4171
  • user2009
    ezzel én is találkoztam már. főleg rapid, data, esetenként ftp-nél is. és, valóban, a kapcsolat él, előtte, közben, utána is lehet rendesen netezni, viszont ezek megállnak. x-akta.
  • vohanyi
    Speedtest--Kbit/s-ban:

kB/s-ban:

Tetszik...
  • vohanyi
    Miről töltöd?Nálam ilyen jelenség nincs!Nem T-M hiba!!
    Szerver hiba,ahonnan töltöd!
  • asiagyuri
  • messzála
  • messzála
    Töltök egy 100mb anyagot és olyan 70% nál megál ,miért?
    A kapcsolat él tudok közben netelni és a megállás után is.
    Utána újra kezdem tölteni ugyan azt a 100 megát és megint megáll pl 88% nál. T-mobil miért csinálod ????????
  • KranaZoli #1468
    Én is Pannon-tól jöttem T-hez. Uccsó szla-m ki se fizettem. Küldözgessen csekkeket, ha akarnak. Már küldtek, de azt se fizettem be...

2 hónap alatt mind2x bekorlátoztak és kúrva sokat bosszankodtam Miattuk. Retek egy banda!

Bogáncs?! Ez a zenekar neve?
    :)

Nekem ez túl mai, túl "happy" és túl lágy.
    :(

De! Sok sikert Nektek!
  • bcrics

Nade had Offoljak 1 kicsit

Hallgassátok meg pár dalunkat és ha tetszett akkor szavazzatok ránk:)

itt vagyunk

Köszönjük .
  • bcrics
    Én kb 2 hete voltam t mobilnál,,ott ezt mondták,

itt pedig kis összehasonlítás a 3 szolgáltató usereivel
  • vohanyi
    Linkeld be légyszi az infót,mert március 1-én megszűnt a korlátlan opció!
    Lehet,hogy azóta volt változás,de a HONLAPJUK szerint nem.
    Még annyi kiegészítés,hogy nekünk egy évig 5790.-,utána megy csak rá a korlátlan opció díja,+1000.-
  • bcrics
    ugy jön ki..hogy meg kell hogy rendeled a 3gb csomagot..és még arra rá jön a korlátlan opciónak a díja is,,szal 2 fizetsz és így vmi 12.000 persze erre vannak kedvezmények amik lejönnek de én egyikbe sem esem bele..

de vmi iesmi rémlett nekem is hogy 6000rugó körül van a t mobilnál is erre helló..

de azthiszem ez a anptri 7 nap szerint 20gb ez elég jó...felhasználóbarát:)..belefér még 1-2 film is..

egyébként panonnál ha hirtelen sokat töltesz akkor már egyból korlátoznak,,ami lehet 100mb 700mb..de volt már akit 01mb után belasítottak:D

nekem az volt a durva hogy 2 hét alatt töltöttem vagy 2 gb,,,erre bekorlátoztak,,najó mondom menyetek a faszba,,18.-a számlazárás után majd feloldanak,,eltelt a 72 óra számlazárás után és még mindig korlátozva vok..mondom oké:D..persze lett telefonálva,,feli is oldották,,de már megint bekorlátoztak,,

ugy néz ki nálam a panonn hogy 1 naptári hónapból kb 3 nap a korlátlan a sebbeség a többi a minimum alatt..

• KranaZoli #1463
    Asszem 5.790,- a havidíja Nekünk, akik még időben fizettünk elő.
    ;)

Igen, jelenleg a T a legkevésbé rossz választás.
    De mi ez a havi 10ezer?!
    :o

Az naggyon dúrva!
  • bcrics
    igen, tudom hogy korlátoznak bizonyos adatmenyniség után,,de jelenleg ez a legjobb a sok rossz közül.,mert várom az egyedi igénykezelés válaszát hogy kötbér nélkül szüntetik e a panonn netem...és jövő héttől beruháznék a tmobilhoz...és erről tájékozódom még hogy hogy vannak a dolgaik és mennyibe kerül..mert ahogy mondták 1-2üzletben csak 3gigás csomag mellé tudom most megvenni korlátlan opcióval viszont így 10,000ft lenne a havidíj.:O

szóval nemtudom hogy havi 6000rugó körül van e most--
    ti mennyit fizettek érte?
  • vohanyi
    Igaznak igaz,de nem korlátlan! Azért olvass vissza!
  • bcrics
    hy..azt kérdezném hogy ez igaz?

"Ugyanakkor a T-Mobile-tól a HWSW megtudta, hogy március elsejétől változtattak a felhasználási feltételeken és a továbbiakban a szolgáltató 2 Mpbs letöltési és 1 Mbps feltöltési sebességet garantál az előfizetőknek (az esetek 80 százalékában). A későbbiekben a gyorsjelentésben is ezek a számok szerepelnek majd."

