4171
  • KranaZoli #1634
    Én még ilyet nem hallottam.
    Az naggyon nem lenne jó.

Itt... megnéztem pár PDF-et, de nem találtam ilyen infót.

Azért több szem többet lát... ;)
  • Nemethyhajnee
    Hello.T-Mobile-os barinőm azt mondta hogy a 20gigát elveszik és lesz helyette valami kevesebb megengedett mennyiség és az már 10 naponta.mert sok a fájlcsere.ti tudtok erről valamit?
  • KranaZoli #1632
    "This software is for use with Sony Vaio TZ series laptops"

Szerintem ez PCMCIA kártyákhoz van. Ill. olyan 3G-os eszközökhöz, melyeket a modem szekcióban lát is az OS. Nekem spec. egyetlen "modem"-em sincs, csak hálózati kártya.

Ha jól tudom, akkor pl. E220-st modemként kezeli...

• vohanyi
    Kérdés!: web'n'walk Manager v3.1.0-et kipróbáltam,nem találja!Miért szerintetek?!
    Köszi...
  • RajZoL
    Félreértések elkerülése véget !
    Van a Netmeter 1.1.3 freeware www.metal-machine.de/readerror

Illetve a fizetős Net Meter V3.6 http://www.hootech.com/NetMeter/

A kettő progi nem keverendő
  • merida111222333
    nekem 1.1.3-as van, az már réginek számít?
  • merida111222333
    de a netmeterbe van ilyen, az adatforgalom összesítés oldalon van egy várható adatforgalom fül, és számol is valami alapján, csak azt nem tudom hogy mi alapján

• vohanyi
    A régi verzió tényleg számolja a várhatót,egyszerűen átlagol,visszaoszt,szoroz..stb...
  • user2009
    várható adatforgalmat nem tud számolni... mit tudja ő, hogy te mennyit fogsz forgalmazni a jövőben
  • merida111222333
    Azt mondjátok meg nekem hogy a Netmeter a várható adatforgalmat mi alapján számolja ki?
  • Petka
    Nagy valószínűséggel sehogy...
  • Fabio Capello
    egy csúnya kérdés: hogy tudok "zöld" utat adni az utorrentnek? értsd hogy ne sárga legyen a kapcsolatjelzőm hanem zöld :)
  • Gery85
    Nálam is meg van osztva, tehát meg lehet csinálni, ha elakadsz szólj.
  • jamby19
    Nagyon köszönöm a segítséget!!!!! nem soká nekilátok,de akkor ezek szerint meg lehet csinálni
  • KranaZoli #1620
    Szerintem annyi kell, hogy amelyikbe a Stick csatlakozik, annak a gépnek a LAN/UTP hálózati kapcsolatánál a TCP/IP-nél beállítasz egy fix ip címet. Mondjuk: 192.168.0.1 aztán a másik gépen szintén ugyanitt pl.: 192.168.0.2.

De ezen a második gépen már beállítasz egy alapértelmezett átjárót is, ahol a fix ip-t és az első (vagyis a host) gép fix ip-jét állítod be: 192.168.0.1

Szgépek újraindítása, és utána szerintem mennie kell(ene) a második gépről is. Ha minden igaz. ;)
    (természetesen ha a "host" gépen él a T mobile net kapcsolat :)

Érdemes még ping-elni a két gépet:

192.168.0.1 -> ping 192.168.0.2
    ill. fordítva...
  • jamby19
    Nem tudjátok véletlenül,hogy mobilinternetet meg lehet-e osztani??? Mert tudom létezik ilyen kis adapterre hasonlító cucc,de annak szép ára is van.
    De valahogy 2PC között meg lehet-e osztani?? Egyik gépbe alaplapon Ethetnet csatlakozó,másikon szintúgy ezeket CAT.5e Patch kábellel összekötve és az első PC-be USB-n keresztül ugye a T-Mobile USB stickje internet megosztás??? odáig már eljutottam, és egyébként van is a windowsnak ilyen opció,hogy a "második számítógép az elsőn keresztül csatlakozik az internethez.Csak sajna nem értek annyira a vezetékes net konfigoláshoz.Valakinek esetleg valamilyen ötlete??
  • Petka
    Érdemes speedtesten még mindig a nyíregyházi szervert választani!
  • asiagyuri
    mástól véleményt, tapasztalatot bocsesz :)
  • asiagyuri
    hát nemtudom. miközben folyt a teszt a speedmeteren, közbe nézten a netmeter progit, hogy az menyit mutat. noshát a speedmeter 1.07 mbit-et mutatott, és a netmeter progi meg közben 140-150 kb/s-et mutatott. az pedig pontosan egyezik. ping külömbözik speedtest (320ms), és speedmeter (120ms) között nekem. kérek más véleményt is :) ...
  • vohanyi
    speedmeter alámér....:

