T-Mobile Internet

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KranaZoli
Én ezt használom és nincs semmi problémám.

De az infót, azt köszi! <#eljen><#worship>

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

vohanyi
Akit érint:Cseréltem vírusírtót,NIS 2009 regisztrálva,rendszertelenül,de néha újraindult a gép...
C:\WINDOWS\system32\drivers-bõl kitöröltem a 'tcpipBM '-fájlt---helyreállt a rendszer!!!
Egyszer már volt ilyen,megoldás ue. volt,de kíváncsiságból visszaraktam-nem szabad!

- - - Ha egyszer sok pénzem lesz, veszek egy tavat, és elnevezem Fárasznak. Ez lesz a Fárasztó - - - \" Soha ne harcolj disznókkal! Koszos leszel, és a disznók élvezni fogják!\"

Szvsz nem hinném, hogy újabb korlátozás lenne; ráadásul az a sok torrentezõ, akit a kedves nõnek látszó lény köcsögnek tituált, bizos nem érte be napi 2.5 GByte-okkal, utána meg fék behúzva nekik két hétre. Szerintem és hangsúlyzom szerintem, mikor ezt a fajta határt megszabta a T, átgondolta, s tisztában volt vele, hogy lesznek akik ezt 100%-ban kihasználják, s gondolom a sávszélességek kihasználását még így is egy biztonságos szinten belül tudja tartani. Én így tenném, tettem volna :)
Szóval ez egy következetlen, logikátlan döntés lenne.
Én nem adok jelentõséget a "hírnek"

AeroCool ExtremEngine 3T - Chieftec GPS-550AB-A - Gigabyte GA-MA790X-DS4 - AMD Phenom X4 9850 BE + Asus Silent Square Evo - Geil Ultra PC2-8500 4x1 GB 1066 MHz - Gainward HD 4870 GS 512 MB

KranaZoli
MI A PÖCSÖM VAN ITT!!! <#wow2><#szomoru2>

Mindenki nyomjon le annyi fekvõtámaszt amennyit tud, és ha még mindig pöcsözne, akkor kezdje újra... (függetlenül attól, hogy mi van a lábai között :) <#integet2>

Én annyit tudtam tenni az ügy érdekében, hogy ellátogattam T azon oldalára, amit be is link-eltem, ahol az ÁSZF és módosítások vannak (#1634). Ezeket átolvastam és beírtam, hogy Én nem láttam semmi ilyet. Itt pedig kint vannak azok is, hogy mik várhatóak pl. köv. hónaptól...

<#worship>

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Petka
Érdekes, hogy te beszélsz lightos iq szintrõl, amikor a becenevemet se vagy képes normálisan leírni. De legalább szereztél nekem pár vicces percet... :)
Na de mindegyis, majdcsak befejezed.
Térjünk vissza a témához!

asiagyuri
nemszármazom ázsiából... minthogy a nevem is sugallja..kéne hogy sugallja.. asia-asian -- nemmindegy

eltértünk a tárgytól gyerekek.

asiagyuri
jaj <#puszis><#pias>

ja és nincs pöcsöm...minthogy a neven is sugallja.mármint egyeseknél..kéne hogy sugallja..
Ennyit tudsz padka?
Én csak kérdeztem erre tessék.........aki ettõl megijed és parázik az kezeltesse magát...Kedves ázsiából származó György barinõm nem azt mondta hogy tutiezermillió hanem azt hogy valszínû legalábbis neki azt sugallta egy kollégája.Idézem:"mert sok köcsög torrentezik meg ftp-zik"..én nem használom a netet,van Digi de öcsémnek én vettem és ezért kérdeztem meg.millió bocsánat ha valakinek a lelki világába tapostam és kishíján szivinfarktust okoztam neki.látom ez egy zárt társaság.élõben is megy a csittcsatt parti?jajj de lightos itt az iq szint egyeseknél.<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
Petka
Te meg indulj az elakadás jelzõidért, te pöcs! <#idiota>

Szép történet!indulj az elnöki posztért te Einstein prof.szakértõ T-Mobile hozzászóló zsenike!!!!te nem User hanem Loser vagy<#buck>TE PÖCS!!!!!!!!!!!!!!!<#ejnye1><#ejnye1><#ejnye1><#ejnye1><#ejnye1><#ejnye1><#ejnye1>
asiagyuri
T-PONT

user2009
vettem a fáradtságot, és olvastam visszafelé. valóban írtál már 1 db hozzászólást ezen kívül. tévedtem, elõfordul az ilyen. bár, nem igazán értem, hogy miért megnyugvás az számodra, ha rögtön pöcsözni kezdesz. ezen a fórumon eddig sem volt divat az efféle stílus, erre legyél tekintettel a továbbiakban! a hozzászólásaimról meg annyit, kicsit régebbre nyúlik itt nekem vissza a történetem, és -veled ellentétben- én már érdemben is szóltam ezt-azt. és akkor itt a PONT. köszönöm!

vohanyi
'Aspypin'-ha itt vagy----tuti infók Tõle jönnek!

