T-Mobile Internet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De az infót, azt köszi! <#eljen>#eljen><#worship>#worship>
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
C:\WINDOWS\system32\drivers-bõl kitöröltem a 'tcpipBM '-fájlt---helyreállt a rendszer!!!
Egyszer már volt ilyen,megoldás ue. volt,de kíváncsiságból visszaraktam-nem szabad!
- - - Ha egyszer sok pénzem lesz, veszek egy tavat, és elnevezem Fárasznak. Ez lesz a Fárasztó - - - \" Soha ne harcolj disznókkal! Koszos leszel, és a disznók élvezni fogják!\"
Szóval ez egy következetlen, logikátlan döntés lenne.
Én nem adok jelentõséget a "hírnek"
AeroCool ExtremEngine 3T - Chieftec GPS-550AB-A - Gigabyte GA-MA790X-DS4 - AMD Phenom X4 9850 BE + Asus Silent Square Evo - Geil Ultra PC2-8500 4x1 GB 1066 MHz - Gainward HD 4870 GS 512 MB
Mindenki nyomjon le annyi fekvõtámaszt amennyit tud, és ha még mindig pöcsözne, akkor kezdje újra... (függetlenül attól, hogy mi van a lábai között 😊 <#integet2>#integet2>
Én annyit tudtam tenni az ügy érdekében, hogy ellátogattam T azon oldalára, amit be is link-eltem, ahol az ÁSZF és módosítások vannak (#1634). Ezeket átolvastam és beírtam, hogy Én nem láttam semmi ilyet. Itt pedig kint vannak azok is, hogy mik várhatóak pl. köv. hónaptól...
<#worship>#worship>
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Na de mindegyis, majdcsak befejezed.
Térjünk vissza a témához!
eltértünk a tárgytól gyerekek.
- - - Ha egyszer sok pénzem lesz, veszek egy tavat, és elnevezem Fárasznak. Ez lesz a Fárasztó - - - \" Soha ne harcolj disznókkal! Koszos leszel, és a disznók élvezni fogják!\"
Kérdeztem TM viszonteladó havert,nem tud újabb korlátozásról,szerinte is felesleges lenne...
Az naggyon nem lenne jó. <#szomoru2>#szomoru2>
Itt... megnéztem pár PDF-et, de nem találtam ilyen infót.
Azért több szem többet lát... 😉
Szerintem ez PCMCIA kártyákhoz van. Ill. olyan 3G-os eszközökhöz, melyeket a modem szekcióban lát is az OS. Nekem spec. egyetlen "modem"-em sincs, csak hálózati kártya.
Ha jól tudom, akkor pl. E220-st modemként kezeli...
Köszi...
Van a Netmeter 1.1.3 freeware www.metal-machine.de/readerror
Illetve a fizetõs Net Meter V3.6 http://www.hootech.com/NetMeter/
A kettõ progi nem keverendõ
<#idiota>#idiota>
De ezen a második gépen már beállítasz egy alapértelmezett átjárót is, ahol a fix ip-t és az elsõ (vagyis a host) gép fix ip-jét állítod be: 192.168.0.1
Szgépek újraindítása, és utána szerintem mennie kell(ene) a második géprõl is. Ha minden igaz. 😉
(természetesen ha a "host" gépen él a T mobile net kapcsolat 😊
Érdemes még ping-elni a két gépet:
192.168.0.1 -> ping 192.168.0.2
ill. fordítva...
De valahogy 2PC között meg lehet-e osztani?? Egyik gépbe alaplapon Ethetnet csatlakozó,másikon szintúgy ezeket CAT.5e Patch kábellel összekötve és az elsõ PC-be USB-n keresztül ugye a T-Mobile USB stickje internet megosztás??? odáig már eljutottam, és egyébként van is a windowsnak ilyen opció,hogy a "második számítógép az elsõn keresztül csatlakozik az internethez.Csak sajna nem értek annyira a vezetékes net konfigoláshoz.Valakinek esetleg valamilyen ötlete??
[/url][/img]
De félreértés ne essék nem számonkérés örülök hogy valaki használja, mivel én nem 😊
Inkább azért csináltam hogy érthetö legyen hogy 7 nap az nem egy hét 😊
a modemet meg miegymás azt vissza kell adjam,de legalább vége a szenvedésnek és nyargalhatok a t-mobilhoz...már ha minden jól megy.
szóval akkor csak hogy tisztán lássak. 7 nap /20 giga a limit?..ezután korlátoznak,,és a havidíj mennyibe is kerül a korlátlan mobilnet csomagnak,,mostanában ??
Azonban ha vki tud jó (pl. mint a fentiek) ftp szervert, az legyen szíves egy privátban küldje el Nekem! <#worship>#worship>