4171
  • asiagyuri
    ja jobbak az angol (USA) verziók, énis azt használok. stabilabb.
  • user2009
    hát, szerintem meg az angol (tehát az eredeti) winfosok jobbak. persze, ez csak magánmegfigyelés... eleve nem is ugyanaz a kettő, ezt sp2-nél vettem észre. rögtön az elején. az original verzióban pl. flash az xp ismertető, még a magyarban csak buborék. plusz a magyar állandóan elfelejti a tálcabeállításokat. persze, kinek a pap...
  • KranaZoli #1672
    No, csak nem észhez tértek?! ;)

Vohányi

Nem sokat változtat, hogy angol, vagy magyar... Olyan sokat szerintem nem időzöl Magával a szűz OS-el, hanem alkalmazásokat használsz, melyek magyar nyelven beszélnek. ;)

Ami meg a Sajátgépet, Control Panel-t, stb... illeti az nem sok. :)

Csak azért írtam, hogy Én a helyedben áttérnék. Hamar megszokod. A magyar is angol, csak kapott magyar "köntöst".
    ;)
  • Gery85
    Mire célzol?
  • asiagyuri
    "Nem, Vodával más gondok vannak. :("

Hááát már nemanyira... korlátozás szemponjából...
  • Gery85
    Én úgy tudom,hogy ez év vége felé várható a magyar belőle.
  • vohanyi
    Kösz,de csak magyar op.rendszert használok,még ha tanultam is angolt!
  • KranaZoli #1667
    Nem, Vodával más gondok vannak. :(

Vohányi

Ahogyan írtam, csak javasolni tudom, hogy már most áttérhetsz a WinSeven-re. Tölthető az RC, ehhez képest a végleges eget rengetően már nem fog változni.

De ha magyar nyelvűre vársz, azt passzolom, hogy mikor lesz...

Viszont ez az RC már teljesen jó, csak nagyon kevés és ritka alkalmazás ill. eszköz amit ne lehetne nyugodt szívvel használni Seven alatt...

Gery

• asiagyuri
    És a mai napig nincs a vodával ilyen gond.
  • Gery85
    Sajnos nincs vele mit tenni, osztott ip miatt nem lehet aktívvá varázsolni.
    Érdekes,hogy vodafone-nál nem volt ilyen gond.
  • Gery85
    Az RC változat már végleges és ez év vége felé lesz már magyar verzió is.
  • Petka
    Torrentre tud már valaki valami okosságot?
    Még anno munkahelyi proxy megkerüléséhez kerestem leírást, találtam is itt. Kipróbáltam most itthon is, van ssh account, minden fasza, kb 20 másodpercig láttam a zöld pipát az utorrentben, de torrent letöltés nem indult el, aztán a pipa is eltűnt és azóta se akar visszajönni. Remélem valaki okosabb lesz nálam! :)
  • asiagyuri
    A Windows 7, még béta verzióban létezik. Nem végleges. Amíg a Microsoft nemjeleni be, hogy kezdik értékesíteni a végles Win 7-et, addig csak béta verziók léteznek, és abból is több féle. Elvileg 2010 közepe fele lesznek kész vele, azt mondták. Dehát a Microsoftnál minden csúszik amúgyis.
  • KranaZoli #1661
    Ha ennyire Seven-t akarsz használni, már rég áttérhettél volna rá...
    Már az RC-t is felrakták sokan... Lsd -> Windows7 topic ;)

Én csak az első release-t tettem fel, de mivel nem sok különbség van Vista-hoz képest Én teljesen jól elvagyok még Vista-val. Stabil, gyors, stb...

De majd letöltöm az RC-t is lecserélem azt ami jelenleg is fent van...
  • jamby19
    Nekem 32bit-es Vista oldotta meg az újraindulásokat Nod32 használok.
    Visszatérve a net-megosztásához pár nap múlva visszatérek rá ugyan is Vista home-t kell dobnom a megosztó gépre és ezmiatt csúszik minden.
    Az alaplap nem ismer fel 640gb vinyót biosfissítés pedig nem oldotta meg.Úgyhogy inkább Op rendszer.
  • vohanyi
    Asztali van,Vistat kihagyom,majd a 7-est...
  • KranaZoli #1658
    Szerintem ez inkább lesz XP hiba.
    Más a TCP/IP kezelés XP ill. Vista alatt. Vista-n pl. már van(lenne) ipv6 támogatás és szerintem jobb, gyorsabb, stabilabb a NET Vista alatt mint XP alatt. (de igaz ez mára már mindenre...)

Nem mondom, hogy a NIS rossz termék, de Nekem Vista alatt nem kell tűzfal. Vista-ban már jó tűzfal van, így Nekem kimondottan csak "víruskergető" kell. NOD-nak lassú a valós idejű védelme... Ill. amit Én használok az perpetual (életfogytig) verzió. ;)

Nincs lehetőséged Vista-t is kipróbálni?!
    (pl. noti)
  • vohanyi
    XPprof 32.Egyébként:

Nagyon bevált!
  • KranaZoli #1656
    Jaaaa! Akkor:

Emléxem rá, hogy volt ilyen, de Nekem akkor sem volt ilyen problémám...

Milyen OS alatt csinálja ezt?!

Nekem 64 bites Vista-n semmi probléma, a notin 32 bites Vista ott sincs semmi ilyen. A 32 ill. 64 bit-ből adódóan értelemszerűen eltérő wnw-k.
  • vohanyi
    Féreértettél,nem a víruskereső miatt van,csak most jött elő....
    Régi probléma, bug,ami a modem szoftverjében van,ezért kellene újabb firmware.Egyszer már foglalkoztunk vele...!
  • KranaZoli #1654
    Én ezt használom és nincs semmi problémám.

