T-Mobile Internet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Petka
Pang a ping... Mivan bekattant a T is? Nálam még egész jó a helyzet, napi 1gigát nemigazán lépem túl.

vohanyi
Pingnek kutya baja,nálad van valami gáz!!!

- - - Ha egyszer sok pénzem lesz, veszek egy tavat, és elnevezem Fárasznak. Ez lesz a Fárasztó - - - \" Soha ne harcolj disznókkal! Koszos leszel, és a disznók élvezni fogják!\"

hehe...te tényleg hülye vagy...nem vagyok dj...
Gery85
<#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

Szerintem,csak pár ember nem hitt neked, azok ne érdekeljenek.Inkább jobb lenne ha maradnál itt,segíteni nekünk ebbõl a mostani ügybõl kiutat.De azt hogy "naptárihónapoznak" 20Gb akkor azt úgy lehessen felhasználni már ahogy akarjuk.Nem fognak elengedni senkit a másik 2szolgáltatónál is így volt,mégis többen kötbér nélküli felbontással jöttek T hez.Szal. ez idõ kérdése.
A ping nincs is rá szó....
Mennyél te már a picsába vissza a szarkeverõ pultod mögé, te idiójta dj!

KranaZoli
Neeeem! Az nem ez az ország 😉
Ne bosszankodj ezen.
De senki ne tegye, nem éri meg... (ezért öregedni 😉

Szerzõdés felbontása azonnali hatállyal, de nem e-mail.
Személyesen kell bevinni T-be, ott megkérni, hogy fax-olják el annak az osztálynak, aki ezzel foglalkozik és mindezt nyugiban.

Attól mert vki vmit hangosabban mond nem biztos, hogy több értelmet nyer a mondandó 😊

Nekem pl. ezzel pöcsölni (ha Rám is Rám teszik a bilincset) nem éri meg, egyszerûen nem éri meg...

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Fabio Capello
bocsi, tévedtem az egy korábbi ügy volt

Fabio Capello
a vodáét lezárták

KranaZoli
Na várjál, azért ez nem ennyire egyszerû 😊

1.) EHT

2.) Szerzõdés megkötésekor életben lévõ ÁSZF. De az csak felhasználó és T között. Az EHT a tv. Az ÁSZF csak egy szerzõdés. Az EHT taxatíve felsorolja, hogy mikor lehet sebesség korlátozást bevezetni. Egyetlen Mobile NET szolgáltató ÁSZF-jében lévõ pontok sem szerepelnek az EHT-ben.

3.) Egy késõbb meghozott egyoldalú(!) szerzõdés módosítást nem lehet ráerõszakolni senkire. Ez a monopol helyzettel való visszaélés. De ennek eldöntése nem a Te(Ti) feladatod. Erre vannak a közig. szervek (GVH, Fogyasztóvédelem, NHH, stb...)

Az azonnali hatállyal történõ szerzõdés felbontást Nekik is meg kell küldeni és természetesen belevenni ezt a sort is a felbontási kérelembe.

Az Õ feladatuk és hatáskörük eldönteni, hogy a T, Voda, Pannon ÁSZF-je megfelel-e a tv-i elõírásoknak, tv-ese, vagy sem?!

Az ügyfélnek megvannak a Maga jogai és kötelességei, ui. a Szolgáltatónak is. Ügyfélnek joga van panaszával, személyes sérelmével legyen az erkölcsi, anyagi állami szervekhez fordulni.

4.) Szvsz az, hogy elengednek-e, vagy sem, azért nem egy olyan döntés, hogy nem engedjük el és kész 😉

Majd alakul ez.

Azonban egy vmit el kell fogadni és meg kell érteni.
Egy több milliós ügyfélkörrel rendelkezõ multi cégnek, semmi érdeke nincs abban, hogy többet nyújtson, mint amit a tv-i minimum elõír.

Sajnos, kúrvára nem értünk vannak!!! Ezt senki ne gondolja!

