T-Mobile Internet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Természetesen támogatlak.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Nem volt idõm felnézni, de visszaolvastam, valahol örülök is, hogy nem voltam jelen, mert lehet, hogy most büntetõpontokkal ücsörögnék..

Erre gondolsz?

user2009
azt hiszem némileg félreértetted az írományomat. és ÁSZF-rõl beszéltem miheztartás ügyben, és azzal az utalással a 20GB/7 nap rögzített tényérõl és felhasználásáról, nem pedig 200-250Bg-okról. azt nem említettem. fõleg azért nem, mert ebben a dologban én is egyetértek veled, hogy azért az ilyen mennyiség már valahol pofátlanság. de, mint az a módosításból kiderül, ezt maga a szolgáltató is közölte ilyen formában, hogy 20GB/7 nap. plusz hozzáteszem, nem én írtam ilyen adatmenyiségeket, sõt, életemben nem volt ennyim. sem mobil, sem pedig vezetékes nettel. akkor ezt tisztáztuk is úgy gondolom. további sikeres mûködést!

vohanyi
Hali!Tegnap hiányoltalak....kollégádnak elmagyarázhatnád legalább a fórumon a 'viselkedés alapszabályait'!!
Viszonteladó lehet,ja,onnan osztaná az észt.....
Inkább nem fûzök hozzá kommentált...

- - - Ha egyszer sok pénzem lesz, veszek egy tavat, és elnevezem Fárasznak. Ez lesz a Fárasztó - - - \" Soha ne harcolj disznókkal! Koszos leszel, és a disznók élvezni fogják!\"

Okos figura lehetsz, gondolom egy vidéki partnerüzletünkbõl tolod az észt.. Haverok nem leszünk, az már fix.

Wow
Nem rosz

KranaZoli
Az nem külön program volt, hanem a Web n Walk Manager 😊
Abban van olyan, hogy SMS központ, ennyi 😊

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Petka

<#ticking>... Nem én voltam, Result Historyban volt.

asiagyuri
何が人々は何ですか?我々は異なるトピックから!😄

Hát igen
Ami jó "kocsma" ott az ÁNTSZ simán a falhoz állitana s lelöne a tulajjal együtt

Na igen...látom ismered a dörgést...😄
Tényleg szép hely föleg világosba

De minden egyetemi város ilyen /majdnem/
Ahol tele van örült kinézetü emberrel az rossz hely nem lehet
Kocsma zárás után követni kell öket
Hihetetlen milyen jó helyeket találnak

KranaZoli!

Láttam a képen az SMS központos programodat.. Be tudod esetleg linkelni nekem, vagy mailban átdobni? Köszi..
hát kocsma van bõven..de az is kell ugyebár...én imádom veszprémet...hajrá mkb veszprém...de ez nem ide illõ téma...
ÁÁÁ
Sörpatika Veszprém
Nincs 3g

Viszont van csapolt Edelweiss
😊)

Alkohol túra

Ezekkel elvileg az up is jobb de mondom sajna elég instabilak még.és sztem 1-2 hónapig tuti nem is lesznek jobbak.
Gery85
Vaterán lehet néha találni,bár most épp nincsen.privi ment

KranaZoli
Nekem is az az egyik problémám, hogy eljöttem Tapolcáról ebbe a rákos Bp-be <#zavart1>

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Ok
De nékem a gyorsabb up kéne
5 mega lefele egyenlöre elég
Kicsit sokat kell kifele forgalmazonom többit podmail megoldja csak nekem tart soká mig fölpakolom

Kicsit még várj az uj és gyorsabb modemmel.14.4es net ugyan már üzemel elég sok helyen de nem tul stabilak a modemek.talán a kártyák de még várj szerintem
Merre lehet olyan modemet kapni amivel gyorsabb az up?
S mennyibe kerül

Várom a Pm-eket vagy ide is jöhet

Nem veszprémi vagyok
Fejér megye, falu Seregélyes
S Pesten születtem
Lehet csak a kor teszi
Biztos hülyülök

Habár többek szerint annyit hülyültem amit mások tudtak
S ez vigasztal 😊)

