T-Mobile Internet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
51perc/7.3Mb.-ezt hogy csináltad?-voda?
- - - Ha egyszer sok pénzem lesz, veszek egy tavat, és elnevezem Fárasznak. Ez lesz a Fárasztó - - - \" Soha ne harcolj disznókkal! Koszos leszel, és a disznók élvezni fogják!\"
"Januárban az egy elõfizetõre esõ mobil adatforgalom a T-Mobile-nál 1,32 GByte volt."
Tényleg terhelt lehet a hálózat... <#nezze>#nezze>
És egy másik állítást is cáfolnék!
Igen is sokan kihasználják pl. azt is, hogy ingyenesen hívhatják egymást a mobiltelefon elõfizetõk.(opciós)
Kapásból az ismeretségi körömben van egy tucat olyan ember, akik nem ritkán napi 4-6 órán át is telefonkapcsolatban vannak, és órákig beszélgetnek.
És nem azért, mert kell, hanem mert ha megtehetik akkor miért ne?
Én ezért utáltam meg a telefont! Ki nem állom mikor a kollégámhoz egy szót sem tudok szólni egész nap, mert le sem száll a telefonról!
Bár gondolom ez minimális adatátvitel.
Nem is azért írtam, csak tettszett ez a pár sor:
"a mobiltelefonos példa pedig nem valós állítás.a telcsid ugyanis nem áll folyamatosan kapcsolatban egy másikkal.a net viszont egy folyamatos hívás.ha telcsivel is ez lenne akkor benyalná akkor is a szolgáltató."
Kérlek ne értsd félre nem ellened vagyok, de az igazság nem ez!
Értem, hogy mit mondasz, azt is értem, hogy kell egy határ.
DE ne arra fogják, hogy a hálózat nem bírja, mert ez nem igaz. És nem ez a helyes megoldás, hogy akkor 2 hétig 356 Kbyte\sec. Amúgy meg kb. 6554Kbyte\sec.
Miközben itt olvasom a fórumot és írogatok, 51 perc alatt sikerült folyamatos kapcsolódással kemény 7.3MB-ot összehoznom.
Egyébként egyszer láttam egy statisztikai grafikont a mobilszolgáltatók terheltségérõl.
Nem tudja ezt ide valaki beilleszteni? NAGYON látványos lenne! :-)
Ennyi.
AeroCool ExtremEngine 3T - Chieftec GPS-550AB-A - Gigabyte GA-MA790X-DS4 - AMD Phenom X4 9850 BE + Asus Silent Square Evo - Geil Ultra PC2-8500 4x1 GB 1066 MHz - Gainward HD 4870 GS 512 MB
Mivel állandó változások,változtatások vannak,messzemenõ következtetést nem lehet levonni belõle!-szerintem...
- - - Ha egyszer sok pénzem lesz, veszek egy tavat, és elnevezem Fárasznak. Ez lesz a Fárasztó - - - \" Soha ne harcolj disznókkal! Koszos leszel, és a disznók élvezni fogják!\"
Rég irtam ide, nem is nagyon voltam gép közelben...
A vitába nem szállnék be, inkább egy GVH-s jelentést másolnék be, aztán ki-ki vonja le a maga következtetését:
A magyarországi mobilinternet-elõfizetõk a decemberi 651 ezer GByte után januárban 761 ezer GByte-os adatforgalmat bonyolítottak. A T-Mobile ebben az összehasonlításban is, 38,4 százalékos részesedéssel vezeti a szolgáltatók listáját. A Vodafone internetes ügyféltábora az adatforgalom alapján 37,72 százalékos, míg a Pannoné 23,88 százalékos részesedést jelent. Januárban az egy elõfizetõre esõ mobil adatforgalom a Vodafone-nál 3 GByte, a Pannonnál 1,71 GByte, a T-Mobile-nál pedig 1,32 GByte volt.
A teljes cikk itt.
AeroCool ExtremEngine 3T - Chieftec GPS-550AB-A - Gigabyte GA-MA790X-DS4 - AMD Phenom X4 9850 BE + Asus Silent Square Evo - Geil Ultra PC2-8500 4x1 GB 1066 MHz - Gainward HD 4870 GS 512 MB
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
szóval csak hogy tisztázzuk: én tisztában voltam vele hogy mi a korlát (különben ugyebár meg se vettem volna), ugyanakkor ez még mindig a legjobb csomag, mint a 3-5-8-15 gigás csomagok
ettõl függetlenül továbbra is egyetértek azzal amit mondasz...
