4171
  • tnet
    Aspyrin amugy ez hogy van?állandóan figyelitek az előfizukat vagy automata korlátoz és felold?na és ezt nem lehet valahogy kikapcsolni?mármint az "őrszemet"?
  • Gery85
    Nem lesz olyan pinged mint adslel vagy kábeles nettel.
    Ha a feltöltésed 384K akkor a pinged kb 100 körül lesz, ha 1,2mbit a feltötlésed,akkor pedig 70-80 körül
  • Aspyrin
    Valakivel keversz..
  • messzála
    Elvileg már csak 7-8 nap és vissza áll minden. Nekem azt mondta a telefonos t-mobilos bácsi. Elég nagy türelemmel várom.
    Egy kérdés. Ha nincs korlátozás akkor elvileg minden játékkal lehet multiplayerban játszani evvel a nettel ?
    Ha jól tudom ,hogy a pin a lényeg a multiplayerban ?

Elöre is köszi a választ.
  • vohanyi
    Azt a ÜSZ kötelezően kiadott szövege volt,de belső infó,és a belső,ÜSZ által kapcsolt "szakember" már akkor is megsúgta,hogy tesztelik a rendszert!--és,mint kiderült,az a bizonyos egy hónap tényleg sz volt!Többek közt ezért is buktak...anno...!
  • Petka
    Amúgy csak nálam szarakodik most a net?
  • Csak77
    Persze, mint egy éve a vodások, mi? "Higgyék el, nincs korlátozás, maguk a hülyék az egészhez"!!!!!
  • Aspyrin
    Higgyétek el, ha megtudok valamit azt nem fogom titokban tartani!
  • vohanyi
    Régebben volt egy "belső sugallat",hogy el fog mozdulni,de rosszabb irányban!
    'Aspyrin'?
  • tnet
    Nem is kértelek semmire.Csak megjegyeztem hogy sokat valszeg te nem vagy korlátozva.Ha már ott vagy ahol........nem lesz valami kis engedmény?el fog mozdulni erröl a 7/20 ról?
  • Aspyrin
    Elvileg nem, - de ne is haragudj - semmi érdekem nem fűződik hozzá.
  • tnet
    Akkor elvileg nem tartana semeddig hogy kiiktasd a korlátozást.
  • Aspyrin
    Hozzáférek, ja, meg stb. :)
  • tnet
    Amugy te oké hogy témobilos vagy de milyen pozicioban?sima mezei szaküzleti eladó vagy a központban vagy a tűzhöz közel?ugyértve hozzáférés elöfizukhoz estébé estébé????????????????????
  • Petka
    Tálca sörért biztos ;) :P
  • Gery85
    Nem,ő csak a friss infós emberünk,bár ki tudja
  • Aspyrin
    Aspyrin módosításokat nem hajt végre. :)
  • tnet
    Miért Aspyrin meg tudja csinálni hogy volt korlát nincs korlát?
  • Gery85
    Bekevertem Aspyrinnel
    Azt hittem ő a belső emberünk
  • tnet
    Belső ember kéne.Vodánál lenne csak őt meg naná hogy akkor ismertem meg mikor aláirtam ide.Vissza is sírom.no nem a vodanetet hanem a szitut mert sokat nem lennék lassú
  • Aspyrin
    Mért, ő ki? :D
  • Gery85
    Te sem tudod megbundázni valahogy magadnak?
  • tnet
    Jó is lenne...éppen tudnám dijazni most én is bilincsben vagyok.dehát arra várhatunk
  • Gery85
    Már azt hittem,hogy van valami belső infód és eltörlik a korlátozást
  • messzála
    Még elvileg 9 nap és vissza áll a korlátozás. Vagy is nem lesz korlátozás. Azért a Call of Duty 4 ben játszogatok multiplayerben.
    De nagyon szar így korlátozva. Megigérem jó fiú leszek csak rakják már vissza a régi sebességet
  • vohanyi
    Hali!Szerintem éppen 'tnet'-tel vedd fel a kapcsolatot priviben,ez a ma már nem létező "korlátlan" opciós éri meg a legjobban.-amúgy kiváló,persze megfelelő jelszintnél!!
    'csak77'-tel// ne foglalkozz-szerintem!
  • merida111222333
    Már csak a kérdésre kellene valakinek válaszolni....
  • Gery85
    Végre megint beindult a fórum, újra tudok mosolyogni rajta
  • djsylus
    Csak77 te tényleg egy féreg vagy
  • tnet
    Én nem játszok semmit.de kivánom hogy ha felteszel egy kérdést te itt legközelebb akkor ugyanilyen szinvonalas választ kapj mint amit te osztottál itt.amugy nem válaszoltál arra amit utoljára kérdeztem.mi is volt a hülye a kérdésében?miért kellett ennyire leosztani?mivel érdemelte ki hogy letarhülyézted igy első nekifutásra?konkrétan firkantsd má'ide
  • Csak77
    Nah, most elbasztál közel fél órát arra, hogy játszod a kemény nagyfiút, értelme mi volt? Semmi. "javaslatom Csak77 et tiltsuk ki." :))))))
  • tnet
    "hello érdeklődnék kinek mi a tapasztalata a t-mobil mobil internetről, 3 giga korlátos érdekelne, használhatóság, milyen a korlátozás után, időjárási tényezők befolyásplják-e meg hasonlók!!
    köszönöm"

Az emlitett kérdés..Csak77 küdd má'ide a válaszodat amiért ezt a beirást le kellett fikázni..miért komplett hülye a srác?mert ő azt kérdezte hogy valakinek van-e tapasztalata.tapasztalatot nem irnak a T honlapján.Szerintem totál normális és jogos kérdéseket tett fel.vagy csak én gondolom ezt?
  • tnet
    Komplett hülye vagy te is ugyhogy magadat se szereted?amugy nem értem miért hülye az aki kérdez valamit?te mindent tudtál a T netröl?visszaolvasva akkor te is éppolyan hülye vagy mert te is kérdeztél itt párat.te miért nem huztál fel a T honlapjára?javaslatom Csak77 et tiltsuk ki.

Amugy meg ha mindenképp kötekedsz akkor javaslom keress egy épitkezést és ott köss bele a betonba is.idióta sügér szerencsétlen agyatlan alpári seggfej vagy.szerintem ebben a komplett társaság egyetért velem
  • Csak77
    Nah kispatak, ha kiszáradtál, akkor szólj majd...
  • Csak77
    Nem oltok én senkitse, csak nem szeretem a komplett hülyéket.
  • tnet
    Na igen..csak77 te tényleg belekötsz mindenkibe.te egy igazi suttyó vagymár régebben is igy kütted a témát.ennyi iq-t honnan sikerült gyűjtened?vagy a neved tényleg az iq-dra vonatkozhat.már ezt valaki elhintette de valszeg igaza vót.seggagyu pöcs
  • user2009
    aha, barátom a "gugli", és meg is találtam már ezt az oldalt, csak hát nem jött még be sosem azért köszi!
  • Petka
    Bocsi félrement, nem neked szántam Vohányi, hanem Csak77-nek...
  • Petka
    Te azért jársz ide, hogy leoltsál midenkit? Emberünk benézett, látta, hogy ott van a fejlécben a segítségnyújtás szó és kérdezett, erre te gyakorlatilag elküldted a pöcsbe... Nem csodálom, hogy már mindenkinek megvan a véleménye az sg-ről...
  • vohanyi
    off- Data,-és Rapid kereső -off
    Google a barátod ? -UFF