T-Mobile Internet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én is támogatlak,sorold mik kellenek hozzá!!!<#kacsint>
éjjel amúgy maximumon ment a sebesség, tegyem hozzá
jelszínt: kiváló jelerõsség
-hálózat: HSDPA-HSUPA
-feltöltési seb. 1015 kbps, tehát nem a lefedettséggel lehet a gond
-különféle gépeken próbáltam, más helyszíneken, mindenütt ugyanaz...
-az ügyfélszolg. szerint nem volt itt technikai hiba
- sms-t nem kaptam
- mûszakiakkal egyeztettem, visszahívást ígértek vagy 24 órája
- a forgalmazott adat 6,7 giga márc 1-e óta vagyis gyakorlatilag március 1-én
szóval nem értem, legalább akkor mondják azt, hogy korlátoztak, vagy valami!!!!
de ami a legfurcsább kipróbáltam egy céges kártyával is, amin szintén rajta van a korlátlan, na annak 1 gbyte alatt volt a forgalma az elmúlt hónapban és az is ilyen tetûlassú!!!!
mi is

Fabio Capello
támogatom.

djsylus magyarázd már meg, hogy most miért kaptam vissza? Te DJ... (tényleg eltakarothanál innen)

Tisztelt Ügyfelünk! Értesìtjük, hogy internetszolgàltatàsànak az Internet ÅSzF 3.5.1.(4)-en alapulò letöltési sebességcsökkentését megszüntettük! T-Mobile

Korrekt... mit csinálnak ezek a jómunkásemberek?

vohanyi
Tuti,hogy nem Nálad van a gáz??Jelszint,lefedettség/HSDPA/ megvan?Adó kiesés?

- - - Ha egyszer sok pénzem lesz, veszek egy tavat, és elnevezem Fárasznak. Ez lesz a Fárasztó - - - \" Soha ne harcolj disznókkal! Koszos leszel, és a disznók élvezni fogják!\"

vohanyi
Minden OK!,megérdemled,hogy teljes jogod legyen!Nem gond,hogy nem vagy 1 éve regizve?

- - - Ha egyszer sok pénzem lesz, veszek egy tavat, és elnevezem Fárasznak. Ez lesz a Fárasztó - - - \" Soha ne harcolj disznókkal! Koszos leszel, és a disznók élvezni fogják!\"

ááááááá.... letöltés: 231 kbps feltöltés: 1015 kbps
én meg ebbe fáradtam bele....
bocs de mi az a házigazda? olyan admin féle? de ha te indítottad ezt a topicot, miért ne
vohanyi
Ez természetes,de milyen támogatás kell?
Te nyitottad a topicot,részemrõl támogatlak--légy keményebb!!-a beszólásokkal,aki nem ide való,másodszorra bann!-örökre!

Gery85
Ha már mindenki így össze gyûlt, akkor szeretném felvetni egy kérdést:
Szeretnék házigazda jogot igényelni a témához, ehhez szükségem van a támogatásotokra. Esetleg ha valami nem tetszik azt is szívesen veszem, valamint ha változtatni kéne valamin.
Ki támogatna ebben engem?

hát nekem nem állították vissza a sebességet, ugyanolyan tetûlassú...igaz én sms-t sem kaptam sem a korlátozásról sem a megszüntetésérõl.
Petka
Aki T alvállalkozónál dolgozik, sikeres ember nem lehet...

asiagyuri
na végre van élet itt 😄. a voda topikot is felkéne dobni fiúk 😄

vohanyi
Ezt azért nem kellett volna! :
"rájöttem:itt 5 ember tartja a frontot akik segghülyék itt mindenhez"
Milyen jogon??

Nyugi papi mindenkit elengednek....Egyébként mekkora kutya vagy....
rájöttem:itt 5 ember tartja a frontot akik segghülyék itt mindenhez.önkényesen korlátoz?nyugi azokat nem fogja lekorlátozni akik nem használják extrémre.és tudod az elmúlt idöszak engem igazol nem téged.megirtam a 20giga/7nap valódi "arcát".fikáztatok.most elmondtam azt hogy lesz ujabb korlátozás de azt nem lehet sajna hogy mi a tervezet.mert az titok.kedves krana zoltán engem a t nem rug ki mert nem õ a közvetlen munkaadóm.hanem alvállalkozó a bolt ami t-s termékeket forgalmaz.és biztosan felismert mindenki aki engem kirughat.tehát remegek valóban hogy ki ne rugjanak.ha bunkó modon értelmezitek a dolgokat sorry.de igenis sokat számit hogyha 1-2 ember nem esik tulzásokba havonta a gigákkal.ezt meg kell érteni mert igy mindig hazugnak tünik egy szolgáltató.jó a t-mobile csak egy kis spórolás kell skacok/flegma nélkül irom/és nem lesz korlát.legalábbis márciusban még tuti...nem sértõdésböl hanem a viták elkerüléséböl nem irok ide többet.nem vagyok kötekedös tipus és utálom a vitákat.csáó
KranaZoli
No, Én most fáradtam ebbe bele <#szomoru1>

