T-Mobile Internet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-hálózat: HSDPA-HSUPA
-feltöltési seb. 1015 kbps, tehát nem a lefedettséggel lehet a gond
-különféle gépeken próbáltam, más helyszíneken, mindenütt ugyanaz...
-az ügyfélszolg. szerint nem volt itt technikai hiba
- sms-t nem kaptam
- mûszakiakkal egyeztettem, visszahívást ígértek vagy 24 órája
- a forgalmazott adat 6,7 giga márc 1-e óta vagyis gyakorlatilag március 1-én
szóval nem értem, legalább akkor mondják azt, hogy korlátoztak, vagy valami!!!!
de ami a legfurcsább kipróbáltam egy céges kártyával is, amin szintén rajta van a korlátlan, na annak 1 gbyte alatt volt a forgalma az elmúlt hónapban és az is ilyen tetûlassú!!!!
Korrekt... mit csinálnak ezek a jómunkásemberek?
- - - Ha egyszer sok pénzem lesz, veszek egy tavat, és elnevezem Fárasznak. Ez lesz a Fárasztó - - - \" Soha ne harcolj disznókkal! Koszos leszel, és a disznók élvezni fogják!\"
- - - Ha egyszer sok pénzem lesz, veszek egy tavat, és elnevezem Fárasznak. Ez lesz a Fárasztó - - - \" Soha ne harcolj disznókkal! Koszos leszel, és a disznók élvezni fogják!\"
én meg ebbe fáradtam bele....
Te nyitottad a topicot,részemrõl támogatlak--légy keményebb!!-a beszólásokkal,aki nem ide való,másodszorra bann!-örökre!
Szeretnék házigazda jogot igényelni a témához, ehhez szükségem van a támogatásotokra. Esetleg ha valami nem tetszik azt is szívesen veszem, valamint ha változtatni kéne valamin.
Ki támogatna ebben engem?
"rájöttem:itt 5 ember tartja a frontot akik segghülyék itt mindenhez"
Milyen jogon??
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
tudod, a mondandódat szebben is meg lehet fogalmazni, nem kell mindjárt a másik torkának ugrani. Igen, magyarázat mindig van. De nem csak itthon, bárhol a világon. Csak tudod ez olyan dolog, hogy amit adsz, azt kapod vissza. Ha a T önkényesen lekorlátoz emberkéket ezzel azzal, akkor vállalja ennek a következményeit. Magyar dolog az, amikor valaki nem képes a másik hibáiból tanulni, és újra és újra bejátssza ugyanazt a trükköt. Több cég tökéletes mottója lehetne hogy "szopassuk az ökör jónépet, hiszen mi úgyis ki tudjuk magyarázni, úgy hogy ne mi legyünk a hibásak"
És látod... a T is magyarázza a dolgokat... na akkor most miben különbözünk egymástól?
Tiszta szívembõl kivánom hogy sikeres ember legyél, de a jelenlegi hozzáállásoddal a dolgokhoz ezt aligha látom megvalósíthatónak. Minden jót!
De Én kötve hinném, hogy Te egy T-nél dolgozó alkalmazott vagy, akit üzleti titoktartás kötelez és ilyen Fórumoktól való tartózkodás, vélemény nyilvánítás, stb...
Kérdezz már rá, hogy még valóban ott dolgozol-e?!
😉
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
meglehet, hogy leforgalmazok mondjuk havi 80 gigát, de nagyon sok fontos dolgot vegyél figyelembe: 1. magyarország egyik legjobb kutatóintézetében dolgozom, több kutatásban is részt veszek, és az információinkat, megfigyeléseinket meg kell osztani egymással. kurvára nem azért vettem mobilnetet, mer ez olcsóbb mint bevezettetni, hanem mert rengeteget utazom, és ezalatt is tartani kell a kapcsolatot a kollégákkal. Vodának is megírtam anno, és most is megmondom neked, tudni kell különbséget tenni warez tevékenység és munka között
Ehhez nincs mit hozzáfûzni....
Számlazárás, stb...
7ike után érdemes lekérdezni, ill. még annyit tudtam meg, hogy 6 óránként frissül az innen kapott adatmennyiség.
No, akkor majd lekérdem 7e után 😊
Mert 1-tõl kemény 600MB-ot forgalmaztam... <#zavart1>#zavart1>
Ill. beállították a hívószámomra a részletes számla küldést 😊 Ez ingyenes, csak kérni kell a hívószámhoz és akkor minden hónapban küldik, hogy melyik nap mettõl-meddig, milyen adatforgalom, stb...
(ez késõbb is jól jöhet még 😉
Ha a gyakorlatból, éles üzem lesz 😊
Eszköz van hozzá?Mármint a 14.4-hez?
Szia kedved T-mobileos ember aki nézel<#wave>#wave>
'Djsylus'--vélemény????--nagy volt a szád <#wave>#wave>
Stimmel!Netmeter-4.4Gb.
Megtennétek, hogy lekéritek egy G paranccsal az forgalmazott adatmennyiséget?!
Ui. 03.01-el annak is nullázódnia kell(ene).
Kíváncsi lennék, hogy most 3-ig mennyire fedi Nálatok a visszakapott adatmennyiség azt amit valóban forgalmaztatok is?!?!
Fizikálisan és mindenhogyan képtelenség, hogy 1,7GB-ot forgalmaztam eddig... <#fejvakaras>#fejvakaras>
Érdekes ez a mai du-n <#zavart1>#zavart1>
SMS után bontani kellett,utána:

Nem tudom mire vélni ezt a délutáni akciójukat.