és a t-mobilnál most mennyi forintban a korlátlan ineternet?
  • KranaZoli #1459
    Aha, valóban!
    Fassza. :)
  • vohanyi
    5. oldalon volt---1730-ra g vagy G--SMS-ben...
  • vohanyi
    Ha az össz. adatmennyiségre gondolsz:1730-ra G
    De olvass vissza jó pár oldalt....remélem jól mondom!
  • atila4
    feltettem az oppen office-t :)
    azt megtudnád mondani hogy hogy kell lekérni az egyenleget?
  • vohanyi
    Ez egy ügyesen tervezett-számított,de EXCEL táblázat,ami mindíg 'megmondja' mennyit tölthetsz még....,ha naponta beírod az elhasznált adatmennyiséget/le+fel!/.
    De Excel---rakd fel Office2003-at!!
  • atila4
    nem tudnád bemásolni jegyzetömbe vagy ami alapból fenn van world-be?
    mert nincs meg az office:S
  • Fabio Capello
    na akkor ez most jó? :D

• Gery85
    Munkahelyemen ennyi van, de legalább tudok töltögetni korlátlanul
  • Gery85
    Ha lehet,akkor a speedtest méréseket a speedtest linkjével szúrjátok be, mert nem szeretném, ha mindenféle paint módosítással próbálnának emberek hülyíteni a többieket,hogy náluk 7 meg 8 megabit van, közbe csak ügyes trükközés az egész.
  • vohanyi
    Speedtest.net:bal felső sarokban 'settings' gomb,tt lehet állítani Kbit/s-ra,alap szervert megadni,dátumformát...
  • vohanyi
    Szerintem sehogy:Mo.-on 3 szervert ajánl fel:Bp.,Nyíregyháza,Miskolc!
    Tök mindegy hol laksz....amelyik szerinted a legreálisabban mér,pl.:
  • RajZoL
    Töltsd le ezt a kis excel filet
    Irogas bele csak ne a szürkébe a többit mutatja

http://rapidshare.com/files/208069522/t-forgalom.xls
  • asiagyuri
    ugyhogy beleirod, mint most is ahogy tetted :D
  • messzála
    Azt hogyan tudom beállitani, hogy Pécs felirat legyen a speedtestemnél és ne Budapest ?
  • messzála
    Ezt az új speedtestet megnézem én is.

• asiagyuri
    ja bocs.nem a te eredmenyed :D
  • asiagyuri
    a speedtest mostanaba SZAR. az a 31 mbit egy kicsit durva :D . milyen modemed van?:D veszek enis
  • Petka
    Összefoglalóban találtam. Ez így egy kicsit érdekes!
  • Petka
    Heh movie 20 min :D
  • atila4
    Vki légyszíves magyarázza el nekem ezt a korlátozást mert tényleg belekeveredtem
  • KranaZoli #1439
    Jé!
    Megújult a Speedtest.net :o

Új flash és Mbit/sec-ban mér, aztán kidob egy ablakot, hogy mit töltesz kb. mennyi idő alatt kúszik le.

:)
  • messzála
    A google keresőbe beirod pl: data.hu/get/ taxi4 és keresés.
  • messzála
    Köszönöm a segitséget. Ja és a data.hu -ról már jön 370 kbit/s el.(prémiummal !)
    A jel erősségem kiválló. Ezt a vodánál még a legmerészebb álmomban sem mertem volna elképzelni. Egy volt vodafone internet előfizető.
  • Petka
    Privátban dobhatnátok valami linket, ahol datás letöltések vannak! ;)
    Előre is köszönöm!
  • KranaZoli #1435
    Így van.
    De pontosabban úgy, hogy az egész adatforgalmad le és feltöltés nem haladhatja meg a 20GB-ot!!!

A 7 napot értsd relatív. Vagyis visszamenőlegesen adott naptári naptól pl.: mától visszamenőleg 7 nap nem lehet több 20GB-nál. Aztán holnap ugyanígy, "visszamenőlegesen" vedd mindig a 7 napot.

Így nincs értelme arról beszélni, hogy hó elseje, hétfő, szerda, stb..

Vagy értsd úgy, hogy elkezdesz pl. ma net-ezni és állandóan úgy netezz, hogy 7 nap alatt ne érd el az a határt. Mindig figyeled, hogy visszamenőlegesen 7 napban mennyi az adatforgalmad.

Ha visszaolvasol, akkor sok-sok hasznos HSZ-t fogsz találni!