[IMG][/IMG]
  • asiagyuri
    igen. csak evvel az a baj, hogy ping-et nemm mér, és nemlehet tudi melyik szerverrel végzi a tesztet. de ittvan ez is. itt pinget is mér, és lehet szervert választani. próbáljátok ki, és írjátok meg, hogy menyire mér reálisan. speedmeter
  • user2009
    a speedtest-nek az a baja, hogy, ha olyan időpontot fogsz ki, mikor a fél világ méri a sebességét éppen, teljesen valótlan adatokat mér. mondjuk nálam folyamatosan. nekem még speedtest-en soha nem volt 5Mbit feletti sebességem, közben meg ha flashget-el töltök, rendre 7-8Mbit-es sebességem van. próbáljátok ki ezt: Link
  • asiagyuri
    a speedtest miért mér egyik pillanatban 5 mbit-et, majd utána meg alig 1 mbit-et? össze vissza mér.
  • RajZoL
    Pedig a tulajdonságokba még mindig az én nevem van

De félreértés ne essék nem számonkérés örülök hogy valaki használja, mivel én nem :)

Inkább azért csináltam hogy érthetö legyen hogy 7 nap az nem egy hét :)
  • AATT
    Szeretem a T-Mobile-t :D
  • bcrics
    az szívás--_Daz nagy gáz..csessze meg
  • Fabio Capello
    nincs már korlátlan csomag
  • bcrics
    Hell,,Végre Kaptam A pannontól értesítőt hogy hajlandóak megszüntetni a szerződésem kötbér nélkül..:DDDDDDjeee.
    a modemet meg miegymás azt vissza kell adjam,de legalább vége a szenvedésnek és nyargalhatok a t-mobilhoz...már ha minden jól megy.

szóval akkor csak hogy tisztán lássak. 7 nap /20 giga a limit?..ezután korlátoznak,,és a havidíj mennyibe is kerül a korlátlan mobilnet csomagnak,,mostanában ??
  • KranaZoli #1606
    Én használtam a forceweb-et, ill. kreditweb-et is. De most csak Palace-t tudom használni. Szerintem arról tök felesleges HSZ-eket váltani (főleg ebben a topic-ban), hogy ki mit és miért használ.

Azonban ha vki tud (pl. mint a fentiek) ftp szervert, az legyen szíves egy privátban küldje el Nekem!
  • Petka
    Data.hu és társai vajon meddig fogják bírni?
  • Gery85
    Szerintem megérdemlik a sorsukat. Rohadjon le a keze az összesnek, amikor írogatja a spameket nekem, meg ebből akar meggazdagodni.
  • vohanyi
    SMSBase ftp-i jönnek!
  • Fabio Capello
    csak hogy konkrétak legyünk, elvitték a legnagyobb smswarez szervert, ergo az ilyen oldalak háromnegyede halott.
  • RolandX
    Próbáltam visszaemlékezni, hogy ki is volt a forrás, de nem jutott eszembe, hogy Te; dobj egy számlaszámot és utalok némi szerzői jogdíjat
  • user2009
    épp kérdezni akartam, hogy csak nálam nem működik a forceweb, vagy senkinél? amúgy, ahogy én látom, egy csomó "warez" nem jön már be. na, mondjuk én már ilyenekre nem fizetek jóideje, csak onnan szoktam kilesni, mik az új filmek

viszont a rdi sem jön be vohányi?
  • RajZoL
    :)
    Egész pofás kis tábla lett :)
  • merida111222333
    köszi a választ
  • RolandX
    Nyilván így van, hogy jön másik, de...
    A CFM (ColdFusion Magyarország) akiknek a gépeit most elvitték, azért vivta ki az egész p2p scene, illetve a témában kicsit jobban járatos internetes társadalom ellenszenvét, mert telhetetlen, pofátlan suhancok voltak, (a szökésben levő srác, alias baja alig 24 éves, a többiek fiatalabbak nála) az összes "Szia Kata vagyok, tudok egy olcsó és jó letöltő oldalt" levélszemetet nekik köszönhetjük; ráadásul bH, nCore domain lopást is elkövettek, mivel konkurenciát láttak bennük...
    Nem vagyok jogvédő, de az ilyen "anyámat is pénzért" figurákat ki nem állhatom...

Pár info a razziáról:
    ASVA info
    Nemzeti Nyomozó Iroda közleménye
  • Fabio Capello
    egyet elcsípnek, jön öt másik a helyére
  • vohanyi
    Azt hiszem csökkenni fog az ftp letöltés!:
    Világrekordot állított be a lebukott internetes kalózbanda