4171
  • tnet
    Hát igen...6000 ft az kurva sok.és ez majd drágul ugyebár...de ok ezt tudtam már februárban is.csak azt nem hittem volna hogy ennyire basznak fejleszteni.nagyon ráültek erre a 20gigára.itt volt mult héten unokatesóm aki németo.ban lakik és mikor erröl beszéltünk nem tudta mi van.20giga?náluk full korlátlant adnak.na nem mindegyik szolgáltató.és persze negyed áron.de egynek örülhetünk:a mobilszolgáltatók faszra huzták ugyan a népet a beetetös "korlátlan" nettel de az tuti hogy ha igy hagyják akkor szépen lejárnak a hüségek és kutyának sem fog kelleni a mobilnet mert addigra mindenki tudja hogy átbaszás.Kedves T-Mobile ha véletlen látja ezt valaki illetékes/kötve hiszem/:nem ártana bedobni egy uj korlátot mert erösen gondolkodom hogy ezzel is tv-be kellene menni.full meguntam már hogy korlátlan netnél lesnem kell hogy mennyinél tartok.hát kapják bé...bocs a durva szövegért.
  • Csak77
    Én sem fogok hosszabbítani, de még van 1.5 évem... Nagyon sok a havi 6e... de nem csak azért mert korlátos, hanem alapjában véve a netért sok. Ma. Már.
  • tnet
    ja az emelést nem ugy értem hogy 20nap/20giga hanem 7nap/40giga pl.azzal megint ellennénk egy darabig.és ne mondják hogy nem birná a hálózat.csak surmók mint a többiek.
  • tnet
    Persze hogy nem hangoztatja...hisz amikor mondta akkor is csak kamuztak.ahogy a voda is meg a hiéna pannon is.sajnos rá kellett jönnöm hogy ez sem jo mert szar és unalmas figyelgetni minden nap hogy "mennyit lehet még tölteni?"eddig jó volt azt mondtam oké majd biztos fejlesztik de nem ugy fest és igy már nem lesz jo a 7nap/20giga.én tuti nem fogok hosszabitani.6000-7000ért ez nem éri meg.föleg ha néha behal a net.söt mindig..a 7nap/20gigát emelniük kéne azért néha.hamár korlátlan a net.
  • Petka
    Nem nagyon hangoztatja mostanában a T-Mobile, hogy bármit is fejlesztene. Egyelőre jól ellesznek megint az új iphonenal, de mivel azt is egyre többen fognak venni, ezért többen is fogják kihasználni a 3G hálózatot. Szerintem nem lesz még egy jódarabig korlátlan net.
  • user2009
    OFF- jó is az xp. igazából a vista is, meg a win7 is csak a csicsáról szól. persze, szép, meg jó, de a 99% ugyanarra használja, amire anno az xp-t. szvsz tök felesleges váltani. főleg, hogy az újak zabálják a procit/memóriát... -OFF

ON- szerintetek mire nekünk lejár a szerződésünk, lesz már korlátlan net újra? -ON

• Gery85
    Én szeretem az xp-t, ráadásul a tvtuneremhez már vista driver sem volt :(
  • KranaZoli #2231
    Túlzottan elmegyünk OFF-ba. Nemtom miért nem jó Nálad.
    Tipp: Windows Seven topic.

Megnéztem a progit Google-ban. És találtam róla Jútyúb videót is. Ezeknek Én nem sok értelmét látom. Akinek ez kell az tegye fel a Seven-t. XP-t már jobb lenne felejteni. Lassú, régi, DX9-es fos.
  • Ed82
    Firefox-al próbálkozta.
    Mond Neked valamit a VIGLANCE progi?
  • KranaZoli #2229
    Noti?!

Pedig ezt Én se csinálnám másképp. Esetleg még jobb egér...

Mi az az ikon?! Mert úgy vettem észre nem mindent lehet ráhúzni.
    De pl. Nekem kint van a paint, megnéztem azt rá lehet húzni.
  • Ed82
    Na nézzük csak!
    Az asztalon van a szóban forgó ikon.
    Egér mutatóval rá állok,bal gomb nyomva tartásával az érintőpad segitségével tudom mozgatni az ikont. (Én csak ezt a módszert ismerem)
    Igen ám,csak a tálcára nem lehet ráhúzni az ikont. Egészen pontosan nem marad meg ott.Ha a bal gombot elengedem az történik mintha nem csináltam volna semmit.
  • KranaZoli #2227
    Mi az, hogy nem megy?!?!
    Lehúzod tálcára a parancsikont, ennyi az egész. :)

• Ed82
    Nem megy!!!
    Vajom miért gondolom,hogy nem vagy meglepődve....?
  • KranaZoli #2225
    Ráhúzod a tálcára a parancsikont, majd jobb klikk és "program rögzítése a tálcán"
  • Ed82
    Köszi! Majd próbálom megfejteni a hogyanját.
  • KranaZoli #2223
    Sokan már átálltak a Seven-re. Jobb-e?! Jobb.
    Több vizuális effekt, elem van benne. Szebb, gyorsabb de még nincs kész! Így vannak akiknek fagy, újraindul néha, stb... Nekem még nincs vele semmi negatív tapasztalatom.