Mondjuk azt Én sem néztem még, hogy milyen médiában hozták le az ÁSZF változást, de legalább 2db írott médiában le kell hozni, közölni kell.
Ezzel élni is szoktak, vagyis lehozzák 2db napilapban, aztán jóccakát. Jó esetben ezt nem tették meg, akkor ennek a tv-i minimumnak sem tettek eleget.

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Gery85
Én egyenlõre nem tudok nyilatkozni a sávszélesség ügyben,mert nem leszek ma otthon,csak holnap este felé.
Én az utolsó héten sem töltöttem szinte semmit,mert már akkor is a melóhelyemen töltöttem le a cuccokat amik kellenek.
Majd holnap megnézem,hogy kaptam e én is vagy sem.
Nem értem amúgy én sem,hogy miért számítják bele a februári hónap utolsó napját?!?

Igen, én is ezt tervezem, a szerzõdés azonnali felbontását. Lehet rászánom az estét hogy megírjam.
Csak az fáj, hogy miért nem lehet egyszer , legalább egyszer valamelyik rohadt multicégnek tisztességes magatartása, miért nem lehet az ügyfeleket nem hülyének, hanem egyenrangú partnernek, sõt annál többnek is nézni(hisz belõlünk élnek)? Miért nem????
vohanyi
Ez így,ilyen formán nem igaz!Lsd. az elõzõ hsz-eket!
Voda,pannon ellen GVH eljárás van folyamatban,T-Mobil is be akar szállni...!

- - - Ha egyszer sok pénzem lesz, veszek egy tavat, és elnevezem Fárasznak. Ez lesz a Fárasztó - - - \" Soha ne harcolj disznókkal! Koszos leszel, és a disznók élvezni fogják!\"

KranaZoli
<#wow2><#wow1><#kerdes>
Fuck!

Mi a PCSA folyik itt?!?!?!

Délután még melóban ránéztem erre a topic-ra, semmi.
Erre hazajövök, éreztem, hogy rá kell pillantanom.

Fuck! Inkább ne tettem volna 😞

1.) 500 pénz?! Nekem a Pannon szarakodására olyan 20ezres telcsi számla jött ki! Most meg még kiküldtek egy uccsó csekket is. 500 az nem pénz.

2.) No, most vagy az van, hogy vmi gánya van ebben a korlátozó alkalmazásban, szoftverben, vagy vmi olyan amire még gondolni sem akarok 😞

3.) Mondjuk Én gondoltam, hogy ez sem lesz egy Kánaán és fenékig tejfel, de az utóbbi HSZ-ek KÚVA aggasztóak Mindenkinek át tudom érezni a helyzetét, ugyanis dettó ugyanezt szívtam végig Pannon-al is. Hát szépen nézek ki, ha most cirka 1-1,5 hónap után beszívja az ember itt is. Én vmennyire sejtettem, hogy ez naggyon nem fog menni, hogy több száz GB-os korlát, ...

Amire Én gondolok, hogy ebben a "próba" idõben monitorozták, hogy kik azok, akik ebben az idõszakban kimagaslóan nagy adatforgalmat produkáltak és amikor eljött az ideje, hogy lehet rögtön satu, mert nem biztos, hogy kedves felhasználó fog tudni arról, hogy változás van(lesz) és töltöget tovább... Így meg rögtön satu, legfeljebb késõbb feloldják a korlátot(korlátozásokat)...

Szvsz Én még azt is el tudom képzelni, hogy semmit nem néztek, csak akinek kimagaslóan magas volt az adatforgalma, annál egyszerûen bevezették a sebesség korlátozást, hogy megszûnjön az orrba-szájba töltögetés...

