4171
  • Petka
    Oké megcsináltam, szóltam a moderátor figyelmébe topicban is, hogy tegyék ki, illetve a topic nevéből vegyék ki a korlátlan szót, mivel nem csak arról megy már itt a beszélgetés. :)
    Ha esetleg valaki gyorsítani tudja az eljárást, pl tud szólni közvetlenül egy moderátornak, az nem lenne hátrány.
  • KranaZoli #1954
    A NetMeter-hez meg ez:

netmeter3.6-crack.rar

• KranaZoli #1953
    Nagyon fasza! Ügyes!

wnw manager .2.6.0.385 32, 64 bit

(saját feltöltés)

GlobeTrotter® Connect 3.0 ( iCON® 225)

(ez meg az AutoConnect-es, amit Vohányi talált)
  • RajZoL
    Jó lett de kéne még infó a két "bevált" Net Meterröl, meg a 20/7-ről
  • Petka
    Na végülis így sikerült: link
  • Petka
    Ok, leszedem az ericsson logot, ti pedig addig gyorsan dobjátok össze, hogy milyen linkek kerüljenek oda!
  • KranaZoli #1949
    Naon baba!
    Az Ericsson-t meg, jah, le kellene radírozni.

De 1ébként naon király!

BTW: Meg jó lenne kitenni pár link-et is:
    wnw manager megaupload; ez az újabb Option auto connect-es progi; talán pár hasznos t-s honlap ÁSZF-hez; etc...
  • Petka
    haverom laptopjában ericsson modem van beépítve
  • Fabio Capello
    gút, de hogy kerül oda ericsson? :D
  • Petka
    Fórum fejléc?
  • tnet
    Köszi hát lehet hogy élek vele.amugy én kaptam sms-t a korlátrol.gondolom ez 14napig igy is marad.valakinek valami tapasztalata van a korlátozásrol?
  • KranaZoli #1944
    Ha bemész T-hez, akkor lehet kérni részletes szla-t. Pár száz forint és meg tudod nézni, hogy indokolt volt-e, vagy sem.

De min. egy telefon...

Én éppen ezért kértem részletes szla küldést a NET-es kártyáról. Napra pontosan benne van, hogy mennyit forgalmaztam és ingyenes, csak kérni kell 1430-on.
  • tnet
    Hy All
    Uj vagyok itt és meg kell jegyeznem nagyon jó ez a forum.minden nap idenézek mert kaptam már innen sok infot.t-netem van nekem is és február 2-a ota most először bilincsbe vertek.csak nem értem miért.arra már rájöttem márciusban hogy elég rugalmas a T,és nem szigoru tehát a 20Gigát nem tartja be kilóbájt pontosan.szoval ugyanannyit töltök azota és most lettem lekorlátozva.viszont nem rossz igy sem.na nem 900kb de nem rossz...szép napot...
  • Petka
    Nem arra válaszolt.
  • ktem
    Nem a modem settings-nél, hanem a Speedtest.net oldalán a bal felső sarokban van a settings pont.
    Ott kell beállítani!
  • Gery85
    nekem nincs ilyen e272nél
  • ktem
  • vohanyi
    Egyébként,ha a speedtest settingsnál az időzónát 'CET'-re állítjátok,a valós időt írja ki.
    Nálam most 14-es jelszintnél ennyi,érdekes,hogy egy pillanatra felment 7.5-re is...
  • vohanyi
    Jogos,ráadásul a speedtest inkább alámér...
    Gery!-Jelszinted a diagnosztikán?
  • Gery85
    A speedtest szokott félre mérni,de az utorrent nem.
  • ktem
    Nem mérem az adatforgalmam.
    Szoktam letölteni hébe-hóba, de eddig még nem volt gondom.
    Lehet kicsit túllőttem a célon.

Viszont most jött egy sms, hogy megszüntették a korlátozásomat az aszf nem tudom hanyadik pontja alapján.
    Tehát a speedtest most kilőve...
  • asiagyuri
    vagy eléggé félremér a speedtest.net.
  • Gery85
    Nem tudom,de működik.
  • asiagyuri
    gery. hogylehet hogy egy 7,2 mbit-et tudó modem, 7,4-et produkál? vagy neked 14,4-es modemed van? meg egy 7,2-es modemből, nemlehet kihozni mind a 7,2-t. kevesebbet lehet. neten olvastam.
  • merida111222333
    annyiból korlátlan, hogy ha túllépi az adott forgalmi keretet, nem jön ki az 50000 ft-os számla...
  • KranaZoli #1930
    Igen, drága. A DIGI olcsó, csak nem tudod Magaddal vinni. Különben kollégámnak 3GB-os T-s van. Csak NET-ezik, szimplán. Nem töltöget, perverz. Minden nagyobb letöltést itt csinál, bőven elég Neki a 3GB-os csomag is.
  • vohanyi
    Nem így van!Nekünk még van a korlátlan opció,ami március 1-vel megszűnt.
    Utolsó 7 naptári nap/20Gb. a korlát!
  • Fabio Capello
    most így kicsit visszafogva a letöltéseim, öt giga nekem durván 3-4 napra jó
  • ch13
    Nézem az árakat jó drága... 5gb--->5 790 Ft
    Semmire nem elég az az 5gb...nem?
  • Gery85
    Ugyan azt a modemet használom, semmi se változott,csak a sebesség.
  • vohanyi
  • KranaZoli #1924
    Én is erre gondoltam. Titkolódzik.
  • vohanyi
    Gery,Te modemet cseréltél?E272 elméleti 7.2/1.5!
  • KranaZoli #1922
    Nálam is javul(t) a helyzet. Yesss!

Se a ping-em, se a letöltésem ilyen még nem volt.
  • Fabio Capello
    létezik, meghívós, és nem bites szervereket foglaltak le hanem smswarezeseket
  • jamby19
    OFF
    A bithumen MÉG LÉTEZIK??? mikor voltak ezek a szerverlefoglalások, úgy tudom az összes ilyen BIT-es oldalt megszüntették Bitmusic,In-deep stb. stb.
    Ez a bithumen most free vagy meghívós???
  • Fabio Capello
    megkaptam, köszi az infókat :)
  • Gery85
    ment
  • Fabio Capello
    seed szerverrel kapcsolatban dobhatnál priviben némi infót, hogy működik hol lelek ilyet, hogy állítom be stb :)
  • Gery85
    Nem szoktam seedelni, régebben volt seed szerverem, egy ideig elég lesz az arányom.

Arány: 2.119 Feltöltött: 16.95 TB Letöltött: 8.00 TB

Még 9 terra letöltésig jó vagyok és akkor lesz 1es az arányom