4171
  • Petka
    Nem vagyok benne annyira a témában, de szerintem a válaszidő néha megugrik és ez miatt megszakad az aktív tcp/ip kapcsolat. Folyamatos letöltésnél szerintem a szerver ezt úgy veszi, hogy te leállítottad letöltést és ezért nem küld több adatot.

Tekintettel arra, hogy asszem a HSDPA is csomagkapcsolt átvitel, ezért itt lesznek a problémák a válaszidő miatt. Magyarul túl későn érkezik meg egy-egy csomag vagy a szerverhez vagy a klienshez.

Ez saját elmélet, javítson ki valaki, aki okosabb, mert lehet hülyeséget írtam!
  • Gery85
    De mi lehet az oka ami miatt a torrent vagy más letöltés miatt megáll a böngésző?
    Hiszen msn működik mellette...
  • Petka
    Nekem van data előfizetésem, mégis megakad. Mondjuk legalább tudom folytatni utána. Amúgy tuti valami egyéni probléma lesz, mert régebben volt olyan is, hogy még a speedtest is megállt mérés közben.
  • Petka
    Ne nyomasszon! A szerződésedben benne van, hogy korlátlan opcióval fizettél elő. Akármi is történik, nem kötelezhetnek a jóváírt összeg kifizetésére, mert az szerződésszegésnek minősülne. Ha esetleg mégjobban megakarsz nyugodni, akkor csinálj 20 fénymásolatot a szerződésedről...
  • vohanyi
    Pedig akkor megoldódna a gondod!Data is úgy jön teljes sebességgel,szakadás nélkül,ha előfizetsz rá!
  • Petka
    Nálam régebben a rapiddal se volt gond. Gondolkoztam is, hogy előfizetek prémiumra, de így mostmár inkább kihagyom.
  • Csak77
    "Én leszarom..."

Engem azért nyomaszt, hogy két év alatt közel 10millió forint "kedvezményt adnak"...
  • Gery85
    Nekem is kezdetek óta ilyen,de keresem a megoldást rá.
    Próbáltam cfos speedet is, semmit sem ért.
    Viszont tegnap az utp-s torrent kliens egész jól ment.
  • user2009
    Grey! nálam a kezdetek óta így megy, hogy torrent alatt nuku böngészés.

Petka! jaja! rapidról csöcs tölteni. elvétva ha 1-et 1-et enged végig letölteni, de akkor is csak pár megásakat. megindul, aztán pár másodperc múlva lelassul szépen 0-ra. anno azt hiszem Vohányi írta, hogy az advanced menüben a LEvel3-at kell választani, akkor jó lesz. kipróbáltam mindegyikkel, nekem nem megy. data.hu-ról eddig (kopp-kopp) rendesen jött minden, ott még nem tapasztaltam lassulást, vagy beállást.
  • Petka
    Nekem mostanában az egész kezd szétesni. Még egy sima datás letöltés is képes leállni csak úgy spontán. Rapidról meg ne is beszéljünk. Már hozzá se merek kezdeni, mert ha az leáll, akkor kezdhetem elölről. Az meg mégjobb, hogy mostanában max 3mbit/s-em van...
  • Gery85
    most próbáltam utp-s torrent klienst,de ez is csak egy ideig működött, ráadásul lassabban tölt mint a tcp-s
  • Ed82
    Eléggé gyakori,de nem általános.
  • Gery85
    Aki torrentről töltöget gondolom tapasztalta már,hogy töltés közben a net teljesen meghal, valami ötlet valakinek, ennek az elkerülésére?
    Msn müködik mellette,de honlapok nem nyílnak meg, időtúllépésre panaszkodva.
  • Ed82
    Hali!
    ÁFA változás miatt nem változhat a havi törlesztőrészleted!
    Ennek oka azzal magyarázandó,hogy mikor meg vásároltad az eszközt,egy bruttó eladási árra (mely magában foglalja az ÁFA-t is) kötöttél adásvételi szerződést. Olyan rendkivüli esetekben mikor a futamidő alatt változik az ÁFA kulcs,az megváltoztatja az eszköz eladási árát.Az árváltozást pedig csak az Áfa kulcs változásának hatályba lépésével lehet foganatositani. Az eladó pedig visszamenőlegesen nem módosithatja az eladási árat. Lényeges szempont,hogy az adasvételi szerződés létrejöttét követően az eladó az eszköz ÁFA tartalmát (20%)rendezni volt köteles az Adóhatósággal még akkor is ha az ellenérték kiegyenlitése részletfizetés útján történik.Röviden: az ÁFA változás a korábban létrejött kereskedelmi aktusokra nem lehet hatással.
    Nem tudom sikerült e eléggé világosan fogalmaznom..... ?
  • Kriosz
    A webfordítást próbáltam de azt nem sokat ért.
  • Kriosz
    találtam 1 módolt drivert de németül van és nem értem teljesen valaki tud segíteni ?

