T-Mobile Internet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

atila4
nem tudnád bemásolni jegyzetömbe vagy ami alapból fenn van world-be?
mert nincs meg az office:S

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

Fabio Capello
na akkor ez most jó? 😄

Gery85
Munkahelyemen ennyi van, de legalább tudok töltögetni korlátlanul<#crazya>

Gery85
Ha lehet,akkor a speedtest méréseket a speedtest linkjével szúrjátok be, mert nem szeretném, ha mindenféle paint módosítással próbálnának emberek hülyíteni a többieket,hogy náluk 7 meg 8 megabit van, közbe csak ügyes trükközés az egész.

vohanyi
Speedtest.net:bal felsõ sarokban 'settings' gomb,tt lehet állítani Kbit/s-ra,alap szervert megadni,dátumformát...

- - - Ha egyszer sok pénzem lesz, veszek egy tavat, és elnevezem Fárasznak. Ez lesz a Fárasztó - - - \" Soha ne harcolj disznókkal! Koszos leszel, és a disznók élvezni fogják!\"

vohanyi
Szerintem sehogy:Mo.-on 3 szervert ajánl fel:Bp.,Nyíregyháza,Miskolc!
Tök mindegy hol laksz....amelyik szerinted a legreálisabban mér,pl.:

- - - Ha egyszer sok pénzem lesz, veszek egy tavat, és elnevezem Fárasznak. Ez lesz a Fárasztó - - - \" Soha ne harcolj disznókkal! Koszos leszel, és a disznók élvezni fogják!\"

Töltsd le ezt a kis excel filet
Irogas bele csak ne a szürkébe a többit mutatja

http://rapidshare.com/files/208069522/t-forgalom.xls

asiagyuri
ugyhogy beleirod, mint most is ahogy tetted 😄

Azt hogyan tudom beállitani, hogy Pécs felirat legyen a speedtestemnél és ne Budapest ?
Ezt az új speedtestet megnézem én is.

asiagyuri
ja bocs.nem a te eredmenyed 😄

asiagyuri
a speedtest mostanaba SZAR. az a 31 mbit egy kicsit durva 😄 . milyen modemed van?😄 veszek enis

Petka
Összefoglalóban találtam. Ez így egy kicsit érdekes!<#wilting>

Petka
Heh movie 20 min 😄

atila4
Vki légyszíves magyarázza el nekem ezt a korlátozást mert tényleg belekeveredtem

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

KranaZoli
Jé!
Megújult a Speedtest.net :o

Új flash és Mbit/sec-ban mér, aztán kidob egy ablakot, hogy mit töltesz kb. mennyi idõ alatt kúszik le.

😊

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

A google keresõbe beirod pl: data.hu/get/ taxi4 és keresés.<#wow1>
Köszönöm a segitséget. Ja és a data.hu -ról már jön 370 kbit/s el.(prémiummal !)<#taps>
A jel erõsségem kiválló. Ezt a vodánál még a legmerészebb álmomban sem mertem volna elképzelni. Egy volt vodafone internet elõfizetõ.<#zavart2>
Petka
Privátban dobhatnátok valami linket, ahol datás letöltések vannak! 😉
Elõre is köszönöm!

KranaZoli
Így van.
De pontosabban úgy, hogy az egész adatforgalmad le és feltöltés nem haladhatja meg a 20GB-ot!!!

A 7 napot értsd relatív. Vagyis visszamenõlegesen adott naptári naptól pl.: mától visszamenõleg 7 nap nem lehet több 20GB-nál. Aztán holnap ugyanígy, "visszamenõlegesen" vedd mindig a 7 napot.

Így nincs értelme arról beszélni, hogy hó elseje, hétfõ, szerda, stb..

Vagy értsd úgy, hogy elkezdesz pl. ma net-ezni és állandóan úgy netezz, hogy 7 nap alatt ne érd el az a határt. Mindig figyeled, hogy visszamenõlegesen 7 napban mennyi az adatforgalmad.

Ha visszaolvasol, akkor sok-sok hasznos HSZ-t fogsz találni!

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Na azé már jön 200 kbit/s -el is. De öszintén többre számitottam.
Ha jól értem akkor 7 nap alatt max csak 20 gigát lehet letölteni.
Én nagyon gyenge felfogású ember vagyok kérlek magyarázzátok el nekem.<#szomoru1><#worship>
Fabio Capello
nálad lehet a hiba, én 4-500-al tépek

Elõfiettem a data.hu ra. Prémiumra.
115 kbit/s el töltök le. Ez igen nevetséges sebesség.

A rapidon a free letöltésnél meg jön 240 kbit/s el. Na most akkor mi van , jó megszivattam szivatott a data.<#falbav>
Gery85
én is csak böngészni,esetleg néha kis letöltésekre használom.
Szerintem így van értelme, bár ha valaki nem tudja megoldani máshol a töltést azt is megértem.

KranaZoli
Ó fuck! 😞
Ha T-s a telód, legalább egy telcsi 1430-ra, hogy vajon miért is lehet?!
Kérted, hogy kapcsolják be a részletes számlát a hívószámodra?!
Én kértem, majd kíváncsi is leszek rá, hogy milyen 😉

Nekem is az a szerencsém, hogy nagyobb letöltéseket nem ezen csinálok, de hát minek is tenném, ha melóhelyen 18Mbit-es ADSL vonal van és szerencsére nem olyan melóhely, aki bárki csak úgy töltögethet. 😊

Ami ott pár óra, perc az ezzel a Stick-el nagyságrendekkel több idõ lenne... 😞

Hiába no, nem az igazi ez a mobil net.

Nekem pl. ilyen az e havi adatforgalmam eddig: 15GB
😊

De természetesen ebben nincs bent a noti, ill. pár winreinstall.

