4171
  • Gery85
    Oks, ennyit én is megtaláltam
  • peter76bp
    Ide kattintva elérhető az info ... ami jelen pillanatban két fotó a szín és az ár
  • Gery85
    Megint van új modem a t-mobilnál Mobile Broadband Stick IV-n néven, egyenlőre nem lehet rákattintani
    link
  • fiman28
    Én cod4-et nyomom, s olyan 120-150 szokott lenni a pingem, s így még játszható.
  • asiagyuri
    Én nyomtam FPS játékot (swat4), és 200ms ping-ig még laggolás mentesen tuttam játszani vele.
  • Petka
    Persze egy stratégiai játéknál még jó ez a ping is, de FPS vagy olyan játékoknál, ahol precízebb és gyors mozgások vannak, abszolut előnytelen 40-50-től felfele. Ja és akkor nem beszéltünk arról, hogy ez a 60-as ping egy magyar szerver esetében van. Külföldre akár 300-400 is lehet és persze ahogy a sebesség, úgy a ping sem állandó.
  • atila4
    A multiplayerhez hozzászólnék
    én wowozok és tökéletesen bírja adatforgalmat szinte alig generál kb 500 mega(egész napos wowozás után)
    Az öcsém call of dutyt 5-öt tolja és csak néha laggol be
    hogy legyen autóverseny is ahhoz meg a gridet hozom fel: amióta játszok vele egyszer volt olyan hogy ugráltam a pályán össze vissza...
    Szal ha játszani akarsz multiba arra azt mondom hogy elmegy.. (igaz nem egy ADSL) ugye ahol nincs kábel...:S
  • Petka
    Ha torrentezni akarsz, akkor nyilván korlátlan netre lenne szükséged. Ez már megszűnt, tehát az első kérdésre nagy valószínűséggel az a válasz, hogy NEM. A mostanában időnként előforduló szakadásoktól és szoftverhibáktól eltekintve NINCS VELE BAJ. Torrentet bírja, de még mindig aktuális a mármár szállóigévé vált mondat: NEM ERRE TALÁLTÁK KI! Nem akarlak lebeszélni, se rábeszélni. Ezen a fórumon valószínűleg mindenkinek megvan az oka, hogy miért választott mobilinternetet. Én személy szerint azért, mert 2 lehetőségem lenne:

- Fibernet: ez volt előtte, lemondtam az instabilitása miatt.
    - Invitel: nagyon régen, amikor bejött az ADSL korszak, akkor volt. Csak annyi a problémám vele, hogy még mindig drága.

Egyébként meg még az az oka, hogy utálom a helyhez kötöttséget.

Ha torrentezésre, töltögetésre, multiplayer játékokhoz kell net, akkor a mobilnetet felejtsd el! Egyik mobilhálózat se extrém adatforgalomra lett méretezve. Ja és persze nem szeretnénk, hogy egy letöltőhuszár terhelje a cellánkat! A multiplayerrel kapcsolatban meg annyit, hogy a legoptimálisabb körülményekkel is minimum 60ms-es ping van.
  • streetyo
    Estét az urakanak!
    Új lennék itt, és igazából érdeklődnék h mit mondanátok a 'mobil net'ről?
    Megéri?Nincs ele baj? Torrentett bírja? és ehhez hasonló dolgok érdekelnének!
    Előre is köszönöm
  • Petka
    Nálam mostanában napi szinten kétszer szakad...
  • RajZoL
    Igen s az egyiket mentesbol ujraraktam s ugynaz
  • jamby19
    Nekem hónaponta jön a nyavajájával,asszem ugyanez a hibakód,nem szoktam figyelni,de hasonló,ilyenkor semmi sem segít (lekapcs,újra cs.,usb ki-be) csak az újratelepítés. Illetve amit linkeltetek Option driverrel is ezt csinálta napközbe jó volt estére elkezdte a hibakódozást ,de látom te több gépen is próbáltad :S
  • Gery85
    Az elmúlt 1 órában 2x szakadt meg a netem, nálatok volt vmi?
  • RajZoL
    Hát jó kérdés
    Frissitettem a wm -softot illetve újraraktam nem segit semmit se
  • KranaZoli #1860
    wnw manager hiba nem lehet?!
  • RajZoL
    Ajaj van egy kis gondom