Option Icon 225 Firmware Update bzw. Debranding:

EDIT: Das ist nur für die Sticks GIO225 aus dem WebNWalk-Pack mit Netlock, bei denen das bisherige Update nicht funktioniert, da es mit Fehlermeldung abbricht. Der Netlock wird dabei nicht entfernt.

Also:
    Nachdem ich auch keine entsprechenden Strings in der exe gefunden habe, hab ich mal einen Disassembler (Demo von W32Dasm) angeschmissen und den entsprechendenden JNZ auf JZ gesetzt, der behauptet, dass der Stick nicht flashbar ist (75xx auf 74xx), war ne Sache von 2 Minuten nach dem Entpacken der exe (mit WinRAR).
    Und gleich ausprobiert, Firmware Flashen lief Problemlos, Stick ist debranded, UMTS-Verbindung steht
    Habs mal auf RS hochgeladen: Also für Option Icon 225 bzw. Model: GIO225, Seriennummer beginnt mit DR....... Download hier:
    Aber ich übernehme keine Verantwortung für das File, wenns bei mir funktioniert hat, kann es woanders durchaus mal schiefgehn

• Kriosz
    Mármint kicsit csalódót lennék ha nem lehetne korlátlan megint...

• vohanyi
    Ahogy Gery mondta!
    1 évig 5790,utána 6790.-korlátlan opcióval együtt!2 éves szerződésnél!
  • Petka
    Én úgy tudtam, hogy magát a korlátlan opciót kapod 1 évig. Nekem is 2 éves a szerződésem.
  • Kriosz
    Engem is érdekelne hogy vajon az 1 éves szerződésem után megtarthatom a korlátlan opciót vagy visszaraknak 5 Gb - be ???

Kicsit csalódót lenék ha igen...
  • Gery85
    hm, én úgy emléxem mikor kötöttem a szerződést,hogy 2 évre kötöttem, 1 évig 5790 majd 6790lesz,mert 1 évig van 1000ft kedvezmény a korlátlan opcióra.
  • Petka
    Most, hogy így mondja Csak77, mivan ha lejár az 1 évre előfizetett korlátlan opció? Akkor mindenkinek visszaáll korlátosra? Nekem anno azt mondta a nő a t-pontban, hogy addigra úgyis alap dolog lesz a korlátlan mobilnet, de eddig nem úgy néz ki...
  • KranaZoli #1976
    Őszintén?!
    Én leszarom...

Ez csak a számlázó program miatt van.
  • Csak77
    Megjött számla, de engem kurvára idegesít, és félelmetes a -400.000ft, hogy kijöjjön a 5.760ft... titeket nem idegesít?
  • merida111222333
    Most ha 20-ról 25%-ra növekszik az áfa, akkor a T-nél meg a Vodánál is többet kell majd fizetni havonta? Vagy ugyanugy fognak számlázni?
  • Zsolt01
    Sziasztok.

