4171
  • messzála
    Na azé már jön 200 kbit/s -el is. De öszintén többre számitottam.
    Ha jól értem akkor 7 nap alatt max csak 20 gigát lehet letölteni.
    Én nagyon gyenge felfogású ember vagyok kérlek magyarázzátok el nekem.
  • Fabio Capello
    nálad lehet a hiba, én 4-500-al tépek
  • messzála
    Előfiettem a data.hu ra. Prémiumra.
    115 kbit/s el töltök le. Ez igen nevetséges sebesség.

A rapidon a free letöltésnél meg jön 240 kbit/s el. Na most akkor mi van , jó megszivattam szivatott a data.
  • Gery85
    én is csak böngészni,esetleg néha kis letöltésekre használom.
    Szerintem így van értelme, bár ha valaki nem tudja megoldani máshol a töltést azt is megértem.
  • KranaZoli #1430
    Ó fuck! :(
    Ha T-s a telód, legalább egy telcsi 1430-ra, hogy vajon miért is lehet?!
    Kérted, hogy kapcsolják be a részletes számlát a hívószámodra?!
    Én kértem, majd kíváncsi is leszek rá, hogy milyen ;)

Nekem is az a szerencsém, hogy nagyobb letöltéseket nem ezen csinálok, de hát minek is tenném, ha melóhelyen 18Mbit-es ADSL vonal van és szerencsére nem olyan melóhely, aki bárki csak úgy töltögethet. :)

Ami ott pár óra, perc az ezzel a Stick-el nagyságrendekkel több idő lenne... :(

Hiába no, nem az igazi ez a mobil net.

Nekem pl. ilyen az e havi adatforgalmam eddig: 15GB
    :)

De természetesen ebben nincs bent a noti, ill. pár winreinstall.

Azonban Nekem ennyire kellett és ilyen formában elég is.
    (fórumozás, winupdate-ek, reinstall, net rádió, pár sorozat rész letöltés, ill. pár progi)

Őszintén: Szerintem kb. ennyire jó.
    :(
    /DE! Pannon-ál még ennyi se fért bele a Voda 10GB-járól nem is beszélve/

Hát sajnos nem tudsz mást tenni, mint várni, esetleg telefon ill. talán egy levél (nem e-mail!) a negatív tapasztalatról...

• Fabio Capello
    mer nem hétről hétre számol... vszeg rosszul számoltad össze a gördülő napokat
  • jamby19
    Stabil 40kb/ fel-le.
  • jamby19
    Jav kicentiZtem.
    Már részről meg direkt egyenletesen neteztem nem volt rá példa,hogy 1nap 6Gb másnap 1Mb.Szal nem értem.
  • jamby19
    Mondom magamba kicenticem 31ig 74Gb adatforgalom ma reggelig.Erre jön a ÁSZF sms pfffffffff.Lekérdeztem 75Gb-nál járok,na akkor miért??Ha 1hó 80Gb.
  • Gery85
    Tudom,hogy bosszantó a Digi, bár én hozzá férek mert pároméknál az van, itt szoktam letöltögetni.

de már nem kell sokat várni és jön az 2012re jön az LTE technológia.
    aki nem tudná miről beszélek.
    Itt a dátum 2010,de nálunk később jön.
  • Adótorony
    nekem is ilyen van, a w'n'w sticknél sokkal jobb, stabilabb, ping értéke 80-100 körüli, de szerintem a max feltöltési érték a T hálózatán eléggé alacsony, nekem soha sem sikerült 1,15 Mbps magasabbat elérnem.
    Amúgy ha adótorony gond: nekem egy hétig volt csiga, megszívattak vele.
  • jamby19
    Pár oldalon necces nekem,hogy bannoljanak emiatt.0,5-6 aránnyal.Este meg ugye nem mehet napi 2,8Gb ba bele kell férni.
  • jamby19
    Nem, csak mikor hallom hogy Digisek 2MBit el t9ltenek fel,és milyen arányuk van akkor jó lenne.30kb/s menne többel is fel,csak ugye modem.
  • Gery85
    20 gigákkal akarsz aránytjavítani?
  • jamby19
    Arány javításra
  • KranaZoli #1419
    Én csak azért írtam a PH Apró rovatot, ha vkinek kaki van az eszközével és T nem cseréli és az új drága, akkor lehet másképpen is szerezni MobilNET-hez modem-t. ;)