4.) DE! Pannon még akkor is korlátozott, ha nem volt nagy adatforgalom, csak pl. mint Én ha gép bekapcs és NET-ezek, vagy nem a gép elõtt ülök, szól egy NET rádió, akkor rányomják a sebesség korlátozást, mert folyamatos a letöltés (mégha kicsi sávszélen, akkor is) Ebbe a túlzott igénybevétel megfogalmazásba azt vesznek bele, amit akarnak.

5.) Hát nem mondom azt sem, hogy nem az lesz, hogy aki állandóan pl. 25-ös jelszintel van fent, annak is rányomják, mert 90%, hogy asztali géphez csatlakoztatott Modem-rõl van szó, ami nem "mobil".

Kúrva sok formája van a felhasználói NET-ezési szokások monitorozására. Pl. ez is...

Ha ezeket a korlátokat nem fogják feloldani, akkor ez sem lesz hosszú életû.

De Én már leszarom. Ezzel nem érdemes foglalkozni és bosszankodni sem rajta és telefonnak sincs semmi értelme Üszire, ui. Nekük nem ez a dolguk... Õk vannak az elsõ frontvonalban, az Õ feladatuk más.

Annak sincs semmi értelme, hogy rájuk dönteni az asztalt, stb...

Aminek értelme van az annyi, hogy megírni egy felbontási szerzõdést azonnali hatállyal, azt személyesen bevinni és kérni a szerzõdés felbontását, mindenféle "agresszió" nélkül.

Remélem most adtok egy kicsit a szavamra.én voltam aki felhívta a figyelmeteket arra hogy a 7 nap nem heti ciklus...emlékszik mindenki ugye?akkor elég aktívan le lettem fikázva többek közzött a csak77 nevû felhasználó által...azóta kiderült hogy szerintem ez a te iq-d lesz...mármint a müvészneved utalása.na mindegy...azért is lefikáztak itt egy páran/többek között csak77 ugyebár.../amikor közöltem hogy egy nagyon jó barátom t-nél dolgozik és õt tájékoztatták hivatalosan...jött a fika hogy haver mi?hát azóta én is a t-mobile ezen üzletének alkalmazásában állok mert az elõzõ illetõ áttért más munkahelyre...ezt a napot vártam komolyan hogy mikor jön rá a sok fikázó hogy reális dolgokat mondtam...ja...és mivel szinte mindent tudni vélek a t-mobile dolgairól/ami rám tartozik/ezért megnyugtatok mindenkit hogy senkit nem fognak elengedni a központisok!!!evvan
<#confused>
Ki ne találják már,hogy 1nap 1Gb.Mi van akkor 1héten csak 7Gb lehet???
Február utolsó hetét beleszámolják,MINEK,MIÉRT???ha márc.1tõl módosították az ÁSZF-t???
Kezdik azt csinálni mint a pannon,Voda össze vissza betanult szövegeket mondatnak a ügyfélszolgálatossal...Ami ellentmond mindennek..
Azt hiszem az utcsó mondattal mindenki egyettért...

ez sehol nem szerepel az ÁSZF-ben (lásd 829 hsz.) tehát erre nem hivatkozhatnak. ami egyedül meg van határozva, az a 20 giga/7 nap.
Na valahogy ezektõl is meg kéne szabadulnom, azt hittem a Voda-nal rosszabb már nem lesz. Felszívták a rengeteg ügyfelet, és most kib..nak velünk.
vohanyi
Nekem is azt mondta,hogy nem 1-tõl számítják a 7 napot,pedig ez nem igaz,március 1-én lépett életbe az ASZF!Ráadásul vodás kártyáról hívtam--500Ft...
NO COMMENT!
Gery??

Na meg azt is mondta, hogy naponta 1 gigát lehet kb tölteni... szar szar szar

Február utcsó hete is beleszámít, nem elsejétõl... azt mondta a telefonos nõ.

ezek basszus mindenkit lekorlátoznak aki weblapok megnézésén és levelek fogadásán-küldésén túl másra is használta a netet!!!!
300 mega volt a forgalmam 1-e óta... dedurva. Olyan ez mint a pannon...

