T-Mobile Internet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gery85
Én is leszedtem annyit, meg le is fogok,csak nem itthon, hanem a munkahelyemen <#awink>

Hehe, én az elmult hétben kb 250gigát szedtem le... állandóan ment a ftp, ma éjfélig fog menni. Rohadjanak meg a korlátozásukkal.

KranaZoli
Nincs semmi ilyen problémám.
NetWorx 4.7.1 és Vista 64 bit.

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Gery85
Nem fog lejönni ma a red hot chilli pappers HD koncert,mert kevés a seeder 😞 Bele fogok csúszni a már spórolgatós idõszakba<#szomoru1>

user2009
a családi elõbb jön <#idiota>

Gery85
Jaja, fizetés lesz<#nyes><#vigyor0><#finom><#ravasz1>

háát, lehet nem jól fejeztem ki magam. Tehát látszódik az egér, aztán kb másfél másodpercenként homokórát mutat. nincs semmi ablak megnyitva.

KranaZoli
Cseszteti a kurzort?!?!?!
Nem, semmi ilyen problémám nincs.

Most arra gondolsz, hogy a grafikon látszik, vagy nincs semmi ablak megnyitva?!

Mondjuk Nekem egyik verziónál sincs ilyen problémám...

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

igen, mûxik, én is kipróbáltam minimális megával és min-nel, és nekem is 22 mega körül jelzett. gigánál vajon mennyi idõ után jelezhet? Nem tudom miért lehet, de tök cseszteti a kurzort, mikor csak az asztal látszódik. neked nincs ilyen problémád vele?

KranaZoli
Egy tippem van:

Fizetés <#vigyor2>

Mizu?! Mûködik a NetWorx?!

ez engem is érdekelne!! :-)

KranaZoli
Ne titkolóddz!
Mi lesz 5.-én?!<#kacsint>

Gery85
Én az 5.ére készülök

KranaZoli
Mucáj <#vigyor2>

user2009
látom, mindenki gõzerõvel készül elsejére <#nevetes1>

Na
Kicsit rakosgattam a modemet
2,5 kocka térerö diagnosztika szerint 7,99
Sebesség huzamosabb letöltésnél 5,3-5,4
Nem rossz

Viszont ftp sebbeseg hullamzik idonkent befagy
web az ok

KranaZoli
<#wink>

Hát, erre nem számítottam (hogy ilyen részletesen leírod), hálás köszönet! Próbáltam én is mindent beállítani, minimális percet is, de valahogy nem jelzett. Tényleg nagyon köszönöm!

KranaZoli
Háááááááát, nem is tudom...
<#kacsint>

1.)
Legfontosabb, hogy állítsd be, hogy a megfelelõ eszközt monitorozza a progi. USB Stick esetében ez így néz ki:

Ha ezt nem teszed meg, akkor vagy nem is monitorozza a forgalmat, vagy fals értékeket ad vissza, stb...

Fontos, hogy jelöld ki a GlobeTrotter eszközt!!!!

2.)

Aztán beállítod, hogy mikor is adjon vmi figyelmeztetõ jelzést (üzi, hang, program elindítása, stb...) az alkalmazás.

Most próba képp, hogy jelezzen beállítottam egy teljesen irracionális és hülye értéket:

Magyarul, ha nagyobb adatforgalmat csinálsz, mint 1 MB és mindezt 1 percen belül, akkor 1 perc eltelte után jön az üzi.

Ezt nem nehéz elérni 😊
Például elindítasz bármilyen letöltést 😉

1 perc után jelezni fog. Például Nálam így:

3.)
Aztán kapod a figyelmeztetõ üzit, de ezt úgy szabod testre ahogyan Te akarod...

Vagyis, azt akarja mondani az ablakocska, hogy az elmúlt 1 percben fogadtam 22MB-ot (és egy picit küldtem is 😊

Azért jó vmi más figyelmeztetést is beállítani, mert ez az ablak eltûnik 23ms múlva 😞

Ennek fényében úgy szabod testre, hogy mikor "riasszon", ahogyan Te szeretnéd...

Én azt állítottam be, hogy jelezzen, ha az utóbbi 5 napban az adatforgalmam nagyobb, mint 15GB. Így tudom, hogy vissza kell fogni Magam 😊

Az utóbbi 5 napot természetesen át kell számolnod percbe.
Remélem ezzel megbirkózol 😉

4.)
Ha nézi is szeretnéd az adatforgalmat, akkor az Nálam pl. ilyen:

De ezt nem használom, ui. vmiért mindig elállítódik az ablak mérete 😞
Ha állandóan kint van a grafikon, akkor nem, csak ha hül megjelenítem, hol eltüntetem, stb....

5.)
NETMETER!!!!

A NetMeter is egy nagyon jó alkalmazás, de az utolsó verzió amit Én(!) néztem belõle, az Nekem sántított T-s logikát követve.