Ez pl. Engem annyiban érdekel, hogy kényelmi szempontból pl. megérné akár még1 stick és akkor csak a SIM kártyát kell cserélgetnem, ill. olyan modem amelyikben pl. van SD kártya bővítési lehetőség, stb...
  • Gery85
    És mit akarsz ennyit feltölteni??
    Nekem van az e272es,de szinte sose töltök fel.
  • jamby19
    Hát igen akinek van annak drága,aki most ugrik be a mobilnetbe annak megéri.
    De 1MBit feltöltés növekedés 15eft-ot nem ér meg.
  • Gery85
    aha,még nem láttam ilyet sehol, de egy tuti
    én nem adnék érte 15ezret :)
  • Fabio Capello
    továbbfejlesztett szappan... :D
  • jamby19
    ilyen
  • Gery85
    e270? Az melyik?
  • Petka
    nálam 1.2mbit/s
  • jamby19
    huawei e270 hsdpa, hsupa 2mbit upload, 7.2mbit download új,dobozos, kártyafüggetlen 15.000ft. Ez nagyon korrektnek néz ki a 2MBit feltöltés mesés,már csak azt kéne tudni a T hálózata mennyit bír felfele.
  • KranaZoli #1410
    Érdemes körbenézni pl. PH hardver apróban.
    Csak egy link: w'n'w stick

De még vannak egyéb 3G modem-ek is...
    Lehet Én is veszek egyet kéz alól (egy függetlent) és akkor lesz egy a PC-hez, egy a notihoz pl. ;)
  • Gery85
    Ahh, 6 napot dolgozunk a héten
  • jamby19
    Vagy arra gondolok torony hiba.
    Volt 1 tag itt azt hiszem Adótorony néven akinek hasonló volt a problem..
  • jamby19
    Íme 1 elrettentő példa. Ma 22h mérés,nem fut semmilyen nethez kapcsolódó program,az összes forgalom figyelő is kilőve.
  • jamby19
    Holnap,ha minden igaz ki tudom próbálni 1 Toshiba laptopon.Meg az az idegesítő amikor van sorszám vársz egy fél órát elmondod mi a gond elviszi,de azért hozzá teszi,hogy ilyen esetekben a PC-t is bekérik ha nem javul,háá persze ami tudok itthon megcsinálom,aki beviszi az vagy tök nem ért hozzá vagy 10éves és sír anyunak,hogy nem jó. . .Én nem bízom rájuk a gépen miért mit csinálnak vele tápot nem cserélnek sem alaplapot akkor meg minek.
    Más. Pannon haverommal elmentünk nála tényleg sehogy se sikerült bekonfigolni a netet.Vissza vittük a modemet adtak addig kölcsönbe 1 et amin természetesen sikerült beállítani.Jött sms lehet visszamenni fődarab csere volt.Hazavittük és jó.T-nél miért nem működik ez.
    Vohányi Szerintem a legfrissebb FW van rajta mármint a gyárihoz képest.Még Gery-vel csináltuk.Én úgy tudom a nyári óta nincs frissebb.
  • vohanyi
    Én helyedben hagynám első nekifutásra az Op.rendszert...
    Kipróbálnám egy másik gépen,ha lehet távol,másik adó körzetében.
    Te is frissíthetsz firmwaret,már belinkeltem,de a fórum első oldalán a link jó!
    Vistát én nem erőltetném,én legalábbis XP-ről váltok 7-re!
  • KranaZoli #1404
    Én is voltam így.
    Voda, Pannon. Annyit szidtam a "jó édes anyámat" és bosszankodtam, hogy legszívesebben megreptettem volna a Modem-eket a 8.-ról ;)

Azt mondjuk kúrvára nem értem, hogy pl. Stick-et miért nem lehet "garanciálisan" cserélni... :o
    Nincs keret mi?! (vicc!)

A T-hez bevinni Én úgy gondoltam, hogy ott előttem, lássam is, hogy az Én Stick-emmel NET-eznek. Ne csak frissítsék, hanem frissítés után lássam is, hogy jó a net vele...

Én bevinném újra.