Srácok, engem is lekorlátoztak... 1-óta nem is töltöttem semmit. BAZMEG, fel kellett volna mondani, amikor még lehetett. 😞((

vohanyi
Erre hivatkozik-3.5.1/4 :
4) A Szolgáltató Internet hozzáférés szolgáltatása a felhasználók által megosztottan használt korlátos
hálózati erõforrások felhasználására (elsõsorban rádióspektrum) épül. Ezeknek a korlátos
erõforrásoknak a túlzott igénybe vétele, akár egy Elõfizetõ részérõl is, minden más felhasználó
számára negatív felhasználói tapasztalatokat eredményezhet a szolgáltatás igénybevétele során. A
korlátos hálózati erõforrások túlzott igénybevétele leronthatja a hálózat teljesítményét és ezzel a
szolgáltatás minõségét. A fentiek figyelembevételével az Internet Szolgáltatók Tanácsa által
támogatott hálózathasználati irányelvekkel összhangban, a Szolgáltató fenntartja magának a jogot
a korlátlan adatmennyiséget biztosító opció esetén az adatsebesség – idõszakos, vagy állandó –
lassítására. A lassítás nem jelenti a letölthetõ adatforgalom mennyiségének korlátozását.
Fájlcserélõ, fájlmegosztó vagy egyéb nagy mennyiségû adat továbbítására szolgáló alkalmazás
túlzott mértékû használata esetén a Szolgáltató rugalmasan, a hálózat aktuális terheltségétõl
függõen lassíthatja az adatforgalmat. A lassítás esetén sem csökkenhet a sebesség jelen ÁSzF 18.
mellékletében a 3G (R99) technológiára vállalt le és feltöltési sebesség célérték alá az esetek
80%-ban. Szolgáltató a hálózat túlzott mértékû használatának minõsíti, ha az Elõfizetõ
adatforgalma hét egymást követõ naptári nap alatt meghaladja a 20 GB-ot. Túlzott mértékû
használat esetén a Szolgáltató jogosult 14 napra az Elõfizetõ letöltési sebességét lassítani.

Március 3-a van,4.4Gb-nál járok!Fel kell,hogy hívjam õket!

én nem tudom mi folyik itt, de szerintem mindenki hívja az ügyfélszolgálatot, aki ezt tapasztalja, hogy magukhoz térjenek!
kipróbáltam közben egy másik kártyával (céges) amelyen tuti nem volt semmi letöltés az utóbbi egy hónapban 1 gigánál több, az is ugyanilyen tetûlassú!!!!
ezek még genyábbak mint a Voda, lassan kiderül.
Fabio Capello
nálam egyelõre no problem

de ne hagyjátok hogy ezt csinálják, adatforgalom-összesítõt nyomtatni, és irány a T-pont. Az ÁSZF szerint 20 giga az 20 giga...

ugyanakkor van egy másik tippem: nem amiatt kaptátok, mert elértétek a limitet, hanem mondjuk mert magas volt a forgalmazásod az elmúlt fél napban, 1 órában vagy hasonló...

na úgy látom nem én vagyok egyedül...csak nekem sms-t sem küldtek. mocskok ezek is, pénzleszívó piócák!!!!!!
Nem tudom mit képzelnek. Még ha hétfõn leneteztem volna 19-20Gb-ot azt mondom Ok,de így<#gonosz3><#gonosz3>
wááááááááááááááááááá
Ezt nem hiszem el.Kúrva jó Tré mobil. Minden nap direkt este megnézem napi adatforgalom vas.2,9Gb,hétfõ:2,9Gb,kedd eddig 1,9Gb....Most 5perce SMS.
Tisztelt Ügyfelünk! Internetszolgàltatàsànak letöltési sebességét tùlzott mértékü hasznàlat miatt az Internet ÅSzF 3.5.1.(4) alapjàn csökkentettük. T-Mobile Gratulálok!!!!!
Hát nem tudom mi van az én netemmel, de ha ezt csinálja még egy napig ez a k. Tré Mobil, én visszaviszem az egészet és addig nem megyek el az üzletükbõl, amíg szerzõdést nem bontok!!!!!!!!

