T-Mobile Internet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- - - Ha egyszer sok pénzem lesz, veszek egy tavat, és elnevezem Fárasznak. Ez lesz a Fárasztó - - - \" Soha ne harcolj disznókkal! Koszos leszel, és a disznók élvezni fogják!\"
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
- - - Ha egyszer sok pénzem lesz, veszek egy tavat, és elnevezem Fárasznak. Ez lesz a Fárasztó - - - \" Soha ne harcolj disznókkal! Koszos leszel, és a disznók élvezni fogják!\"
ADSL/kábelnet szolgáltatóknál is van korlát, emlékezz csak vissza a botrányokra (UPC, T-COM), azóta õk is feltüntetik az ászf sûrûjében a pontos adatokat. Itt is le fog csendesedni a vihar, idõ kérdése.
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Bosszantóan buta ember vagy. A korlátlan fogalomba szerinted nem esik bele a 250GB/hó? De igen. Akkor mit sírsz itt mint egy kislány? Lehetett volna 1000GB is, és akkor mi van? Semmise. Képtelen vagyok megérteni, hogy gondoljatja bárki is, hogy magyaroszág egyik legnagyobb vállalatában létezik olyan, hogy "nem birja el a hálózat." Napok, hetek óta okoskodsz itt, meg jössz a kapcsolataiddal, majd azzal, hogy belsõs lettél. Ez már gimiben is ciki volt, nem gondolod?
Naiv vagy, buta, és hazudozó.
Hát igen, ez van olyankor, ha jön a korlátozás...
Annyit errõl az egész Mobil NET-es használatról és mire való, stb..., hogy ha korlátlan, akkor korlátlan. Siralmas, hogy piciny hazánkban mind3 Mobil NET szolgáltató kínálja ezt a lehetõséget, de egyik sem fedi a valódi tartalmat. Mi a ráknak kell az embereknek a széles sáv?! Index-et olvasni. Ja!
Nem találok rá más szót csak azt, hogy siralmas a helyzet 😞
Fizetek nem kevés havi ezreket és tfh.: minden nap le szeretnék tölteni egy DVD-t, nem tudom megtenni, mert extrém felhasználó leszek 😮 Ez mekkora f*szság! Extrém?! Ez meg nem is tudom, hogy mi a rák, extrém felhasználó lesz attól vki, mert letöltöget a széles sávú NET-et, amiért fizet :o
Annyit kell eladni egy szolgáltatásból amennyit ki lehet szolgálni.
Ha egy 1db, akkor 1db-ot.
Nekem kelljen arra figyelnem, hogy P2P-t használok-e, vagy sem?!
Letöltés kontroll alkalmazásokat futtatni, hogy ne lépjek túl XY GB-ot?!
Akárhonnan is nézem, ez így nagyon nincs jól 😞
Van 3 szolgáltató. Közül a T nem a legjobb!
A legkevésbé ROSSZ![!b]
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
További jó ész osztást 😉
Aszpirin elmondod?ha T-s vagy akkor tudnod kell róla..<#nezze>#nezze>
Mert már teljesen el vok veszve amit írtatok(szúrópróba szerû figyelés,óránkénti felhasználás) akkor ,hogy is mûködik ez.
Leírod nekem szépen érthetõen,köszi.
Kellenének értelmes csomagok nem pedig ilyen gagyik. Mitoom én: 1-5gb /hó 6-20gb/hó 21-50gb /hó stb valahogy így és mindenki kiválaszthatná a neki tetszõt.
De ha kiépül a 14M-s rendszer, mire jó, ha van ilyen, de nem tudod maximálisan kihasználni? Ja igen, lásd mekkora a sebesség, milyen hálózatot tudunk neked adni, de azt azért mi mondjuk meg neked hogyan és mennyit használd.
A technikai részhez nem értek, hogy mennyi és milyen teljesítményü sugárzót kell telepíteni, hogy a rendszer elbírjón a folyamatos és maximális terhelést.
Az internet = szabadság. Azt csinálsz amit akarsz ha kifizeted, hogy kapcsolódj hozzá. Ez olyan mintha az állam leállítana és hazaküldene, hogy túl sokat sétálsz a városban és növeled az utck forgalmát, mostantól csak napi 5km-t gyalogolhatsz. Nonsense....
A szolgáltató miért engedné? Ez sajnos ismét magyar sajátosság, a fizetett szolgáltatásért a nagy cég azt tehet amit akar, a " korlátlan" szót úgy értelmezi, ahogy akarja.
Ami a letöltést v pl a forgalmazott adat mennyiségét illeti, ha jól tudom a tm-nek van online filmkölcsönzõje, s van más oldal, ahol lehet filmet nézni. Ennek mekkora az adat vonzata, vagy pl. ha naponta játszól a neten?
Amúgy ha van pénzem, szoktam menni boltba és szoktam vásárolni ia😊<#crazya>#crazya><#crazya>#crazya><#crazya>#crazya>
ha olyan eldugott helyen laksz hogy nincs kábeles net akkor valszinû mobilszélessáv sincs.ugyanis ezek csak a nagyobb településeken vannak.a t-mobile nem a letöltésekre mondta hogy tölts szarásig hanem böngészésre.a mobilnet nem letöltésre való.aki ezt nem érti meg az mindig is szidni fogja a szolgáltatót.és mégvalami:a heti 250 gigát a jóval stabilabb kábeles netnél sem engedik.akkor miért engedné a gyengébb hálózatú mobilszolgáltató?javaslaton inkább töltés helyett menj a boltba és vásárolj meg mindent.akkor nem lesz gondod a nettel.<#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
Visszaolvasva a többiek írását, köztük a tiédet is, lehet kúltúráltan is vitázni, s nem egybõl káromkodni.
Akkor amúgy én sem vagyok normális, mert én múlt év dec1 óta használom a tm-et, rögtön az elsõ nap vettem ilyen "korlátlan" opciós netet, s ha hihetek a kiküldött összesítõnek, akkor egy kedves fórumozó átszámítása alapján én 500 GB-t felett forgalmaztam, s nem használtam torrentet egyáltalán.
Én bocsánatot kértem akitõl kellett mégis én vagyok a rossz..a másik meg azt ir amit akar..hát akkor miért ne venném fel a tempót én is?legyünk jó magyarok...
Szerzõ:Csak77
Ehelyett a valódi helyzettel kellene foglalkozni,nem azzal kinek mennyi az IQ-ja meg ki hol lakik és már cigány pffffffffffffffff.
CSak77 nevü kedves barátotok öszinte vallomása...normális az ilyen ember?na még 10 ilyen fickó lesz és el lehet felejteni a 7nap/20gigát is.
Részemrõl lezárva!
Ezt Te írtad tegnap,miért nem tartod be????
Lenne lehetõségem nekem is vezetékes, korlátlan netre, de nekem fontosabb a mobilitás. Nem vagyok extrémkocka felhasználó.
http://www.weyland-yutani.hu/ "We Build a Better World... "