Petka
De legalább a népszerû témák között van a topik 😄

hát az azért jó jel hogy van aki normális és megérti a dolgokat...köszi RajZol...látszik hogy Vp-i vagy...én is majdnem..itt normális emberek laknak..
djstylus én elnéztem
Sajnos sg.hu általános ez a stilus
Még ha valaki meg is haragszik

Akkor stim
Környék se mindegy hogy mennyire használják

Modnjuk a 9 téreröt igy értem el
2 1,5 méteres meg kettö 30-40 centis usb összedugva
Sötétitö függönyre felfektetve vizszintesen, kb ablak közepétöl 5-6 centire 😊

Helyett bejelöltem, eltérés esetén 1-2 megabit minusz
S ez nem vic 😊

amiért elnézést kértem...de van aki még adós vele...
Fabio Capello
a véleményeddel egyetértek, csak a megnyilvánításával nem, ennyi. Személy szerint nincs bajom veled, mert értem amit mondasz, csak a kifejezésmódod zavar

peace

asiagyuri
ennek a vitának már nincs sok értelme 😄 . mindenkit agrsszívvá tett a délutáni lassulás 😄

Adótorony megvan leírtam...holnap megnézem
Gery85
Nem nyert, marad a link

Gery85
Nálam ugyan ez a helyzet,nézd meg én hol lakom,csak nálam max a térerõ<#hawaii>

Remélem a fórum megjeleníti a forrást
<iframe width="640" height="480" frameborder="0" scrolling="no" marginheight="0" marginwidth="0" src="http://maps.google.com/maps?f=q&source=s_q&hl=hu&geocode=&q=n%C3%A9medisz%C5%91l%C5%91&sll=37.0625,-95.677068&sspn=42.03917,93.164063&ie=UTF8&s=AARTsJoE9Nj-nh3TL3IRPfzgn-oyVUNFBA&ll=47.350512,19.209681&spn=0.027913,0.054932&z=14&iwloc=addr&output=embed"></iframe><br /><small><a href="http://maps.google.com/maps?f=q&source=embed&hl=hu&geocode=&q=n%C3%A9medisz%C5%91l%C5%91&sll=37.0625,-95.677068&sspn=42.03917,93.164063&ie=UTF8&ll=47.350512,19.209681&spn=0.027913,0.054932&z=14&iwloc=addr" style="color:#0000FF;text-align:left">Nagyobb térképre váltás</a></small>

na köszönöm hogy irtál mert több dologra is rávilágitottál.1.nem lecsesztem senkit hanem közöltem hogy nem ftpre van a net meg 250gigára.2.éppen ez a gond hogy NEM teheti meg.még kábeles nettel sem lehet ennyit mint amit itt irt egy arc.talán pont te.mert bizonyos emberek nem képesek belátni hogy ez MOBILET.és ezzel a te elméleted szerint mindenki megteheti hogy lehuz 250gigát?hát ne haragudj de ez már butaság.nem,nem vagyok senkivel ilyen hanem mindenkivel közlöm aki érdeklõdik a korlátlan net iránt.és hogy mi a dolgunk nekün ügyfeleseknek?ezt inkább hagyjuk.mert minket hivsz ha elfogy a sávszél.csak ennyi közünk hozzá.igaz én boltos vagyok nem telefonos de az mindegy.a t-mobile megmondta mit lehet és mit nem.csak értelmezni kéne mert magyarul le van irva minden.ismétlem:minden.dehát 77es iq-val nem sokra jut az ember.
Na akkor vissza a t-mobil témához

