4171
  • Ed82

Ebbe én nem hiszek! Lassú vagyok mint egy csiga.
  • Gery85
    Nekem a korlátozásnál a net nem szakadt meg, hanem csak a sebesség leesett 740Król 42K-ra
  • KranaZoli #2196
    A 2. kérdésre.
    Kérd a 1430-n, hogy részletes szla-t küldjenek.
  • jamby19
    Bocsesz nem "hét hét múlva" hanem 2HÉT.
  • jamby19
    Én már voltam lekorlátozva!! Ha pl. csütörtök délután éred el a limitet akkor hét hét múlva SZERDÁN éjfélkor +-5,10 perc visszakapod!! Megszakad a hálózat+sms, kapcsolódás és OK minden.
  • Japep

Köszi szépen! :)

Én ezekhez tényleg sík vagyok... :S
    Remélem megtudom csinálni... :D

Köszi még egyszer, amúgy kártyás a telefon.
  • Gery85
    Szerintem automatikusan vissza kapod, de majd kiderül, nekem szombaton jár le a 2 hét,mert én is belecsúsztam a korlátba
    Majd írok,hogy mi történt
  • nukulu
    Meg van osztva több gépre, ruteren keresztül. Na mindegy csak eltellik az a két hét valahogy.
  • vohanyi
    Ha használtad volna a fejlécről letölthető Natmeter-t,meg tudnád nézni!! Hasznos program!!
  • nukulu
    Sziasztok
    Ha lekorlátoznak akkor 2 hét mulva automatikusan visszakapom a sávszélességemet? Utolag meg tudom nézni hogy mennyit forgalmaztam?
    Elöre is köszönöm.
  • Petka
    GMail beállítása:

Messaging --> email --> settings --> Account settings --> New Account

Connect Using: GPRS Data Account, not WAP. In my case Orange Internet
    Protocol: POP3
    Incoming Server: pop.googlemail.com
    Incoming Port: 995
    Encryption --> Incoming Server: SSL
    Encryption --> Outgoing Server: SSL
    Username: [email protected] (or gmail.com)
    Password: your password
    Outgoing Server: smtp.googlemail.com
    Outgoing Port: 465
    Email Address: [email protected] (or gmail.com)
    Download: Whatever your preference is
    From Name: Whatever you want
    Signature: Your signature
    Copy Outgoing: off
    Check Interval: Whatever your preference

Ha ezeket beírtad, akkor töltsd le, csomagold ki ezt a fájlt: LINK

Lesz benne 3 tanusítvány, ebből ezt másold a telóra: ThawtePremiumServerCA majd telepítsd! Elvileg innentől kezdve már menni fog, de vigyázz, mert ha nincs NET előfizetésed, akkor komoly pénzekbe kerülhet.
  • Petka
    Kedves Vohányi!

Nem mindenki születik kockának, hogy csípőből vágja egy mobiltelón lévő email kliens beállítását. A fejlécben benne van a segítségnyújtás szó is!

Japep: ha előfizetésed van, akkor a szerződésben elvileg bennevan a t-emailes felhasználóneved és jelszavad.
  • vohanyi
    Én elhiszem,hogy nem értesz hozzá,de miért nem nézel utána??!Így sosem fogod megtanulni!...!
    Jó érzés készen kapni a tortát--csak meg kell enni!
  • vohanyi
    Muszáj ez Neked? Ha rám hallgatsz : Gmail !!
  • Japep

Bocsi, hogy ezzel zavarlak, de ezekről lövésem sincs... :S

Hol tudok pl regelni a T-emailre? :D
  • Japep

Köszi, megpróbálom.

Amúgy SE k800i a telefonom.
  • KranaZoli #2182
    ofkórz!

"a RelaxNet XL pedig havi 9200 forintért 14 GB havi "

Nem mind1, hogy 14GB/30 nap vagy 20GB/7nap.
  • vohanyi
    Nem korlátozza új mobilnetcsomagjait a T-Mobile

A mi régi 7/20-asunk jobb!!!
  • Petka
    Tekintettel arra, hogy más T-Mobilehoz kapcsolódó téma nincs sg-n, ezért végülis jó helyen vagy. Az email beállításához jó lenne tudni a telefonod típusát. Symbian, java és winmo rendszerekhez rengeteg e-mail kliens létezik. E-mail szolgáltató gyakorlatilag bármelyik lehet, de javasolt olyan, amelyiknek van SMTP szervere is, ha küldeni is akarsz. Ha a T-email-t akarod használni, akkor talán a legegyszerűbb, ha meglátogatod ezt az oldalt és kérsz egy ingyenes konfigot a telódra (feltéve, hogy kompatibilis a telefonod a konfigurációs üzenetekkel).
  • vohanyi
    Szerintem nem jó helyen kérdezed...
    De ha ez segít : Minden TM. előfizetéshez jár mail,Belépés itt !
  • Japep

Hello!