Mától ezt irkálja kapcsolodáskor 0x84000011 hibakóddal sajnos mindegyik gépemen, azt hiszem ez modem hiba.
  • Gery85
    Annyit biztos hogy bír, mert nekem az e272es modemmel 1,2mbit feltöltésem van.
    Szerintem csak akkor tudod 2 évre lekötni magad,ha veszel hozzá valamilyen net előfizetést, csak a modemre biztos nincsen ilyen lehetőség.
  • jamby19
    Kérdés az mennyibe tudod elpasszolni a Sitck-et,belepótolod a stick V.-be és 35kb/s helyett 5MBit UP. Amúgy asszem 1MBbit+1picit többet bír felfele a háló,én kérdeztem korábban.
  • jamby19
    20k, de ha 2évre lekötöd magad akkor 0ft lenne?? Vagy tévedek valaki javítson ki ha nem.
  • KranaZoli #1855
    Ahogyan Gery is írtam.
    Ha kiperkálod érte azt a nem kevés pénzt, hozzá is juthatsz...
  • Gery85
    Már jó pár modemet láttam, de nem tudom,hogy ez az új modem megint melyik gyártónak a szülöttje, imádom a T-mobil fantázianeveit...
  • Gery85
    Én megvárom míg lesz valakinek, kiváncsi vagyok,hogy mennyit tud feltöltési sebességben.Egyáltalán működik már ekkora sebesség a T hálózatán felfelé?
  • Gery85
    Ha van rá pénzed, akkor le tudod cserélni, ingyen nem cserélik.
  • atila4
    Hát hogy a mostanit erre a feltöltésért:) mert ennek csak fél mega...:S
  • KranaZoli #1850
    Aztán, hogyan gondoltad lecserélni?!?!
  • atila4
    érdemes lecserélni a régit?
  • user2009
    valaki meg tudná mondani, hogy rapidról ha tölt az ember miért szakad meg folyamatosan?
  • KranaZoli #1847
    Faszán néz ki.
  • Petka
    Új stick a T-Mobile kínálatában!

HSDPA le- és feltöltés 7,2 Mbps / 5,76 Mbps
  • Petka
    Vagy egy wellness centrum :D
  • KranaZoli #1844
    Majd odaépül egy bevásárlóközpont.
  • vohanyi
    Diagnosztikán a jelszint?
    Amióta Dunavarsányba költöztem max.14-ig tornásztam fel,variáltam a helyével,na így értem el átlag 6.5Mbit/s-ot a speedtesten!
  • messzála

Pécsen mértem a belvárosban miután a házunk elött egy nagy fát kivágtak.
    Gyorsabb lett, mert eddig olyan max 3 mértem ,de most evvel a 4,38 al nem rossz.
  • Gery85
    Szavadon foglak! Mindent ingyen házhozszállítunk.:)
  • KranaZoli #1840

Csak nehogy ott hagyd a Stick-et.
  • RajZoL
    Arra gondoltam hogy igazán berakhatták volna a "hivatalos" vezérlő progiba ezt a két opciót

Más :)

Kitapasztaltam hogy a függönybe akasztva a modem hol adja vissza a legjobb sebességet
    Ami most történt az érdekes, azon az oldalon nincs térerő, de tükrözve a modemet a másik ablakszárnyra most jó

Úgy látszik tényleg forog a föld, s vagy Seregélyes siet, vagy Fehérvár késik :)
  • Fabio Capello
    amúgy nem rossz, sok sikert hozzá, talán még vásárolok is tőletek ha akad valami jó cucc... :)
  • Gery85
    Igen, 50ezer ft felett 5ezer ft kedvezmény
  • KranaZoli #1836
    Gratula! Sok sikert!
    Nem találok függetlenített 3G-os modemeket.
  • Fabio Capello
    akció jár a hű témobilos társaknak? :D