4171
  • Gery85
    Egy kis reklám
    Elindult a webáruházunk. Új és Használt számítástechnikai dolgokkal foglalkozunk.
    Akit érdekel nézzen körül.
    Vannak nagyon jó árban használt,szinte új projektoraink is.

Fraelcomp
  • vohanyi
    Mit tudom én,hogy mire gondolt,lényeg,hogy a hivatalosan is újabb firmware nem megy fel rá,és nem értem,hogy miért...!
  • KranaZoli #1832
    De mi ezzel a probléma?!

Az, hogy nincs AutoConnect, de az "GlobeTrotter" nevű alkalmazás mégis auto csatlakozik, vagy mi?!
  • vohanyi
    Erre gondol, de bármit variálok a beállításon,a helyzet változatlan...!
  • messzála
    Ja igaz én néztem el magam Má mindenkit letiltottam a netről a családban De akkor ma feloldom a korlátozást
  • KranaZoli #1829
    Nem értem mire gondolsz...
    Képet plííííz!
  • RajZoL
    Néztétek már a hardver tulajdonságnál a kulcsokat ?

AutoConnect, AutoReconnect kulcsok üresen
  • KranaZoli #1827
    Az Icon 225 az a Stick "másik" neve?!
    Mondom, Én is próbáltam, de állandóan csak hibaüzit küld a progi Nekem is...
  • vohanyi
    De a gyártó,OPTION honlapján,Icon 225,tehát a stick,ugyanitt a szoftver tuti,a firmware meg a következő:jelenlegiFW-2.5.21Hd,ottani-FW2.5.23Hd...nem értem!?!
  • KranaZoli #1825
    Passz, gondolom nem stick-hez készült. Vagyis a hibaüzenet erre utal...
  • Zsolt01
    Köszi.

Akkor a | #1822 nem is kell, igaz? Azzal is ide juttatnák!

(Fabio Capello | #1822 köszi neked is azért.)
  • vohanyi
    De ha egyből ide klikkelsz,már ott is vagy !
  • Fabio Capello
    My T-mobile, asszem a jobb oldalon találod meg. Telszám evidens, 30......., jelszó pedig az előfizetői ötkarakteres jelszó, pl. 12345

amikor belépsz, a főoldalon ott lesz a legfrissebb számlainfó
  • Zsolt01
    Ha számít, ECO díjcsomag.
  • Zsolt01
    Sziasztok.

T-mobile korlátlan opciós internettel való tapasztalatok, segítség nyújtás, cseverészés. Tudom erről szól itt a dolog, de mivel mást nem találtam SG-n ahol ilyen sokan megfordulnak T-mobilosok, ezért:

T-mobil előfizetős lettem ma délután.
    Délelőtt amikor nézegettem a T-mobile weboldalt, láttam olyat,
    hogy előfizetéseseknek ingyen számla vagy egyenleg (ilyesmi) lekérdezés !
    De most meg nem találom !
    (mint ha olyan rész lett volna, hogy Telefonszám és kód beírása és mutatná a számlát egyenleget, ilyesmi asszem)

Tudna valaki segíteni ?

Köszönöm szépen előre is !
  • vohanyi
    Azt vadászd ki,hogy ugyanitt a firmwaret,ami a lényeg,miért nem engedi??!!
  • vohanyi
    Nem értelek;utolsó 7 naptári nap/20Gb.!!
  • messzála
    WAZZE túlléptem a limitet ! Május 13-tól 14 gigát töltöttem le. De még korlátozást nem kaptam. Drága t-mobile szeretlek
  • KranaZoli #1816
    "viszont a rózsaszín az"
    Megvolt a backup.

Petka

Elfeledkezel arról, hogy Nekünk stick-ünk van. Neked meg "modem"-ed. ;)
    Teljesen másképp kezeli a Windows a kettő eszközt. Voda-s E220-as időszakomból (is) tudom.