Az OS reinstall Nálam ennyi szívásnál alap, de ennél kevesebbnél is ;)

1.) Vista
    2.) Alaplapi driver-k
    3.) Stick install

Én így csinálnám. Ha már így rossz, akkor az eszköz lesz kaki :(
    Ill. mivel hamar felkúszik mind az XP, mind a Vista és reinstall után is rossz, megpróbálnám a másik OS-t.
    (de ezt csak próbának, mert OS-t nem váltanék ha pl. XP alatt jó, de Vista alatt szar...)

Lehet, hogy vmilyen eszközöd, vmilyen szoftver bekavar a NET-be. Így minden sallangot ki is dobnék a gépből.
    (pl. hangkártya, de még az alaplapit is tiltanám BIOS-ban)

Aztán ha OK, akkor tovább egyenként a telepítést. Hardverek, szoftverek.

A hibakeresés matyizós dolog, de szerintem(!) jobb a kályhától kezdeni.

• jamby19
    Azta...!!
    -VMC E220 USB modem 30.990ft
    -VMC E272 USB modem 36.960
  • jamby19
    Köszönöm,hogy megértő vagy és átlátod a helyzetem.Nem hibákat keresel
    A Vista még pár nap kérdése.Notin itthon megnézem.Bevinni a T-hez bevittem,akkor szoftverfissítés címszó alatt felrakták ugyanazt a FW-ami rajta volt.Akkor se a kékhalálozás,se a stabil kapcsolat nem javult,gyakorlatilag kínlódás nap mint nap az egész.Olyan szinte mint amikor kábeles nem esetén szakad állandóan a net,és akkor szétszedik a modemet és fel vannak púposodva a kondik.Pl ez is 1lehetőség.De mivel az eszközömet nem cserélik, a Stic IV-re-sem,így nem tudom mi lesz.Ráadásul ennek az Option nem annyira ismert modemnek a 30kb/s feltöltése is szűkös már.
  • lac556
    t mobile korlátos dominos mobilnet nél
    télleg csak 80 mega és 3 giga adatcsomag van?
    kettő közt nincs átmeneT?
  • KranaZoli #1400
    Nekem meg van 1 még nem független :)
    Még nem nézegettem a függetlenítésről betett link-et :(

Más:

Tegnap Én is tapasztaltam video megosztó portálon, hogy a Flash-ben betöltődik a video első pár ms-e, aztán semmi több :(

Asztali gép: Vista 64 bit + FF (vagy IE)
    Noti: Vista 32 bit (FF, IE)

64 bites-re ha jól tudom még nincs friss szoftver.
    32 bites verziót vki nem tudná feltölteni vmi megosztó oldalra, hogy ne kelljen bevinni T pontba?!
    (ekkora egy f*szságot!)

Jé!
    T oldalán vannak ilyenek:

szoftverek

(Azt azonban így első ránézésre passzolom, hogy ezek közül vmelyik jó lehet-e Stick-hez is, vagy csak PCMCIA kártyához...)
  • user2009
    nekem van egy anno vodás, de már független e220-asom, ha érdekel...
  • KranaZoli #1398
    Húzd újra az OS-t is.
    Ha van lehetőséged máshol kipróbálni a NET-et (noti, ismerős, stb...) akkor még tégy egy ilyen próbát. Ha ott sem jó, akkor más hiba lesz.

Ha korlát nincs, akkor Én még azt is megtenném, hogy bevinni T-hez és nézzék meg ott, hogy minden OK-e az eszközzel, mielőtt vennék 10ezrekért újabb modem-et, amivel ugyanez a hiba ugyanúgy előfordulhat.

Viszont Én is kúrva dühös és ideges lennék. :)
    Sajnállak :(

De ha tudod és van kedved ;) akkor ezeket még tedd meg.
  • jamby19
    Naponta 20szor húzom szét,napi 2-3* szor rakom újra a progiját.
  • jamby19
    Jah és korlátozva nem vagyok!!!!!!
  • jamby19
    Nem tudom mi van 22.30 és fél megabitem sincs.És napi rendszerességű most már.Nem tudok játszani sehol.
    Elegem van az egész T-pontból is nem cserélik ki a modemet elhiszem,hogy 20-30eft,és nem cserélgetnek össze-vissza mert nekik ez hiány,de ha havi 5790et kifizetünk akkor legyen már jó a net.
    Esküszöm az lesz most már hogy veszek Huaweit mennyibe kerülnek ezek??