4171
  • Fabio Capello
    lál

és hogy bírsz normálisan visszaseedelni ha nem leszel aktív? (másrészt hogy tartod az arányod a 20 gigás limit mellett? - nekem ez a legnagyobb problémám...)
  • Gery85
    bithumenről
  • Fabio Capello
    nadögöljmeg-.- :D

(honnan töltesz? :D)
  • Gery85
    muhahhahaha

• vohanyi
    OFF :
    Akinek kell smile-progi/MSN,Fórumokba.../
    getsmilefull_v1952
  • Fabio Capello
    te rákötötted magad a toronyra mi? :D
  • vohanyi
  • vohanyi
    NO COMMENT! Úgyis rájövök...
  • Gery85

• KranaZoli #1905
    "Pannont meg hagyjuk..."
  • vohanyi
    Tehát NEM KORLÁTLAN!
  • asiagyuri
    vodánál korlátlan. az adott giga határ túllépése esetén, 64 kbit/s le (8 kb/s), és 16 kbit/s fel, (2 kb/s)lesz a sebesség. De ezek valószínű többek lesznek, mivel én se 150 kbit-el töltök le (én régi vodás vagyok, és akkoriban ezt vezették be), hanem 250 körül. ezt dönsd el hogy megfelel-e ez a sebesség neked ch13. de nemkell semmi pluszt fizetni ha túlléped a giga határt, csak eléggé lelassítanak. és hogy hány gigától?? nézd meg hány gigás csomag kell, a voda oldalán. a t-nél fizetni kell ha túlléped a giga határt. pannonál is.
  • vohanyi
    M.o.-on nincs korlátlan mobilinternet már rég óta...
    T-Mobilnál március óta,Vodánál tavaly óta!
    Pannont meg hagyjuk...
  • Petka
    Nincs már korlátlan...
  • ch13
    cs all/
    Most szeretnék venni mobil netet és meg szeretném kérdezni, h mennyi lenne (korlátlan) és mennyi után korlátozzák le_?(és h érdemes-e egyáltalán...:P)
  • Gery85
    itthon mértem
  • vohanyi
    Mit tettél érte számokban kifejezve?
    Speedtested nyomassál már légyszi....
  • ktem
    Tényleg nem küldenek értesítést sem korlátozáskor, sem pedig adatmenyiségnél!
    Én már 4 napja le vagyok korlátozva.
    420 kb/s re.
  • vohanyi
    Jelszint : 14
  • KranaZoli #1895
    Régen mértem....

Ilyen jó download-om sem volt még...

• Petka
    Lassan eléred az elméleti maximumot :D
  • vohanyi
    Húuúuú-megint bementél laptoppal a torony alá..?..
  • Gery85
    muhahahhahaha

• user2009
    van a vinyón teljes xp rejtve, onnan indítsd a telepítést...
  • Petka
    "Mostanába ti szoktatok kapni arról üzenetet ha túllépitek aza dott mennyiséget? mert nekem most az a hiba áll fent hogy le lett zárva az előző hónap és úgynézki túlléptem nemis kevéssel de nemértem hogy sikerült semmi figyelmezetésem nemvolt."

Állítása szerint túllépte. Viszont, aki már túllépte, az arról számolt be itt, hogy nem lassították. Tekintettel arra, hogy ez a lassítás valószínűleg manuálisan történik és csak a hosszabb ideig tartó extrém forgalmú efiket lassítják, nála valószínűleg ez az első alkalom, ezért nem lett lassítva.

A figyelmeztetést már jóideje nem küldik senkinek, mert felesleges. Nekem csak 5GB-nál küldték asszem.

Az összeg pedig azért annyi, mert a kedvezményt utólag írják jóvá.
    A forgalomkorlátos netnél is az előfizetési díjat előre, a forgalmi díjat utólag fizeted.
  • Fabio Capello
    "Én abban vagyok bár ezzel a részével a témának kicsit gondba vagyok, de elmondanám a problémám... bemenve a my t-mobile oldalra ottvan egy nettós összeg ami jóval anygobb mint ami eleve a havi díj lenne most igaz mai napon lezárt egyenlegként ottvan a szokásos 2000ftos akciós összeg de felett emég mindig ott amásik ez mit jelent? :/"

Akkor nem arról kérdezne miért annyi az összeg amennyi, hanem hogy miért lassult be a net :D
  • Petka
    A 20GB/7napról beszél.
  • Fabio Capello
    a nettós összegben a tényleges havi forgalmad szerepel, majd amikor számlaváltás lesz, akkor megjelenik bruttóban, levonva a kedvezményeket.

Viszont nem értelek, ha korlátlan opcióban vagy, hogy léphetted túl a forgalmi keretet? :D
  • SlayR
    Én abban vagyok bár ezzel a részével a témának kicsit gondba vagyok, de elmondanám a problémám... bemenve a my t-mobile oldalra ottvan egy nettós összeg ami jóval anygobb mint ami eleve a havi díj lenne most igaz mai napon lezárt egyenlegként ottvan a szokásos 2000ftos akciós összeg de felett emég mindig ott amásik ez mit jelent? :/
  • KranaZoli #1885
    Már nem küldenek SMS-t annak aki a korlátlan opcióban van.
  • SlayR
    Mostanába ti szoktatok kapni arról üzenetet ha túllépitek aza dott mennyiséget? mert nekem most az a hiba áll fent hogy le lett zárva az előző hónap és úgynézki túlléptem nemis kevéssel de nemértem hogy sikerült semmi figyelmezetésem nemvolt.
  • Petka
    Kezdjük el bejelölgetni akkor! :)
  • Barpi
    Sziasztok! Tudna nekem valaki segíteni amilo mini ui 3520 notival kapcsolatban? Olvastam,hogy itt több felhasználónak is ez van. Az egyik ismerősöm áthozott ma egyet,hogy telepítsek rá egy friss xp-t. A gond az,hogy sem hálózatról, sem pendrive,sem usb-s cd-ről ne tudom megtenni. Nem ismeri fel őket. Az usb-t, és a hálózatot felajánlja, de nem talál semmit. (pedig ott figyel az xp cd teljes tartalma) Sürgős lenne valami tanács,mert szegény itt toporog, hogy most, mi lesz?
  • Gery85
    Aha értem.
    Jó lenne látni egy térképet amin be vannak jelölve ezek,kíváncsi lennék rá
  • Petka
    Nemigazán járok arrafele. A gödöllőit is csak azért tudom, mert a munkahelyem ott van a közelben és a T-Mobile elküldte levélben a tervrajzot, illetve 2 napja állították fel a tornyot.
  • Gery85
    Petka, Gyál M5ös mellett nemtudod,hol van bázis állomás?
  • Petka
    Egy kis infó gödöllőieknek!

Gödöllő nyugati határában a 3-as út mellet a körforgalomnál új bázisállomás épül!

Gy.K.: Google Maps link
  • Gery85
    JA,csak még nem tudjuk,hogy mit kapunk a pénzünkért
  • jamby19
    De ez legalább óccssóbééé van, nem mintha mindenki holnap rohanna érte
  • jamby19
    Csak megerősíteni tudlak Néha bevillan a connection interrupted ilyenkor 999a pingen 5mp-re, de ritka.