A tényállás: egészen március 2-ig kitûnõ sebeséggel, megbízhatóan tudtam használni a netet, mind a Huawei 272 modemmel, mind pedig a kis fekete trés kütyüvel. Átlagos letöltési sebességem 5-6000 kbps volt, a feltöltés pedig kütyütõl függõen 342-1015 kbps. Nagyon jó helyen élek lefedettségi szempontból, tetõtérben, a jelerõsséggel most sincs gond, végig a HSDPA-HSUPA hálózaton vagyok, "kiváló jelerõsséggel". ÁMDE:

Hétfõ reggeltõl egész mostanáig a letöltési sebességem átlagban 120-160 kbps-ra zuhant, a feltöltésivel nincs gond, az változatlan. Mondanom sem kell, ez a sebesség egy szégyen, és nem értem miért van ez. Beszóltam telefonon a Tré mûszakisaihoz, azok távgyógyítással próbáltak valamit csinálni, de nekik sincs fogalmuk arról, mi lehet a gond. A kiscsaj halványan tett fel ilyen kérdést az elején: "ugye p2p-re nem használta" hát nem, viszont igaz ami igaz, március 1-ig igencsak kihasználtam a valódi korlátlansáégot és ftp-rõl az utolsó héten lehet hogy húsz gigánál többet töltöttem le, de ez sem biztos. Abban maradtunk, hogy kivizsgálásra tovább küldik a problémát, hát azóta is vizsgálják, semmi visszajelzés és mondanom se kell, semmi javulás!!!!
Ami érdekes volt: tegnap éjjel elég szarul aludtam és olyan hajnaltájt unalmamban tettem egy próbát és megnéztem a sebességet: minden a maximumon volt, mint egy álom!!!! 6400-1015 kbps!!!! Már majdnem megnyugodtam, de reggelre ugyanígy visszaállt a csiganet "sebesség".
Ma tovább kísérletezgettem, más helyrõl, más gépeken próbáltam, de semmi változás, tehát a hiba a kártyához köthetõ.
Nem tudom mi ez, lehet hogy lekorlátoztak???? Bár megkérdeztem, és azt mondta a mûszakis, ez nem valószínû, mert március 1-tõl számítják a korlátozási periódust, tehát akármennyit töltöttem le addig, márc 1-tõl tiszta lap!!!! De akkor mi van? Néma csend, a netem csiga, a Tré b..szik foglalkozni a problémámmal.
Mit gondoltok mi lehet a hiba? Amúgy Nyíregyháza belvároasában használom a netet...

tessék, ez a pár perccel ezelõtti eredmény:
vohanyi
Azért érdekes!! : jött egy SMS,kapcs.megszakadt,újracsatl.-korlátozás kb. 400Kbit/s.-ra,de MIÉRT??
Tisztelt Ügyfelünk! Internetszolgàltatàsànak letöltési sebességét tùlzott mértékü hasznàlat miatt az Internet ÅSzF 3.5.1.(4) alapjàn csökkentettük. T-Mobile

KranaZoli
Én most speciel teljesen jól, ui. semmi nagyobb cuccot nem áll szándékomban tölteni 😊
Ha meg vmi kell, akkor meg legalább van értelme bejönni melóhelyre 😄

Nálunk ma utalták a fizut <#vigyor2>
Meg is rendeltem új házikóm <#hehe>

Mondjuk Én amikor Pannon-os voltam sem töltögettem sokat, 1 hónapban cirka 20GB-t szerettem volna, nem 7 nap alatt.
De ott egy Vista update közben is ráment a korlátozás.

Nekem az a fontos, hogy legyen 31 napból 31 nap széles sáv.