Ui. ha jól emléxem az csak olyat tudott pl., hogy:

- ezen a héten

Ezzel gond, hogy legfrissebb infók szerint T-nél nem hétfõtõl-péntekig fog tartani az egymást követõ 7 nap, hanem relatív 7 napról beszélünk. Ilyen opciót pedig NetMeter-ben nem találtam 😞

Ill. sokra megyek vele, ha szól, hogy mennyi az adatforgalmam ezen a héten, ha akkor szól, amikor már eltelt a 7 nap...

Monitorozásra jó, de arra, hogy relatív módon figyelje az elmúlt X napot, na Én ilyet nem találtam benne 😞

De lehet, hogy ez az Én hiányosságom is.

Nekem NetWorx így logikusabb választásnak tûnik, mert percben annyi napot állítok, amennyit akarok. Ez lehet 5-6-6,5 😊 nap, kinek mi a jó 😊

De a hangsúly azon van, hogy az adatforgalmam az elmúlt 5 napban meghaladta a 15GB-ot...
Így a fenti képlet szerint az 5ik nap (pontosabban percek) után szólni fog, jelezni, visítani, képet kitenni, bontani a kapcsolatom, ha azt érzékeli, hogy a GlobeTrotter interfészen ebben az idõ intervallumban a lebonyolított adatmennyiség mértéke meghaladta azt az értéket, amit Én beállítottam.

Ill. kijelzi, hogy mennyivel is léptem túl 😊

Én ezért, ezekért tartom jobb eszköznek, mint a NetMeter!
Én(!)

És a lényeg:

+1)

Ha nem jelez, az azt jelenti, hogy az utóbbi pl. 6 napban, 7 napban, stb... az adatforgalmad(mam) nem ment 20GB fölé, vagyis folyamatosan benne vagyok a limitben 😉

Remélem érthetõ tudtam maradni és ha ez így OK, akkor vmilyen formában jó lenne megõrizni az utókornak, mert újra nincs kedvem leírni 😞

köszi! feltettem, és tényleg jó.

vohanyi
Ha tõlem kérdezted legközelebb klikk a 'válasz'-ra!
Képek a NetMeterrõl :-tényleg mindent tud,amit kell...

- - - Ha egyszer sok pénzem lesz, veszek egy tavat, és elnevezem Fárasznak. Ez lesz a Fárasztó - - - \" Soha ne harcolj disznókkal! Koszos leszel, és a disznók élvezni fogják!\"

és ott heti bontás van, vagy 7 napos bontás?

vohanyi
HMiért nem hiszel a NetMeterben,magyar nekem nagyon bevált,napi/heti/havi-adatforgalmi összesítés,tényleg mindent tud!!! Letöltés INNEN !

- - - Ha egyszer sok pénzem lesz, veszek egy tavat, és elnevezem Fárasznak. Ez lesz a Fárasztó - - - \" Soha ne harcolj disznókkal! Koszos leszel, és a disznók élvezni fogják!\"

Kranazoli! Tudnál segíteni abban, hogy a Networkx-ot hogy kell beállítani? mert tanácsodra én is leszedtem, próbáltam beállítani, beírtam elõször egy kis értéket, hogy lássam, hogy mükszik, de sajnos nem jelzett. légyszi linkelj be egy képet, vagy írd le. köszi!

Ez a leglátogatottabb T-akármi oldal, így biztos jár erre egy-két jól tájékozott ügyfél. Arra lennék kiváncsi, hogy lehet-e már tudni valamit a debreceni Tócoskert projectrõl, miszerint az országban a T-Systems itt építi ki elõször az 50 mb/s-os kábelnetet. A kábeleket már bekötötték, de még semmi hivatalos infó nem került világra. Valaki tudna informálni az ügyben?
Ja
Attól kb 2 km-re lakom
De tényleg szerencsém van
Vodánál se nagyon lett volna 3g hivatalosan ennek ellenére 1-2 kocka volt

A település északi sarkához közel már látható a kültéri 3g lefedettség, szerencsés ember vagy 😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

vohanyi
Belinkeltem,csak a szoftvert.Ha megversz se találok firmwaret...!
Amióta SP3-al integrált XP-t telepítek,nincs kékhalál..kop-kop...!

user2009
elég az, ha már csak annyi is elérhetõ vele, hogy esetleg kimarad a kékhalál... de, te most a firmware-t töltötted, vagy csak a globetrotter programot?

vohanyi
Tehát csak a szoftvert cseréli le,firmware marad!!A 2 szoftver tök ua!

vohanyi
Nem bírtam ki,letöltöttem INNEN ,vissza is rakom a régit,mert ua.,csak angol,semmi különbség!
Diagnosztika :