- - - Ha egyszer sok pénzem lesz, veszek egy tavat, és elnevezem Fárasznak. Ez lesz a Fárasztó - - - \" Soha ne harcolj disznókkal! Koszos leszel, és a disznók élvezni fogják!\"

asiagyuri
hajneee. akkor ezekszerint, átbaszott téged a barátnõd...

vohanyi
Nyugi gyerekek....
Kérdeztem TM viszonteladó havert,nem tud újabb korlátozásról,szerinte is felesleges lenne...

én nem vagyok uj ember...már irtam be ide..bizonyára elkerülte drága tekinteted figyelmét.fika amit te naon tudszzzzzzzz.az elõzõ hozzászólásaidat figyelembe véve egy igazi pöcs vagy!!!!!!!és nem ijesztegetek hanem kérdeztem.loggggiiiiikkkkkaaaaaaaaaaaaaaaaaa...........
user2009
nemethyhajnee... olyan fura ez nekem. volt itt egy állítólag t-mobile alkalmazott, õ megjósolta, hogy persze, nem lesz ám ez így mindig, mert a p2p, meg tattaratta, aztán majd hujuj... erre jön egy új ember, és rögtön az elsõ hozzászólása az ijesztgetés... naaaaaaaalogikaaaa <#idiota>

Amíg nem írják be az üzletszabályzatba, addig tuti nem. Azt meg közzétesik elõtte. Mit mondott a barátnõd, mikortól változtatnának?
KranaZoli
Én még ilyet nem hallottam.
Az naggyon nem lenne jó. <#szomoru2>

Itt... megnéztem pár PDF-et, de nem találtam ilyen infót.

Azért több szem többet lát... ;)

Hello.T-Mobile-os barinõm azt mondta hogy a 20gigát elveszik és lesz helyette valami kevesebb megengedett mennyiség és az már 10 naponta.mert sok a fájlcsere.ti tudtok errõl valamit?<#conf><#conf><#conf>
KranaZoli
"This software is for use with Sony Vaio TZ series laptops"

Szerintem ez PCMCIA kártyákhoz van. Ill. olyan 3G-os eszközökhöz, melyeket a modem szekcióban lát is az OS. Nekem spec. egyetlen "modem"-em sincs, csak hálózati kártya.

Ha jól tudom, akkor pl. E220-st modemként kezeli...

vohanyi
Kérdés!: web'n'walk Manager v3.1.0-et kipróbáltam,nem találja!Miért szerintetek?!
Köszi...

Félreértések elkerülése véget !
Van a Netmeter 1.1.3 freeware www.metal-machine.de/readerror

Illetve a fizetõs Net Meter V3.6 http://www.hootech.com/NetMeter/

A kettõ progi nem keverendõ

nekem 1.1.3-as van, az már réginek számít? <#zavart1>
de a netmeterbe van ilyen, az adatforgalom összesítés oldalon van egy várható adatforgalom fül, és számol is valami alapján, csak azt nem tudom hogy mi alapján

<#idiota>
vohanyi
A régi verzió tényleg számolja a várhatót,egyszerûen átlagol,visszaoszt,szoroz..stb...

user2009
várható adatforgalmat nem tud számolni... mit tudja õ, hogy te mennyit fogsz forgalmazni a jövõben <#idiota>

Azt mondjátok meg nekem hogy a Netmeter a várható adatforgalmat mi alapján számolja ki?
Petka
Nagy valószínûséggel sehogy...

Fabio Capello
egy csúnya kérdés: hogy tudok "zöld" utat adni az utorrentnek? értsd hogy ne sárga legyen a kapcsolatjelzõm hanem zöld :)

Gery85
Nálam is meg van osztva, tehát meg lehet csinálni, ha elakadsz szólj.

