4171
  • Kriosz
    ma reggel...

elmehetnek a f*** - ba
  • Fabio Capello
    jelentem, nincs változás.
  • vohanyi
    Nálam össze-vissza mér...:
  • KranaZoli #2115
    wow :)

• vohanyi
    Nem egészen így van azért!Data-ról /regisztrált/-6.5-7Mbit/s-al száguld le...NÁLAM csak a rapid köhög,kiválasztott szerverétől függően!Aki ott regisztrált,ill. ügyes,annak is egyben lejön.Megaupload,és a többik nekem rendben.
  • KranaZoli #2113
    Én a Torrent kliensben állítottam. A letöltési sebesség változott is, csökkent ill. nőtt, de Nekem a NET közben siralmas volt. De mivel össz-vissz 700MB körül kellett töltenem így hamar megvolt az egész.
  • jamby19
    Hol lehet állítani azt a "prioritási szintet" ?? Vista,XP alatt??? Vezérlőpult,vagy a torrent kliensnél??
    Leírod nekem levezetve hol találom.
    Köszi
  • asiagyuri
    Na látjátok. Ezekről a letöltési hibákról beszéltem ezelőtt :D . És ez már nem először van a T-nél. Ezért írtam hogy átgondolandó ezért a dolog! Most is voda-val párhuzamosan töltök rapid-ról, és data.hu-ról egész nap, és egyszer sem szakatt meg, szépen leszette a rar-okat (jelenleg 150-150 kb/s-el jön átlagosan a 2 töltés)! És azt montátok már nincs ilyen hiba :D . Volt ilyen hiba, van ilyen hiba, és lesz is ilyen hiba. Gondolom nem véletlenül áll le a letöltés ezekről a fájl megosztó oldalakról! Érdekes hogy szoftverbázis.hu-nál, nem szakad meg. mert onnan csak legális dolgokat lehet tölteni le!
  • Fabio Capello
    meglátjuk, holnapra rendbejön e, ha nem akkor jöjjön az az ügyfélszolgálat...
  • vohanyi
    #2057-nél jeleztem is!MSN átjáró hibát írt ki akkor...
  • Fabio Capello
    nincs kedvem üszis libákkal társalogni...
  • vohanyi
    Nálam ilyen 17-18-án volt!!!
    Valamilyen karbantartás/átállás lehet!!!
    Azóta kiváló!- / 1430 ? /
  • Fabio Capello
    Gyerekek, továbbra se megy a T-s net, a kapcsolat létrejön, valamekkora adatforgalmazás is van, de a hálózati jelzés szerint nem megy át az azonosításon, ill. semmilyen weblapot se hoz be...

Miafene történt már megint... grrr
  • atila4
    normális mert a torrent az egész sávszélt elveszi !
    én szoktam várni kb 10 percet és akk már nagyábol lehet netezni is torrent mellet^^
  • KranaZoli #2104
    Ritkán töltök torrent-et. Most viszont azt teszem, mert kell. Az teljesen normális, hogy alatta szinte meghal a böngészés?!?!

:o

Tök mind1, hogy milyen prioritási szintet állítok be. Lehet, de keggyetlen szar a böngészés. Nem töltődnek be oldalak, stb...

No, már készen is vagyok... Remélem nem mostanában kell majd torrent, mert ahogy befejeztem minden visszaállt és OK, de alatta rémes volt.
    :(
  • pomosapiens
    Ja!És persze a szervizes szerint ez nem a Témobil hibája,hogy leáll a letöltés.Akkor kié?
  • pomosapiens
    Na Urak,s ha vannak Hölgyek!
    Ma voltam a Témobil család egyik üzletének szervizesénél.Ugyanezeket a drivereket adta,amik a fejlécben szerepelnek.Mondanom sem kell,a kapcsolat ugyanúgy megszakad,szoftverbázisról 393Mbos filét minden gond nélkül leszedek,viszont rapidshare,data,megaupload,filefactory stb. hasonló oldalakról való letöltéskor ugyanugy leáll a letöltés,folytatni nem,vagy csak ritkán lehet.Azt hiszem ha decemberben lejár a hűségem,nem ezt a szolgáltatót választom.Több mint egy évig semmi bajom nem volt velük,meg voltam elégedve a szolgáltatással.A megszakadásért esetleg a Vistám okolható,mert xp 32 bitnél nem szakad meg,viszont a letöltés ott is megáll március óta.Tehát ezesetben a hiba nem az én készülékemben van,ahogy a régi reklám mondja.
  • KranaZoli #2101
    No!
  • vohanyi
    Nálam 18-a óta semmi gond!
  • Fabio Capello
    Másnak is van ma gondja a nettel? Vagy tizedszer kapcsolódom újra, és az azonosításon nem bírok túljutni, nem indul be a net :/
  • vohanyi
    Nálam egyedül a rapid néhány szervere köhög,mással soha nem volt gond!
    FlashGettel 6.5-ös átlaggal jön le a cucc/pl.data/
  • Gery85
    rapidról én nem töltöttem,erről nem tudok nyilatkozni, torrentes töltés már jó, nem akad meg a net letöltés közben.
  • asiagyuri
    Akkor mi volt az a rapid, meg ehez hasonló letöltési problémák, meg torrent problémák?
  • Gery85
    Nálam sose volt ilyen
  • KranaZoli #2094
    Ja, az pöttyet túlzás, hogy "minden"...
  • Petka
    Már megszűnt nálam ez a probléma. :)
    Mostanában csak lelassult 3mbit/s-re. Gondolom bővült az előfizetők köre a környékemen...
  • Csak77
    Baromság.
  • asiagyuri
    Most átgondolva persze megfontolom, mert ugye minden T-snek megszakad (leáll) a letöltése! Vodánál ilyen nincs.
  • asiagyuri
    Hol laksz Fabio? Mert ha elérhető távolságban, engem érdekelne a neted, és megkéne oldani az átírást!!
  • Petka
    Ha korlátlan, akkor szerintem add el valakinek!
  • Fabio Capello
    augusztusban elutazom fél évre külföldre, költséges lenne a nulla használatért ennyit fizetni :D
  • Petka
    Miért akarod lemondani?
  • KranaZoli #2086
    Ez így egészen jól hangzik!!!
  • Fabio Capello
    februárban kötött netre valaki tudna kötbért mondani?
  • Gery85
    Szeretnék mindenkit nyugtatni,hogyha netán véletlenül átlépi a 20 gigás korlátot, akkor sincs nagy gáz, én is most így jártam és 384kbitre korlátoz a T-mobile,teljesen jól használható az internet, az oldalak jól töltődnek, youtube megy, online rádió megy, minden frankó!
  • KranaZoli #2083
    7vgén nem voltam NET közelben, csak most tudtam ránézni és számomra(!) kellemes meglepi:

• vohanyi
    Speedtest mostanában hülye,simán 6.5Mbit/s -al töltök tartósan...:
  • Ed82
    Na... ezt sem jegyzi fel a szakma!
  • Gery85
    hupsz, mégis átléptem véletlenül a 20gigát, na mind 1, ahhoz képest tök jó ez a 384K simán tudom használni a netet!
  • Gery85

Biztos a toronnyal van probléma, mert a sms nem jött hogy korlátozva lennék, plusz a feltöltés se lenne ekkora.