Köszönöm
Nem frissitek
Általában csak olyan frissitéseket szoktam felrakni ami valami hibát javit 😊
Ha nem fontos nem rakom fel

Más:

Seregélyes Szölöhegyen lakom, T-mobil szerint itt csak edge van
Ennek ellenére 2 kocka térerö 4mbit sebbeség 😊

user2009
RajZol! tanácsképpen mondom, mivel neked is mini-d van, NE FRISSÍTS DRIVERT SEMMILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT!!! behal tõle az xp, de úgy, mint az állat! 2 napig szarakodtam, mire rájöttem, hogy az a baj.

többiektõl kérdezem: a globetrotter oldalán serial, vagy imei megadása után felajánlja az oldal a globetrotter-es firmware-t... töltött le valaki ilyet, ill. használja azzal a stick-et?

Vohányi. Kipróbáltam még Prohardveren írták a törlés vagy átnevezést.De semmit se segített,talán még rosszabb is lett mert rákattintottam az uTorrentre már akkor jött a "kék"halál.
Asia Így csinálom samu 200Gb 20Gb rendszer C:, 175GB cuccok az pedig a D:
csak nekem mondjuk a játékok,programok nem szerették hogy XP telepítésnél C: formázok csak.Most inkább mindent formázok lassú módban és SP2 telepítek. Van itthon 1 sempronos netezõs gép arra felpakoltam az SP2-õt 4. NAPJA HIBÁTLAN. Róka-torrent gyönyörûen fut.<#beka3>
asiagyuri
egy tanács: érdemes 2 partícíót csinálni, 1 vinyóra. pl. 10gigát a rendszernek, amin csak az xp van, és a szükséges driverek, rendszerprogik (pl. a modem szoftvere), a maradék, meg mehet adat-nak, amire játékok, és minden más megy. így ha újra kell tenned a xp-t, nem vesztesz el semmit se az ég világon, és mégis friss xp-d van. énis evel bajlóttam régen, hogy hogyan mentem le azt a sok adatot, mert hadoklott az xp. azóta 2partícióm van, és akármikor újra tehetem az xp-t, és nemvesztek el semmit.még játék mentést se. nagyon hasznos!!!

vohanyi
Nekem a 'KÉK HALÁL'-ra ugylátszik megoldás :
c:\windows\system32\drivers és onnan töröld ki a tcpipBM-fájlt!-restart!
Újrahúzás után egybõl töröltem,de már elõtte is rendben volt törlés után!

😄
"Hejesen"?
Ne fárassz, htx.

Ki tudja.. 😄

Fabio Capello
én 30-ér vettem a terrásat, simán megérte, sokszor kimentett már

Elhiheted,hogy vennék én is vinyót WD GP 640GB ki is nézem 19k,mondom zsír,meglett rá a cash,meg körülnézegetés,hol mennyi,esetleg más márkák.Erre napok alatt felmegy 22k.ra és az 500Gb-os 19k.Válság,+forint.<#gonosz2><#rinya>.Ha lentebb mennek,majd visszatérünk rá,ennyi...
Fabio Capello
na pont az ilyenek miatt van nekem egy 1 TB-s hordozható vinyóm 😄

Viszzavittem a modemet.Szoftverfrissítés,szoftverfrissítés,csak ezt hajtogatják,az más kérdés mi lehet ha a modem hardver hibás,túlmelegedés(mint esetemben)Elhiszem én,hogy sok dolgot megold.Kérdeztem esetleg más modemet nem tudnának adni,más milyet (mintha nem tudnák a Huawei-rõl),más gyártójút.NEM!!! Mindeggy hazahozom,dettó kékhalál.pffff.Holnap települ vissza az SP2 csak nem tudom 300Gb saját feltelepített cuccot hova fogok tenni.Meg kimásolgatni a torrentneveket,visszaillezgetni,összes játék szintem is törlõdik,ragyogó..December óta 5* van XP elepítésem.
user2009
majd lesz <#nyes>

Érdekes szintén Amilo mini, Xp Sp3-al
Ma raktam fel t-mobil web-walkot semmi gond

Én vizsont csak azzal zárom ezt a vitába torkolló témát,hogy bizonságot tettél arról,kis pukkancs vagy és egyáltalán nem tartozol az Úriemberek kategóriájába!
Javasolt lelkiismereti és önvizsgálatot végezni!

legalább hejesen írd le a "termékmenedzser" szót...

Remélem nem ügyfélszolgálatos vagy 😊

Jól van öcsi, legyen igazad.
Az ne zavarjon, hogy 15:22h-kor beszéltem a termékmenedzserrel.

Részemrõl lezárva, ostoba bunkó.

Fabio Capello
viszont, most volna egy gondom

nagyon sok letöltésem egyszercsak megszakad (még msnen is!)... mi lehet a baj?

Jah, és felelõsséget nem vállalok 😊