4171
  • Csak77
    Mert aki egy mondatban ennyi baromságot képes kérdezni, anélkül, hogy talán megnézne az infókért a T oldalát, azt nem szabad net közelébe engedni. Azé.
  • redcolt
    mer?
  • Csak77
    Neked teljesen felesleges ilyesmi cucc...
  • redcolt
    hello érdeklődnék kinek mi a tapasztalata a t-mobil mobil internetről, 3 giga korlátos érdekelne, használhatóság, milyen a korlátozás után, időjárási tényezők befolyásplják-e meg hasonlók!!
    köszönöm
  • user2009
    off- vaki esetleg tud valamiféle data.hu keresőről? - off
  • Petka
    Mibe, hogy otthon figyel már neki a HSPA+ modem?
  • Gery85
  • KranaZoli #2391
    ITT!

Tudom, de az Te voltál és Nálad már akkor 14.4Mbit lesz a T-NET, amikor Nálunk csak fele annyi. Szerintem Te a korlátozásban is megdöntenéd a rekordokat.
  • Gery85
    Amikor én voltam korlátozva nyomtam ilyeneket,akkor hol voltál?

Letöltés 320kbit, feltöltést pedig nem korlátozzák. youtube, netrádió simán ment!
  • KranaZoli #2389
    Nyomjál már légyszi Speedtest-et, meg vmi letöltési sebességet.
    (firefox; IE. Tökmind1)

You Tube?! NET rádió?! Ilyesmik akadás nélkül mennek, vagy megérezni, hogy korlátozva vagy?!

• messzála
    Közben felhívtam a T-mobile szolgáltatóm. És elsírtam magam
    És ők is megerősitettek ebben sajnos. De még így a korlátozás alatt is elég gyorsan bejönnek a weboldalak. A letöltés az olyan 40 kbit/sec.
    100 mb olyan 45 perc alatt jön le. Nem vészes kibirom.
  • Aspyrin
    Sajnos nem.
    A korlátozást követő 13-14-ik napban kapod majd meg a feloldást, ezt egy sms is meg fogja erősíteni.
  • messzála
    Köszönöm a gyors választ.

Ja és közben még egy kérdés felmerült. Khm... Túl sokat töltögettem sajnos és ma jött egy sms. Le vagyok korlátozva :(
    Ma van a számla zárásom. Akkor és már holnap elvileg tölthetek 1000 rel ? A számlám nem lesz több ez miatt ? Előre is köszönöm a gyors választ. És még valami, ezt a Globe Trotter Connect 3.1.0.1086 programot mielött felrakom uninstalálni kell a web n wal programot ?
  • KranaZoli #2385
    Igen.
  • messzála
    Csak egy kérdés !

Ezt a programot Globe Trotter Connect 3.1.0.1086-ost lehet használni ahoz a web n walk modemhez amit a T-mobile tól kaptunk ?

• Aspyrin
    Én kérek elnézést.
  • Petka
    Nem, csak most tudatosult bennünk, hogy mostmár dolgozni is kéne :D
  • tnet
    Korlátlan T-mobilnet tarifacsomag átirással elvihető.Akit érdekel irjon
  • Gery85
    Mindenki szabin van?:)
  • Gery85
    Gondolom amíg a szolgáltatók nem támogatják,addig felesleges kiadni rá.
  • Petka
    Még mindig nincs hozzá 5.76mb/s-os hsupa+ firmware...
  • Gery85
    jobb az, annak nagyobb a feltöltési sebessége, 1x majd csak ki lehet használni, szerintem tartsd meg
  • Petka
    Csere E176-ra?
  • Gery85
    Nem, E272,de a napokban frissítettem a firm-t,de azt írja,hogy 7,2vel van fent.
  • Petka
    Hogy a pöcsbe ilyen gyors a letöltés? 14.4-es modem?
  • Gery85
    Nálam megint frankón megy a net:

• merida111222333
    Jó félévet zárt a mobilinternet

"Az adatforgalom növekedése ellenére a T-Mobile és a Pannon esetében is a forgalmazásban résztvevő előfizetések alapján számított egy előfizetőre jutó adatforgalom csökkent, míg a Vodafone ügyfeleinél megállt a január óta tartó csökkenő tendencia és az átlagos forgalom ismét 2 GByte (!!!) fölé emelkedett."

Ennyit a hálózat terheléséről....
  • histvan15
    Igazad van, de örültem volna, ha más is használja domino csomagban a netet és elmondta volna a tapasztalatait, ha nem is ez volt a kérdés, elolvastam már a t oldalát, de nem sok info van fent erről a szolgáltatásról... Én rontottam el, mert hülyén kérdeztem... Bocs, majd legközelebb várok, hátha más kérdezi. :))))
  • Aspyrin
    Szia!

Minden rosszindulat nélkül kérdezem, hogy a linken mennyiből tartott volna tájékozódnod? Egyenlegfeltöltés menüpont, a kérdésedre a válasz..
  • Gery85
    Én passzolom, esetleg ászf-t olvass róla, gondolom ott leírják
  • histvan15
    Esetleg más? :)
  • KranaZoli #2367
  • Csak77
  • KranaZoli #2365
    Nem értelek.
    Semmilyen külön driver nem kell. Attól függően, hogy X86-os, vagy X64-es Seven-t teszel fel függ, hogy a 32, vagy 64 bit-es wnw-t kell feltenned. Mind1ik jó.

De Én az Option-t használom wnw helyett.
  • Csak77
    Megis milyen bakker!
  • KranaZoli #2363
    Milyen driver?!?!?!
  • Csak77
    Win7-re van driver vagy valami?
  • histvan15
    Szia!

Engem az érdekelne, hogy tényleg úgy mükődik, mint egy mobil feltöltés? Tehát ha lejár az egyenlegem mondjuk 3hónap múlva, akkor újra fel lehet tölteni?

Ha nem vagyok T-mobilos, akkor is igénybe vehetem?

Köszi. :)
  • Gery85
    Hát lehet, én amikor korlátot kaptam az délután kb 4 óra körül lehetett és este 9kor kaptam sms-t róla... nem a gyorsaságukról híresek
  • tnet
    tegnap érdekes dolog történt..reggel fellépek netre és mit látok?sebességem stabilan 40-43kbájt..hmmm mondom itt valami nem stimmel de csak nem akart gyorsulni..sem torrent sem pedig webről nem jött csak 43k.val..na gondoltam bilincs mert lehet hogy véletlen belefutottam..csak sms nem jött.aztán este meg minden jó volt.sebesség 800kbájt.ki érti ezt?mert ugyfest hogy kaptam egy korlátot csak rájöttek hogy nem kellett volna?????????????????????