Azonban Nekem ennyire kellett és ilyen formában elég is.
(fórumozás, winupdate-ek, reinstall, net rádió, pár sorozat rész letöltés, ill. pár progi)

Õszintén: Szerintem kb. ennyire jó.
😞
/DE! Pannon-ál még ennyi se fért bele a Voda 10GB-járól nem is beszélve/

Hát sajnos nem tudsz mást tenni, mint várni, esetleg telefon ill. talán egy levél (nem e-mail!) a negatív tapasztalatról...

Fabio Capello
mer nem hétrõl hétre számol... vszeg rosszul számoltad össze a gördülõ napokat

Stabil 40kb/ fel-le.<#worship>
Jav kicentiZtem.
Már részrõl meg direkt egyenletesen neteztem nem volt rá példa,hogy 1nap 6Gb másnap 1Mb.Szal nem értem.
Mondom magamba kicenticem 31ig 74Gb adatforgalom ma reggelig.Erre jön a ÁSZF sms pfffffffff<#szomoru1><#rinya>.Lekérdeztem 75Gb-nál járok,na akkor miért??Ha 1hó 80Gb.
Gery85
Tudom,hogy bosszantó a Digi, bár én hozzá férek mert pároméknál az van, itt szoktam letöltögetni.

de már nem kell sokat várni és jön az 2012re jön az LTE technológia.
aki nem tudná mirõl beszélek.
Itt a dátum 2010,de nálunk késõbb jön.

nekem is ilyen van, a w'n'w sticknél sokkal jobb, stabilabb, ping értéke 80-100 körüli, de szerintem a max feltöltési érték a T hálózatán eléggé alacsony, nekem soha sem sikerült 1,15 Mbps magasabbat elérnem.
Amúgy ha adótorony gond: nekem egy hétig volt csiga, megszívattak vele.
Pár oldalon necces nekem,hogy bannoljanak emiatt.0,5-6 aránnyal.Este meg ugye nem mehet napi 2,8Gb ba bele kell férni.
Nem, csak mikor hallom hogy Digisek 2MBit el t9ltenek fel,és milyen arányuk van akkor jó lenne.30kb/s menne többel is fel,csak ugye modem.
Gery85
20 gigákkal akarsz aránytjavítani?<#vigyor4>

Arány javításra <#hehe><#idiota>
KranaZoli
Én csak azért írtam a PH Apró rovatot, ha vkinek kaki van az eszközével és T nem cseréli és az új drága, akkor lehet másképpen is szerezni MobilNET-hez modem-t. 😉

Ez pl. Engem annyiban érdekel, hogy kényelmi szempontból pl. megérné akár még1 stick és akkor csak a SIM kártyát kell cserélgetnem, ill. olyan modem amelyikben pl. van SD kártya bõvítési lehetõség, stb...

Gery85
És mit akarsz ennyit feltölteni??
Nekem van az e272es,de szinte sose töltök fel.

Hát igen akinek van annak drága,aki most ugrik be a mobilnetbe annak megéri.
De 1MBit feltöltés növekedés 15eft-ot nem ér meg.
Gery85
aha,még nem láttam ilyet sehol, de egy tuti
én nem adnék érte 15ezret 😊

Fabio Capello
továbbfejlesztett szappan... 😄

Gery85
e270? Az melyik?

Petka
nálam 1.2mbit/s

huawei e270 hsdpa, hsupa 2mbit upload, 7.2mbit download új,dobozos, kártyafüggetlen 15.000ft. Ez nagyon korrektnek néz ki a 2MBit feltöltés mesés,már csak azt kéne tudni a T hálózata mennyit bír felfele.
KranaZoli
Érdemes körbenézni pl. PH hardver apróban.
Csak egy link: w'n'w stick

De még vannak egyéb 3G modem-ek is...
Lehet Én is veszek egyet kéz alól (egy függetlent) és akkor lesz egy a PC-hez, egy a notihoz pl. 😉

Gery85
Ahh, 6 napot dolgozunk a héten <#szomoru1>

Vagy arra gondolok torony hiba.
Volt 1 tag itt azt hiszem Adótorony néven akinek hasonló volt a problem..
Íme 1 elrettentõ példa. Ma 22h mérés,nem fut semmilyen nethez kapcsolódó program,az összes forgalom figyelõ is kilõve.
Holnap,ha minden igaz ki tudom próbálni 1 Toshiba laptopon.Meg az az idegesítõ amikor van sorszám vársz egy fél órát elmondod mi a gond elviszi,de azért hozzá teszi,hogy ilyen esetekben a PC-t is bekérik ha nem javul,háá persze ami tudok itthon megcsinálom,aki beviszi az vagy tök nem ért hozzá vagy 10éves és sír anyunak,hogy nem jó. . .Én nem bízom rájuk a gépen miért mit csinálnak vele tápot nem cserélnek sem alaplapot akkor meg minek.
Más. Pannon haverommal elmentünk nála tényleg sehogy se sikerült bekonfigolni a netet.Vissza vittük a modemet adtak addig kölcsönbe 1 et amin természetesen sikerült beállítani.Jött sms lehet visszamenni fõdarab csere volt.Hazavittük és jó.T-nél miért nem mûködik ez.
Vohányi Szerintem a legfrissebb FW van rajta mármint a gyárihoz képest.Még Gery-vel csináltuk.Én úgy tudom a nyári óta nincs frissebb.
vohanyi
Én helyedben hagynám elsõ nekifutásra az Op.rendszert...
Kipróbálnám egy másik gépen,ha lehet távol,másik adó körzetében.
Te is frissíthetsz firmwaret,már belinkeltem,de a fórum elsõ oldalán a link jó!
Vistát én nem erõltetném,én legalábbis XP-rõl váltok 7-re!