NET-ezés közben ami Nálam "megdobja" a forgalmat az annyi, hogy közben általában NET rádiót hallgatok 😊 Ez mondjuk kb. 300-400MB eddigi méréseim alapján...

Gery85
Én még sehol, mert melóban vagyok, de ma este haza se megyek, tehát egész jól<#alien2>

Fabio Capello
én 2,3 gigánál tartok

Na hogy meg van a korlátozás ki hogy bir magával, illetve a gigákkal?

KranaZoli
Nem hinném, hogy ez volt az utolsó akció <#kacsint>

ennyire kevesen vettek korlátlant vagymi?
ejj ebben az országban ami jo lenne azt hamar befejezik..
Van már megoldás arra, hogy a különféle gyári programok nélkül lehessen az SMSeket olvasni?

Ha esetleg valakinek kellene Huawei e176 driver: http://rapidshare.com/files/204805895/e176_Driver.rar
Gery85
Már senkinek sem lehet korlátlan, mert megszûnt a korlátlan opció

dominosoknak nem lehet korlátlan a mobilnet? mert azt tudom h 3 gb 5gb os csomag van de korlátlan?
KranaZoli
Az lehet, hogy a T NET-je nagyon ott van, de azért nagy örömödben szedd már össze Magad 1 picit 😉

Csak mértem eggyet nagy jó ! T-MOBIL Internet nagyon ott van.
Csak mértem eggyet nagy jó ! T-MOBIL Internet nagyon ott van.
Elnézést kérek ,de nem ma vettem a t-mobil korlátlan netet.
Hanem február 27 -én.
A szöveget amit írtam azt 27 írtam ,mert új regisztráló vagyok és nem engedte meg berakni a szöveget. Valami 1 napot kellet várni valami biztonság miatt és csak most szurtam be a szöveget. Ha jól tudom akkor február 28 -ig lehetett elõfízetni erre a korlátlan netre.
Gery85
Milyen csomagot vettél? Mert tudtommal a korlátlan opciót már nem lehet megrendelni, az 5gbos csomag ami 5790ftba kerül,viszont ha azzal lehúzol 30 gigát, akkor rosszul fog érinteni a számla.

Szevasztok.
Majdnem 2 évig voltam a voda mobil internet elõfízetõje.
1,5 évig nem is volt gond vele ,de tavaly decemberben annyira lelassitották hogyaz má nem

emberi(DL:20kbit/s). Sikerült lemondanom a hûség idõ elött kötbér díj nélkül. És elõ akartam

fízetni a t online nál. Vezetékes netet. Megjött a válasz ;technikailag nem megoldható !!!
Hozzáteszem az alsó szomszédomnak volt vezetékes internete !
Na de sebaj akkor vissza a vodához újra mobilos internetet 1 évre.
Hazaértem remegve raktam össze ,mert már 2 hete nem volt netem. (Nem vagyok függõ 😊) És

olyan szar volt mint állat. Hát a mobilon a wap gyorsabban ment mint ez a voda net.(9 kbit/s

és 1 órán bellül 3 szor megszakadt a kapcsolat) Visszavittem mert még benne voltam a 72 órán

bellül. Írány a t mobil internet és most azóta ezt használom vagy is mától. Azért itt is van

egy két érdekes szitú, mit gondoltok ?
1.- Rapidról 25 kbit/s töltök ?! (A jel erõségem kiváló) Miért ?
2.- Youtube rõl meg tölti be 1000 el és egyszer csak megáll 70 % nál és nem tölt tovább ?!

Miért ?
De még így is sokkal jobb mint a vodafone net.

Kérdeztem az ügyfélszolgálattol ha én 30 gigát töltök akkor is csak 5790 forintot fizetek,

azt mondta a hölgy hogy igen. (Ez jól cseng a fülemnek) Ténleg a t-mobil a legjobb !
KranaZoli
Szerintem is ez inkább!

AsiaGyuri!

<#wink>