De az infót, azt köszi!
  • vohanyi
    Akit érint:Cseréltem vírusírtót,NIS 2009 regisztrálva,rendszertelenül,de néha újraindult a gép...
    C:\WINDOWS\system32\drivers-ből kitöröltem a 'tcpipBM '-fájlt---helyreállt a rendszer!!!
    Egyszer már volt ilyen,megoldás ue. volt,de kíváncsiságból visszaraktam-nem szabad!
  • RolandX
    Szvsz nem hinném, hogy újabb korlátozás lenne; ráadásul az a sok torrentező, akit a kedves nőnek látszó lény köcsögnek tituált, bizos nem érte be napi 2.5 GByte-okkal, utána meg fék behúzva nekik két hétre. Szerintem és hangsúlyzom szerintem, mikor ezt a fajta határt megszabta a T, átgondolta, s tisztában volt vele, hogy lesznek akik ezt 100%-ban kihasználják, s gondolom a sávszélességek kihasználását még így is egy biztonságos szinten belül tudja tartani. Én így tenném, tettem volna :)
    Szóval ez egy következetlen, logikátlan döntés lenne.
    Én nem adok jelentőséget a "hírnek"
  • KranaZoli #1651
    MI A PÖCSÖM VAN ITT!!!

Mindenki nyomjon le annyi fekvőtámaszt amennyit tud, és ha még mindig pöcsözne, akkor kezdje újra... (függetlenül attól, hogy mi van a lábai között :)

Én annyit tudtam tenni az ügy érdekében, hogy ellátogattam T azon oldalára, amit be is link-eltem, ahol az ÁSZF és módosítások vannak (#1634). Ezeket átolvastam és beírtam, hogy Én nem láttam semmi ilyet. Itt pedig kint vannak azok is, hogy mik várhatóak pl. köv. hónaptól...

• Petka
    Érdekes, hogy te beszélsz lightos iq szintről, amikor a becenevemet se vagy képes normálisan leírni. De legalább szereztél nekem pár vicces percet... :)
    Na de mindegyis, majdcsak befejezed.
    Térjünk vissza a témához!
  • asiagyuri
    nemszármazom ázsiából... minthogy a nevem is sugallja..kéne hogy sugallja.. asia-asian -- nemmindegy

eltértünk a tárgytól gyerekek.
  • asiagyuri
    jaj
  • Nemethyhajnee
    ja és nincs pöcsöm...minthogy a neven is sugallja.mármint egyeseknél..kéne hogy sugallja..
  • Nemethyhajnee
    Ennyit tudsz padka?
  • Nemethyhajnee
    Én csak kérdeztem erre tessék.........aki ettől megijed és parázik az kezeltesse magát...Kedves ázsiából származó György barinőm nem azt mondta hogy tutiezermillió hanem azt hogy valszínű legalábbis neki azt sugallta egy kollégája.Idézem:"mert sok köcsög torrentezik meg ftp-zik"..én nem használom a netet,van Digi de öcsémnek én vettem és ezért kérdeztem meg.millió bocsánat ha valakinek a lelki világába tapostam és kishíján szivinfarktust okoztam neki.látom ez egy zárt társaság.élőben is megy a csittcsatt parti?jajj de lightos itt az iq szint egyeseknél.
  • Petka
    Te meg indulj az elakadás jelzőidért, te pöcs!
  • Nemethyhajnee
    Szép történet!indulj az elnöki posztért te Einstein prof.szakértő T-Mobile hozzászóló zsenike!!!!te nem User hanem Loser vagyTE PÖCS!!!!!!!!!!!!!!!
  • asiagyuri
    T-PONT
  • user2009
    vettem a fáradtságot, és olvastam visszafelé. valóban írtál már 1 db hozzászólást ezen kívül. tévedtem, előfordul az ilyen. bár, nem igazán értem, hogy miért megnyugvás az számodra, ha rögtön pöcsözni kezdesz. ezen a fórumon eddig sem volt divat az efféle stílus, erre legyél tekintettel a továbbiakban! a hozzászólásaimról meg annyit, kicsit régebbre nyúlik itt nekem vissza a történetem, és -veled ellentétben- én már érdemben is szóltam ezt-azt. és akkor itt a PONT. köszönöm!
  • vohanyi
    'Aspypin'-ha itt vagy----tuti infók Tőle jönnek!
  • asiagyuri
    hajneee. akkor ezekszerint, átbaszott téged a barátnőd...
  • vohanyi
    Nyugi gyerekek....
    Kérdeztem TM viszonteladó havert,nem tud újabb korlátozásról,szerinte is felesleges lenne...
  • Nemethyhajnee
    én nem vagyok uj ember...már irtam be ide..bizonyára elkerülte drága tekinteted figyelmét.fika amit te naon tudszzzzzzzz.az előző hozzászólásaidat figyelembe véve egy igazi pöcs vagy!!!!!!!és nem ijesztegetek hanem kérdeztem.loggggiiiiikkkkkaaaaaaaaaaaaaaaaaa...........
  • user2009
    nemethyhajnee... olyan fura ez nekem. volt itt egy állítólag t-mobile alkalmazott, ő megjósolta, hogy persze, nem lesz ám ez így mindig, mert a p2p, meg tattaratta, aztán majd hujuj... erre jön egy új ember, és rögtön az első hozzászólása az ijesztgetés... naaaaaaaalogikaaaa
  • ppix
    Amíg nem írják be az üzletszabályzatba, addig tuti nem. Azt meg közzétesik előtte. Mit mondott a barátnőd, mikortól változtatnának?