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Fabio Capello
hozzászólásaidban megnyilvánul a tökéletes rosszakarás és gerinctelenség

tudod, a mondandódat szebben is meg lehet fogalmazni, nem kell mindjárt a másik torkának ugrani. Igen, magyarázat mindig van. De nem csak itthon, bárhol a világon. Csak tudod ez olyan dolog, hogy amit adsz, azt kapod vissza. Ha a T önkényesen lekorlátoz emberkéket ezzel azzal, akkor vállalja ennek a következményeit. Magyar dolog az, amikor valaki nem képes a másik hibáiból tanulni, és újra és újra bejátssza ugyanazt a trükköt. Több cég tökéletes mottója lehetne hogy "szopassuk az ökör jónépet, hiszen mi úgyis ki tudjuk magyarázni, úgy hogy ne mi legyünk a hibásak"

És látod... a T is magyarázza a dolgokat... na akkor most miben különbözünk egymástól?

Tiszta szívembõl kivánom hogy sikeres ember legyél, de a jelenlegi hozzáállásoddal a dolgokhoz ezt aligha látom megvalósíthatónak. Minden jót!

ja és nyugi más is olvassa a forumokat...hihetetlen mi?szerinted honnan csinálják a statisztikákat,okoskák..itt is voltam ti meg szopjatok sokat ha a segítség nem kell.pá
bunkó vagyok ezért szevasztok...érdekel is engem hogy kit miért fognak leállítani.magyarázat az van mindig.magyarság.
KranaZoli
Nem tudom...

De Én kötve hinném, hogy Te egy T-nél dolgozó alkalmazott vagy, akit üzleti titoktartás kötelez és ilyen Fórumoktól való tartózkodás, vélemény nyilvánítás, stb...

Kérdezz már rá, hogy még valóban ott dolgozol-e?!
😉

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Fabio Capello
azér álljunk meg egy szóra

meglehet, hogy leforgalmazok mondjuk havi 80 gigát, de nagyon sok fontos dolgot vegyél figyelembe: 1. magyarország egyik legjobb kutatóintézetében dolgozom, több kutatásban is részt veszek, és az információinkat, megfigyeléseinket meg kell osztani egymással. kurvára nem azért vettem mobilnetet, mer ez olcsóbb mint bevezettetni, hanem mert rengeteget utazom, és ezalatt is tartani kell a kapcsolatot a kollégákkal. Vodának is megírtam anno, és most is megmondom neked, tudni kell különbséget tenni warez tevékenység és munka között

Jó a 250Gb tényleg sok.De ha leírja a 20Gb/7nap akkor azt tartsa,vállalja is be!!!!!!!!
vohanyi
Én normálisan kérdeztelek,de Te tényleg bunkó vagy.
Ehhez nincs mit hozzáfûzni....

KranaZoli
No, Én azért annyit megkérdeztem, hogy miért ennyi az Én adatforgalmam. Annyit mondtak, hogy az elsõ hét napban többnyire nem a valós adatmennyiséget kapja vissza az ember.

Számlazárás, stb...

7ike után érdemes lekérdezni, ill. még annyit tudtam meg, hogy 6 óránként frissül az innen kapott adatmennyiség.

No, akkor majd lekérdem 7e után 😊
Mert 1-tõl kemény 600MB-ot forgalmaztam... <#zavart1>

Ill. beállították a hívószámomra a részletes számla küldést 😊 Ez ingyenes, csak kérni kell a hívószámhoz és akkor minden hónapban küldik, hogy melyik nap mettõl-meddig, milyen adatforgalom, stb...