Veszprém belvrosa 22 térerö max 4 megabit

Fatornyos kis falum ahol nincs is 3g 9 térerö 5,5 megabit 😊
Valszeg ennyit ér hogy a kutya se hasznája rajtam kivül

user2009
sylus! lecseszni embereket ilyen hangnemben, nem túl kultúrált dolog. az üzletben is hasonlóképpen viselkedsz a hozzád érkezõkkel szemben? nem vallanak túl nagy ügyfélbarátságra a szavaid. plusz írni ilyet, hogy kvázi mit reklamál a jónép, mert ÁSZF így-úgy?! hát, ne is haragudj, de hogy a pi..ába ne reklamálna?!?! ez egy fizetõs szolgáltatás, aminek írott formájú feltételei vannak, és ezen feltételek már pedig NEM CSAK AZ ELÕFIZETÕRE VONATKOZNAK! akinek problémája van, mibe kapaszkodna, ha nem a szerzõdésbe? erre találták ki, nem? neked igazán tudnod kéne! az meg, hogy ki mennyit forgalmaz mennyi idõn belül, az szerintem nem rád tartozik. van ÁSZF, majd az megmondja, hogy mit lehet, meg mit nem. hangsúlyozom mégegyszer, AZ ÁSZF MONDJA MEG! nem te, meg nem a többi ügyfeles. és, ha te valóban eme cég dolgozója vagy, nem riogatnod kéne a népet, meg lebarmozni, mert élnek a jogaikkal! hogy miért szarik be a rendszer, meg ki tõlt sok gigát... és? megteheti, nem? akkor miért ne tegye. ha nem tudja a szolgáltatás felvenni a versenyt az elõfizetõkkel, nem kell elindítani! jóhogy nem majd a fizetõ ügyfél áll neki otthon önkorlátozni saját magát! az meg, hogy te itt nyilvánosan lefikázod a "kemény magot"... ez azt hiszem nem kíván kommentárt.

nem én kezdtem...és én már bocsánatot kértem...
Gery85
Legyetek kedvesek befejezni ezt az eszmecserét! Köszönöm!<#gun><#bdead>

na csak neked van igazad...
már olyan ideges voltam, hogy nem bírtam és csak a próba miatt aktiváltam egy dominos kártyára a NET 30-at. kirpóbáltam vele a netet.
eredmény: letöltés: 150 kbps
feltöltés: 830 kbps
Szóval akkor csak valami adókiesés vagy mi a fene...de ez hogy lehet, amikor 2 napja még max. körül száguldott az érték??? és visszaáll valaha? ez még szerintem a minimális értéküket sem éri el!!! erre hivatkozással nem lehet felbontani a szerzõdést?? de hogy bizonyítsam be hogy tényleg ennyi volt a sebesség? kérdések-kérdések-kérdések...és akkor ezek szerint nem is korlátoztak, mondjuk ezt már nincs is hova...
Jujjjjjjjj... 😄

A SIM szám az nem a telefonszám...ehhez a logikához elég 77 iq.egyéb fika van még?
Megnézném, hogy mire mész csak a telefonszámmal, te "szakember."... 😊

Én is megkaptam mindkét sms-t még dálután 5 körül fél órás eltéréssel

Mivel akkor éppen wifiztem fehérvron igy csak most vettem észre

Más

Érdekes hogy tmobil miatt egymást szidjátok
Oszd meg s uralkodj
Ismerös ?

Gery85
Írtam nekik, ha gáz, akkor nem lesz

mert te kedves 77es iq nem vagy egy szarember ugye?tudod milyen vagy?mint egy büdös cigány.a viselkedésed olyan.
Kedves adótorony ha megadod a SIM számodat akkor holnap szivesenmegnézem van-e korlát az elöfizudon.aki normális annak segitek.
vohanyi
Ok,OK...akkor tényleg passzzzz

- - - Ha egyszer sok pénzem lesz, veszek egy tavat, és elnevezem Fárasznak. Ez lesz a Fárasztó - - - \" Soha ne harcolj disznókkal! Koszos leszel, és a disznók élvezni fogják!\"

sõt Ubuntu linux-on és Vistán is hogy teljes legyen a kép...
napközben a munkahelyi gépen kipróbáltam,otthon két gépen, mindig ugyanaz a "sebesség". ja és 3 féle modemmel próbáltam.
bár én csak 1 napja regiztem, de olvasni a fórumot a kezdetétõl olvasom, úgyhogy részemrõl is OK.
vohanyi
Mondom,hogy Nálad van a gond!Próbáld ki másik gépen!!