Nagyon köszönöm a segítséget!!!!! nem soká nekilátok,de akkor ezek szerint meg lehet csinálni<#worship>
KranaZoli
Szerintem annyi kell, hogy amelyikbe a Stick csatlakozik, annak a gépnek a LAN/UTP hálózati kapcsolatánál a TCP/IP-nél beállítasz egy fix ip címet. Mondjuk: 192.168.0.1 aztán a másik gépen szintén ugyanitt pl.: 192.168.0.2.

De ezen a második gépen már beállítasz egy alapértelmezett átjárót is, ahol a fix ip-t és az elsõ (vagyis a host) gép fix ip-jét állítod be: 192.168.0.1

Szgépek újraindítása, és utána szerintem mennie kell(ene) a második géprõl is. Ha minden igaz. ;)
(természetesen ha a "host" gépen él a T mobile net kapcsolat :)

Érdemes még ping-elni a két gépet:

192.168.0.1 -> ping 192.168.0.2
ill. fordítva...

Nem tudjátok véletlenül,hogy mobilinternetet meg lehet-e osztani??? Mert tudom létezik ilyen kis adapterre hasonlító cucc,de annak szép ára is van.
De valahogy 2PC között meg lehet-e osztani?? Egyik gépbe alaplapon Ethetnet csatlakozó,másikon szintúgy ezeket CAT.5e Patch kábellel összekötve és az elsõ PC-be USB-n keresztül ugye a T-Mobile USB stickje internet megosztás??? odáig már eljutottam, és egyébként van is a windowsnak ilyen opció,hogy a "második számítógép az elsõn keresztül csatlakozik az internethez.Csak sajna nem értek annyira a vezetékes net konfigoláshoz.Valakinek esetleg valamilyen ötlete??
Petka
Érdemes speedtesten még mindig a nyíregyházi szervert választani!

asiagyuri
mástól véleményt, tapasztalatot bocsesz :)

asiagyuri
hát nemtudom. miközben folyt a teszt a speedmeteren, közbe nézten a netmeter progit, hogy az menyit mutat. noshát a speedmeter 1.07 mbit-et mutatott, és a netmeter progi meg közben 140-150 kb/s-et mutatott. az pedig pontosan egyezik. ping külömbözik speedtest (320ms), és speedmeter (120ms) között nekem. kérek más véleményt is :) ...

vohanyi
speedmeter alámér....:

asiagyuri
igen. csak evvel az a baj, hogy ping-et nemm mér, és nemlehet tudi melyik szerverrel végzi a tesztet. de ittvan ez is. itt pinget is mér, és lehet szervert választani. próbáljátok ki, és írjátok meg, hogy menyire mér reálisan. speedmeter

user2009
a speedtest-nek az a baja, hogy, ha olyan idõpontot fogsz ki, mikor a fél világ méri a sebességét éppen, teljesen valótlan adatokat mér. mondjuk nálam folyamatosan. nekem még speedtest-en soha nem volt 5Mbit feletti sebességem, közben meg ha flashget-el töltök, rendre 7-8Mbit-es sebességem van. próbáljátok ki ezt: Link

asiagyuri
a speedtest miért mér egyik pillanatban 5 mbit-et, majd utána meg alig 1 mbit-et? össze vissza mér.

Pedig a tulajdonságokba még mindig az én nevem van

De félreértés ne essék nem számonkérés örülök hogy valaki használja, mivel én nem :)

Inkább azért csináltam hogy érthetö legyen hogy 7 nap az nem egy hét :)

AATT
Szeretem a T-Mobile-t :D

http://aatt.mybrute.com

az szívás--_Daz nagy gáz..csessze meg

Fabio Capello
nincs már korlátlan csomag

Hell,,Végre Kaptam A pannontól értesítõt hogy hajlandóak megszüntetni a szerzõdésem kötbér nélkül..:DDDDDDjeee.
a modemet meg miegymás azt vissza kell adjam,de legalább vége a szenvedésnek és nyargalhatok a t-mobilhoz...már ha minden jól megy.

szóval akkor csak hogy tisztán lássak. 7 nap /20 giga a limit?..ezután korlátoznak,,és a havidíj mennyibe is kerül a korlátlan mobilnet csomagnak,,mostanában ??

KranaZoli
Én használtam a forceweb-et, ill. kreditweb-et is. De most csak Palace-t tudom használni. Szerintem arról tök felesleges HSZ-eket váltani (fõleg ebben a topic-ban), hogy ki mit és miért használ.

Azonban ha vki tud (pl. mint a fentiek) ftp szervert, az legyen szíves egy privátban küldje el Nekem! <#worship>

Petka
Data.hu és társai vajon meddig fogják bírni? <#idiota>