4171
  • vohanyi
    Szerintem elnézted a topicot...
    Puk kód/1és 2/-ha 3-szor rossz PIN kódot adtál meg,SIM aut. lezár,ennek a feloldó kódja a PUK 1 ill. 2.Ha ezt elhagyod,és tényleg a rossz PIN kód megadása miatt zárt le,fordulj a szolgáltatódhoz személyesen a papírokkal együtt!
  • royaltom
    és ha igen mi van akkor ha elvesztettem a feloldó kódot?
  • royaltom
    sziasztok!
    az lenne a kérdésem hogy a puk kód és a feloldó kód ugyanaz?
  • vohanyi
    112 ingyenes...
  • Gery85
    Nekem is mindig élt, de vigyázni kell vele, még életveszély esetén sem telefonálnék róla
  • vohanyi
    Tavaly decemberben nekem élt.
  • Petka
    Amikor először próbáltam régebben, akkor még nem működött a hanghívás.
  • vohanyi
    160Ft/perc! Nem tudtad???? Legalábbis százvalahány...Díjtáblázat!
  • Petka
    Azt mivel magyarázzátok, hogy a netes simkártyát telóba berakva fel lehet hívni és még az adott kártyáról is lehet hívást indítani? Barátnőm véletlenül azon a számon hívott és simán beszéltem vele. Majd a netes sim-el megcsörgettem a normál telómat...
  • Kriosz
    ma rendbe jött a net sebesség valószínűleg a toronnyal babráltak...

a rapidshare előfizető vagy rakd level 3-ra a letöltést ez nekem bevált. nem szakad a kapcsolat állandóan.
  • Fabio Capello
    reinstall kellett, igen, most a wnwn keresztül megy a net
  • KranaZoli #2147

OS re-install oldotta meg?!
    Ill. most mi van fent?! (wnw, vagy option)

Nekem az jutott eszembe, ha OS re-install volt akkor lehetséges, hogy vmilyen progi zavart be...
  • vohanyi
  • Gery85

Örülünk hogy megoldódott
  • Fabio Capello
    megoldódott, köszönöm a tanácsokat mindenkinek :)
  • Fabio Capello
    most húzom újra a gépet, meglátjuk mi lesz...
  • KranaZoli #2142
    Én már régen újrahúztam volna az OS-t. Ha utána sem jó, az már naggyon gyanús. Nincs lehetőséged máshol kipróbálni a stick-et?!
  • Fabio Capello
    ez rendben van... :/
  • Petka
    Sajnos most nem vagyok otthon, de fejből talán valami ilyesmik vannak ott:

APN: statikus
    APN cím: internet (vagy wnw)
    Felhasználónév, jelszó pedig nincs.

Elvileg, ha olyan wnw managered van, ahol profilt lehet választani, akkor benne kell lennie egy T-Mobile HU nevű profilnak és ott ezek be vannak állítva.
  • Fabio Capello
    végigpróbáltam mind a négy USB portot...

Petka: elméletileg nem birizgáltam a profilt, írd már le minek kell beállítva lenni pls...
  • Petka
    Én még talán arra tippelek, hogy a DHCP Client szolgáltatás valamilyen oknál fogva ki van kapcsolva. De igazából nem tudom, mennyire összeegyeztethető ezzel. Vagy ha már azonosítás, talán megkéne nézni, hogy milyen profil van beállítva a wnw managerben. Lehet rossz APN van beírva.
  • vohanyi
    Vistat nem ismerem hál'istennek,akkora gabesz lenne?Másik USB port?
  • Petka
    OS újratelepítés megvolt már?
  • vohanyi
    Ebben azt nem értem,ha csak az azonosításig jutsz,akkor : "náluk nem mutat hibát"--??
  • Fabio Capello
    sorrendben

megvolt

megvolt

megvolt

nincs korlátozás

náluk nem mutat hibát

volt wnw manager

globetrotter

és továbbra se jutok túl az azonosításon.
  • KranaZoli #2133
    Ne pipa legyél, hanem csinálj már vmit ember.
    Mit vársz, mitől fog megjavulni?!?!

Hívd fel a 1430-n a műszaki osztályt és kérd Tőlük a hálózati beállításaid reset-elését, amit csak Ők tudnak elvégezni. Regéld el Nekik, hogy mi a problémád, kérdezd meg nincs-e korlát a számodon (akár lehet véletlen is) és ha nincs és minden OK az Ő részükről is, akkor reset.

Aztán lehet próbálkozni wnw manager-el, option alternatív progival, windows reinstall, stb, stb...
  • Fabio Capello
    esküszöm kezdem azt hinni hogy ott dolgozol, úgy reklámozod...

az addat jobbis és nem is kell perkálni :D
  • Fabio Capello
    Kezdek nagyon pipa lenni.....
  • vohanyi
    Nagyon helyes!Pakoljon mindenki a data.hu-ra!!!
    Regisztrálva/1 hó/800.-nettó/-FlashGettel teljes sebességgel jön,szerintem így a legjobb!
  • Gery85
    Nem tudom,hogy olvastátok e a cikket a főoldalon a rapidshare-ről.
  • Gery85
    Megnéztem a szervert(mert nálam el van osztva a net wifire) és 7óra 37perce a neten van minden gond nélkül.
  • Gery85
    Nálam egész nap jó volt az internet, legalábbis párom szerint, ő itthon volt végig és netezett.
    A korlátot leszámítva minden oké
  • vohanyi
    Nem egészen...csinálj egy optimalizálást!Én a "SpeedConnect Internet Accelerator"-t használom.
  • pomosapiens
    Na ezt vigyétek haza házi feladatnak!A barátnőm gépén minden lejön megszakadás nélkül.Ezek szerint valami program zavarhat be a gépemen?Létezik?
  • Fabio Capello
    nálam nem segített, bár tegyük hozzá ez a művelet vista alatt jóval bonyolultabb
  • vohanyi
    Na most nekem is csinálta.Kapcsolat OK,mégse lép fel sehova....
    Megoldás nálam: modem restart NEM SEGÍT,viszont kapcsolatok/javítás----
    egyből minden rendben,6.7Mbit/s-al jön le a cucc!!!
  • Kriosz
    az adatforgalmam 10gb se volt ebben a hónapban...
    tegnap vígan töltöttem fel a nyaralás képeit ma meg ez fogadót...
    hívtam az ügyfélszolgálatot de semmi értelmeset nem tudtak mondani.
  • tnet
    Bocsi szoval 5790et kell fizetni..de tökmindegy mert lesz 6790 is..tehát minél drágább annál szarabb..valami ébresztöt kéne fújni...
  • tnet
    Hát asszem nem ártana kicsit felvilágosítani a T-mobile-t hogy kezd egyre szarabb lenni a szolgáltatásuk.nincs korlátom mégis 180kb-al tölt max. és már 2 napja.hát mi ez?megszakad a net 10percenként 5 percre,letöltés lassu szar..ez pont jo lesz mert mostantol meg már 6790et kell fizetni.tökjö lenne ha észbe kapnának de kurva gyorsan...
  • vohanyi
    Átlépted a 7/20-at?