Egyéb

Naon baba ez az szoftver Vohányi. Kíváncsi voltam rá, hogy a sleep módból való visszatérésre hogyan reagál?! Csatlakozik, ahogyan kell.
  • Petka
    Autoconnectnél gondolom a pin kód ellenőrzést ki kell kapcsolni. Ebben az esetben viszont az nem oldható meg, hogy a windowsban egy sima dial-up tárcsázást beiktatsz az indítópulthoz? Lehet, hogy ez hülye ötlet és nem kivitelezhető, de nálam a wnw mindig egy dial-up kapcsolatot hoz létre csatlakozáskor. Én már gondolkodtam azon, hogy ha csak ennyi az egész, akkor minek a wnw?... Ha otthon leszek kipróbálom.
  • Fabio Capello
    agreed

viszont a rózsaszín az :D
  • KranaZoli #1813
    Pontosan! Ki kell kapcsolni minden auto frissítést és no para. Szerintem meg kúrva jó ez az auto connect. Bejön a Windows és kapcsolódik, nem kell tökölni vele. Én egyedül a víruskeresőt hagytam auto frissítésen.
  • RolandX
    Tudom, hogy semmi köze egymásnak... Kicsit irónikus próbáltam lenni, ezek szerint nem ment át... :D
    A lent vázolt "probléma" az én felelőtlenségemnek tudható be...
  • vohanyi
    Net Meter mindíg a pillanatnyi sebességet mutatja,a grafikon adja magát...
  • Petka
    Akkor most melyik a valós?...
  • vohanyi
    FlashGet sebesség-frissítése,és a Net Meter frissítése eltérő....még a FlashGeten 'belül' is!
  • Gery85
    A letöltési sebességed alapján amit a flashgetben látok:
    268,47KB+321,02KB=589,49

589,49*8=4715,92kbit/sec

Ha a flashget alján nézem a pillanatnyi sebességet, akkor ott 751,04KB-ot látok

751,04*8=6008,32kbit, ami még 6 megabit sincsen ha 1024el osztom, tehát valami átver téged.
  • vohanyi
    A kettőnek SEMMI köze egymáshoz!
    Adobeban kikapcsolod a frissitést,vagy ha otthagyod a gépet disconnect...stb...
  • RolandX
    Hát én ennek az auto connect funkciónak annyira nem örülök, gyorsan ki is iktattam...
    Ma pl bekapcsoltam a gépet, majd ott is hagytam egész délelőtt, a gépem meg lefrissitett az adobe.com-ról amit talált.
    Jelenleg van egy naprakész Adobe Creative Suite 3-am, viszont majd 400 megával túlléptem a 7 napos forgalmi határt....
  • Petka
    Nem vagyok közel, légvonalban majdnem 1km, csak odamentünk tesztelni. Otthon kb -90 és -80dBi között szokott lenni és max 500kB/s a sebesség.
  • vohanyi
    Na még egyszer..
    Pl.:
  • vohanyi
    Pl.:
  • Gery85
    Ha ilyen közel vagy a toronyhoz,akkor alapból is ilyen kicsi a jelszint,nem?
  • Petka
    Ezt láttátok már? Érdemes befektetni egy ilyenbe?
  • vohanyi
    Ezzel is meg kell keresni az ideális pontot!Célszerű szerintem,ha FlashGettel pl. 900Mb-os letöltést indítasz,figyeled a sebességet....6Mbit/s fölé kell,hogy menjen!Jelszint nem mindig mérvadó,de figyeld azt is,elvben a legnagyobb jelszintnél a legjobb/Diagnosztika!/Bármilyen fájlcserélőt használhatsz!
  • messzála
    Szevasztok.

Torrentet lehet használni evvel a nettel vagy dc++-t ?
    Nekem a letöltési sebességem olyan 3 mbit/s. (500 kbit/s)
    Ha megpróbálom ide oda vinni a modemet akkor elképzelhető a javulás ? Mondjuk így sem rosz. Vodafone meg sem közelitette ezt a netet.
    Rapidról töltök akkor mindig megáll a letöltés ezt nem értem.
  • user2009
    tiszta x-akták
  • Petka
    Mi komolyabb technikával kísérleteztünk
    Összestáholtunk egy parabola antennát, aminek a közepébe raktuk a modemet. Sebességben túlságosan említésre méltó változás nemigazán történt, max annyi, hogy stabilan jött a cuccos 700kb/s-el. Ellenben a térerő kiugróan magas lett! MDMA szerint >=-50dBi szóval az szinte kiakadt!
  • KranaZoli #1796
    Fasza!
    (ezt csinálja meg az ember DIGI-vel :)

• Fabio Capello
    Tesztelgetem egy ideje vonaton a netet, meg vagyok vele elégedve, Bp-Szeged vonalon bizonyos területeken az msn+net kombót nem bírja és leszakad, viszont csak msn/csak net esetében szakadás nélkül ment végig két és fél órán át, jópár gyengébb területen