(ez késõbb is jól jöhet még 😉

Ha a gyakorlatból, éles üzem lesz 😊

Gery85
Big Brother watching you<#csodalk>

Remélem akkor a héten le lehet netezni 20Gb-ot, nem az óránként,félóránként figyelünk rendszer lesz.
1.tõl érvényes a korlátozás...tehát 1.én már lehet korlátozni..naná hogy beleszámít a február vége.ki mondta hogy a februári forgalmat nem számolja?én is tudok olyat aki bejött mert korlátozva lett.mert sokan nem tudnak olvasni vagy már bocsi de igen hülyék.emlékszem amikor kezdett jönni mindenki a t-hez a pannontól egy valag hsz-t lehetett olvasni hogy:"nem akarok én torrentezni" meghogy "nekem elég lenne BÕVEN ennyi és ennyi...mostmeg?ideírja a gyökér hogy 250gigánál tart ftp meg torrent stb...hát mi a faszt vártok?ezekmiatt lesz a korlátja lassan mindenkinek...ezek miatt viszi le a t-mobile az értékeket..mi már egy promo anyagot kaptunk ujabb szigorrol elmondanám.lehet itt okoskodni,fikázni,magyarázkodni,meg dobálózni a szavakkal hogy ászf igy meg ugy...kurvára be kell látni hogy a mobilnet nem korlátlan LETÖLTÉSRE van,hanem korlátlan NORMÁL HASZNÁLATRA..és igen bazdmeg a havi 250giga/vagy 80giga/nem éppen normál használat!!!a UPC is 300 gigánál leveszi a sávszélt.hát ennyi.
user2009
na, látom beindult a gépezet <#idiota> mint az eddigiekbõl kiderül, valami félreértés volt itt a dolgokban, egyelõre. hát, én nem fosok a napi kb. 800 megámmal, meg az 1-es jelszintemmel <#idiota> persze, azért, mert nekem gyengusz a jel, meg mert mostanában keveset vagyok itthon, még idegesítõek a hírek. fõleg, mert -mint azt írtátok is- 20GB/7 nap, az 20GB/7 nap, és ne kezdje már el senki elõírni, hogy ezt a mennyiséget ki milyen formán használja fel <#zavart2> panniéknál volt ez gyakorlat, hogy mindegy volt minden, ha épp rosszkor töltöttél, hali volt pár mega után is <#szomoru1> de, bízzunk benne, hogy ez csak valami "mûbalhé" volt, vagy ilyesztgetés...

Gery85
Ha kiépítik veszek az e-bayrõl,azon már nem múlik<#alien>

vohanyi
Gond van a billentyûkkel?
Eszköz van hozzá?Mármint a 14.4-hez?

Gery85
Akkor ha nézik a fórumot szeretném kezdeményezni a 14,4mbit kiépítését a környékünkön<#lookaround>
Szia kedved T-mobileos ember aki nézel<#wave>

vohanyi
Szerintem egyszerûen arról van szó,hogy tévedtek,a sok reklamálásnál a "fejükhöz" kaptak...stb...amúgy tutira képben vannak fórumot illetõen!!
'Djsylus'--vélemény????--nagy volt a szád <#wave>

KranaZoli
Én még arra gondoltam, hogy ebben van vmi bibi és esetleg fals értéket ad és ezért kerültek rá a sebesség korlátok.

vohanyi
Az Ön GPRS adathìvàsainak aktuàlis egyenlege 2009.03.03 idöpontban 4606770 kbyte forgalmazott adat.

Stimmel!Netmeter-4.4Gb.

KranaZoli
Fijjugok!

Megtennétek, hogy lekéritek egy G paranccsal az forgalmazott adatmennyiséget?!
Ui. 03.01-el annak is nullázódnia kell(ene).

Kíváncsi lennék, hogy most 3-ig mennyire fedi Nálatok a visszakapott adatmennyiség azt amit valóban forgalmaztatok is?!?!

Fizikálisan és mindenhogyan képtelenség, hogy 1,7GB-ot forgalmaztam eddig... <#fejvakaras>
Érdekes ez a mai du-n <#zavart1>

Gery85
Tesztelték a hibás mûködést,hogy késõbb is mondhassák,hogy csak hiba volt <#mf2>

vohanyi
Érdemes volt beszólni,vagy olvassák a fórumot!!!
SMS után bontani kellett,utána:

Ahha jó lett.
Nem tudom mire vélni ezt a délutáni akciójukat.
Gery85
Sebesség?

Petka
Még azt se mondhatnánk, hogy hétfõ van...

Gery85
<#zavart2>

vohanyi
Tisztelt Ügyfelünk! Értesìtjük, hogy internetszolgàltatàsànak az Internet ÅSzF 3.5.1.(4)-en alapulò letöltési sebességcsökkentését megszüntettük! T-Mobile

Gery85
És jó lett a sebesség?

Petka
<#wilting>

Tisztelt Ügyfelünk! Értesìtjük, hogy internetszolgàltatàsànak az Internet ÅSzF 3.5.1.(4)-en alapulò letöltési sebességcsökkentését megszüntettük! T-Mobile Ezek gyógyszerre ittak vagy mi van??????????