4171
  • vohanyi
    Mindíg 1-31-ig!
  • merida111222333
    Valaki mondja már meg légyszíves hogy T-mobilnál hanyadikán van számlazárás. Vagy itt is úgy van mint a Vodafone-nál, hogy attól függ hogy hanyadikán lett kötve a szerződés?
  • Gery85
    Flashget is tud ftpről tölteni több szálon.
  • KranaZoli #1591
    Nafene. Ezt nem tudtam.
    Én vagy TC-t, vagy Flash FXP-t szoktam használni...

Utánanézek ennek a Cute FTP Pro-nak is.
  • RolandX
    Még annyit, hogy tudtommal az egyetlen FTP kliens program a Cute FTP pro ami képes több szálon is tölteni egy fájlt (Multi-Part) Így közel max sávszélességet lehet elérni..
  • KranaZoli #1589
    Köszi!
    Még pár 100MB és lejött a 8GB.
    Hát nem mondom, szép teljesítmény. Naggyon szép!

Egyszer sem szakadt meg, végig tartotta a majdnem 300KB/s letöltési értéket. Eeez igen. Asszem Pannon és Voda nagyon elbújhat ilyen mobilnet mellett.

Csak köv. napokban kell majd odafigyelni erre a 8GB-ra. Ill. még majd lecuppan egy 500MB-os patch is hozzá...
  • RolandX
    Egyáltalán nem kell parázni az miatt a 8 GiB miatt; én az új ÁSZF óta a lehetőségekhez képest szinte minden nap csúcsra járatom a forgalmam. cca 1 hete párhuzamosan használom a régi Netmeter-t 1024-es váltószámra állítva, azaz 1KiB = 1024 bájt-os beállítással, valamint a Net Meter-t s ahogy a táblázatból is látszik, csontra megegyezik a két adat.
    Íme:

Illetve a módosított xls fájl ITT (a leolvasott GiB értéket kell beírni, a többit számolja)

• KranaZoli #1587
    Egyelőre tartja ezt a sebességet és "már" 1.9GB le is jött. Az eddigi max. 330KB/sec volt. Éjjel biztos jobb, mert Nekem éjjel szokott 4Mbit fölé menni a Speedtest is.

A gammát amit töltök leszedem ma, ill. egy mp3 albumot, a többit (talán pár film ill. sorozat meg 7vgén...) 18-ig érvényes a 2 napos előfizum.
  • vohanyi
    Ftp ritkán jön teljes sebességgel,ugye a szervertől függ,nálam átlag 3Mbit/s,-éjjel jobb!
  • KranaZoli #1585
    No, most készülök első nagyobb letöltésemre, cca. 8GB :)
    Előző 7 napban 2GB volt az adatforgalmam, szal most csónakázva bele kell(ene) férnie. (ill. majd következő napokban figyelni erre a 8GB-ra :)

Előtte felhívtam 1430-t, hogy akkor most ez így OK?!
    Igen.

Nem Torrent, hanem TFP szerver. Ugyanazt mondták, hogy igen 7nap/20GB (relatív 7 nap). Ill. igen most már lehet Torrent is. Nem ellenőrzik a tartalmat (portokat, stb...), csak a mennyiséget.

Rákérdeztem arra is, hogy nem jön SMS az adatforgalomról. Annyit tudtam meg, hogy akkor ezt több mint vszínű a korlátlan csomagból kivették, mert nem volt értelme. (ami igaz is)

Megkérdeztem a váltószámot: 1024
    (így Én maradok az új NET METER-nél.)

Ezt egyébként a régi NetMeter-ben nem lehetett változtatni?!
    (vagy csak a kijelzést, de a számolást azt nem?!)

Ebben a 8GB-ban arra leszek kíváncsi, hogy milyen sebességgel fog jönni a cuccos, ha sikerül egy menetben leszednem kb. hány óra lesz, ill. tartós lesz-e az FTP kapcsolat. Egyelőre cca. 260KB/s-el jön, a max. 290KB/s volt. Ez eddig szép!
  • Csak77
    Neked is Matrix díjcsomagod van? ;)
  • Csak77
    Jó neked! Én január közepén fizettem elő, azóta nem kaptam semmitse...
  • messzála
    Megkaptam az első számlám. Még 2 hónapig féláron használom az internetet.
  • user2009
    azt nem tudom, hogy t-nél hogy megy. egy telefont megér.
  • KranaZoli #1580
    T-nél nincs ilyen?!
    Én is közig. hivatali dolgozó vagyok :)
  • user2009
    a képviselők, vagy bármilyen hivatali dolgozók (akik a jelen állás szerinti párthoz húznak) is korlátlan csomagot kapnak azonnal a pannon-nál, plusz ők a normál 5990ft/hó helyett 4990ft/hóért.
  • vohanyi
    Érdekesen hangzik,mivel már nincs korlátlan mobilnet,és pont a pannon volt,aki először feladta a korlátlanságot!
  • peje77
    Ha valaki a Tesco dolgozó, és a pannon-nál akar mobilinternetet, annak alapból korlátlant adnak.
  • jamby19
    kösz
  • vohanyi
    Működik az,csak mostmár ragaszkodik a nagy 'G'-hez,tehát 1730-G
  • jamby19
    Most már nem lehet g--->1730 egyenleget lekérdezni??
    A 1730-ra küldött SMS szövege nem értelmezhetö! Az egyenleglekérés hìvòszavairòl a www.t-mobile.hu honlapunkon vagy az ügyfélszolgàlatainkon tàjékozòdhat.
  • user2009
    nem lehet tudni igazat beszél-e. hivatalosan nézve természetesen vetít, de nem hivatalosan nem biztos. pannon-nál is van korlátlan net a mai napig, csak boltban nem kapsz...
  • vohanyi
    Érdekes hozzászólás a Rohardver fórumról : 'mache'hozzászólása 2701-es!
    Március végén korlátlan opcióval szerződni?
  • peje77
    Ezt válaszolták a bináris vagy decimális kérdésemre:

Kedves Ügyfelünk!

A mobilinternet csomagjainkban bináris konvenció alapján számoljuk az adatforgalmat. Így Mobilinternet 5 GB csomagban 5120 MB adatmennyiséget forgalmazhat.

Mobilinternet szolgáltatásunkról részletesen olvashat a http://www.t-mobile.hu/lakossagi/mobil_szelessav/hasznos internetes címen.

Reméljük, hogy válaszunkkal segítségére lehettünk!

Kérdése, kérése esetén a jövőben is forduljon hozzánk bizalommal,
    üdvözlettel:

Páska Zoltán

levelezési képviselő
    T-Mobile

Magyar Telekom Távközlési Nyilvánosan Működő Részvénytársaság
    Székhely: 1013 Budapest, Krisztina krt. 55.
    Cégjegyzékszám: bejegyezve a Fővárosi Bíróság mint Cégbíróságon Cg. 01-10-041928 szám alatt
  • user2009
    rájöttek, hogy minek. jobb később, mint soha. itt csak 1 dologra kell figyelni, a csekk sose csússzon, mert, ha kilövik, nincs ám már szólok a havernak, hogy vegyen egyet a nevére. ill. van, csak hát korlátlan nincs.
  • Ed82
    Már az első napokban túlléptem az 5 Gigát,de semmi sms...
  • AATT
    nekem se jött
  • KranaZoli #1567
    Ha már mennyiség.

Jött már vkinek ebben a hónapban SMS, hogy túllépte a 2,5 vagy 5Gb-ot?!

Én kb. 5GB-nál tartok és semmi SMS nem jött. Nem mintha lenne bármi értelme, ha Nektek se jött, akkor úgy látszik ezt kigyomlálták a korlátlan opcióból...
  • RajZoL
    :) Jó kis diskurzus
    Ami furcsa ha beszámoltatom a progival 03.31-et akkor stimmel a mennyiség :)
  • peje77
    Mind a kettő jól számol (szabványosan, csak eltérő szabvány szerint), csak a Net Meter 3.6.437 1024-es váltószámmal számol, így ugyanúgy számol, mint a t-mobile, tehát ezt javasolt nekünk használni.
  • KranaZoli #1564
    Engem nem az érdekel, hogy melyik számol jól!!!
    Sokkal inkább az, amelyik úgy számol, ahogyan a T. ;)

• Gery85
    Na, megint újított egyet a digi,láttátok?
    link
  • peje77
    A Net Meter 3.6.437 számol jól, vagyis 1024-el!!!
    Ezt a programban a Traffic Reports panelen ki is hangsúlyozzák.
    Idézet a programból:
    "Units: 1B=8bits; 1KB=1024B; 1MB=1024KB; 1GB=1024MB; 1TB=1024GB"
  • user2009
    hát, ha már megában/gigában mérik a dolgokat bárhol is, az a minimum, hogy 1024 a váltószám. nem is lehetne más.
    netmeter ügyben zoli: a régi számol jól. az újnál 1000 a váltó
  • KranaZoli #1560
    Vagyis akkor az új a T barát ;)
    (Net Meter)
  • peje77
    Sziasztok.
    A t-mobile-t felhívtam és megkérdeztem, hogy 1000-es, vagy 1024-es váltószámot használnak. Határozottan állítják, hogy 1024-et. Ezek után még 2x felhívtam őket, mind a 3x különböző ügyintézővel beszéltem és mind a 3 az 1024-es bináris átváltást mondta.
    A biztonság kedvéért e-mailben is megkérdeztem tőlük, majd ha válaszolnak, akkor közzé teszem.
  • RajZoL
    jelerősség 6,0 :)
    De azért hasit
  • user2009
    jelerősség 21,99
  • user2009
    én is a régi mellett szavazok. egyrészt, mert, mint kiderült, az mér jól, másrészt, mint kiderült az ingyenes is. minek a crack-hack, ha jogtisztán is le tudja mérni az ember amit akar, sőt, pontosan is...
  • RajZoL
    Igaz de a két net meter más fejlesztés

S én megszoktam a Net metert-t
    Ennek ellenére fent van a netmeter is
    Akkor elinditom ökelmét is aztán meglátjuk