Nem pont ide tartozik, csak hát T-mobile kérdés, de …
    T-mobilnál vett eszköz 1 év részletfizetéssel mostanában.
    Jövő hónap elsejétől ÁFA emelkedés 20-ról 25-re. Tehát az a kérdés, hogy a részletfizetés változik-e!
    Én felhívtam az 1430-at:
    Egyszer: Azt mondta a hölgy, hogy vissza hív, mert utána kell nézzen. Vissza is hívott és azt mondta, hogy változni fog.
    Másodszor más ügy miatt hívtam az 1430-at, Számlázási résszel beszéltem és a végén csak úgy mellékesen rákérdeztem a részletfizetés változhat-e ÁFA emelés miatt: az úr azt mondta, hogy szerinte nem, mert szerződést írtam alá a részletfizetés összegéről.
    Most, hogy megkaptam a havi befizetendő csekket,
    Harmadszor is felhívtam az 1430-at, megint egy hölgyel beszéltem, kért, hogy várjak kicsit utánanéz, de szerinte nem változhat a részletfizetés. Kis idő múlva közölte, hogy utána érdeklődött és nem változik.

Abból kiindulva, hogy Kábel Tv társság is bejelentette már, hogy ÁFA emelés miatt ár emelés. T-mobil szolgáltatások ára emelkedni fog ÁFA emelés miatt. De akkor Készülék részletfizetése nem változna !

Szerintetek, vélemények erről ?
    Köszi.
  • Gery85
    Köszi,Petka érdeme,én csak finomítottam rajta.
  • user2009
    OFF- csináltam egy oldalt, ha van időtök, majd klikkeljetek rá néha, had hízzon a számláló :) köszönöm! Link -OFF

jó lett a fejléc gergő :)
  • KranaZoli #1970
    Hát basszus ez dúrva. De az a probléma, hogy egy újszülöttnek minden vicc új, szal aki nem ismeri az előzményeket, az(azok) megint fejest ugranak vmi szarba. :(

Mert amit lobogtatni tudnak az az 1 éves hűségidő és semmi más.

Ez milyen dúrva:

E definícióba a cég szerint a

- „weboldalak böngészése,
    - e-mailek küldése és fogadása,
    - online vásárlás,
    - bankolás,
    - chatelés,
    - kisebb méretű fájlok továbbítása,
    - online internetes kommunikációs eszközök (pl. MSN) használata,
    - játékok hálózati futtatása,
    - online felületen megjelenő multimédiás tartalom alkalomszerű megtekintése” fér bele.

A cég szerint...
    Szal HD Jútyúbra már ráb*sszák a sebesség korlátot?!
  • vohanyi
    Pannon: visszatért a papíron korlátlan internet;Pannon-Internet éjjel-nappal....
  • Gery85
  • KranaZoli #1967
    Figyelek ám. :)
    Csillagos 5ös.
  • KranaZoli #1966
    Naon baba a fejléc!
    Ügyes!

1 apróság:

- a Wnw manager-ben ki kellene venni a pontot a ver. szám elejéről.
    (.2.6.0.385)

?!
  • vohanyi
    Grat.,fain lett a fejléc!
  • Gery85
    Én is tudom a hátteret módosítani,de nem sikerült egyenlőre, viszont az oldalsó szélét megváltoztattam
  • tnet
    Most sikerült megnéznem a hír tv-n futott panaszkönyv c.adást amiben Gery és Vohányi voltak jelen.hát ami azt illeti rendesen kidumálták magukat a Vodások.én most egy picit aggódom a T korlátozása miatt mert most elég lassu lett.
  • Gery85
    Király lett
  • Petka
    Na majdnem jó, csak a hátteret elfelejtettem fehérre állítani. Sajnos dolgozdából proxy mögött vagyok, úgyhogy csak otthon tudom megcsinálni.
  • Gery85
    Téma nevét én is megtudom változtatni.
  • Gery85
    Király lett, köszi!