4171
  • Gery85
    Sziasztok
    Nekem kb 3 órája hülyült meg a net, 44KB/secnél nem megy feljebb,ellenben a feltöltésem 160KB. Vagy valami gond van a toronnyal vagy az időjárás tett be neki.
    Másoknál mizu?
  • Ed82
  • Petka
    Nálam ez a helyzet:

Már napok óta ezt a pannonos színvonalat tartja a t-mobile.
  • RolandX
    Nem tudom másnál van-e változás, de nekem 2 napja hibátlan a cucc, tegnap és ma nem volt "az oldal nem elérhető" üzenet, sőt torrent mellett is most ha nem is szélsebesen, de el lehet szörfözgetni, minden oldal bejön.
  • RajZoL

De már egy páran leszedték :)

De ha gond akkor kérem a téma gazdát törölje a hozászolásomat
  • Petka
    Azért óvatosan errefele az ilyen linkekkel! :)
  • RajZoL
    http://rapidshare.com/files/246426910/220.7z

Itt a doc akit erdekel
  • RajZoL
    Én a neten találtam egy docot amibe leirták hogy 3 progi segitségével hogyan kell függetleniteni :)
  • Gery85
    Hm, hogy hogy olyan sokáig tartott?
    Nekem 20 perc volt kb.
  • tnet
    Na akkor ezzel megvolnánk.sikerült.független és már a dobozábana web n walk.ez eddig szépen muzsikál.jajjj ez kemény volt azért ráment 3 órám kb.
  • vohanyi
    Azért egyeztessünk a sticket illletően:
    Legfrissebb firmware : 2.5.21Hd.
    Wnw manager 2.6.0.385;ill.,GlobeTrotter3.0.0.866
    Ha ez van Neked,akkor tényleg szolgáltató hiba lehet...
  • vohanyi
    Pénzes,cirka 2-3 eFt--5 perc alatt független!Gery is ezzel csinálta!
  • tnet
    Gery ha tudsz kérlek segits.találtam egy progit.dc-unlocker csak nincs regem és nem találok sehol hozzá.valami ötlet?
  • Ed82
    Ez már Uniós norma!
  • asiagyuri
    hát azt nemtudom hogyan lehet. azt gery tudja asszem.
  • tnet
    igen csak ami van nekem az ugyebár vodás.hogy lehet kifüggetleniteni?szakszervizen kivül..
  • asiagyuri
    Használj pl. egy huawei e220-as modemet. avval nincs gond.
  • tnet
    Nemigaz hogy nem tudnak csinálni egy kibaszott kurva jolmüködö modemet meg hozzá szoftvert.miért kell minden dolgoban lennie szarnak is?1430 azt mondta hogy nem tudják mi a gond.hát ennyi eszem nekem is volt na..jövö honaptol 6000 ft-ot fizetek de net lassan már nem lesz.hát a kurva anyjukat.inkább kapcsolják ki meg küldje a behajtot.dolgozni meg nem tud normálisn az ember aztán kirugják.csakhát ez kit érdekel?
  • vohanyi
    Pillanatnyilag speedtesten most :
  • vohanyi
    Ilyen azért nálam soha nem volt!
    Valami egyéni gond lehet,esetleg átjátszó!
    1430 ?
  • tnet
    Komolyan mondom most értem el arra a pontra hogy kezdem megutálni a T-mobile-t.és ezért a szarért nem fogok fizetni jövö honaptol ha nem lesz valami javulás.mostmár ott tartunk hogy 5-6percet jo a kapcsolat utána 10-12percre nem találja a netet ez a szar.munka közben ez elég irritáló.
  • vohanyi
    Ha betartottad a szabályt-utolsó 7 naptári nap/20Gb/és nem korlátoztak,dobj be egy speedtestet!
    Nálam tegnap dél óta néha használhatatlan 1-1 órára.Fellépek,5 percig jó,aztán mutatja,hogy minden OK.,de nem nyit meg semmit,MSN szerint átjáró hiba!
    Valamit alakítanak,mert 15-ös jelszintnél 6.5-7?bit/s-tartósan...!
  • Gery85
    Nekem akkor volt ilyen amikor a routerem szarakodott, nálam wifin osztva van a net. dhcp probléma volt, nálatok nem tudom mi lehet a probléma sajna.
  • Jaka923
    Hát azt nem tudom. De a Stick-el lehet a gond, vagy mi?
  • jamby19
    A STICK-re mennyi gari. idő van 1 v 2év????
  • Jaka923
    Hogyhogy lekorlátoztak? Ezt miért tették? :O
  • Csak77
    Lekorlátoztak jól. Várj 2 hetet.
  • Jaka923
    Sziasztok!
    Nálam, az utóbbi 5-6 napban olyan lassú lett a mobilnet, hogy már szinte használhatatlan. Vannak olyan weboldalak, amelyeket betölt 10-15 másodperc alatt, és vannak olyanok, amelyeket kb. másfél(!) percig tölt. Eddig nem volt semmi probléma vele. Mi lehet a baj?
  • RolandX
    Szintén zenész, szintén 64 bites vista... nekem a problémák csak szörfölés közben jönnek elő, pár perc után teljesen random, hogy melyik oldal nyílik meg és melyikre jön "a távoli kiszolgáló nem elérhető" üzenet. Letöltésnél talán még sose volt szakadásom...
    Egy időben idegesített s probáltam lecserélni wnw-t programot, böngészőt, egyedül fw-t nem, de változás semmi. Jelenleg annyira nem izgat, éppen új rendszer húzása előtt állok, (meg melóhelyen napközben el tudom intézni a netes dolgom.)