Amúgy sem olyan egetrengetõ ez a sebesség amit a mobilnet jelenleg nyújtani tud (igen, a mobilnet, és nem a T-mobil), nem kockáztatom meg 250gigás letöltésekkel azt, hogy még ezt is visszavágják.
A nem inge ne vegye magára dologgal kapcsolatban: mindenkinek joga van kifejteni az egyéni véleményét, nos én most kifejtettem, sem villogni nem akartam, sem azt sugallni neked hogy csak a korlát miatt fogom vissza ennyire magam (mert ez nem igaz)
Remélem megérted, mit akarok ezzel mondani és nincs sem félreértés, sem harag 😊
mondjuk mostmár nem lehet tölteni neki se de ha lehetne akkor nem 3.7 lenne neked sem...tudom tudom de annyi lenne mert pont te nem töltesz semmit...
De ne irkáljon senki sem hülyeségeket tudatlanságból!
Egyébként nem azért lassítanak, mert nem bírja a hálózat.
Ha dinamikus lenne a korlátozási technika akkor elfogadnám ezt az érvet, de így hitelét veszti ez az állítás.
külföldi hozzáállás is szóba jött... igen, korlát az van ott is. olyan 500 giga után. és akkor is kicseszésbõl leveszik a sebességed 1-2 megásra. hûûû!
és itt jön a fõ-fõ lényeg. limit? oké! korlát? oké! sebességcsökkentés? oké! DE KÖNYÖRGÖM! MIÉRT RÖGTÖN MINIMUMRA? ez itt a gáz! és nekem ne mondja senki, hogy ez a megoldás. lehetne korlátozni használható sebességre is embereket, nem idegbeteggé tenni, mert egy google is fél perc...
én még mindig azt mondom, meg vagyok elégedve. eddig. remélem így is marad.
Akkor a mobiltelefon sem beszélgetésre?
A mobil szó annyit jelent, hogy nem fix helyhez kötött!!! Ennyi!
Egyébként az én szerzõdésemben amit aláírtam, nincs szó errõl.
Az utólagos egyoldalú szerzõdésmódosítást pedig jogilag, kártérítés vagy bármilyen egyéb következmény nélkül nem teheti meg senki! Viselnie kell a következményeket.
A szerzõdés megszûnik ha a leírtakat bármelyik fél nem tarja be vagy nem tudja teljesíteni!
Viszont ha a másik fél nem él a jogaival azzal bármit meglehet tenni...
Engem sem akart elengedni a Vodafone, lenyomták a sablonszöveget a 15 napos lehetõségrõl és kész.
Kértem a hölgy fõnökét, mire õ is szétette a kezét, hogy semmit sem tehet.
Dehogynem... :-)
Kértem az õ felettesét is, vázoltam a jogi lehetõségeket, és kötelességeket.
Telefont ragadott, 2perc múlva hozzám szólt, persze egész más hangon. Bocsánatot kért az üggyel kapcsolatban, és természetesen aláírtuk a felmondó nyilatkozatot, kötbér nélkül!
(sajnos nem tudom ki volt a vonal másik oldalán) :-)
Nem gyõzött mentegetõzni, és magyarázkodni, hogy õ is csak utasításra cselekszik, és nem reklámozhatja, hogy jogilag igenis el kell engedniük az átvert ügyfelet.
Egész nap ezen mosolyogtam... undorító!!!
Hány átvert ügyfél maradhatott így náluk havi 5999.- ft.-ért akik ez elsõ elutasítás után szomorúan hazamentek?
Ezek tények és kész! Vitába nem megyek bele!
Egyébként 40 gigát forgalmazok havonta.
Ja, és nem minõsítjük az embereket hovatartozás és lakhely szerint ugye... ?
Nyíregyháza, Malom utca
sajnos nem tudták megmondani az ÜSZ-on, hétfõ óta ülnek rajta...
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Holnap reggel megnézem, ha addig nem kapsz választ, hol lehet a bibi.
Nálam most 3 van 😊
Akármennyit egymásba lehet pakolni?!
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
más helyen kb 200 méterre innen próbáltam, ott is ugyanolyan lassú, máshol még nem. sejtésem szerint átviteli probléma lehet, de nem értem, hogy a rákba, hiszen a feltöltés maximális sebeségen megy.
De más helyen?Akár szobán belül/nekem 4 USB összedugva/,akár 10km-el arrébb...?
Trémobil, a bugyiszínû k. anyád!!!!!!
semmi sms-t nem kaptam, tehát valószínûleg nem korlátoznak.