Remélem jó helyen kérdezem...
    Hogyan tudom / hol kell beállítani, hogy a telefonomról e-mailt tudjak küldeni / fogadni?

Most kell egy külön e-mail címet csinálnom, vagy valahol a T-mobile oldalán?

Köszi előre is, én ezekhez kicsit hülye vagyok... :)
  • merida111222333
    Szívesen.
  • royaltom
    Okés köszi mindent!
  • merida111222333
    Odaadod a sim kártyát és minden kódot ki tudnak olvasni belőle.
  • royaltom
    oké köszi.
    és ha elvesztettem a puk kódomat akkor majd adnak egy újat vagy valahogy kikeresik a gépükön az enyémet?
  • Gery85
    Elkészült az LTE első bemutaója, a T-mobile is érdeklődik, 2012re érkezhet hozzánk.
    A cikkből kiderült,hogy július elsejétől az interneten vásárolható új modem ami már támogatja, valamint gondolom hsdpa-ban is tudja a 14mbitet, de utána kell nézni.
  • merida111222333
    Személyigazolvány elég. Az a lényeg hogy tudd igazolni hogy a tied a sim kártya.
  • royaltom
    sziasztok!
    Hogyha a puk kód miatt el kell mennem a szolgáltatóhoz akkor oda milyen papírokat kell vinni a telefonról?
  • Petka
    Ezzel mivan?..
  • messzála
    Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket. Hétfőn veszem a másik gépet.
    Akkor mit is kéne vennem routert vagy wi-fi-t ?

• KranaZoli #2168
    Perfect!
  • Petka
    Adott 2 gép, amiből az egyiken van net. Ennek legyen az ip címe pl.: 192.168.0.1. Ezen a gépen a hálózati kapcsolatoknál a modemes csatlakozást kell megosztani (jobb gomb a kapcsolatra, tulajdonságok, speciális fül...) Itt asszem ki kell választani azt is, hogy melyik hálózati csatolón keresztül ossza meg. Ezt majd te eldöntöd.

A másik gépnek az ip címe legyen 192.168.0.2
    Alapértelmezett átjáró pedig az első gép ip címe, valamint nem biztos, hogy kell, de nálam így működött, az elsődleges DNS is legyen ugyanaz a cím.

Én ezzel a megoldással wifin keresztül osztottam meg a netet pda-ra és tökéletesen működött.
  • Gery85
    Meg lehet máshogy is,csak annak a gépnek amin a modem van bekapcsolva kell lennie,ha a másikon akarunk internetezni.
  • Gery85
    De most hogy így gondolkodom, lehet,hogy mobilnettel feljönnék ide az SG-re és írnék egy hozzászólást,hogy bajban vagyok és mentsetek meg!
  • asiagyuri
    Ezt találtam: Mobilnet megosztása
  • Gery85
    Pl a barátaimat.Vagy akiről tudom,hogy a közelbe van és számíthatok rá.
  • pomosapiens
    Na ma jártam egy másik T-Mobile szervízben is.A letöltésmegállásaim miatt.Gőzük nincs mitől lehet,soha nem volt még ilyen panaszuk,illetve panaszosuk.Jövő héten megpróbálkozok mégegyszer egy OS újratelepítéssel.Bár kizártnak tartom hogy segítene.
  • messzála
    Ezt az internetet meg lehet osztani 2 gép között ?
    Hogy mind a két gép ezt az internetet használja ?
    Segítsetek.
  • Petka
    Hanem kit hívnál?...
  • Gery85
    Hát a 112től aztán meg is dögölhetsz mire felveszi valaki,aztán átkapcsol valahová,aztán ott is átkapcsolnak meg vársz, aztán annyi, biztos, hogy máskor nem őket hívnám!