfő-hétfő
    kedd-kedd
    szerda-szerda

ergo hét nap után nem nullázódik, csak az (éppen) első napi adatforgalmad értéke adódik hozzá az elhasználható kerethez
  • Police88
    Most akk egy naptári héten belül (hétfőtől-vasárnapig) nem léphetem át a 20GB letöltést? csak h jól értettem -e
  • RajZoL
    Érdekes
    Firefoxal Speedtest mini max 1,5 mb
    Operával 2,2
    Töbször nézve

Hmm
    Egyépként Pécsen mérve a Sörpatikában
  • vohanyi
    Data-ról 6Mbit/s.--feletti a letöltés-előfizettem 1 hónapra--igy király--FlashGeten keresztül!
  • KranaZoli #1388
    Én már szinte csak MegaUpload-ról töltök le Single link-es sorozat részeket és onnan szerintem nagyon jó sebességgel jön a letöltés.

Most kb. 170KB/mp.
  • messzála
    Az miért van, hogy ha töltök le valamit pl 100 megás adatot akkor jön 500kbit/s el és ha töltök le egy 100 megás adatot rapid vagy data vagy ilyen féle helyekről akkor meg 30kbit/s el jön. Egyszer nagyon gyorsan jön az adat és egyszer meg nem ez miért van ? Korlátlan netem van mobilos ,igaz az 5 gigát már túl léptem.
  • KranaZoli #1386
    Na, erről már teljesen el is feledkeztem.
    Igen, Én írtam és mai napig semmi válasz :(

Talán még megvan a mail, ha igen, akkor elküldöm újra....
  • Gery85
    pff,azért emiatt ne írj
  • user2009
    nem akarok semmit írni, csak nem az első helyen van a t-net a mobil fórumban...
  • jamby19
    Neked is Te voltál egyébként aki e-mailt küldött a T felé.Még mindig nem küldtek semmit.De lehet keverlek vkivel.
  • KranaZoli #1382
    Jaja, 32 bites Vista-ra simán fel tudod tenni mind a driver-t, mind a full-os wnw manager-t.

Notimon is Vista 32bit van és teljesen jól működik!
  • jamby19
    Köszi
  • RolandX
    Persze, hogy megy. Nekem is Vista van fenn, ráadásul 64 bites, kis keresgéléssel találtam drivert is hozzá, mig manager programként a sticken levő wnw-t használom.
  • jamby19
    Sziasztok!!
    Úgy néz ki Vista lesz a gépemen,de a w'n'w driverétől félek.A legújabb van a modemen 2.5.21Hd(Date:jun 17 1008) forgalom,kapcsolódási idő figyelés. Ezt a Vistát szeretném felrakni-->Microsoft Windows Vista Ultimate SP1 32 Bit (X86) HUN OEM. Ezzel menne a web'n'walk???
  • asiagyuri
    ?
  • ppix
    Persze, korlátlan adatforgalmat és sávszélességet! Egységes azonos áron!
    Annak is, aki a leveleit nézi, meg annak is, aki havi ezer gigát tölt.
    A szolgáltatókat egyesítssük a Jézus Szíve Bt. keretei között, és kötelezzük fejlesztésre, ha Pistike sebessége nem éri el aa 1000 Gbit-et.
    Éljen megvalósult kommunizmus, akarom mondani az EU.
    Annyira látszik, hogy a szocializmus szelleme él ebben az országban...
  • KranaZoli #1376

Ha akár 1db EU országban meghozzák a tv-t, akkor lehet akár milyen ÁSZF, EU tv minden EU tagállamra kötelező érvényű, stb... ;)

• Gery85
    MuhahaRemélem tényleg törvényt hoznak rá
  • Gery85
    Nekem tegnap este volt olyan,hogy egyik pillanatról a másikra elment a térerő, aztán kihúztam a modemet vissza dugtam és ismét jó lett.
  • jamby19
    Visszajött MOST a sávszél,de csak netezés hatására,gondolom bemelegedett az amúgy is púpos modemem
    Korlátlan mobilnet.Érdekes az első hsz.
  • KranaZoli #1372
    EU: Korlátlan netet mindenkinek!

• KranaZoli #1371
    Én most melóhelyen vagyok, így nem érint :)
    Pedig épp tegnap örültem meg, hogy az utóbbi időben Speedtest-en 4000 fölé ment a teszt. Ilyen Nekem még nem volt...

Viszont a ping az meg visszaesett...

Lehet, megint vmi gebasz van. Nem kell rögtön parázni...
  • vohanyi
    Előbb nekem is csinálta,amikor felléptem,újracsatlakoztam,oszt rendben.....
  • jamby19
    Mi a franc van ma a mobilnettel???? Gyakorlatilag minden weblap 4* próbálkozásra bejön, kapcsolatot jelző monitor néha-néha ha kedve tartja villog kéken,aztán megint semmi.Korlátozásról sms nincs.Nem is léptem túl semmit.Speedtest még 1MBit-et se mér vagy 56% megáll.Széthúztam már usb-ről nem lett jobb.
  • user2009
    köff
  • Nemethyhajnee
    Tehát 1 év letelte után is lesz csak akkor 5790+1000 ft?tehát kb.7000be fog kerülni a net ha jól értem...köszönöm a segítséget...
  • vohanyi
    1 évig nem kell fizetni a korlátlan opciót/1000Ft./!
    Azzal a korlátlansággal vigyázz-utolsó 7nap/20Gb.!
  • Nemethyhajnee
    Sziasztok.jó az oldal..szeretnék tőletek valamit kérdezni.ha tudtok segíteni akkor megköszönném.2 évre fizettünk elő a korlátlan opciós netre de valami furcsa.ez most csak 1 évig korlátlan?a 2.évben akkor már nem lesz ez az opció?kissé összezavarodtam..köszi a segitséget előre is...
  • vohanyi
    Innen klikk a fórumra baloldalt,majd beállítások,szintén baloldalt!
  • user2009
    hol lehet betenni a név helyére ilyen saját gyártmányú "logo"-t?
  • KranaZoli #1362
    Nem is azt mondom, hogy nincs igaza :)
    Csak annyit, hogy Engem nem zavar... ;)
  • vohanyi
    Igaza van,a topic nem erre való---priviben ilyesmi!!
  • KranaZoli #1360
    Engem nem zavar!

És első sorban olyan érdekelne, ahol Battlestar Galactica és Terminator Sarah Connor Chronicles is fent vannak.
  • Fabio Capello
    Fogd vissza magadat a warezoldalak reklámozásában.
  • atila4
    Vkit korlátoztak már le?
  • vohanyi
    Webes Xbox 360--free
  • vohanyi
    Ftp-rőé...pl:itt,;Itt is....
  • Gery85
    Xbox 360 játék nincsen rajta