Vista-nál hamarabb áll fel, amikor már login-ol, így sokkal gyorsabban is csatlakozik a NET-re.

De Nekem Vista-val sincs semmi problémám.

Ed

Igen, lehet a tálcára "tűzni" parancsikonokat.
  • Ed82
    Tálca ikonokat lehet bőviteni? Pl. Firefox,Outlook Expres...? stb.
  • Fabio Capello
    jobb mint a vista, megéri feltenni/kipróbálni?
  • KranaZoli #2220
    Yesss!
  • KranaZoli #2219
    Mindig. Minden tálca ikon látszik, semmi nincs rejtve. Azt nem szeretem... Vista alatt OK, csak a 7-esnél ilyen.
  • Fabio Capello
    ez winnyóc hét?
  • Ed82
    Mindig át van húzva piros X-el?
    Mert ha igen,akkor nekem azért nincs olyan,mert nincs is rá szükség...
  • KranaZoli #2216
    Talán így érthetőbb. :D
    Erre vonatkozik:

(az Option progi van fent, nem wnw)
  • RolandX
    Igen, és én sem értem mire vonatkozik az X, minden tökéletesnek látszik.
  • Ed82
    Gratula!
    Most már nyomjad 1000-rel.
  • Gery85
    Nos, én 06.20-án lettem korlátozva,ma telt le a 14 nap. Most mikor felkeltem már jó volt a sebesség, de sms-t még nem kaptam. Bár ha jól emléxem a korlátozásnál se azonnal kaptam hanem este 9kor
  • KranaZoli #2212
    Very THX!
  • Gery85
    Beszéltem ma a t-mobilosokkal az áfaváltozás miatt, aki 5gbos csomagra kötött korlátlan opciót az 5790ft helyett 5990ftos számlát fog kapni.
  • Ed82
    Értettem Uram!
  • KranaZoli #2209
    Írtam, hogy a piros X-es Network ikon az Windows Seven-nél van.
  • Ed82
    Firefox 3.0 verzió volt nekem fent. Felraktam a 3.5 verziót. Most már nincs forgó kerék,de piros X-el áthúzott Network ikon sincs.
  • KranaZoli #2207
    Aki WinSeven alól használa a Mobile NET-et:

Nektek is piros X-el áthúzott Network ikon van a tálcán az óra mellet?!
    (olyan mint a wi-fi-s jel)

Vista-nál egy kék, villogó hálózati ikon volt.
  • KranaZoli #2206
    Hát Nekem olyan nincs. Firefox 3.5
    (és gyorsan megnyalnak az ablakok)
  • Ed82
    Jól van na....

Szóval ha meg akarok nyitni egy weblapot akkor forog az a bigyó nálam sokáik.

Nálad is van olyan. Jobb felső sarok a kereső és az oldal bezáró ikon között!!!!!
  • KranaZoli #2204
    "A jobb felső sarokban van egy pontokból álló köröcske,amelyik sokáig forog az óramutató járásával azonos irányban. (Remélem eléggé tudományos megalapozottsággal fogalmaztam?)"

Az 1x biztos, de fingom sincs, hogy mire gondolsz.
    Ha már 1xer az option automatán felkonnektált, akkor miért akarsz még fellépni a NET-re?! Vagy mi van?!
  • Ed82
    Arról van szó,hogy ha fel akarok lépni a netre Firefox-al,ez sokszor lassú folyamat. A jobb felső sarokban van egy pontokból álló köröcske,amelyik sokáig forog az óramutató járásával azonos irányban. (Remélem eléggé tudományos megalapozottsággal fogalmaztam?)

Nekem is az option van fent és határozottan állithatom,praktikus jószág.
  • KranaZoli #2202
    Hi!

Mijjaz, hogy csak pörög mint a kerge birka?!

Én már jó ideje csak az Option progiját használom, az auto connect-est és semmi problémám a kapcsolódással. 1x visszatettem a wnw-t és pár percig nem értettem miért nem megy a net. Aztán kapcsoltam, hogy hollé! Itt kapcsolódni is kellene. :)

Az auto-nak 1etlen pici, tényleg nagyon pici hiányossága van, hogy az indítópultba helyezi az .EXE indítását és minden betöltődik mire a elkezd csatlakozni. Szal már sokkal előbb elindítom pl. a firefox-ot, mire fellép a net-re. De már vissza nem tenném a wnw-t.
  • Ed82
    Zoli!

A kapcsolódással vannak problémáim többnyire. Csak pörög nekem mint a kerge birka!
  • KranaZoli #2200
    Attól is függ honnan töltesz.
  • nukulu
    Ok köszi fiuk.
    Nem szakadt meg csak 345kbit/s el jön.
    Egész jól használhato maradt.