De ha kapsz érdemben választ a 1430-on akkor ne tartsd magadban :)
  • KranaZoli #2049
    Próbáld ki a másik szoftvert, ami mellette van. Én már jó ideje csak azt használom. Autoconnect-es.

Ill. próbálj máshonnan letölteni nagy állományt. Vmilyen játék demó, stb... csak ne rapid, stb...

Ha azok OK, akkor kérdezz rá 1430-on arra amit írtam ill. regéld el Nekik, hogy pl. gamestar.hu-ról, stb... lejönnek a nagy fájlok, de amiket írtál ott elhasal.
  • pomosapiens
    Ja!És én is azt a Visát használom SP1-el
  • pomosapiens
    Pár napja már ezt a wnw-t használom én is,azt is ötödjére tudtam leszedni,mert mindig megállt a letöltés.A kapcsolat persze ezzel is megszakad.Akkor tényleg nem marad más mint a 1430.Azért KÖSZÖNÖM!
  • KranaZoli #2046
    Szignómban lévő OS-el használóm több hónapja mindenféle hasonló probléma nélkül a NET-et a banner-ban lévő wnw-el, ill. most már a GlobeTrotter autoconnect progival. Csak akkor voltak problémáim, amikor többen beírtak, hogy kaki van Náluk is.

Nagyon ritka, hogy problémám lenne vele.

Mostanában nem nagyon töltögetek le, de se rapid-al, se megaupload-al nem volt problémám.

Tipp: Hívd fel a 1430-t és a műszaki csoporttól lehet kérni egy olyat, hogy "reset"-eljék a beállításaid. Ők fogják bontani a kapcsolatod és kb. 15-30 perc múlva újra lehet próbálni csatlakozni.
  • pomosapiens
    Üdvözlet Mindenkinek!
    Érdeklődnék nagy tisztelettel!64bites rendszeren használom a T moibilinternetét.Az egy dolog,hogy viszonylag gyakran előfordul,hogy megszakad a kapcsolat.Ezzel már megtanultam együttélni,hogy nem képesek olyan drivert csinálni,hogy ne szakadjon meg.November óta használom,márciusig más gond nem volt.Azóta viszont rapidshare,data,megaupload,hotfile stb. oldalakról való letöltés közben megszakad a letöltés,úgy hogy a kapcsolat nem szakad meg.Csak a letöltés.Legtöbb esetben nem is lehet folytatni.Letöltésvezérlőkkel sem,többel próbáltam.Járt e valaki hasonlóképp,és mit tudott tenni,hogy ne így legyen?
  • Gery85
    Értekezletem lesz csütörtökön, tehát nem igazán megoldható, mert ahogy vége én húzok vissza pestre mint akit seggbe rúgtak, mert hosszú az út.
  • Fabio Capello
    csak kérdem, egyszer össze kéne futni :D:D
  • Gery85
    Dél pesten vagyok én, de csütörtökön megyek szegedre,miért?
  • Fabio Capello
    szegeden nem vagy lenn?
  • Gery85
    Érdemes felnézni, bővült a kínálat, még néhány csoportnál nincsenek képek,de igyekszem.

fraelcomp
  • KranaZoli #2039
    Alakul, alakul.
    Ha speedtest-en a Copy Forum Link-re kattintasz, ahogyan tettél most is (így jobb), akkor nem kell az IMG mert nem képet szúrsz be, hanem egy link-et.