T-Mobile Internet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha nem megy a torrent akkor rendesen megy minden.
Olyan,mintha a torrent töltés blokkolná a html oldalak letöltõdését.
És nem az van,hogy lassan jön be a honlap, hanem,hogy kiírja,hogy az oldal nem található.
Rapidról meg datáról sose töltöttem,tehát errõl nincsen tapasztalatom.
Én is ezt tapasztalom otthon! Melóban pedig tökéletes! Itt szerintem valami trükközést csinál a T!
Tekintettel arra, hogy asszem a HSDPA is csomagkapcsolt átvitel, ezért itt lesznek a problémák a válaszidõ miatt. Magyarul túl késõn érkezik meg egy-egy csomag vagy a szerverhez vagy a klienshez.
Ez saját elmélet, javítson ki valaki, aki okosabb, mert lehet hülyeséget írtam!
Hiszen msn mûködik mellette...
- - - Ha egyszer sok pénzem lesz, veszek egy tavat, és elnevezem Fárasznak. Ez lesz a Fárasztó - - - \" Soha ne harcolj disznókkal! Koszos leszel, és a disznók élvezni fogják!\"
Engem azért nyomaszt, hogy két év alatt közel 10millió forint "kedvezményt adnak"...
Próbáltam cfos speedet is, semmit sem ért.
Viszont tegnap az utp-s torrent kliens egész jól ment.
Petka! jaja! rapidról csöcs tölteni. elvétva ha 1-et 1-et enged végig letölteni, de akkor is csak pár megásakat. megindul, aztán pár másodperc múlva lelassul szépen 0-ra. anno azt hiszem Vohányi írta, hogy az advanced menüben a LEvel3-at kell választani, akkor jó lesz. kipróbáltam mindegyikkel, nekem nem megy. data.hu-ról eddig (kopp-kopp) rendesen jött minden, ott még nem tapasztaltam lassulást, vagy beállást.
Msn müködik mellette,de honlapok nem nyílnak meg, idõtúllépésre panaszkodva.
ÁFA változás miatt nem változhat a havi törlesztõrészleted!
Ennek oka azzal magyarázandó,hogy mikor meg vásároltad az eszközt,egy bruttó eladási árra (mely magában foglalja az ÁFA-t is) kötöttél adásvételi szerzõdést. Olyan rendkivüli esetekben mikor a futamidõ alatt változik az ÁFA kulcs,az megváltoztatja az eszköz eladási árát.Az árváltozást pedig csak az Áfa kulcs változásának hatályba lépésével lehet foganatositani. Az eladó pedig visszamenõlegesen nem módosithatja az eladási árat. Lényeges szempont,hogy az adasvételi szerzõdés létrejöttét követõen az eladó az eszköz ÁFA tartalmát (20%)rendezni volt köteles az Adóhatósággal még akkor is ha az ellenérték kiegyenlitése részletfizetés útján történik.Röviden: az ÁFA változás a korábban létrejött kereskedelmi aktusokra nem lehet hatással.
Nem tudom sikerült e eléggé világosan fogalmaznom..... ?
<#kacsint>#kacsint>
Option Icon 225 Firmware Update bzw. Debranding:
EDIT: Das ist nur für die Sticks GIO225 aus dem WebNWalk-Pack mit Netlock, bei denen das bisherige Update nicht funktioniert, da es mit Fehlermeldung abbricht. Der Netlock wird dabei nicht entfernt.
Also:
Nachdem ich auch keine entsprechenden Strings in der exe gefunden habe, hab ich mal einen Disassembler (Demo von W32Dasm) angeschmissen und den entsprechendenden JNZ auf JZ gesetzt, der behauptet, dass der Stick nicht flashbar ist (75xx auf 74xx), war ne Sache von 2 Minuten nach dem Entpacken der exe (mit WinRAR).
Und gleich ausprobiert, Firmware Flashen lief Problemlos, Stick ist debranded, UMTS-Verbindung steht
Habs mal auf RS hochgeladen: Also für Option Icon 225 bzw. Model: GIO225, Seriennummer beginnt mit DR....... Download hier:
Aber ich übernehme keine Verantwortung für das File, wenns bei mir funktioniert hat, kann es woanders durchaus mal schiefgehn
1 évig 5790,utána 6790.-korlátlan opcióval együtt!2 éves szerzõdésnél!
- - - Ha egyszer sok pénzem lesz, veszek egy tavat, és elnevezem Fárasznak. Ez lesz a Fárasztó - - - \" Soha ne harcolj disznókkal! Koszos leszel, és a disznók élvezni fogják!\"
Kicsit csalódót lenék ha igen...<#rinya>#rinya>
Én leszarom... <#gunyos1>#gunyos1>
Ez csak a számlázó program miatt van.
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Nem pont ide tartozik, csak hát T-mobile kérdés, de …
T-mobilnál vett eszköz 1 év részletfizetéssel mostanában.
Jövõ hónap elsejétõl ÁFA emelkedés 20-ról 25-re. Tehát az a kérdés, hogy a részletfizetés változik-e!
Én felhívtam az 1430-at:
Egyszer: Azt mondta a hölgy, hogy vissza hív, mert utána kell nézzen. Vissza is hívott és azt mondta, hogy változni fog.
Másodszor más ügy miatt hívtam az 1430-at, Számlázási résszel beszéltem és a végén csak úgy mellékesen rákérdeztem a részletfizetés változhat-e ÁFA emelés miatt: az úr azt mondta, hogy szerinte nem, mert szerzõdést írtam alá a részletfizetés összegérõl.
Most, hogy megkaptam a havi befizetendõ csekket,
Harmadszor is felhívtam az 1430-at, megint egy hölgyel beszéltem, kért, hogy várjak kicsit utánanéz, de szerinte nem változhat a részletfizetés. Kis idõ múlva közölte, hogy utána érdeklõdött és nem változik.
Abból kiindulva, hogy Kábel Tv társság is bejelentette már, hogy ÁFA emelés miatt ár emelés. T-mobil szolgáltatások ára emelkedni fog ÁFA emelés miatt. De akkor Készülék részletfizetése nem változna !
Szerintetek, vélemények errõl ?
Köszi.
jó lett a fejléc gergõ 😊
Mert amit lobogtatni tudnak az az 1 éves hûségidõ és semmi más.
Ez milyen dúrva:
E definícióba a cég szerint a
- „weboldalak böngészése,
- e-mailek küldése és fogadása,
- online vásárlás,
- bankolás,
- chatelés,
- kisebb méretû fájlok továbbítása,
- online internetes kommunikációs eszközök (pl. MSN) használata,
- játékok hálózati futtatása,
- online felületen megjelenõ multimédiás tartalom alkalomszerû megtekintése” fér bele.
A cég szerint... <#hehe>#hehe>
Szal HD Jútyúbra már ráb*sszák a sebesség korlátot?! <#taps>#taps>
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Csillagos 5ös. <#vigyor>#vigyor>
Ügyes! <#wink>#wink>
1 apróság:
- a Wnw manager-ben ki kellene venni a pontot a ver. szám elejérõl.
(.2.6.0.385)
?! <#worship>#worship>